|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
14.8.2010 13:50:19   
tarikata
točna ta ja user posted image , mah ne vem meni nikoli nič ne razalaga, tud npr. za folno v prvih teh mesecih mi ni rekla naj jem, bo že.

(odgovor članu mija75)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
14.8.2010 14:14:10   
SaMaa
Hejjjj kako ste?

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
14.8.2010 15:09:59   
Musty
Hej!

Med vikendom je pa kar mal zatisje tu, ane?

Jaz sem pa sama doma, moj je sel na kosarko po kosilu, jaz pa lenarim, ceprav je zunaj soncek in bi lahko sla na kak sprehod. Res sem ratala lena, nosecnost nucam kot izgovor za nemiganje user posted image danes zjutraj je prisel do mene, ko sem delala zajtrk, pa me je resno vprasal, ce ne bom nic telovadila v nosecnosti. Sem mu obljubila, da bom pridno hodila na sprehode in se bom prijavila na kak nosecniski pilates. A tek je dovoljen?

Tanjusi, a so te tvoje bolecine v kolkih in krizu zaradi sirjenja medenice in vsega tam spodaj? Mene tudi vsake tolko zacne bolet, sploh, ce na podzemni stojim al pa ce v sluzbi predolgo sedim. Mogoce bi morala sefici zatezit za nov stol user posted image

Klemy82, upam, da marmelada uspe! Se tud meni cedijo sline.

Glede folne kisline- jo je treba jest cez celo nosecnost?

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
14.8.2010 15:28:21   
tanjusi
Ja danes je pa res zatišje, se vidi da je lepo vreme in so punce zunaj na sončku.
Ne vem zakaj me boli, po moje zaradi tega kar praviš ti.. pač spremembe v telesu...
Jaz grem vsak dan na en krajši sprehod, živim na deželi in je kar prijetno...
Sem se pa trudila prejle trebušček poslikat in je bla taka čudna slika da raje ne bi se hvalila z njouser posted image ...
Me pa zanima kako je Sanja , zeelo pa me zanima kje je naša BEE BEE?
oglasite se kaj?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
14.8.2010 17:03:20   
inia
Evo mene. Sem že boljše. vročine ni več, glava ne boli. Samo slabosti še minejo pa bom kot nova. Enrkat user posted image

Meni se tudi zadnje čase sanja o otrocih, vozičkih in take stvari. Ampak sem mi je tudi v prvi nosečnosti. verejtno  zato, ker preveč razmišljam. user posted image

Jaz sem se sicer zagrela za čisto druge vozičke, ampak sem včeraj gledala baby boom in je res ugoden voziček. A ve katera kakšen je kaj v praksi? Še dobro, da je toliko časa, bom verjetno itak doktorirala do takrat.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
14.8.2010 17:18:20   
tanjusi
Glede vozička, ko je že tok debate... jaz sem za prejšnjič kupila en zelo lepo ohranjen rabljen voziček , niti ne vem firme, pa mi je dobro služil, ampak sem ga dala naprej in bom najbrž tudi zdaj kupila enga lepo ohranjenga starega , ampak je še čas!user posted image

(a camus)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
14.8.2010 18:37:24   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: inia

Jaz sem se sicer zagrela za čisto druge vozičke, ampak sem včeraj gledala baby boom in je res ugoden voziček. A ve katera kakšen je kaj v praksi?

No tega sem pa tudi jaz gledala in je res ugoden, pa še vse dobiš v paketu. Drugače se pa bolj nagibam k nakupu rabljenega- dobro ohranjenega. Bomo videli kaj bomo našli, saj je še čas.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
14.8.2010 18:40:41   
Musty
Sem vam hotela pokazat svoj trebuscek, pa mi noce nalozit slik  v album, ker niso pravega formata. Zato jo bom napopala sem user posted image

http://i962.photobucket.com/albums/ae105/Poopsie5/pregnancy/Trebuscek12teden.jpg Mislim, da bo.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
14.8.2010 18:44:42   
5ra8
evo še mene da se javim. Glih sem iz sprehoda s psom. Naju je dež ujel in premočil čist.
No mene, do njegove kože itak ne pride user posted image user posted image user posted image user posted image

Musty, leeeep trebušček user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
14.8.2010 19:10:15   
Akilene
Musty, kraen trebuščekuser posted image

Bo treba slikat! Imava pa rok na isti dan!

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
14.8.2010 19:30:29   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

Musty, kraen trebuščekuser posted image

Bo treba slikat! Imava pa rok na isti dan!

Pa se ime nama je enako! user posted image Sem vidla zdej na tvojem tickerju.

Me je soseda v dvigalu prej prav sutasto gledala, potem se je pa le opogumila in vprasala, ce bova zibala. Ni bila prepricana, je mislila, da sem se samo zredila. user posted image Taka simpaticna gospa.

Kdaj boste povedale v sluzbi?

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
14.8.2010 19:42:50   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

Hejjjj kako ste?

zaspano user posted image . Že ves dan. Sem šla po kosilu spat za 2uri, zdaj pa spet komaj čakam na srečanje s posteljo. Sem si pa ravno pritisk zmerila.
105/70. user posted image  Ni čudno, da sem ko en zombi.

kako ste pa ostale punce? Upam, da kaj boljše.

sanja user posted image user posted image user posted image  se je stanje že umirilo?

klemy82 je marmelada uspela? Jaz je tudi še nisem nikoli delala. mam potuho babice in mami user posted image

folna kislina meni je g svetovala jemanje do 12. tedena, ko naj bi imela ključni in največji vpliv na pravilen razvoj, potem pa po potrebi. 1. nosečnost sem jo jemala ves čas. Jemljem pa takšno, kjer so dodani še drugi vitamini ter železo, saj sem imela nizek Hb. Namen jo imam jesti tudi zdaj do konca.

tanjusi a pri vas je (bilo) lepo vreme? Tukaj pa je že ves dan kislica - oblačno, deževno, ...

inia super za počutje. In naj tudi slabosti čim prej minejo. user posted image

musty user posted image  za trebušček.

vozički joj, kolk jih je. Sicer sem zelo zadovoljna z Mutsyem in bo v uporabi tudi pri naslednjemuser posted image , sam pa tut jaz gledam, kaj vse se da še dobit. Se pa ravno odločava za nakup Quinny zapp, ker gremo na potovanje, pa je mutsy prevelik. Ta mi je pa všeč, ker se res fino zloži. Pravi shopping voziček. Bi rabljenga kupila, upam, da kaj najdem. No, bova do konca vikenda preštudirala kako in kaj.

Lep večer in prijetno nočko user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
14.8.2010 19:50:22   
slama
IZVIRNO SPOROČILO: Musty

Kdaj boste povedale v sluzbi?

Po NS enkrat oz v začetku 2. tromesečja, če ne bo trebušček že prevelik.
V 1.user posted image sem tudi tak čas povedala.

Drugače so pa kakšni res prav simpatični, ko opazijo spremembe, pa kar ne upajo vprašat.

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
14.8.2010 20:31:15   
tanjusi
tanjusi a pri vas je (bilo) lepo vreme? Tukaj pa je že ves dan kislica - oblačno, deževno,

Pri nas je bilo do enih petih krasno, sonček pa toplo pol se je pa skisalouser posted image

(a camus)

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
14.8.2010 20:35:52   
tanjusi
Mutsy lep trebušček, jaz si sploh ne oblečem kaj tako oprijetega ker še ne želim da me sprašujejo...je bil pa prejle hec ker sem mogla k maši in vse hlače ki bi bile primerne nisem mogla zapret, tako da sem potem šla z odprtim gumbom in majčko čez, čakam na jesensko kolekcijo , zdaj bom pa probala nekak preživetuser posted image , a je katera že kupovala kaj nosečniškega, bolj jesenskega?

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
14.8.2010 21:02:16   
inia
Musty, zelo lep trebušček.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
14.8.2010 21:03:27   
inia
Pri nas so tudi sosede opazovale za vsako, ko smo se srečale. No zdaj se je ena opogumila in vprašala, zdaj bo šlo pa tako po tekočem traku. user posted image

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
14.8.2010 21:26:35   
netopirček
inia... ko sem povedala moji mami, je bilo jasno, a bodo vedeli vsi... tako da ji nisem povedala do prvega pregleda, da je bilo vse OK... sedaj pa se vsakemu pohvali, da bo spet babica! ne vem, če ne ve že pol MBja... user posted image

hrana... vse bi jedla, ko pa jo dobim na krožnik, sta dva grižljaja dovolj... sem se zredila le za 0.5 kg... sicer ne vem kako to, ker mi že 2 tedna ne grejo nobene hlače več zapret in nosim samo trenerke...

vozički... z mamo sva šle za nečake nekaj v pikapolonico kupit... pa sem še malo proti vozičkom pošpegala... pa res je peg perego ta na tri kolce svetski! samo tudi svetsko dragi! user posted image

bodite mi lepe! cmok iz mbja!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
15.8.2010 1:06:21   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
jaz si sploh ne oblečem kaj tako oprijetega ker še ne želim da me sprašujejo...

Saj jaz tudi ne, to je pizama user posted image smo pa res smotane, ko skrivamo najlepso stvar!user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
15.8.2010 8:12:34   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi
jaz si sploh ne oblečem kaj tako oprijetega ker še ne želim da me sprašujejo...

Saj jaz tudi ne, to je pizama smo pa res smotane, ko skrivamo najlepso stvar!

Saj pri meni so poštudirali že eni , tašča je mojga zaslišala, takrat ko sem bla taka boga... slabosti pa utrujenost .... pa v bolniško sem šla direkt iz dopusta in sem že tudi za ene malo predolgo doma user posted image ...
Saj se mi gre bolj ko ne samo zaradi sinov, da bo res vse ok , ker sta bila po ss tako žalostna in razočaranauser posted image

(a camus)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
15.8.2010 8:36:14   
naja17
Jutro....

Jaz nimam pa več nobenih nosečniških znakov user posted image ? Ok, trebuh me srbi, ampak ni ne slabosti, prsi me ne bolijo več,  pa take mehke se mi zdijo user posted image  Še 2 tedna do ns...

Včeraj smo mel piknik, kjer sem se na veliko mogla izogibat alkotu... Čez dan sem trobla, da ne morem pit sred dneva, zvečer pa, da sem šofer in vsem pamet solila, da je en pir tud preveč user posted image ...

Vozi... Enkrat sem že omenla, da bom šla sam tri firme gledat: hoco,  peg peregota (vrjetn kr čez mejo, kjer je večja izbira, pa cenejši so) in pa baby-spa. Ful mi je hud tisti, k ga je musty prlepla, ampak 1000 € user posted image  

Cunce... Ja, jaz že lep  čas hodim z odpetim gumbom,  čeprav se mi pa ne zdi, da mam že tak trebuh kot npr.musty... Čakam NS, pol si grem pa hlače kupit user posted image ...

Mene so o nosečnosti mal nehal spraševat, ker sem vse po vrsti začela nadirat že lep čas nazaj. Namreč od naju že lep  čas vsi prčakujejo samo to in vsaka stvar, ki se je zgodila,  npr.  prenehanje kajenja, je blo a si noseča, s komerkol sem se srečala, je bil tisti "a je že kej novga "user posted image  itd. itd... No in ker se ni zgodl takoj, sem bla že jest mal nesrečna in je bil to že ful pritisk name, sem jih mogla nekak ustavt.... Zdej mam mal mir, morda kdo sumi, ampak se bom do ns delala, ko da ni nič, pa tud če zgledam, da sem že v 5. mescu user posted image ... 

No, zdej pa fruštk narest za mojga, pol pa  počas k tašči in tastu na kosilo...

Lepo nedeljo vsem skupi...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
15.8.2010 9:31:24   
tanjusi
naja saj so se meni tudi slabosti zmanjšale na minimum, prsi pa so tudi mehke ampak so pa spremenile obliko, pa kolikor se spomnim tudi v prejšnjih nosečnostih nisem imela ne vem kako velikih prsi in trdih...
Tudi jaz grem po ns v nabavo... Mene po moje ne sprašujejo ekstra zaradi slabe izkušnje...
Punce kaj boste pa danes... praznik je pa še kar lepo vreme se kažeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
15.8.2010 11:57:41   
Lun1ca
In uživate na ta prazničen dan? Jaz sem danes celo malo manj poležavala, ker nisem več mogla spat, ko me je ob pol 8ih prebudilo neurje. Pol ko se je pa vse skupaj lepo umirlo, pa sem bla pridna in šla v trgovino po svežega kruhija in par stvari za dober zajtrk user posted image Tak, da sem danes že za dobro jutro lepo mizico pripravla in seveda tudi kalorično. Pa če ne morem pomagat, ko pa zdaj vse tak dobro zgleda in pol kar ne morem mimo it in ne kupit user posted image Bom mogla nehat za nekaj časa v trgovine hodit user posted image

Musty
lep buši! Pravi nosečniški user posted image user posted image user posted image Jaz zgledam bolj porejeno kot pa nosečniško user posted image

Jaz bom tudi šla kaj za oblečt nabavit po NS, če bo vse ok. Pa itak, da bo vse ok. Sploh nimamo kaj dvomit in razmišljat o tem punce! Me smo zdrave in močne in tako bojo tudi naši user posted image .

Meni je še pa kar slabo in tudi prsi še vedno močno bolijo. Ampak glede na to, da pri enih že vse skupaj popušča bo pri meni tudi zgleda počasi user posted image

Tak zdaj pa počasi na nedeljsko kosilo k mojim user posted image da me še tam malo razvajajo hehe

Lep dan vam želim

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
15.8.2010 16:08:35   
mama123
hy tudi mi se vračamo iz kampinga bohinj imeli smo slabo vreme user posted image ,pa samo da mso bili malo sami
a vam se že poznajo bušiji,jaz še nič ne opažam,mogoče sem v fazi ker še nekako nisem prav sprejela oz dojelauser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
15.8.2010 17:44:49   
jaznoseca
user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted imagenp, ns, Amerika user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, 18.08., kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj
Lun1ca, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., ns, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., kraj
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska
Tira, 2 user posted image , 1  user posted image , 16.08., kraj

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ

SKUPAJ user posted image  = 51 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 15.8.2010 17:45:30 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?