|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
2.10.2010 11:57:14   
Teta M
Mojškra: ti samo počivaj, ustani samo ko je treba na wc....Jah deci....user posted image user posted image user posted image .....marsikakšna njihova odločitev nam ni glih jasna....ooo..mi tudi mešamo lepilo v hiši, pa ko rečem naj vsaj v spodnjem štuku zapre vrata,me pa vpraša zakaj....user posted image Sej razumem po eni strani,ker ne vem če se še sploh spomni kaj je to prah,ker ga od blizu niti od deleč ni videl že celo večnost...user posted image No ko smo že pri tem,sem tudi jaz danes že vse pospravila.

Sem se pa odločila,da jutri kar začnem že prati oblekice,posteljnino,pač vse kar je potrebno tam do velikosti  3 mesecev,ker ko bo omara bi rada samo zložila zadeve notri in šla na naslednji projekt. Mi je dalo misliti to,kar se dogaja z Mojškro,da dete lahko preseneti in želi na ta svet že dosti prej...Tolaži me to,da eno kopalnico imamo,ampak jaz sem si pač zamislila da se bo vse kar se tiče naše princeske dogajalo v zgornjem štuku,kjer pa dela s kopalnico trenutno stojijo,saj moj nima niti sekunde časa da bi se s tem ukvarjal. Mi je obljubil,da če se bo le dalo bo drug teden nadaljeval...No bom že morala spet zoprno pritiskati nanj..user posted image .Joj,kako ne maram da se zadeve odvijajo v zadnjem momentu...

A še katero full boli dol v sramnih kosteh? Mene že najmanj 1 mesec boli, pa vsak dan me bolj, prav taka neprijetna bolečina je, se mi zdi da zaradi tega kar na široko hodim.Tudi med spanjem me boli...user posted image

Punce,lep weekend,

Urshy: kako moraš sedaj uživati,ko sobico polniš in pripravljaš za vašega princa. Ne pozabi na nas in nujno sklice pokaži...user posted image

< Sporočilo je popravil Teta M -- 2.10.2010 11:58:56 >

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
2.10.2010 12:27:38   
betricija
dAN
mi nadaljujemo s sestavljenjem omare. pišuka je tega. moj itak ****ka tam v sobi, tako, da sem se lotila kuhanja kosila. upam, da nama uspe še posteljico sestaviti skupaj.

mojškra ti kar lepo počivaj. za spodbudno novico...je pri decemberkah ena včeraj rodila sinčka, 1500g težek, je v inkubatorju, a očitno je vse ok. PDP je imela 15.12., torej je bila noseča 29t pa nekaj dni.

naju pa danes čaka še ena cerkvena poroka, pa se mi prav nič ne da ven hodit, imam tudi jaz še toliko stvairi za pospravit. samo obljuba je obljuba in mladoporočencem je treba čestitat in zaželet srečen zakon...pa čeprav potem žene skoz ****kamo na moške, heheh. in kot ju jaz poznam, ne bo dedc nič na boljšem kot so naši user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
2.10.2010 15:10:34   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

WP, lepo te je spet brati! user posted image

hvala. Kak ste pa vi?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
2.10.2010 15:10:36   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: S*

Urshy, sta sprovala novo spalnico user posted image ???

Mojškra, ti kar lepo počivaj in boš videla da bo vse o.k. Sicer pa ima tvoj fantič že sedaj prav lepo težo, tako da ni panike če bo malo prej pokukal na ta svet. Mogoče bova pa skupaj dihaleuser posted image .

WP user posted image da se slabosti umirjajo! Dobro odpravi na nuhalni!

kalaxy dobrodošla med nami, sedaj pa srečno do konca in naprej!

Fargi lepo da rastete in se imate fino, komej čakam, da nas malo pocrtaš s slikicami!

Špica uživaj na Dolenjskem, čeprav je vreme bolj kislo!

Jaz sem danes tudi bolj po vremenu. Moj user posted image že cel dan spi in dela mamo živčnouser posted image , še dobro da je prej malo kolcal, da vem da je še tam. Drugače pa si je moj mož zaželel pice in sedaj že počasi diši iz kuhinje.

HVala ti. tud jst že komaj čakam na ns. :-)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
2.10.2010 15:10:38   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mića

pozdravljene
tudi jas sem nosečka po ivf nekje blizu pet tednov pdp imam 6.6. prvi uz pa 11.10 ker bi se rada ginekologinja prepričala da je vse na svojem mestu ker je bila nazadnje izvenmaternična nosečnost
upam da me sprejmete in da bo vse ok vam poročam za enkrat se počutim ok itak boleča prsa......... sem imela pa sedaj tri dni rjav izcedek se je pa to sedaj umirilo in je ze dva dni ok upam da tako tudi ostane saj so rekli da je mozno to tudi od utrogestana lep dan se naprej pa se se kaj oglasimuser posted image  navijam za vse nas da nam čim hitreje in čim bolj mirno mine do poroda saj bo itak potem dovolj zivahnouser posted image user posted image user posted image user posted image

ISKRENE čestitke Mića!!! in dobrodošla!

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
2.10.2010 15:24:14   
mojškra
Teta M- ja valda, da bi bila vesela če prideš, bova kakšno rekli. Jaz res ne morem samo ležati, ker mi je slabo in se mi vrti če ležim (zanimivo). Saj če ti prideš, ne bom nič pospravljala, bova lepo sedeli in čebljali.

Ti kar pridi, jaz ti pa bom kavico skuhala, ali pa čajčka. Če bo lep sonček, se bova malce na terasi vsedli in uživali z trebuščki. Glede bolečin v sramnih kosteh- mene so začele kar hitro boleti, včasih me je tako bolelo, da nisem mogla hoditi -ampak bolj na levo stranuser posted image (sem verjetno premaknjena v levo-ha ha ha). To se tam doli vse širi, jaz sem se v boke kar fino razširila. Sem pa se ta mesec preveč zredila, upam da se še pikec pokec kaj zredi, da ne bom samo jaz lepo okroglauser posted image user posted image .

Urshy- če bi pa midve skupaj ležale v P, to bi pa bilo res zabavnouser posted image user posted image user posted image . Mislim, da ne vem katera od naju bi prišla do besede user posted image user posted image user posted image user posted image , ali pa bi bile toliko zmatrane, da bi se še najini jezički zavili v molk.

Vse kaže na to, da bom prej rodila, če bo to okrog 28.10 bi bilo fino, ker takrat bi bil že pravi korenjak, če le vzdržimo do takrat, kajti mene res čudno matra, morda se bo pa umirilio. Moj mož napoveduje 19.10.-no bomo videli. Morda pa ga do konca donosim, čeprav je G rekla, da to nikakor ni možno, glede na to, da sem že odprta, da je MV čisto zmehčan in zravnan.....No nikoli se ne ve, pustimo se presenetiti. Vsaj dva tedna, naj bo še pri meni v trebuščku, to si najbolj želim.

S*-ja morda pa bova midve res skupaj dihale. Pa še moj je napovedal datum poroda blizu tvojegauser posted image user posted image . Kako pa se kaj počutiš? Te kaj matra?

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
2.10.2010 15:25:36   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

dAN
mi nadaljujemo s sestavljenjem omare. pišuka je tega. moj itak ****ka tam v sobi, tako, da sem se lotila kuhanja kosila. upam, da nama uspe še posteljico sestaviti skupaj.

mojškra ti kar lepo počivaj. za spodbudno novico...je pri decemberkah ena včeraj rodila sinčka, 1500g težek, je v inkubatorju, a očitno je vse ok. PDP je imela 15.12., torej je bila noseča 29t pa nekaj dni.

naju pa danes čaka še ena cerkvena poroka, pa se mi prav nič ne da ven hodit, imam tudi jaz še toliko stvairi za pospravit. samo obljuba je obljuba in mladoporočencem je treba čestitat in zaželet srečen zakon...pa čeprav potem žene skoz ****kamo na moške, heheh. in kot ju jaz poznam, ne bo dedc nič na boljšem kot so naši user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
2.10.2010 15:39:41   
mojškra
http://www.videoarhiv.com/prvn-pivko/video/22171

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
3.10.2010 5:50:10   
mojškra
jutro zaspanke

Sem hotela prilepiti zajtrk in kavico, ne vem zakaj več ne gre

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
3.10.2010 9:15:39   
Teta M
Jutro!

Mojškra: ti si pa danes zelo zgodnja....A ne moreš spati? Jaz sem tudi bolj švoh spala,ker me te sramne kosti full bolijo in vsakič ko se obrnem v postelji,jih začutim in se zbudim.No ko jutri zaključim s predavanjem te pokličem,da mi daš info kako priti do tebe..ok?
No midva danes nadaljujeva s polaganjem ploščic v kopalnici,popoldan pa greva na rojstni dan k 3-letnici. Se že veselim....user posted image

Lepo nedeljo vsem skupaj....

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
3.10.2010 9:20:58   
mića
dobro jutro user posted image
mene pa zanima kako ste se borile z slabostmi pri nas se je zacela sezona pa smo bli ze veseli  da mogoče pa ne bo te nadloge
lep dan se naprej

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
3.10.2010 10:04:19   
jona klara
jutro...
vidim, da dogaja tukaj
mojškra- lepo počivaj in se čuvaj!!!!pa fajn čvekite jutri s teto muser posted image user posted image

urshy- joj si pridna, pa vse te boli, boščika res, sej boš kmalu imela prestolonaslednika v rokicahuser posted image user posted image si pa vesel ko to urejaš ane?

jaz sem sicer virozna, ne vem kaj lahko vzamem čaja, meda in limone sem že na tone, sedaj se mi pomika nižje vedno potem kašljam lep čas, se mi kr smili piki ko ga bo premetavalo, kaj lahko vzamem še kaj drugega, katera ve?
sicer ppa še vedno v šoku, ker je 1. 10 rodila ena decemberka, ki sva bile zmenjene drugi teden za kavo, pa da se 1. vidiva, je doma 5 min z avtom od mene, v 29. tednu , bila brez težav, dobila popadke in v ce so jo še prepričevali, da ima vnetje mehurja, se je niso am vzeli, potem rodila v lj, brez inj. za razvoj pljučk, mali je takoj zadihal, tako, da never no, samo, da je okuser posted image user posted image user posted image user posted image
miča- ingverjev čej, ingverjevi keksi, kokakola, prepečenec.....upam, da bo pomagalo, saj ko bo to mimo te pa čaka najlepši del nosečnosti

betricija- vidim, da sta polno zasedena, ampak včasih je res bolje 3 mesece prej, kot, da te čas prehiti....moj kr mučka, nimava še vozka, ene drsne vrate še morava naročiti, bla bla, komaj čakam slikice sobe, moje bojo o se pozdravim sem gotova, full boli grlo....user posted image user posted image a žajbljev med tudi ne smem, za čaj vem da ne?
no lepo, da urejata,

S* hvala za info, me kr mineva naša P, ko slišim, da so v tem mesecu 3 iz foruma, ne tega, tam rodile, eno so prepričevali, da je vnetzje mehurja, drugi je čez 3 dni padel krvav tampon ven, po porodu, pozabili, blallala, skratka srečno ti želim da se dobro zmeniš v P, pa javi kako in kaj, pa naj mali brca mamico

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
3.10.2010 11:01:23   
Petyyyy
Jutro nosečke

lep nedeljski dan vam želim, pa lepo božat bušije in cartat se user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
3.10.2010 12:28:39   
betricija
dan
evo sobica je končana. no še polička manjka in nekaj slik, pa kavč se mora pospravit...

no slikice, več jih dam jutri v album...

tukaj bom spala čez dan in na morju:
user posted image

moja omara in posteljica:
user posted image

tukaj me bodo previjal:
user posted image

pupine cotkice:
user posted image

pupa: v tem me bosta mami in ati prinesla domov iz P:
user posted image

na tem kavču bo mami spala, ko bo ati smrčal ponoči:
user posted image

teta špica hvala za darilce:
user posted image

babi že štrika:
user posted image

tako, če imate kake druge ideje, če še kaj paše v sobo pa prosim za pripombe...

imejte se.

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
3.10.2010 13:01:03   
betricija
evo slikce tudi v albumu.

jona a ti si pa tako virozna kot jaz. mene je danes moj zbudil, da sem smrčala...jejhata.se je pa tudi meni začelo z noro bolečim grlom v torek, v četrtek mi je začelo teči iz nosa, danes pa imam samo zamašen nos, pa nič gre ven...jaz sem pila limono, čaj in med, pa je bilo z grlom po limoni še slabše, ostale dneve sem pa zjutraj začela piti od medexa matični mleček v ampulah, zvečer pa še žličko matičnega mlečka za otroke. je bolje. itak se mislim s tem futrat do otrokovega rojstva, samo da ne zbolim resneje..ne bi rada na antibiotikih pristala...
a praviš da so lidik pa kar vnetje mehurja diagnosticirali...dobro da je šla v ljubljano, v vsakem primeru bi otroka odpeljali v ljubljano, tako sta skupaj..samo da bo vse ok,.

mene je pa včeraj po poroki ful špiknilo pod srcem in vse do reber. kot krči so trajali ene 5minut. si tudi dihat nisem upala, potem se je malo umirilo, sva šla z mojim še na kavo, ko sem se vstala pa spet. groza, groza in še enkrat groza. no sem domov prišla, sem pa šla pol na wc, pa en vem a je bilo to krivo al kuga...

jaz pa začnem jutri z MŠ. komaj čakam. zjutraj pa moram dati kri za RH-. pol pa cel dan v ljubljani v praznem stanovanju mojih...dolgčas...eh bo že..

imejte se

(odgovor članu Petyyyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
3.10.2010 15:44:15   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro!

Mojškra: ti si pa danes zelo zgodnja....A ne moreš spati? Jaz sem tudi bolj švoh spala,ker me te sramne kosti full bolijo in vsakič ko se obrnem v postelji,jih začutim in se zbudim.No ko jutri zaključim s predavanjem te pokličem,da mi daš info kako priti do tebe..ok?
No midva danes nadaljujeva s polaganjem ploščic v kopalnici,popoldan pa greva na rojstni dan k 3-letnici. Se že veselim....user posted image

Lepo nedeljo vsem skupaj....

Ja kar zgodnja, res nisem mogla več spati, se mi je spet začela slabost-baje je to normalno. Tako da mi je slabo zjutraj in zvečer user posted image . Ok. Pokliči pa ti dam napotke kako priti do mene

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
3.10.2010 15:53:04   
mojškra
Jona- jaz sem bila ful prehlajena 10 dni, sem kašljata kot norc. Sem potem klicala v ZD in vprašala kaj lahko vzamem. Zdravnik mi je rekel da brez problema lahko vzamem lekadole. Najbolj sem pa se ozdravila tako, da sem si delala inhalacijo iz kuhinjske soli. To ful pomaga. Če pa kašljaš, pa si naredi "cukerprajn", tako mi temu rečemo. Lahko si ga narediš iz čaja, jaz ga imam raje z mlekom (pride karamelino mleko). Narediš pa tako, da sladkor prepražiš, in ko se stopi (postane tudi rjav), dodaš mleko ali pa čaj. To piješ cel dan, ampak po žličkah, ne vse naenkrat. To je meni najbolj pomagalo. Pa seveda, kivi in mandarine, ko imata velik vitaminov.

Betricija- ja lepo ste to vi uštimali, zelo lepa sobica, všeč so mi tudi barve  sobe. Res prelepo. Mi pa bomo začeli naslednji teden barvati user posted image user posted image user posted image -mojmu možičku se nikamor ne mudiuser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
3.10.2010 18:14:16   
kalaxy
OJla punce,

spet imam eno vprašanje. A ste imele na začetku kaj driske?
jaz jo imam že od petka, non stop me šravfa in letam po WC-ju. Predvidevam, da je to od Prometriuma, saj ga imam na 6 ur, to je 4 na dan.

LP

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
3.10.2010 21:06:33   
špica84
Dober večer.Eto mene z dolenske,sva z možekom pripeljala polno cunjic za mojo princesko.
>sva pa tudi midva sprobala posteljo hihi
iiiiiiiiiiiiiiiii kok lepa sobica betricija,pa še darilce zraven posteljice user posted image user posted image user posted image .

Kalaxy jaz sem bila prve dni oreng zaprta,potem je bilo ok.

(odgovor članu kalaxy)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
4.10.2010 7:45:18   
mojškra
Kje ste čvekacice. Urshy?

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
4.10.2010 8:07:30   
Teta M
Jutro user posted image !

Evo jaz pripravljena za MŠ,drugače pa včeraj full pretiravala z delom in sem še utrujena od včeraj...
Betricija: prelepa sobica in oprema....
Mojškra: se vidiva danes....počivaj
Če ima katera pregled danes, srečno!

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
4.10.2010 8:30:23   
mojškra
IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Jutro user posted image !

Evo jaz pripravljena za MŠ,drugače pa včeraj full pretiravala z delom in sem še utrujena od včeraj...
Betricija: prelepa sobica in oprema....
Mojškra: se vidiva danes....počivaj
Če ima katera pregled danes, srečno!

Lepo se imej in lepo poslušaj v MŠ. Se vidiva danes. Pokliči. Z delom ne pretiravaj

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
4.10.2010 9:11:43   
jona klara
jutro
betricija, mojškra- hvala za nesvezte, sem že malo bolj, no vsaj grlo je, me pa full križ boli, verjetn od ležanja, cela sem še macasta, vroča, kašelj...bljek,kako je bilo fajn poletiuser posted image user posted image user posted image kje je že to? pa še počutje je bilo enkratno, sedaj že čutim kako pritiska, sploh ne morem biti dolgo na hrbtu ali na miru stati.

mojškra, teta- lepo se imejte

urshy- si že vse uredila za princa? še imaš veliko za prati?

špica- a tebi je dr. napisal v kartoteko izhode na dolenjsko k staršem? moja mama živi 10 km vstran od mene pa mi ni hotel, je rekel da ne more, da ne bi šlo skoz, da lahko napiše samo sprehodi, imam pa v odločbi napisano isto kot ti, se spomnim, no saj fo srede imam pol pa čakam na novo odločbo in upam, da dobim do konca, ker mi ne želi pisati dopusta, privatnik...

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
4.10.2010 9:22:39   
špica84
Jaz imam v kartonu napisano počitek pri starših,starše imam pa na dolenskem :)
Jaz tudi danes začnem z materinsko šolo jupiii
Jaz imam to srečo,da imam dobro šefico in je do sedaj še vsaki omogočila dopust

Jona uživaj danes na pregledu.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
4.10.2010 9:26:11   
jona klara
špica- juri imam pregla naredijoed, pa tako verjetno ne bo uz, bom zatežila, da ga naredijo

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Spremembe na dojkah v nosečnosti
Spremembe dojk so pogosto eden prvih znakov nosečnosti. Že v šestem do osmem tednu nosečnosti se lahko dojke opazno pove...

Ime za fantka :)
titi10

Katero ime vam je všeč?

Gašper (29%)

Sebastjan (17%)

Matej (28%)

Marko (16%)

Lovrenc (10%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!