Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sori, samo men bi blo to nesprejemljivo. mali gre ravno v puberteto, pa še razumeta se ravno ne. a se res komu to zdi dobra ideja?
.
prevladujejo najstniki ki blazno upoštevajo starše, ju viš
!
?! Poimenujte glavni razlog raje konkretno- otrok tuje ženske ni zaželjen, pa tudi če bi bil odličnjak. Ali pa bi takrat vpričo njega lahko dojile?!
!
treba še dnevno (lahko bi jo sicer predelali v fantovsko sobo, samo potem nimamo nobenega prostora za čez dan bit, spalnica je namreč dostopna po strmih stopnicah in rahlo neugodna za se z otrokom nenehno gor in dol sprehajat) finiširat bi bila trenutno izdelava nove mansardne sobe tako časovno kakor finančno nemogoča. Prej sem se pogovarjala s prijateljico, ki ima leto dni starega otročka. Pa je imela pomoč mame in tašče, pa mi je rekla da ji ob dojenju previjanju ni ostalo nič časa za kaj drugega. Se mi zdi brez pomoči praktično nemogoče izvesti vse te stvari, poleg pa še kuhat, prat in vse ostalo. Morda se sliši grdo, morda celo egoistično a iz minute v minuto se bolj zavedam da sem dolžna predvsem za tega otročka poskrbet, in konec koncev tudi zase. Ker vse ostalo ni tako "nujno" kakor da ta