|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
15.8.2010 17:57:20   
jaznoseca
pozdravljene, sem malo osvežila seznam - zdaj se bodo počasi pričele NS. Glejte, da boste lepo poročale user posted image , da se bomo veselile vse skupaj.

Jaz sem ok. Izcedkov ni, že 2. teden user posted image . Poležavanje mi gre počasi že na živce in zato sem zdaj dva dni malo čistila, pospravljala, nabavljala.... in glej ga zlomka, sem skoraj skup zlezla pri blagajni v Intersparu user posted image . Sem mojga pošteno prestrašla... Samo mi je začelo tako dol tiščat vse skupaj, prav močna bolečina user posted image . Pojma nimam kaj je to, ker v prejšnji nosečnosti tega ni bilo user posted image . A ima še katera take bolečine??

dodatek za varnostni pas v avtomobilu za nosečnice... jaz sem nabavila eno to stvarco pri pikapolonici: http://nakup.pikapolonica.com//besafe-pas-za-noseCnice/5200337043485200339
Mogoče se kateri zdi odveč, samo jaz v prvi nosečnosti zadnja dva meseca nisem vozila pripetauser posted image . Sem imela precej visok trebuh in mi je pas lezel direkt na sredo trebuhauser posted image user posted image . Tako, da sem se odločila, da raje plačam kazen, kot ranim svojega otročka. No, zdaj sem zasledila to in upam, da bo uporabno. Javim.

Musty oooo to pa je že kar lep nosečniški trebušček. Se ti je hitro začelo poznati. Pri meni se še ne vidi tako, no si pa tud teden več noseča user posted image . Tisti vozički, ki so ti tako všeč so pri nas res zelo dragi, pa tud jih pri nas skoraj ne srečaš - uporabljaš ga pa lahko max ene 5 mesecev - naš že pri 2,5 meseca ni šans da leži v vozičku. Pojma nimam zakaj taka cena??

inia lepo, da se bolje počutiš user posted image .

knjigica to sem jaz... ste me navdušile, jo grem iskat user posted image .

Lepo se pocrkljajte še ostanek vikenda!

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 15.8.2010 17:59:29 >

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
15.8.2010 18:13:05   
discoamela
ciaooo!!

se oglasim na hitro, jutri je dan D...al kako že user posted image  ko imam biopsijo horion.resic... potrebujem vse možne prekrižane prste, tudi tiste na nogah, pikepoke, indijanske plese, 4-peresne deteljice in sploh vse kar vam pade na pamet za srečo... dopoldan imam ta poseg in potem nekaj ur počivam pri njih, pol pa domov... strogo počivat 2-3 dni... če bo vse ok me v četrtek čaka pregled pri moji G.. na izvide ne vem koliko bo treba čakat, ma upam, da mi čimprej sporočijo, ker me bo tisto čakanje ubijalo, že vem... Sem pa že 2 dni bolj slabe volje in taka nervozna, bog ne daj da me kdo kaj vpraša, tako oštro odgovorim, da me vsi samo debelo gledajo...user posted image  ma ne da se mi razlagat vsakemu posebej kaj čutim in kaj se v moji buči dogaja...podzavest pa tudi dela svoje, še ponoči sanjam, da sem rodila bolnega otroka..in take...user posted image joooj, samo da bo vse ok..

Voziček bomo kar uporabili od starejšega bratca, ki je kot nov, z lupinico in tisto ladjico vred, edino senčnika nima dobrega, pa sem videla, da se ga da dokupit za ene 15€ se mi zdi... je imela letos kolegica takega ful praktičnega črnega... bom se pozanimala kje je dobila pa prilepim slikico..

Musty user posted image  za bušija... super zgledaš..  jaz imam trenutno na sebi nosečniške 3/4 hlače iz HM so bile v akciji za 10€ če se ne motim in sem jih kupila takoj, čeprav sem takrat šele izvedela, da sem noseča... mi pridejo zelo prav in so kar komot.. imam pa še ene dolge tanke, prav tako nosečniške od prejšnjih nosečnosti in si bom zaenkrat pomagala s temi, dokler ne vidim kako se bo izteklo to z biopsijo in rezultati...

Ja pogledi vseh znancev letijo na moj trebušček, ma so vsi tiho zaenkrat... sej ne skrivam, samo nihče nič ne vpraša user posted image ...

Tudi meni malo pojenja napetost v prsih - hvala bogu, ker če bi šlo tako naprej ... se nisem več mogla niti obrnit ponoči, da me ni zbudilo... grem pa res prepogosto lulat ponoči, me tako jezi... bom poskusila malo čaja za mehur..lahko tudi, da sem se eno malo prehladila... user posted image

Torej, lepo klepetajte naprej ... držte pesti jutri ob 7:45 (tiste ki ne boste ninkale) in upam, da se kmalu oglasim z dobrimi novicami!!!

Ciaoooo

Neposredna povezava do sporočila: 1377
15.8.2010 18:21:39   
Lun1ca
jaznoseca jaz imam ta besafe pas. Nekatere so sicer rekle, da je brez veze, ampak jaz sem veliko v avtu in se mi ne zdi to tak noro. Polek tega me že tišči čez trebuh, če se močneje zabremza. Kaj šele (bog ne daj), da do česa slabega pride. No skratka men se zdi kul in res ga imaš lepo pod trebuhom. Knjigico pa le nabavi, ker je res krasna user posted image

discoamela No pol pa vso srečo jutri in držimo pesti. Itak bo pa vse ok, boš vidla!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa seveda čim prej sporoči kak je blo. Izvidi bojo pa itak super user posted image user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
15.8.2010 18:45:40   
tanjusi
discoamela držim pestke .. pa tako bo vse okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem danes čist ena utrujena, prej po kosilu smo šli na en kratek izlet z avtom na en hrib... ma ne vem a me je nadmorska višina tolk utrudla al kaj user posted image

Drugače pa tale pas za avto me zanima ali ga že uporabljate, ker jaz sem že zdaj cela ena nesrečna, ko se morem v avtu pripasat, pa se mi zdi da me vse veže in se sploh ne počutim fajn, kaj šele bo , pa se ne spomnim kako je bilo pri prvih dveh..., če je tole fajn zadeva sem tudi pripravljena dati tisti denar...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
15.8.2010 18:52:40   
Lun1ca
Jaz ga že uporabljam ja. Je pa res, da je kar dragi. Jaz sem kupila na bolhi rabljenega in je res kot nov, pa sem dala 25€. Tak da poglejte še malo po spletu, če ga kje kdo proda.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
15.8.2010 19:05:33   
tanjusi
Zdaj sem se pa tudi jaz potrudla pa slikala buši, takole zgleda zvečer, zjutraj je malo manjši, lahko pogledate v album...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
15.8.2010 19:29:28   
Akilene
discoamela - držimo pesti in vso srečo! Zakaj pa sploh moraš na ta pregled?

tanjusi - lep, lep bušiuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
15.8.2010 19:37:55   
jaznoseca
tanjusi lep trebuščekuser posted image .

discoamela saj bo vse ok - te v mislih spremljamo in držimo pestiuser posted image .

lun1ca o super, me veseli da je tvoja izkušnja s pasom pozitivna. Meni je bilo v prvi nosečnosti enostavno nemgoče vozit pripasana - me je ful tiščalo. Pa naj ti kljukci še tako trdijo, da je za otroka pas nenevaren... nič ne dam na to - meni je šel direkt čez otročkauser posted image . Ja, jaz sem tud veliko v avtu, tako, da sem pač odšteva te dinarčke smrk... ne, ni poceni, samo če pomaga, je vredno.

No, pa še eno vprašanje: a je še katera druga opazila, da nosečk za mesec maj 2011 ni user posted image ?? Zdaj bi pa že morale biti, ne? No, meni je bilo še posebaj zanimivo, ker smo načrtovali, da bo majček - no, sicer smo želeli že lani user posted image user posted image user posted image . Zgleda, da je mesec maj res težko "trofit"user posted image .

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
15.8.2010 21:11:03   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

a je to ta knjiga?

http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1149_mama02_To_sem_jaz

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 1384
16.8.2010 7:29:13   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

a je to ta knjiga?

http://www.enaa.com/oddelki/knjige/izd_1149_mama02_To_sem_jaz

ja, 5ra8, mislim, da je to ta knjiga. Kolikor sem po netu brskala, jo imajo v BC. Če ne v trgovini, se jo pa da naročit preko neta. Cena je 15,82 eur.

No, pa lep DOBRO JUTRO vsem skupaj user posted image !

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
16.8.2010 7:31:49   
SaMaa
Dobro jutro punce! Kako ste kaj?

Ali še katero ful boli hrbet???

Neposredna povezava do sporočila: 1386
16.8.2010 7:37:28   
Lun1ca
Dobro jutro in zgleda da bo tudi kar lepo (vremensko gledano)

In ste spočite stopile v nov teden?  No pa da boste tudi nekaj zdravega pospravile v vaše lačne in polne življenja trebuščke...
Izvolite:
user posted image

Čeprav jaz mislim, da ne spravim tolko hrane zjutraj v sebe.. ali pač no user posted image odvisno kak dobro je hehe
Tak danes bom pa malo pridna doma sem se odločla. Me čaka pospravlanje kopalnice in spalnice. Kaka 2 stroja bosta za oprat, bo treba tudi kje posesat in malo na RR čvekat user posted image no to zadnje je fajn zmes za odmore, zdaj ko sem bolj hitro utrujena user posted image

5ra8 To je ta knjiga ja. Preko spelta jo lahko naročiš tukaj http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=137824 user posted image

discoamela že držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

Akilene in kako se ti počutiš? Stanje se je umirlo?

SaMaa mene boli hrbet vsako jutro. In ne vem al je krivo, da mogoče grdo spim ali kaj.. keri dan so bolečine res hude in se mi zdi, da komaj hodim. Moj mi je zadnič rekel, da hodim, ko da bi bla že v 9. mescu user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
16.8.2010 7:43:16   
5ra8
jutrooo...

bi pasal takle zajtrk zdele ja....ne pa da pojem samo pol sirovke pa še to stare user posted image  ne vem od kdaj so jo šparal na šihtu, po moje od prejšnga tedna....

Potem bom pa mojga kr danes poslala v BC, al pa bom šla sama po službi user posted image

Jst sm že čez vikend pospravljala, nekaj v petek, nekaj v soboto...tko da mam par dni mir zdej user posted image .

Discoamela, držim pestke in pošiljam user posted image user posted image user posted image

Samaa, mene ne boli hrbet, ampak včasih zvečer križ, če sm skos na nogah pa nič ne počivam.

Danes pa ponedeljek, naj čimprej mine......ne maram pondelkov user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
16.8.2010 7:44:08   
lananai
Musty, trebušček je super, zelo velik že! user posted image  user posted image

služba - jst bom povedala po prvem pregledu. Pa naj šefe začne počasi o kaki zamenjavi zame razmišljat.

nakupi - bom upam s čim manj novih nosečniških stvari skoz prišla. Ene hlače imam že od prve user posted image , ene si bom še sposodila. Majčk imam itak ogromno takih, ki bodo šle čez bušija. Če ne bo tokrat res občutno večji.

jaznoseca - jst sem bila prejšnjo nosečnost skor celo v avtu pripeta samo z zgornjim delom pasu, čez trebuh pa ne.

Tisti vozički, ki so ti tako všeč so pri nas res zelo dragi, pa tud jih pri nas skoraj ne srečaš - uporabljaš ga pa lahko max ene 5 mesecev - naš že pri 2,5 meseca ni šans da leži v vozičku. Pojma nimam zakaj taka cena??

Naša se je prevozila v vozičku ogromno, čez 1000km sigurno, smo imeli števec za kolo gor montiran. user posted image In še danes (skor 16 mesecev) se rada pelje. Samo ne več tako daleč, se začne dolgočasit.

discoamela, držim 4 pesti zate pa še par pikapok user posted image user posted image user posted image user posted image
Un senčnik si pa najbrž mislila pepeny?
http://www.google.si/images?q=pepeny&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=sl&tab=wi&biw=1110&bih=998

tanjusi user posted image za trebušček

No, pa še eno vprašanje: a je še katera druga opazila, da nosečk za mesec maj 2011 ni ?? Zdaj bi pa že morale biti, ne? No, meni je bilo še posebaj zanimivo, ker smo načrtovali, da bo majček - no, sicer smo želeli že lani . Zgleda, da je mesec maj res težko "trofit" .

Po mojem majčice še niso na vrsti oz. še niso videle pluskov. Tiste, ki so zagledale plus te dni, so proti koncu aprila. Jst sem bila majčica 2009, pa sem na koncu pristala v aprilu, ker sem rodila prej. user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
16.8.2010 7:44:25   
lananai
Ja, pa dobro jutro vsem!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
16.8.2010 7:48:59   
lananai
Mi smo bili pa v soboto v Čatežkih, je bilo super! Tamala je uživala 100/h. Za otroke je super zrihtano, čeprav je zame osebno prevelika gužva. Smo bili še z enim parom in sem se bala, da bo opazit trebušček. Pa sem vidla, da so brezveze skrbi. Tam so imele vse večjega kot jaz. user posted image Samo je bil res raven zdej par mesecev, mi je bil prav všeč. Zdej se je pa pokazal in jst vem zakaj... user posted image

Še dober teden do pregleda, komaj čakam! user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
16.8.2010 7:50:25   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Pa sem vidla, da so brezveze skrbi. Tam so imele vse večjega kot jaz. user posted image

pa niso ble noseče, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
16.8.2010 7:57:42   
lananai

Pa sem vidla, da so brezveze skrbi. Tam so imele vse večjega kot jaz. user posted image

pa niso ble noseče, a? user posted image user posted image user posted image user posted image

Po mojem večina ne. So zgledale stare manj kot 18 let nekatere. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
16.8.2010 8:05:39   
SaMaa

Po mojem večina ne. So zgledale stare manj kot 18 let nekatere. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  punce vi ste taprave user posted image  hvala bogu, da je ponedeljek, da smo se ponovno zbrale, ker čez vikend je res pravo zatišje tukaj na forumu user posted image

ali se vam že ful pozna trebušček? Meni se samo zvečer, je pa res, da je to moja prva nosečnost...

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
16.8.2010 8:14:09   
5ra8
SaMaa, ja no, mal smeha pa mora bit user posted image user posted image .

Čeprav tud sama nimam flat tommy, sem se nasmejala zdej user posted image user posted image

Meni se tud občutno zvečer bolj pozna. Zjutraj pa tudi malo tako, da ne morem nobenih hlač zapet za v službo več (takih na rob) user posted image , tako da bom po moje zdej hodila več al manj v kikli (ko prej skup v parih letih nism tok user posted image ).

Morm pa it kej spet v nabavo, za kakšne hlače. Edino ene kavbojke še dobim gor, to pa ne morem nost na šiht user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
16.8.2010 8:29:52   
Lun1ca
Hehehe ja punce me mamo trebušček z razlogom in mormo bit ponosne na njega user posted image Tud jaz sem sicer že par mescov pred nosečnostjo zgubla moj raven trebušček, ampak je ta zdaj vseeno bolj izbočen. Jaz sem svojega pred parimi dnevi poslikala in dala tu v album. Da se bom v 9em mescu smejala kak je bil tu majhen, pa da je verjetno vse drugo to ko pa nosečnost. Je pa tudi moj po večerih malo večji. Je pa res da zdaj tudi jaz dobim gor še samo dvojne kavbojke in od tega so ene še ok, ene me pa že tiščijo user posted image Bo treba it počasi v nabavo. Do NS se bom sicer še probala zadržat, al pa samo kako trenerko nabavit.

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 16.8.2010 8:30:14 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
16.8.2010 8:34:45   
Tira
Pozdravljene!

Sem iz pregleda, videla sem user posted image  user posted image  Imam pa PDP 1.4. 2011 tako, da vas zapuščam in se selim k aprilčicam user posted image

Mirno nosečnost vsem in zdrave otročke user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
16.8.2010 8:57:53   
5ra8

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted imagenp, ns, Amerika user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, 18.08., kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj
Lun1ca, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., ns, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., kraj
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ

SKUPAJ user posted image  = 51 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Neposredna povezava do sporočila: 1398
16.8.2010 9:06:01   
Klemy82
Jutrčka!
Vikend je bil kar pester, načeloma se počutim ok, edino moje slabosti so se čez dan umirile, je pa zato ponoči žurka. SAj ne, da bi bruhala, me pa tako tišči v želodcu, da sem v soboto resno razmišljala, da bi šla na wc pa prst v usta.user posted image TAko da res zanič spim. zdaj ko me pa še učenje čaka, je pa res še tega treba, ja.
Danes me pa čaka ful enih opravkov, pa upam, da vse uredim, tako kot je treba, brez komplikacij, ker nimam živcev se prerekat in izgubljat čas...
Pridne bodite, pa se tipkamo.

Jst.

Neposredna povezava do sporočila: 1399
16.8.2010 9:24:36   
inia
Med vikendom je res zatišje.

Zdaj se pa začnejo nuhalne. Jaz sem, vsaj mislim druga ali tretja na vrsti. Upam, da bo pri vseh šlo kot mora. Mene je že zdaj strah. Ko sem prvič šla se sploh ni govorilo toliko o tem in me tudi ni bilo strah, ker sploh nisem vedela kaj pričakovati. Zdaj pa sem že toliko slišala, da me je kar malo  strah.

Meni so se slabosti tudi malo umirile. So še čez cel dan malo,ampak se da preživeti. Bruham ne vem. Je pa malo slabše zvečer, ampak velikoooooo boljše kot je bilo.

Glede trebuščka pa, jaz sem imela prej suh, raven trebuh. Zdaj imam pa trebuh kot v petem mesecu. Brez heca. Jaz ga sploh skrivat ne morem. Vsi ki me poznajo takoj opazijo. In ko povem koliko sem komaj noseča ne morejo verjet. Na morju so še tisti, ki me ne poznajo spraševali, če pri nas bomo pa še enega dobili. user posted image  Ne vem ali me je napihnilo toliko ali kaj. Ker od hrane ne vem če je, glede na to da sem ves čas bruhala. Sem pa imela tudi v prvi nosečnosti res velikega, ampak sem nosila dva pa sem mislila da zato. Na koncu sem bila pa itak kot balon. Samo trebuh me je bil.  

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?