|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nakup vozička
15.7.2010 12:53:23   
nushka
Pozdravljene,

ker sem že čisto zmedena, bi vas lepo prosila za mnenje, da vidim, ali sem res nosečniško občutljiva ali je to normalna občutljivost.

Moja tašča je izrazila željo, da bo kupila voziček za novorojenčka. Ko sem jaz povedala, da bom imela jajčko sposojeno, je rekla, da v stari jajčki njen vnuk ne bo ter da bo kupila voziček z jajčko skupaj v kompletu. Po mojem iskanju in glede na to, da bom rodila proti zimi (rabiš bolj zimski voziček), mi je padel v oči voziček Jane pro Slalom, ki ima v kompletu jajčko. Sicer je cena res velika, cca nekaj čez 700 EUR. Moj partner ji je to povedal in rekel, da ni treba dati za cel voziček, pač da naj pove, koliko je pripravljena dat. Nakar mi ona čez 10 minut pokaže reklamo od Neckermanna, če sem videla en voziček v modri ali roza barvi za cca. 200 EUR brez jajčke. Ne gre se za denar, ampak za dejstvo, da sem povedala, da bo voziček definitivno v nevtralni barvi in niti slučajno v modri ali celo roza. Sedaj sem naročila voziček Babyboom, ki vsebuje v potovalnem kompletu vse (jajčko, košaro, zimsko vrečo) in mojega seznanila, da bom voziček kupila sama. Moj je malo popizdil in svojo drago mamco z zadevo že seznanil. Mene pa obtožil, da sem hinavska. Pa sem mu lepo povedala, da ji bom povedala sama. Pika na I pa je to, da je ful občutljiva. Sploh ne vem, kaj naj naredim? Res sem želela, da ona kupi voziček za svojega vnuka oziroma vnukinjo, samo me je ful prizadela.

Pravzaprav sploh ne vem, ali sem primerno odreagirala. Zdaj imam pa slabo vest, čeprav sem res bila šokirana. Mogoče s tisto reklamo ni tako mislila, ampak jaz sem tako razumela. Kako bi si ve razlagale vse skupaj?

Hvala za mnenje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:01:21   
Anonimen
Tašča je malo posiljena ti si pa čisto preveč občutljiva ... ko ti je pokazala tisti Neckermannov voziček bi ji rekla, da si se ti oz. da sta se vidva odločila za Jane, in če želi naj da zraven, če ne ga boš pa sama kupila ... no vsaj tako bi jaz naredila.

(odgovor članu nushka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:04:20   
Arwenko
Ja vsaka je po svoje pristavila piskrček, tašča si je pač zamislila verjetno neko določeno vsoto ali celo si nagledala nek voziček in mislim da s tem ni mislila nič slabega. Ti pa si res preveč občutljiva in dejansko ni bilo lepo, da se pogovarjate en prek drugega in da si ti voziček celo že šla naročit. Bolj pametno bi bilo, da bi se vsi skupaj lepo vsedli za mizo, pa dali karte ven, komunikacija ljudje, nič drugega, pa se o tem sploh nebi tu na forumu pogovarjali. Se pravi ja, tašča malo pretirava, ti pa tudi in rezultat je kar je, upam, da rešitev v zadovoljstvo vseh. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:11:23   
nushka
Razlog, da sem voziček naročila, je ta, da je trenutno v akciji in ne vem, kako dolgo še sploh bo. Mogoče malo drugače gledam na stvar, ker moja mama me sploh ne vpraša, naprimer kakšna bo posteljnina ali kakšno bo kaj. Ojoj, presneti družinski odnosi. Sploh se mi ne da več ukvarjat s tem. Saj vem, da sem burno reagirala, ampak konec koncev bo to moj otrok, ane. Zdaj je kar je.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:18:45   
barni
Kaj vem, meni bi bilo tudi zelo zoprno, če bi mi moja tašča ponudila, da kupi voziček. Ker nimava niti pod razno istega okusa, pa tudi ne ve, kaj želim, da bi voziček imel. Nakup vozička je cel projekt, ker moraš gledat na sto stvari, da ti res služi tako kot je treba.

Pri nas je potem kasneje tast rekel, da bo naši punci kupil kolo. Ampak je takoj dodal, da ga moramo it sami izbrat, on bo samo denar dal. Kolikor pač bo. REs pa je, da se ne preseravamo.

Morda ni bilo najbolj pametno, da si kar naročila voziček, prej bi ji morda namignila, da imaš ti že ogledan voziček in da hočeš točno tistega. Jaz recimo ne bi sprejela, da mi kupi voziček po njenem izboru nikakor. Bi pa ponudila, da sama izberem, ona pa plača, če tako pač želi.

Niti ne vem v kakšnih odnosih sta, jaz recimo moji težko v obraz povem, da mi nekaj ni všeč, ker je vedno vsa užaljena, čeprav se je v mnogih letih že navadila, da mi navadno ni všeč nič, kar je všeč njej. Ona je bolj za zlato in kičasto varianto, jaz pa armi stil. Tko da težko skupi prideva. Tudi voziček je bil vojaško zelene barve, dvomim, da bi ga ona sploh opazila v trgovini user posted image .
Meni je zelo škoda, da me moja tašča ni prašala kaj rabim po rojstvu otroka. Kupila mi je stvari, ki jih nismo niti enkrat uporabili. Kopalni plašč zame, ki ga nikdar v življenju nisem uporabljala in ga tudi ne bom, grelnik za vodo, ki ga ne rabimo, ker smo vse pogrevali v mikrovalovni, pa itak sem samo dojila ter flaške, ki jih tudi nikoli nismo uporabili, ker naša ni nikoli pila po flaški, tudi ko je bila starejša. TOrej stran vržen denar. Pa kaj naj. Ona ima pač svoje prepričanje. Morda je mislila, da ne bom dojila?

Samo zdaj je kar je. Zdaj te lahko samo tolažimo, da nisi hinavska in da boste to prej ali slej zgladili. Drugič pa morda res prej premisli, preden se spustiš v tako igro s taščo. Preden naša meni ponudi karkoli, vedno prej premislim a mi ustreza ali ne, ker ko enkrat pritrdiš je težko potem reči naknadno ne ali spremeniti mišljenje.


(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:26:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: barni
Kaj vem, meni bi bilo tudi zelo zoprno, če bi mi moja tašča ponudila, da kupi voziček. Ker nimava niti pod razno istega okusa, pa tudi ne ve, kaj želim, da bi voziček imel. Nakup vozička je cel projekt, ker moraš gledat na sto stvari, da ti res služi tako kot je treba.

Pa saj kje pa piše, da če ti tašča kupi voziček, da je potem po njenem okusu ... če izrazi to željo pač poveš da bi voziček rada sama izbrala in da ga gresta potem lahko skupaj kupit.

Meni je tut mami rekla, da bi rada kupila pohištvo za tamalino sobico in sem rekla ok, samo bom zraven, ko se ga bo kupovalo. Potem sem malo ponudbe preletela in napokala mami v avto ter sva se odpeljali v Ikeo, naložili pohištvo, mami je plačala in to je bilo to ... no in sedaj ima naša tamala najlepšo sobico pod soncem in sem zaradi tega jaz vesela, in mami je vesela, ker je na en način pomagala ... a ni to fajn ... vse je v dobri komunikaciji.

Tašča je pa rekla, da bi kupila za tamalo lupinico za v avto in sem ji povedala, da imamo MC ogledano ... no in je rekla, da naj ji samo ime artikla in barvo na listek napišem in da bo šla iskat.

Ma iz takih zadev lahko delaš zgodbe, lahko je pa vse stvar parih sekund pogovora ...

< Sporočilo je popravil Otika -- 15.7.2010 13:28:54 >

(odgovor članu barni)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:26:33   
kalbo
To je spet tisti sistem, če problemov ni, jih dejmo pa narest.

Če si se ti zagledala v en voziček, ji to jasno in glasno povej in to je to, saj ga boš ti uporabljala in ne ona.  Sicer je pa to, kakšne barve je voziček čisto nepomembna zadeva. Važno je, da ga obrneš z eno roko, da nima treh koles ampak štiri in da se zloži v dveh potezah. Vse ostalo je pa stvar okusa za moje pojme.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:39:39   
Vijoličarka
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

Tašča je malo posiljena ti si pa čisto preveč občutljiva ...


Jaz bi tu še dodala, da je za povrh še mož ravnal skrajno bedasto.

_____________________________

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:43:53   
nushka
Kaj naj zdaj? A naj rečem, da ga še sploh nisem naročila oziroma da sem naročilo preklicala? Itak ga dobim šele 29.7. in bi se stvari lahko nekako zgladile. No, da je skleda polna, sva še z mojim na bojni nogi. Sicer bi lahko nekako zgladila stvari, ampak njenega ravnanja itak ne morem pozabit. Mogoče res ni mislila slabo, samo sem pač takšen tip človeka, da sem trmasta in želim stvari imeti točno takšne, kot si jih zamislim.

(odgovor članu barni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:49:38   
Anonimen
Jah ne vem kaj bi az naredila zdaj na tvojem mestu ... najbrš bi šla do taščice in ji povedala, da sta se s tvojim narobe razumela in da ti vozička še nisi naročila, da si si pa točno tega ugledala in da bi ga zelo zelo zelo rada imela in da se jih da naročit samo po internetu. In da bi ga rada ti čim prej naročila, ker je neka huda akcija in da boš zelo srečna, če zraven prispeva denar ... nekaj  tem smislu ...

Samo da je pa tvoj zaradi enega klinčevega vozička tako odreagiral user posted image

(odgovor članu nushka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: nakup vozička
15.7.2010 13:50:03   
ronja
Glede vozička se da zmenit: povej, da nisi mislila slabo, da si res zelo želiš dotični voziček, da pa ne pričakuješ, da ga bo ona kupila celega (ker je res drag, roko na srceuser posted image ). Ponudi roko, pa je. Je pač videla en voziček, ona ne vidi razlik med njimi, njej je bil všeč, z barvo se tuid ne obremenjuje (jaz mam dve pupi, vedela, da bosta pupi in sva kupila moder voziček, ker je lepa barva in ker je bila lanska barva in je bil voziček krepko cenejši zatouser posted image ). Tako da: malo res pretiravaš, nihče ti ni hotel nič hudega, saj boš sama zbrala voziček, no!

Mogoče res ni mislila slabo, samo sem pač takšen tip človeka, da sem trmasta in želim stvari imeti točno takšne, kot si jih zamislim.

Če hočeš sebi in otroku dobro, potem s temle razčisti, predno rodiš. Ker ko boš imela otroka, vsaj na začetku verjetno ne bo prav dosti po tvoje in skoraj nič tako, kot si si zamislila. In koga boš takrat krivila za to? Imaš dve možnosti: otroka (kar je zelo slaba možnost) ali moža (kar je ravno tako slaba možnost). Ker boš ali izgubila zakon ali pa otroka (psihično mislim, jasno da bo živel pri tebi), če boš trmarila, da mora bit vse po tvoje. KO se odločimo za otroke, moramo odrast in nekako počistit s svojimi otročjimi nagnjenji. Smejo prit ven kot humor, kot igra, kot razvajanje, kot igrice s partnerjem, ampak ne pa kot tale negativna trmarjenja in podobno. Ker nasrkal bo tvoj otrok.

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: nakup vozička
15.7.2010 14:03:41   
tix
Meni se ne zdiš občutljiva, definitivno pa tašča preveč vsiljiva. Če si si nekaj zamislila za svojo družino tako mora biti meni se tukaj ne zdi nič spornega. Midva imava tako pravilo, da vsak s svojimi starši ureja. Tako, da če se tašča preveč vsiljuje urgira on, če je moja mama preveč hoče pa jaz in ni zamer. 

da nima treh koles ampak štiri in da se zloži v dveh potezah.


tudi to je stvar okusa user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: nakup vozička
15.7.2010 14:05:47   
Kepica83
Res ne razumem če je tašča noseča ali kaj?? Zakaj bi avtorica posta mogla na nek lep način po ovinkih tašči povedat da bo sama kupila voziček?? Halo? Pa saj je to njen otrok.. Njeni prvi občutki pri izbiranju vozička... Jaz teh trenutkov ko sma z dragim hodla vozičke gledat, sprobavat... ne zamenjam za nič na svetu. Njen prvi otrok je in ima oravico kupit kaj ji odgovarja. Tašča je imela to priliko pri svojih otrocih zdaj pa naj da mir. Meni je tudi na začetku mama od mojega pribila da bi ona kupila voziček, ko sem ji rekla kakšne so cene več niti 1x ni omenla. Pa sma midva tudi kupila Jane Slalom Pro ampak v Nemčiji.. je dosti cenejši. Midva sva vedla kakšnega hočeva in pika in od tega nebi odstopla. Sma pa najrajši da nihče nič ne kupuje.. tak vsaj ni sponašanja. Moje mnenje je da nimaš zakaj biti slabe volje. Prav si nardila. Tvojemu pa reči, da zdaleč nisi hinavska če si pač želiš za svojega otrokca nekaj lepega in dobrega. Pa naj še ti pove če je njegova mamica noseča ali njegova žena?

_____________________________

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: nakup vozička
15.7.2010 14:10:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83
Res ne razumem če je tašča noseča ali kaj?? Zakaj bi avtorica posta mogla na nek lep način po ovinkih tašči povedat da bo sama kupila voziček?? Halo? Pa saj je to njen otrok.. Njeni prvi občutki pri izbiranju vozička... Jaz teh trenutkov ko sma z dragim hodla vozičke gledat, sprobavat... ne zamenjam za nič na svetu. Njen prvi otrok je in ima oravico kupit kaj ji odgovarja.

Ja madoniš no pa zakaj je treba bit takoj apriori proti tašči ... pa kje piše, da bi bila ona "oropana" vseh teh lepih trenutkov pri izbiri ... pa saj vse štacune lahjko sama oz. s partnerjem obleta pa sproba vse vozičke, ko si pa tapravega izbere pa taščo napoka in gresta po izbran voziček ... mislim včasih vas pa res ne razumem user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: nakup vozička
15.7.2010 14:24:16   
23tina
pri nas je bilo isto.sva šla z mojim ogledovat vozičke in se takoj odločila za mutsyja.in tašča je rekla,da je prvi vnukinji kupila voziček in da ga bo tudi naši.sva ji takoj povedala da sva voziček že izbrala in naj kupi kaj drugega ali pa finančno prispeva.in se je odločila,da bo prispevala za voziček.
gremo mi v bc,da še ona vidi vozek,in gre kar mimo njega in že tam vleče iz gužve peg perego in reče "tega bom jaz kupila,ker je imela naša kaja tud takega in so super vozički".mene kap...in sem v pričo prodajalke rekla,sva midva že odločena za mutsyja in če ji ni všeč pač ni treba da prispeva zraven.in cela frka tam v trgovini,da sploh ne vem kako je to super voziček,da je bila že 14 let nazaj to markauser posted image

no midva sva takrat rezervirala mutsyja in na koncu ni prispevala nič,ampak se je zgodilo še nekaj hujšega.
ko je bila tamala stara približno 3 mesece,slišim spodaj v hodniku neko ropotanje.grem dol pogledat.tašča sestavlja nov voziček hartan.jo vprašam kaj je sedaj to.in je rekla,da naš ni stabilen(mutsy 4-rideruser posted image ).
je prišel moj mož in ji rekel če je normalna,naj pelje voziček nazaj ali pa da kamor hoče.in da smo mi z našim zelo zadovoljni.

no na vsak način je hotela doseči svoje,ampak ji HB tokrat ni uspelo.

čisto prav je da si ji povedala svoje.če boš popustila sedaj,boš popuščala vedno.ko se bo otrok rodil,pa bo itak vajin odnos še večkrat na preizkušnji(s taščo).vsaj pri nas je tako user posted image




_____________________________

LIJA 28.8.09
porodna 4090g 53cm
1.mesec 5400g 58cm
2.mesec 6530g 62cm
3.mesec 7950g 67,4cm
4.mesec 9050g 69cm

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: nakup vozička
15.7.2010 14:34:32   
mate0ja
Zadnje 4 mesece nosečnosti se je moje življenje vrtelo samo okrog nakupa potrebščin za dojenčka. Čeprav takrat za noben denar ne bi priznala, sem bila obsedena s tem. Tisoč in en detajl sm preštudirala preden sem kaj kupila in še vedno sem zelo zadovoljna z vsako kupljeno stvarjo. In ko mi je mami naznanila da kupi voziček ona je blo že v štartu logično da to pomeni da ona plača tisto kar si bom zbrala in ne izbere. Če bi pa hotla ona izbirat bi pa jest sigurno tud kakšen izpad doživela. Seveda je bla pri meni situacija taka, da bi si lahko privoščila sama kupit vse, denarja je bilo na razpolago, če pa sama ne bi imela in bi mi starši praktično pomagali da bi si lahko sploh privoščila, potem bi znižala standarde oziroma vzela tisto kar bi mi pač namenili. To da ti nekdo drug izbere voziček iz razloga ker ga bo plačal je meni isto kot če bi mi nekdo naročil črno kavo zato ker jo bo plačal jaz pa pijem izključno kavo z mlekom.

Daj si duška, če si lahko privoščiš izberi tisto kar bi rada imela in se ne oziraj na ostale. Slej ko prej se bodo pomirili. Tebi pa hormoni divjajo in imaš olajševalne okoliščine. user posted image  

_____________________________

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: nakup vozička
15.7.2010 15:09:52   
pelin
Mislim, da pri vama s taščico v prvi vrsti manjka neka normalna komunikacija, ki pa jo ovira po eni strani ona, po drugi pa ti. Ona bi očitno rada nekaj prispevala za vnuka (če čisto pošteno pomisliš je to nekaj čist nekaj normalnega, saj je bolje, de se o tem posvetuje s tabo, kot pa da ti kupuje nepotrebne stvari, kot je že ena napisala...), ti pa , sori, po moje še sama ne veš kaj bi rada. Po eni strani bi si rada jajčko sposodila, po drugi pa reskirala za voziček 700 čukovuser posted image !!Po eni strani šparaš, po drugi strani si pa takoj, ko je tašča pokazala pripravljenost da nekaj prispeva , čisto udarila v drugo skrajnost.To, da ti pač pomaga pri izbiranju ( pa tudi če ti predlaga Necermanovega) kaže na  to, da bi rada pomagala oz. da je potuhtala, da ti ne veš kaj hočeš...Če pa slučajno veš, ji pa to lepo umirjeno povej. Ne preko partnerja ( revež, kar znorela bi če bi bila takole na sredi kot nek posrednik!!) ampak ditektno tašči. Razloži ji, zakaj ti je nekaj  všeč, ter ji lepo povej, da boš vesela, če kaj  prispeva, če ne pa tudi ne bo nič narobe. Drugače pa poskusi biti realna in ne kompliciraj...strinjam se s Kalbotom....kaj do strele pa ima ta voziček gor, da je tako drag?Je res tega vreden, bo zaradi tega vozičkanje lažje, prijetnejše, ustreznejše...ali gre tu le za nek prestiž in podobne bedarije....
Sori, ampak meni si ti v svojem postu večji problem kot tašča...
Mimo grede...midva sva dobila voziček za poročno darilo od bližnjega sorodnika, ker sem bila takrat že noseča.. Kljub temu, da je bil eden najmodernejših je bilo tudi meni  malo žal, ker sem ga tudi želela izbrati sama...Priznam pa, da  nama je bil po resnici povedano takoj pri srcu in ko je potem v kotu spalnice še dva meseca čakal na našo štručko je postal resnično "naš". Z  mojim sva se večkrat šalila in po
stanovanju vozila kar praznegauser posted image ...Kljub temu, da sva se z mojim  dogovorila, da bova za drugega otročka kupila nov  voziček, se to ni zgodilo. Ta podarjeni je bil praktično neuničljiv...Kje vse smo se voziliuser posted image , pa je vseeno ostal brezhiben...očitno je bil dan res od srcauser posted image ...Res sva kupila kar štiri tiste  vozičke "marelice", ker sva jih lažje spravljala v avto...Hja tisti ta zaresni pa je ostal  prvi in edini ....no, to je moja oda o vozičkuuser posted image ....nauk ? ne vem....morda ...imejte se radiuser posted image


< Sporočilo je popravil pelin -- 15.7.2010 15:37:49 >

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: nakup vozička
15.7.2010 16:47:29   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: tix



da nima treh koles ampak štiri in da se zloži v dveh potezah.


tudi to je stvar okusa user posted image


O ne, to je pa stvar praktičnosti in izkušenj. Prav rad bi videl, kako ti rata trikolesnik spravit varno preko robnika z eno roko, al pa voziček, kateremu se ne gibljejo prva kolesa z eno roko manevrirat po trgovini.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: nakup vozička
15.7.2010 22:28:52   
Spark
Povej ji da si brskala preko interneta in našla sanjski voziček znižan, in si ga kar naročila. Reci, da lahko finančno prispeva, ali pa vam kupi kaj drugega. In da naj ne bo žalostna, ker ji nisi prej povedala vendar si našla dobro ponudbo, ki pa je bila časovno omejena.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: nakup vozička
16.7.2010 8:21:53   
nushka
Stvar je urejena. Se je izkazalo, da sem res ful občutljiva. Po navadi nisem takšna, tako da krivim hormone user posted image . Smo se vse lepo dogovorili, tud ona ni mislila s tistim Neckermannovim nič slabega. Resnično si želi nekaj kupit, ji je pa vseeno kaj. Tako da smo ostali pri vozičku.

Aja, še to, razlog da mi je sploh padel tist za 700 EUR v oči (kar je resnično ogromno) je pa ta, da je ta res vse vključeval ter nisem do takrat našla nobenega takšnega. Čisto po neumnem sem "znorela".

Hvala vsem, tud ve ste pomagale, da sem se skulirala. Tako da je konec koncev kar prijetno, da ti več kdo pove svoje mnenje, pa ne glede na to, kakšno je.

Lep dan želim vsem skupaj.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: nakup vozička
16.7.2010 8:47:06   
pelin
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: nakup vozička
16.7.2010 9:41:15   
lilip
IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Pozdravljene,

ker sem že čisto zmedena, bi vas lepo prosila za mnenje, da vidim, ali sem res nosečniško občutljiva ali je to normalna občutljivost.

Moja tašča je izrazila željo, da bo kupila voziček za novorojenčka. Ko sem jaz povedala, da bom imela jajčko sposojeno, je rekla, da v stari jajčki njen vnuk ne bo ter da bo kupila voziček z jajčko skupaj v kompletu. Po mojem iskanju in glede na to, da bom rodila proti zimi (rabiš bolj zimski voziček), mi je padel v oči voziček Jane pro Slalom, ki ima v kompletu jajčko. Sicer je cena res velika, cca nekaj čez 700 EUR. Moj partner ji je to povedal in rekel, da ni treba dati za cel voziček, pač da naj pove, koliko je pripravljena dat. Nakar mi ona čez 10 minut pokaže reklamo od Neckermanna, če sem videla en voziček v modri ali roza barvi za cca. 200 EUR brez jajčke. Ne gre se za denar, ampak za dejstvo, da sem povedala, da bo voziček definitivno v nevtralni barvi in niti slučajno v modri ali celo roza. Sedaj sem naročila voziček Babyboom, ki vsebuje v potovalnem kompletu vse (jajčko, košaro, zimsko vrečo) in mojega seznanila, da bom voziček kupila sama. Moj je malo popizdil in svojo drago mamco z zadevo že seznanil. Mene pa obtožil, da sem hinavska. Pa sem mu lepo povedala, da ji bom povedala sama. Pika na I pa je to, da je ful občutljiva. Sploh ne vem, kaj naj naredim? Res sem želela, da ona kupi voziček za svojega vnuka oziroma vnukinjo, samo me je ful prizadela.

Pravzaprav sploh ne vem, ali sem primerno odreagirala. Zdaj imam pa slabo vest, čeprav sem res bila šokirana. Mogoče s tisto reklamo ni tako mislila, ampak jaz sem tako razumela. Kako bi si ve razlagale vse skupaj?

Hvala za mnenje.



Ko ti je pokazala reklamo, bi ji povedala, da vama ni všeč in da sta se odločila za drugega.

Najprej si naročila voziček, nato pa povedala možu? ............

S čim te je prizadela tašča? Ker ti je pokazala reklamo? Bi ji pač jasno povedala, da vama ni všeč oz. da se bosta z možem pogovorila in ji sporočila, za katerga se bosta odločila.

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: nakup vozička
16.7.2010 9:49:54   
Anonimen
nushka, super da ste uredili zadevo!!!

(odgovor članu lilip)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: nakup vozička
16.7.2010 13:24:01   
bubu_bibi
IZVIRNO SPOROČILO: nushka

Stvar je urejena. Se je izkazalo, da sem res ful občutljiva. Po navadi nisem takšna, tako da krivim hormone user posted image . Smo se vse lepo dogovorili (...)



Tudi jaz čestitam za uspešno rešitev težavic.
Želim ti pa, da v kolikor pride do še kakšnih, bo mož znal svoje besede lepše izbrati. user posted image

(odgovor članu nushka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: nakup vozička
17.7.2010 0:13:57   
Anonimen
Mogoče res ni mislila slabo, samo sem pač takšen tip človeka, da sem trmasta in želim stvari imeti točno takšne, kot si jih zamislim.


Skrajni čas, da se otrok rodi in te malo prizemlji user posted image .

(odgovor članu nushka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?