|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
10.8.2010 7:43:32   
naja17
Jutrooo...

I hate mornings... Se mi zdi, da bolj zgodej vstanem, bolj sem slaba....

No, ta pregledane, poročajte... Oh kje je šele 28.8. user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.8.2010 7:58:52   
maja1985
Jutro!

Bom sporočila ... zdaj najprej peljem Aljaža k logopedu, potem pa pridem tudi jaz na vrsto za pregled user posted image Mi je bilo ponoči tak grozno slabo user posted image Ampak včeraj prvič nisem bruhala po mesecu in pol user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.8.2010 8:13:06   
lananai
Midva sva pa zjutri že ob 5:30 vstala, da sva šla ob 6h že proti LJ. Sem bila vsa zalepljena... user posted image No, se bo treba spet navadit zgodi vstajat. Sej popoldne se mi bo pa fajn zdelo, ko bom ob 14:30 že oddelala 8 ur. user posted image

Izcedka danes zaenkrat ni.user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.8.2010 8:14:16   
Akilene
Za "dobro jutro" se je spet prikazal krvav izcedekuser posted image , no, pa ne bom delala "panike", saj mi je gin. v bolnici rekel, da če ga ni veliko ni treba takoj na pregled, ampak počivat, odležat, da se umiri.  No, in sem si milsila, da se to nekako umiri do 10, 11 tedna. Figo.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.8.2010 8:21:06   
Sunshine 1
Pozdravljene!

Jaz še vedno uživam v brezskrbni nosečnosti, edino kar mi gre malo na živce je 5kratno odhajanje na WC ponoči. Joj, se mi zdi kot moram vsak deci vode posebej spraznit. user posted image
Trebušček se že veča, počasi bo treba razmišljati o kakih elastičnih hlačah. Še dobro da imam sestro, ki jih ne potrebuje več. Ima že 3 svoje škratke, pa pravi da bo zadost. hi hi user posted image

Moj dragi je bil zraven že pri prvem pregledu in je bil čisto navdušen! Pa hoče bit tudi pri vseh naslednjih. Meni je pa tudi to všeč.

Nuhalno imam 23.8., pa se mi tako vleče čas!

Kar se pa hrane tiče, jem vse isto kot prej. Nič se mi ne upira in ničesar si še posebej ne želim. Včasih si privoščim tudi kaj morskega, malo ne more škoditi.

Tudi v bazenu sem se kopala prejšnji teden (v Olimju), pa ni nobenih težav. Edino kar je, se izogibam mačkov, mogoče tudi zato, ker jih na splošno ne maram preveč. user posted image

Moje mišljenje je....čim manj komplicirat. user posted image

Lepo se imejte, pa čim manj težav!

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.8.2010 8:27:08   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Za "dobro jutro" se je spet prikazal krvav izcedekuser posted image , no, pa ne bom delala "panike", saj mi je gin. v bolnici rekel, da če ga ni veliko ni treba takoj na pregled, ampak počivat, odležat, da se umiri.  No, in sem si milsila, da se to nekako umiri do 10, 11 tedna. Figo.

Joj, počivaj in upam, da se čim prej umiri. user posted image user posted image user posted image
Kateri teden si pa že? Mi je smešno, ker ste punce z začetka meseca že 4, 5 tednov pred mano. Jst sem komaj dobrih 6 tednov po mojih izračunih. Bomo pa vidli, kam me bo na koledar PDPjev postavil prvi UZ.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.8.2010 8:35:43   
pikecpokec
Mislim da domačo skuto lahko jemo. Vsaj moja tašča jo dela iz kuhanega mleka: mleko zavre, par kapljic kisa noter, potem se pa to itak kuha da rata skuta. Tko da ne vem v čem bi bil problem.
Domača kisla smetana pa tko ne vem iz česa se dela. Aja, pa kislega mleka (domačega) verjetno ni pametno jest, glede na to, da je iz surovega mleka.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
10.8.2010 9:09:41   
Lun1ca
Dobro jutro.

In to brez slabosti, tak, da je res dobro zaenkrat user posted image

No jaz res upam, da mi bo nardil G UZ kar čez trebuh in bo moj lahko zraven. Če ne bo pač veni počakal na slikico.. bo glih tak preživel user posted image

Akilene najboljše da preležiš dan na kakem udobnem fotelju al pa postelji. Za kratki čas pa kako knjigo, da ti prej mine. Vse bo ok!

Sunshine 1 uf jaz sm tut mela tak super.. nekaj časa. Pol so se pa začele slabosti. No ni nujno da to tudi tebe čaka user posted image Lahko si srečna, da nimaš nobenih težav. Namreč ponoči na WC hodit je še skor najmanjši problem user posted image

lananai jaz mislim, da sem sebi kar lepo izračunala.. oz. mi je izračunal en programček na netu pač user posted image Pa ne vem, če sem že dosti pred tabo.. danes naj bi blo 9 tednov in 3 dni.
Izračunala sem pa s tem http://www.pregnancy-calendars.net/pregnancy-calculator.aspx s tem da moraš pazit pri datumu, ker morš pač prvo dat mesec, potem dan. Mi je pa ta bil všeč, ker vpišeš dolžino cikla. Jaz sem namreč mela cikel dolg 31 dni.

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.8.2010 10:29:47   
nina42
Meni so včeraj na pregledu dali kup papirjev za prebrat, tudi nek letak za Tečaj za zgodnjo nosečnost... še razmišljam, če bi šla... A od vas hodi katera? 

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.8.2010 10:30:01   
lananai
Jap, jst sem si tuki zračunala 6t 5d. user posted image Je ful odvisno, kolk napišem dolžino cikla. Nisem imela ravno redne, ker sem jo ponovno dobila šele januarja. Zadnje parkrat je bila na 34 dni, to me vrže v april - 02.04. Povprečje od januarja naprej je pa 32 dni, kar je 31.03. user posted image To je računano, če sem zanosila točno na O. Potem je pa še odvisno, če sem zanosila pred O - spet padem v marec, če po O, pa direkt v april. Zato klepetam kar na obeh temah. user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.8.2010 10:30:27   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Meni so včeraj na pregledu dali kup papirjev za prebrat, tudi nek letak za Tečaj za zgodnjo nosečnost... še razmišljam, če bi šla... A od vas hodi katera? 

Prvič slišim za to. user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.8.2010 11:16:54   
discoamela
ciao punceee!!! sem se sinoči vrnila domov po dooolgem cajtu... mislim da sem se bolj utrudila na dopustu kot spočila, no.. bilo je tudi nekaj težavic vmes (slabosti, diareja, prehlad,...) ampak nič hujšega. hvala bogu so se krvavitve takrat popolnoma prenehale in verjetno je dosti pripomoglo to, da sem bila sproščena, sem dosti počivala, se zdravo prehranjevala..da sem zdaj kot nova! trenutno sem 10 tednov in 4 dni noseča... trebušček se niti ne pozna preveč, nisem več napihnjena... tudi kg so isti. Spim bolj slabo, večkrat na WC, prsi bolijo kot bi imele 10 kg vsaka ko se prekladam z enga boka na drugega.. zanimivo pa je, da mi paše spat na hrbtu - to v prvih 2 nosečnostih nisem nikoli mogla... user posted image

V ponedeljek me pa čaka težka preizkušnja - biopsija h.resic ... user posted image  .. ene pravijo, da sploh ni tako hudo, da ne boli, spet druge, da je grozno boleče... mah... me je kar malo strah, ampak sem se odločila, da ne bom mislila o tem, temveč se bom zamotila z zanimivimi dejavnostmi, ki jih ta 2 tedna nisem mogla izvajati na dopustu... izogibam se tudi računalnika in tv, pozitivno razmišljam in ne dovolim, da mi utrujajo s kakšnimi slabimi novicami... 2 tedna sem od sorodnika poslušala vice, ki jih je stresal vsakih par minut, ma ne morem verjet da imajo ljudje tak spomin! jaz si komaj 1 ali 2 zapomnem!! user posted image  presmejala sem se res kot že dolgo ne!!
Žal mi je 2.2. !!!!!!!!!!! Mislim nate.... upam, da se še kaj oglasiš tudi na našem forumu pa nam sporočiš veselo novičko ko bo! Držim pesti!!
Tudi za ostale, ki imate težavice - samo pozitivno mislite! user posted image user posted image
Mi je ravno na dopustu ena nemka razlagala, da je tudi ona prekinila nosečnost v 5.mesecu zaradi hude deformacije otroka - ugotovili so, da je možno, da zdravega otroka popolnoma deformira STRES... pride do neke reakcije kolikor sem jo razumela, telo zakisa in ta plod dobesedno uniči... 

Bodte fajn, ko mi bo ratalo prebrat vse se še enkrat oglasim...ciaooo 

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.8.2010 12:05:58   
naja17
Kje pa je 5ra8 user posted image

Meni pa tko dol tišči in me boli user posted image ....

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.8.2010 12:43:46   
tanjusi
Jaz sem pa imela danes že kar pester dopoldan... žE od novembra me jezi en zob, pa so mi ga že dvakrat zdravli pa odpirali pa zapirali, no zadnjič mi reče zdravnica na rtg in jo seznanim da ne morem ker sem noseča, no in dobim datum za danes, me pogleda in pravi ja to bo za ven, samo ker je sedmica bo treba na čeljustno krg, dobro ni tako daleč grem kar danes, me pogleda dohtar pa pravi ja to je za ven, bote dobli datum in ko pogledam datum me skoraj kap.. januarja drugo letouser posted image user posted image , matr sem jezna, ni mel gužve pa si ni moral pet minut vzet zame in mi te škrbine izpulituser posted image , ko mi je samo za zgago v ustih , besna sem!!! Zravn si je pa še norca delal ko me je sestra vprašala kdaj mam rok... on je pa rekel boljš da po roku pride, da ne bo tule z trebuhom hodlauser posted image , sestra je kar z očmi zavijala...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.8.2010 13:01:00   
seven7
OJLA!

Ravnokar sem opravila uspešen prvi pregled. Torej user posted image bije, dete veliko 1.77 cm (8 ted, 5dni), PDP ostaja 17.3.2011. Zdaj imam nuhalno svetlino 6.9. pri dr. Strahovi v Domžalah.

Zanima me, ali je katera delala poleg NS še pregled DHT (dvojni hormonski test)? Mi ga je priporočala ginekologinja, stane pa dodatnih 20 €. Pa mi je vse skupaj predrago... V prvi nosečnosti tega nisem imela, pa je blo vse ok. G pravi, da ta test ugotovi dodatnih 10% možnosti kakšnih kromosonskih napak...

Srečno vsem, ki še imate pregled! Jaz sem bla danes živčna ko ....
Joj ne zavidam tistim, ki imate še opravka pri zobarju.... user posted image Sem vsa vesela, da sem imela pregled pred nosečnostjo in je vse ok.

22.09.2007 je prijokala sončica Kaja
17.03.2011 pričakujemo novega sončka :)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.8.2010 13:10:15   
lananai
user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, ns, kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 11.08, 01.09., CE user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 10.08. 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
lina10, 2user posted image , 1user posted image , 11.08., ns, kraj user posted image user posted image
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., ns, Mb user posted image

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , user posted image , 11.08., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image

12.3.11

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, ns, kraj

14.3.11
Lun1ca, 1user posted image , 0user posted image , 13.08., ns, Mb
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, kraj

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
 slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 13.08., ns, okolica LJ 
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 10.08., ns, kraj

23.3.11

24.3.11

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1user posted image , np, NS, kraj user posted image
Klemy82, 28 let, ?user posted image , ?user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska
Tira, 2 user posted image , 1  user posted image , 16.08., kraj

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ
Natt

SKUPAJ user posted image  = 47 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

[/quote]

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.8.2010 13:27:35   
maja1985
Pozdravljene!

Super je ...  vse tak kot mora biti :) Veliki smo 3 cmuser posted image , PDP ostaja 9. 3. 2011. Dobila spet slikico ... bom dala v album user posted image Migamo pa tak na veliko, da mami ni mogla verjet user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.8.2010 13:34:53   
maja1985
Naslednji pregled imam 14. 9.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.8.2010 13:35:24   
lananai
maja user posted image  user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.8.2010 13:39:26   
tanjusi
maja super!!!
Jaz imam pa točno čez en teden nuhalno, komaj čakamuser posted image

(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
10.8.2010 14:20:39   
tanjusi
Nekaj sem opazila pri sebi , zjutraj ko vstanem je trebušček majhen , pač tolk da je , zvečer pa je tak kot da sem v 5.mescu, sicer se pod majčko še skrije, samo je pa zanimivo, kako pa je pri vas?

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
10.8.2010 14:33:23   
lananai
Zdej ga še niti ni videt, se pa spomnim iz 1. nosečnosti, da je bil zvečer dosti večji kot zjutraj. user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
10.8.2010 15:29:17   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: nina42

Prvič slišim za to. user posted image

Ja meni je tudi včeraj G rekla za ta seminar Zgodnje nosečnosti, večina se govori o prehrani. Jaz bom najbrž šla- če bo dober termin- in lahko poročam, če bo katero kaj zanimalo.

IZVIRNO SPOROČILO: seven7

OJLA!

Ravnokar sem opravila uspešen prvi pregled. Torej user posted image bije, dete veliko 1.77 cm (8 ted, 5dni), PDP ostaja 17.3.2011. Zdaj imam nuhalno svetlino 6.9. pri dr. Strahovi v Domžalah.

Zanima me, ali je katera delala poleg NS še pregled DHT (dvojni hormonski test)? Mi ga je priporočala ginekologinja, stane pa dodatnih 20 €. Pa mi je vse skupaj predrago... V prvi nosečnosti tega nisem imela, pa je blo vse ok. G pravi, da ta test ugotovi dodatnih 10% možnosti kakšnih kromosonskih napak...

Srečno vsem, ki še imate pregled! Jaz sem bla danes živčna ko ....
Joj ne zavidam tistim, ki imate še opravka pri zobarju.... user posted image Sem vsa vesela, da sem imela pregled pred nosečnostjo in je vse ok.

Jaz sem se odločila za ta dvojni hormonski test, ker se ful velik zajec user posted image . Se mi pa zdi, da pride samoplačniško 38 EUR (nisem ziher). Jutri grem dati kri, pa lahko sporočim.

Drugače me pa danes tako boli trebuh in vse me tišči, da je za znoret.

Maja1985 mi2 sa pa precej skupaj glede datumov.

Seven7 kam pa hodiš h G, v Domžale?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
10.8.2010 15:49:17   
Tira
Joj, ene se pogovarjate že od nuhalne, jz pa še 1. UZ nisem dala skoz user posted image  Komi čakam ponedeljek.

Meni je v 1 user posted image  delal prvi UZ skozi nožnico, kako pa vam? Niti nisem zato dobila nobene slikce. Po telih koledarčkih mi pride enkrat PDP 31.3., drugič 2.4. user posted image  Bomo videli, kaj bo G rekel. Drugače se bom morala pa selit na aprilčice user posted image  Ampak mislim, da bom tudi če bo PDP aprila ostala kar tu, ker bo itak prej.

Danes mi ni nič slabo, počutim se odlično. Z malim sva ravno skupaj odspala popoldanski spanec user posted image .

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
10.8.2010 16:12:18   
maja1985
Ja, tudi meni se čez dan kar lepo napihne ... tak da zvečer lahko vsi ugotovijo, da sem noseča user posted image Mi je pa rekla danes, da če bom šla še kakšno kilo dol, me bo poslala na infuzijo za par dni ... tak da upam, da bo zdej lepo šlo gor ... danes sem že tak cel dan lačna ... upam, da bo zdaj vsak dan tak user posted image

Jaz imam pa nuhalno čez 14 dni ... se že tudi veselim ... pa moj gre takrat zraven user posted image Ampak je pa res ful lepo, ko vidiš svojega malega akrobata, kako uživa in se premika user posted image Tok sem bila srečna, da sem jo pozabila vprašat, kako je s kopanjem v bazenu pa eno potrdilo potrebujem za fax in sem itak pozabila rečt zanj user posted image

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?