Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

sedaj pa uživaj u preostanku nosečnosti.Sem ful vesela zate,da je vse v redu
,samo uživaj pa kašno lepo oblekco ji kupi
kopujem drug voziček-vzrok naveličala sem se starega,ampak na žalost sem ga podarila tako da malo spremembe pa bo koristilo
Bo pa kar neki fantkov, z imenom Lovro. Naš bo tudi
ah... upam, da bo kmalu boljše. kar groza me je misli, da bo tudi takrat ko bom v porodnišnici zbolela in ne bo smela na obisk. joj, bom nesrečna
ampak moram upat na najboljše.
GROZA! v prvi nosečnosti (ko sem res ne jedla ampak žrla) sem se zredila za 30, zdej bo pa zgleda isto pa jem tako kot prej. sej trebuh imam pa tud že kot v 6. mesecu... sem bila na službenem zdravniškem pregledu pa zdravnica ni mogla verjet, da sem "samo" 4 mesece noseča
..grozna noč je za mano, nočna mora za nočno moro...moram preverit v kakšnem položaju je luna, mislim, da bi moral bit šele prvi krajec, mene pa že meša. Jau, sem kot zombi danes.
. Sicer bi še rada kupila kakšno lepo cotkico (za dušo...), pa ne vem če bom sposobna še kakšne trgovine. A je bila katera že v City Arkade v Celovcu, če mogoče ve, a se da kje blizu parkirat?
si le privošči!