|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
13.8.2010 12:52:19   
Musty
Hvala za odgovore! Potem ne bomo nic komplicirali z isofixom. To nakupovanje se mi zdi se tako dalec, pa skoraj vse bova morala novo kupit, ker nimava od kje dobit. Sva se pa zmenila, da ne bova vse v enem susu, ker bi bil to res ogromen strosek, tako da bova zacela nekje na polovici, pa bova malo po malo kupovala. Za vozicek sem tud razmisljala, da bi rabljenega kupila za zacetek samo s kosaro, so mi blazno vsec tisti na starinski nacin z velikimi kolesi. Mojmu je pa to ful grdo. Sva cist kontra za vse.user posted image

Mah, ti pregledi so skoraj vsi placljivi. Ze pri splosnem zdravniku moras svasta placat. Sistem zdravstva mi res ni vsec. Placat moras UZ, razen prvega, kjer ti potrdi nosecnost. Pa tudi v porodnisnici moras vsesorte doplacat. Epiduralna je tolk draga, da sem ze kr opustila misel na to in bomo kr naravno rodili. user posted image

Moj moz je American, iz Albanya, se je pa preselil prav v New York zaradi sluzbe. Jaz sem prisla sem pred petimi leti, ko sva se porocila sem dobila zeleno karto. Ce se ne bi, bi imela sto in eno komplikacijo s papirji. Se pet let pa lahko zaprosim za drzavljanstvo, bo vse ful lazje. V glavnem, mesto je fajn, ima en kup slabih strani in cel kup dobrih. Zame je prva nakupovanje. user posted image Na zacetku mi je bilo zoprno, nikjer ni bilo zelenja, se ti zdi vse cudno. Pa ljudje so cist drugacni, imajo totalno drugacne navade. Nisem pa dozivela tistega kulturnega soka, ker sem bila prej ze veckrat pri njemu po tri mesece s turisticno vizo, tko da je blo mal lazje.

Slama, pa ves, da bodo res kar borovnicevi muffini! user posted image Sem se spomnila, da imam se zmrznjene borovnice. Samo ne vem, ce bojo tolk fini, ker niso sveze.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
13.8.2010 12:52:46   
lananai
Slama, čestitke za uspešen pregled!

Musty, ja, lupinica se kar s pasom pritrdi. Po mojem so vse na tak način narejene...

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
13.8.2010 12:55:18   
Musty

No, kar se pa vozička tiče, se bom morala doma še skregat, že vem. Namreč se nam valja še en star voziček nekje, pa VEM, da ga bo tašča takoj ven privlekla.... ma a veš kaj, kar ti se vozi v njem...

Jaz se tudi tega bojim. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
13.8.2010 12:57:42   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Musty

No, kar se pa vozička tiče, se bom morala doma še skregat, že vem. Namreč se nam valja še en star voziček nekje, pa VEM, da ga bo tašča takoj ven privlekla.... ma a veš kaj, kar ti se vozi v njem...

aha, ja, čez 7 let vse prav pride, baje, je treba vse shranit, čakam še, da mi bo kakšne plenice najdla, ki jih je po možnosti še moj imel.. pa ni nč flekcev gor, no, so še za ponucat...user posted image

Jst.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
13.8.2010 12:59:45   
lananai
Vozički - mi imamo tudi 2. Prvega že od rojstva, Hoco Winner. Velika napihljiva kolesa, košara + športni del. Gre povsod. Jst mu pravim kar jeep. user posted image Drugega smo kupili, ko je imela tamala ene 9 mesecev.

http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/vozicki-in-sistemi/pikolo/voziCek-otroSki-piko/15253831072915254

Tega imamo za po trgovinah oz. po bolnici nama je prav prišel, ko sva na preglede hodile. Pa lahek je, ga dosti lažje jst sama nesem npr. čez kake stopnice. user posted image Za po naših rovtah, makadamu in klancih pa tale nikakor ni OK. Je naš jeep super in ga ne menjam.

Mi je npr. tudi Mutsy zelo všeč, lažje vodljiv kot naš jeep, ampak po makadamu se pa ne moreta primerjat. user posted image Pa še skoraj pol ceneje sva ga dobila kot bi dobila Mutsyja.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
13.8.2010 13:00:16   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: Musty

aha, ja, čez 7 let vse prav pride, baje, je treba vse shranit, čakam še, da mi bo kakšne plenice najdla, ki jih je po možnosti še moj imel.. pa ni nč flekcev gor, no, so še za ponucat...user posted image

ja pa te cunjce ki sem jih potem imela za dojenčka ko sem bla še otrok.
Kaj,  čist dobre bodo user posted image user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
13.8.2010 13:05:06   
Klemy82
user posted image ajou, bo še pestro, ja. P.S. A še katera organsko ne prenaša roza barve?

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
13.8.2010 13:18:35   
tanjusi
Punce ve se že o vozičkih pogovarjate?!user posted image
Jaz pa dokler uspešno ne opravim nuhalne niti študiram ne o opremi... bo pa kar pestro , ker nimam nič!!! Otroka sta že toliko večja, da sem vso opremo in oblačila razdala in prodala ... Mam pasrečo da bo bratova punca vsak čas rodila in bom po moje kaj od nje dobila , pa tudi veliko kolegic ima malčke tako da predvidevam da bom kaj dobila... tak da še nič ne študiram na to...
Sem pa zadnjič po drugem pregledu šla in kupila roza copatke in se zaklela da bomo dojenčka v njih iz bolnice prinesli , tudi če bo fantekuser posted image , se je še moj čist raznežil ko je tiste copatke videl...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
13.8.2010 13:19:49   
Akilene
Klemy82 - To z vozički poznam...groza, voziček je star najmanj 15 let, za nikamor, pa seveda vztrajajo, da je soliden. Niti pod razno, a ker, se nočem kregat, sem rekla, da ga lahko uporabimo kot košarico za spanje na balkonu, da bi pa šla z njim na cesto pa niti pod razno. Pa nisem fina in ne morem si privoščiti popolnoma novega vozička, iskala bom rabljenega. Ampak ne starega 20 let.
In to nekaj takšnega, da bo uporabno od rojstva do nekaj let!

Musty - verjamem, da se je težko vklopit v novo okolje, ampak si našla pozitivne točkeuser posted image ...malo ti kar zavidam, saj sem iz majhnega krajauser posted image . Zdravstveni sistem pa je očitno popolnoma drugačen, mi se pritožujemo, ko moramo kaj doplačati, v ZDA pa je še huje.  Ja, borovničevi muffini zakon, če imaš kak dober recept, se priporočam!

Sicer pa sem že pošteno lačna. Na splošno danes veliko razmišljam o hrani.user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
13.8.2010 13:20:32   
tanjusi
A še katera organsko ne prenaša roza barve?

Jaz pa o roza copatkih ravnokaruser posted image , no saj so bolj na vijolično barvouser posted image ...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.8.2010 13:21:32   
Akilene
tanjusi - jaz pa sem v H&M videla tako lepo majčko z Barbapapo, pa nisem upala kupit, sem si rekla, da bom počakala še 1 mesec, potem bo pa že kaj smuknilo v košaro.user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.8.2010 13:22:16   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: slama

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

IZVIRNO SPOROČILO: Sunshine 1

Ups, sem odgovor kar tja vmes vrgla. he heuser posted image

Trenutno Domžale, počasi selitev v Kamnik.

Uau kam se seliš v Kamnik? Jaz sem namreč iz Kamnika user posted image

tudi jaz sem s tega konca. Na poti od Domžal proti Kamniku user posted image

slama: potem si lahko iz Preserij, Radomelj, Homca, Nožic ali Šmarce user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
13.8.2010 13:23:41   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

A še katera organsko ne prenaša roza barve?

Jaz pa o roza copatkih ravnokaruser posted image , no saj so bolj na vijolično barvouser posted image ...

user posted image ti kar.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
13.8.2010 13:24:34   
tanjusi
Aja še to bučna musaka uspela!! njami..., pecivo je pa nekam pocasto , naj bo malo v hladilniku da se malo strdi...

Pa še to je zgleda kar nekaj ljubljančank , je pa blo zadnjič enkrat govora, da je tudi nekaj savinjčank, če se bomo za srečanje pogovarjale bo kar pestro ... bojo mogle savinjčanke same nardit srečanje pa se tam priključim, ker mi je ljubljana dalečuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
13.8.2010 13:26:04   
tanjusi
anjusi - jaz pa sem v H&M videla tako lepo majčko z Barbapapo, pa nisem upala kupit, sem si rekla, da bom počakala še 1 mesec, potem bo pa že kaj smuknilo v košaro.

se čist strinjam... tudi za sebe še nisem kaj kupila ... bo že

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
13.8.2010 13:27:34   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

tanjusi - jaz pa sem v H&M videla tako lepo majčko z Barbapapo, pa nisem upala kupit, sem si rekla, da bom počakala še 1 mesec, potem bo pa že kaj smuknilo v košaro.user posted image

Jaaa, tiste so res lepe! user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
13.8.2010 13:27:53   
lananai

user posted image ajou, bo še pestro, ja. P.S. A še katera organsko ne prenaša roza barve?

Jap. Pa kar pripravi se, če boš punčko imela - obiski jo imajo grozno radi! user posted image Naša je cela rozika, vsekakor ne po najini krivdi. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
13.8.2010 13:28:36   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Klemy82 - To z vozički poznam...groza, voziček je star najmanj 15 let, za nikamor, pa seveda vztrajajo, da je soliden. Niti pod razno, a ker, se nočem kregat, sem rekla, da ga lahko uporabimo kot košarico za spanje na balkonu, da bi pa šla z njim na cesto pa niti pod razno. Pa nisem fina in ne morem si privoščiti popolnoma novega vozička, iskala bom rabljenega. Ampak ne starega 20 let.
In to nekaj takšnega, da bo uporabno od rojstva do nekaj let!

ja, sej... voziček je dobila svakinja od kolegice, ki ga je dobila od sestre... pol si lahko predstavljaš, koliko je dal čez... saj tudi midva si ne moreva privoščit vsega tip top novo, ampak za voziček bova pa že nekaj skupaj spravila, raje kje drugje prišparava. Aja roza sem pa omenila zato, ker imamo doma cel kup roza krame (od svakinje)... od opreme, igrač in seveda cunj... po tihem upam, da bo fantek, ker če ne se mi bo očitno zrolalo od roza barve.user posted image Kako naj pa ljudi prepričam, da naj ne kupujejo roza stvari, če bo punčka, moram pa še pogruntat. Moj se pa HB strinja z mano.

Jst.

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
13.8.2010 13:32:49   
lananai
Kako naj pa ljudi prepričam, da naj ne kupujejo roza stvari, če bo punčka, moram pa še pogruntat.

So tko neizvirni. Po njihovo mora bit punčka pač roza barve. user posted image Pa imajo dost lepe stvari tud v drugih barvah. Jst sem se zdej navadila, da jo kombiniram, npr. roza hlače, zelena majčka. Ali pa obratno. Če imam pa na kupe roza stvari. Je pa res, da ena prijateljica tamale do skor enga leta ni v drugega kot roza oblačila. Ji je dala en dan rdečo majčko gor, smo ji vsi pravili, da ji tko paše, ona pa: "Meni pa ni všeč."

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
13.8.2010 13:35:46   
_sanja_*
Za seznam: popravite še meni, da sem iz Savinjske no, ko se že tolko govori o naših krajihuser posted image  Sem pa iz okolice Žalca.

Drugače pa krvavim spet. Prava kri, ne nitke, ipd. Ampak se je umirilo, ko sem obrisala, tak da mislim, da ne bo hudegauser posted image  Skrbi me ne, ker sem to tako včeraj pričakovala, ko sem se namatrala s h2o mop mašino, da sem spucala. je pa ta vrag kar težekuser posted image

no, torej mislim, da ni nič posebnega, niti ne grem v bolnico.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
13.8.2010 13:37:53   
lananai

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted imagenp, ns, Amerika user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, ns, kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj
Lun1ca, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., ns, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., kraj
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska
Tira, 2 user posted image , 1  user posted image , 16.08., kraj

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ
Natt

SKUPAJ user posted image  = 51 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
13.8.2010 13:38:03   
Klemy82
Ja, no, od svakinje tavečja bo že 10 let stara, pa je še vedno vsa v roza. <vključno s torbo, peresnico, telefonom, podlogo za na mizo itd...user posted image Ampak, lani sem ji zanalašč kupila eno črno majco z nekimi vzorčki in je čist nora nanjo, je kao njena najljubša. Je bila mama kar malo paf.user posted image

Jst.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
13.8.2010 13:38:32   
lananai
Sanja, vse bo OK. Malo več počivaj ta vikend, pa bo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
13.8.2010 14:43:25   
inia
a ste že pri vozičkih. user posted image  Meni jih je par všeč, ampak ravno tisti najdražji. jaz kar po cesti gledam za njimi. user posted image

Drugače je pa meni roza barva všeč. Ne, da je cžvse roza, ampak malo pa že. Zdaj imamo dva fanta pa ravn roza stvari ne kupujemo.

5ra8 med tema QUINNY FREESTYLE XL al pa QUINNY FORMULA XL je neka razlika. Meni je lepši freestyle, ampak sem velikokrat slišala, da je formula bolj funcionalen in boljša izbira. Nimam pojma.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
13.8.2010 14:44:11   
inia
sanja....mogoče je res kriva mašina. Zato rajši malo počivaj danes, če lahko.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?