Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Naš sonček že veselo brca kak teden. Jaz nisem pred tem nobenih metuljčkov in mehurčkov občutla, ampak kr brcike. Druga prej verjetno nisem zaznala
Sem pa prvo čutila brcike le zvečer ko sem se vlegla v posteljo in nekaj časa ležala na hrbtu in enako zjutraj ko sem se zbudila. No zdaj jih pa čutim že tudi čez dan ko sedim ali stojim 
. Na hrbtu mi pa sploh ne paše. Sem pa 1. nosečnost večino časa na hrbtu preležala. Drugače pa obožujem spanje na trebuhu, sam me zdaj vse tišči in sploh ni udobno.
za boljše počutje. Bolečina pa verjetno predstavlja rast maternice. Tudi jaz kakšen dan čutim takšen močen pritisk in ni čisto nič prijetno.
... 5kg
da nam današnji dan čimprej mine in za uspešen pregled.
, dans me je moj budil, ker sem menda nekaj stokala pa jokala...samo tudi te moreče sanje bi naj menda bile normalne...pa a vete kaj se mi sanja
, sem bolj na suhem že zdajle pol leta... do nuhalne sploh nisma, je bilo odsvetovano , zdaj pa nekaj malega že, samo jaz se nikoli ne sprostim, zato pa take sanje
sedaj, ko sem noseča. Zadnjič je bil zgrožen, ko sem opazila kapljco mleziva na prsih. Kaj šele bo, ko bom dojila.