|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
16.8.2010 10:38:17   
Lun1ca
Dobla sem datum za NS. Jupiiii! Heh mam pa 6.9. No 9.9. pa pregled.. bom pa kr dosti svojo pikico gledla v začetku septembra user posted image Čeprav zdaj dvomim da me bo pol moj G dal 9. na UZ sploh.

Tak zdaj ko sm pa že bla pridna danes, grem pa za odmor malo v mesto dinarčke zapravit user posted image Vse mi je namreč že preveč oprijeto..

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
16.8.2010 10:43:12   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Dobla sem datum za NS. Jupiiii! Heh mam pa 6.9. No 9.9. pa pregled.. bom pa kr dosti svojo pikico gledla v začetku septembra user posted image Čeprav zdaj dvomim da me bo pol moj G dal 9. na UZ sploh.

Tak zdaj ko sm pa že bla pridna danes, grem pa za odmor malo v mesto dinarčke zapravit user posted image Vse mi je namreč že preveč oprijeto..

super.
poročaj če boš kje kaj pametnega in ugodnega najdla user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
16.8.2010 11:38:54   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
Tisti vozički, ki so ti tako všeč so pri nas res zelo dragi, pa tud jih pri nas skoraj ne srečaš - uporabljaš ga pa lahko max ene 5 mesecev - naš že pri 2,5 meseca ni šans da leži v vozičku. Pojma nimam zakaj taka cena??

Naša se je prevozila v vozičku ogromno, čez 1000km sigurno, smo imeli števec za kolo gor montiran. user posted image In še danes (skor 16 mesecev) se rada pelje. Samo ne več tako daleč, se začne dolgočasit.

Eh, sem se mogoče premalo jasno izrazila.... Ta voziček, ki ga je prilepila musty je tak "starinski", samo košarica za ležanje, zato sem napisala, da je naš LEŽAL v vozičku le 2,5 meseca. Drugače smo pa tud mi pridni vozičkarji - no zdaj moram že napisat bili user posted image . Se je do drugega leta kar precej prevozil v vozičku, ker smo precej na terenu.

IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca
No, pa še eno vprašanje: a je še katera druga opazila, da nosečk za mesec maj 2011 ni ?? Zdaj bi pa že morale biti, ne? No, meni je bilo še posebaj zanimivo, ker smo načrtovali, da bo majček - no, sicer smo želeli že lani . Zgleda, da je mesec maj res težko "trofit" .

Po mojem majčice še niso na vrsti oz. še niso videle pluskov. Tiste, ki so zagledale plus te dni, so proti koncu aprila. Jst sem bila majčica 2009, pa sem na koncu pristala v aprilu, ker sem rodila prej. user posted image

Uh pa res - to sem sfalila user posted image ! No, pol pa še kak teden, da bodo prve majčice user posted image .

lun1ca kam greš zapravljat?

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
16.8.2010 11:50:51   
discoamela
sem že nazaj! hvala za vse user posted image  !!! žal smo pregled morali prestaviti na naslednji ponedeljek, saj je otročiček premajhen .. 4cm in ustreza 11.tednu, tako da je dr.predlagala, da počakava še vsaj ta teden, da kaj zraste. Baje bi bilo zelo rizično danes delat... no, kakorkoli, dokumenti so prištimani in vse je pripravljeno za naslednji teden, sem pa vsaj videla svojega user posted image , ki mi je veselo kazalo rit!user posted image  
Sem si zelo želela vedeti spol, pa je rekla, da žal se še ne da videt... user posted image  Mi je pa UZ delala dr.Tul Mandič v KC LJ, s katero sem ZELO zadovoljna!! Po pregledu se je sama spomnila in mi iztisnila slikico za spomin, čeprav je sploh nisem vprašala zanjo user posted image user posted image user posted image  ... in je pritekla za mano po hodniku... ma zlata ženska je res!! No, glede na to, da spala nisem sinoči niti malo, grem zdaj po čepke za uha in ninu nanu... user posted image  fajn čvekajte, se beremo pole...

ciaoo

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
16.8.2010 12:18:39   
_sanja_*
Evo mene.

Vse je ok, sem šla danes na pregled, srček bije, plodek je primerno velik in to je to.

Od kod spet krvavitve, spet ne vem. Nič pametnega mi niso povedali.

Zaenkrat je ok, zdaj pa res upam, da se neha, ker sem pa sita teh krvavitev.

Aja, pa počitek, počitek seveda, tako da se bom bolj redko oglašala.

Papa

(odgovor članu discoamela)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
16.8.2010 12:27:52   
SaMaa
_sanja_* super, da je vse OK. Vesela sem zate user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
16.8.2010 12:28:55   
Musty
Pozdravljene!

Ob tisti sliki, ki jo je prilepila Lun1ca, sem si zazelela tapravega iztisnjenega soka, si ga bom sla iskat med malico!

MIdva sva bila vceraj na kosilu pri njegovih starsih, je bil pravi izlet. Novico sva razsirila, tasca je bila ful vesela, pa nic se ni vsiljevala s kaksnimi stvarmi. Ko smo debatirali o vozickih, je rekla, da ima njena soseda taksnega starinskega, ki ga ne potrebuje vec, tko da bomo mogoce kaksno poceni kupcijo nardili, ce bo slo. user posted image Drugace pa je rekla, da bosta z veseljem pomagala, ce bova kaj rabila. Lepo od nje, se mi zdi, da se je pokazala v drugi luci. user posted image

_sanja_*, upam, da se krvavitve cimprej nehajo, da bos lahko brezskrbno uzivala!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
16.8.2010 12:43:48   
naja17
Dan dan user posted image ...

No, sanja dones sem se prov spomnila nate, če si ok... Pa je vse fajn user posted image ...

Ej, dejte mi nekaj povedat, tiste k ste že mamice... Jaz bi po NS nehala z jemanjem tifola, ker mi gre tko vsak dan na jok, ko moram to dol goltat, kar mi pač ne gre, ne upam pa jih speštat, ker so filmsko obložene. No, po NS pa bi pol poskusla s šumečimi Biofar železo+folna. Ktera pozna?

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
16.8.2010 12:58:57   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

No, sanja dones sem se prov spomnila nate, če si ok... Pa je vse fajn user posted image ...

Ej, dejte mi nekaj povedat, tiste k ste že mamice... Jaz bi po NS nehala z jemanjem tifola, ker mi gre tko vsak dan na jok, ko moram to dol goltat, kar mi pač ne gre, ne upam pa jih speštat, ker so filmsko obložene. No, po NS pa bi pol poskusla s šumečimi Biofar železo+folna. Ktera pozna?

zakaj pa ne bi G vprašala pri naslednjem pregledu? user posted image  
Po moje ti bo ona točno vedla povedat, kaj lahko pa kaj ne, pa to user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
16.8.2010 13:16:22   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Po moje ti bo ona točno vedla povedat, kaj lahko pa kaj ne, pa to user posted image

Oooo sej bom, sej bom... Pušenjak me bo po moje z vsem štirm vn tiščal user posted image ... Ampak, da vidim, če že ktera pozna user posted image ...

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
16.8.2010 13:19:24   
5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

Oooo sej bom, sej bom... Pušenjak me bo po moje z vsem štirm vn tiščal user posted image ... Ampak, da vidim, če že ktera pozna user posted image ...

al ga pa prek foruma prašej user posted image  pa ne bo vedu ktera si ti. haha user posted image user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
16.8.2010 13:22:18   
lananai
Jst bom po NS nehala jemat Tifol in ne bom nič jemala. Teh tablet pa ne poznam.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
16.8.2010 14:13:27   
tanjusi
da se še jaz malo javim... Jutri je moja nuhalna in upam da bova z zdravnico dorekli tudi kaj glede mojega vnetja, kak dan je čisto ok , potem pa spet peče , danes pa sem po dobrem tednu spet obrisala krvavo nitko... saj vem da je to vnetje samo psihično pa ni fajnuser posted image ...
Sanja sem mislila na tebe, lepo da je vse ok... drži se.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
16.8.2010 14:35:13   
Akilene
_sanja_, vem , kako je, krvavitve, kak dan ok, pa spet...pri meni je zgleda kombinacija vnetij, polipa, mogoce celo hematoma..zdi se mi, da ginekologi pravzaprav vzrokov teh krvavitev ne preiskujejo, ker se itak ne da pomagat (v večini primerov) z ničemer drugim kot počitkom. Meni se že vlečejo od začetka, zdaj je 11tednov+5 dni, upam na najboljše...ja, je pa ležanje dolgočasno, prebrala sem že 101 nosečniško revijo, knjigo, kup trivialne literature, no, pa saj mine...počasi, a vendar.

tanjusi; lepo zrihtaj jutri!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
16.8.2010 14:39:28   
_sanja_*
Hvala punceuser posted image

Naja, jaz ne poznam teh tablet, se mi pa zdi železo vsekakor pametna investicija za naprej, da ne pristaneš potem na retaferju. Nimam pa pojma kaj bom jaz jemala naprej, če bom sploh kaj. Nekaj najbrž bom, pa čeprav samo občasno.

Tanjusi, srečno jutri na nuhalni. Za vnetje pa upam, da se čimprej pozdravi. Tudi nitke niso prijetne za psiho ja. Men se je končno umirilo, upam, da bo tako ostalo, ker je pa groza, ko grem vsakič s strahom na wc, kaj bom našla na vložku.user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
16.8.2010 14:52:26   
rhea
Pozdravljene

Se vam pridružujem in sicer predvideni rok 18.3.2011...user posted image user posted image user posted image

lp vsem

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
16.8.2010 15:14:34   
Musty
Rhea, dobrodosla!! user posted image

Tanjusi, uzivaj na NS, dobro si oglej otrocka! Bosta vprasala za spol? To vprasanje je namenjeno vsem user posted image jaz bi ful rada vedela, ker sem na splosno velik firbec, pa se mi zdi, da je lazje kupovat stvari pa verjetno tudi od drugih ne dobis kup roza oblekic, ce je fantek. Moj si pa zeli ohranit presenecenje, tako da bom jaz verjetno vprasala in bom zadrzala zase.

Je ta folna kislina pri vas na recept al je to samo prehransko dopolnilo? Jaz moram posebej jemat zelezo, posebej folno kislino, pa se kalcij in magnezij. Pozrem teh tablet vec kot zelenjave. user posted image Ampak folno bom nehala cez kaksen mesec.

Danes dopoldne je bil moz fraj, jaz sem tudi sla dve uri prej domov iz sluzbe in sva sla na lov za stanovanji, ze v cetrto. user posted image Ampak tokrat mislim, da sva ga nasla! Sem se cist zaljubila, vse sem poslikala. user posted image Je v urejeni soseski, trosobno,  tri ulice stran je park in podzemna, ima ogromno dnevno in kuhinjo ter velik balkon, prenovljeno je, skratka cista zmaga! Mojmu se sicer bolj dopade hisa, sva nasla eno, ampak je v taksnem stanju, da bi jo morala totalno prenoviti, jaz pa se nocem zapufat za 25 let. Pri tem stanovanju pa je najem z moznostjo odkupa, se vedno cenejsa varianta. In najemnina je sprejemljiva, glede na lego. Sem se razpisala, ma sem cisto evforicna. Grem zdaj malo pocivat, zvecer pa me dragi pelje na vecerjo, ker se nobenemu ne da kuhat. user posted image

Prezivite lepo popoldne!

(odgovor članu rhea)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
16.8.2010 15:24:32   
tanjusi
Ja mene ful zanima spol, pa bi blo fajn če bi bla punčka, ker mamo dva fanta, ampak po dveh ss sem rekla kakrkoli bo samo da bo tako kot mora bit...

Ja glede tablet te pa razumem , jaz jemljem za ščitnico , pa dabroston in čist odkrito povem da sem včasih malo pogoljufala in nisem vzela tifola, ker mi je bilo slabo ko sem že samo videla tablete, no saj večino sem jih vzela samo med tistimi najhujšimi slabostmi...

Če ti je stanovanje všeč potem je že pravo :))

(a camus)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
16.8.2010 16:18:55   
tanjusi
Zdajle sem si pmalo po omari pospravila oblačila in malo probala kaj bom lahko nosila in kaj ne ...Fajn bi bilo če bi bilo še dolgo vroče, er tričetrt hlače imam z bolj nizkim pasom in so mi prav , drugo je pa kriza, pa sem bila take volje da sem enih par stvari vrgla direkt v smeti, samo prestavljam že ene dve leti oblečem pa ne... no v glavnem nujno rabim jesenske hlače pa še kako tuniko..

Pa še eno vprašanje ali boste šle v materinsko šolo. Jaz sem šla pred 12 leti , zdaj pa če druga ne bi šla zaradi druženja...čeprav sem prepričana da moj ne bi šel zraven ... že za to sem vložila ogromno energije da bo jutri moogoče šel zraven na nsuser posted image , pač take vrste moški...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
16.8.2010 16:28:14   
_sanja_*
Spol... ja, mi2 bova vprašala. sva preveč radovedna, da ne biuser posted image

Materinska... ne, jaz ne grem. glede na to, da je prvi star komaj 20m, se mi ne zdi potrebno.

Prej sem pozabila vprašat, če katero bolijo jajčniki? Mene ful, sem se bala, da imam kaj vnete, pa da sem zato krvavela, pa mi je danes G rekel, da je to normalno, ker se jajčniki krčijo. Pregledal mi jih pa niuser posted image
Zdaj pa berem, da jajčniki med nosečnostjo sploh ne morejo bolet, ker so neaktivniuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
16.8.2010 16:38:40   
5ra8
sanja, pa si sigurna da te jajčniki bolijo? da te ne maternica? Ker se pač razteza pa to. user posted image

Mene pač špikne od časa do časa tam doli, in to je to. Da bi me neki konstantno bolelo to ne. HB.

Midva ne bova uprašala za spol. Sva rekla da bova zdržala do konca, upam user posted image

Na materinsko bova šla, moj bo pa itak šel zravn user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
16.8.2010 17:11:38   
Čebel@
hey,spet jazuser posted image

folna......v prvo sem jo jemala lepo redno do nuhalne,pol pa konec in zdej bom isto,s tem da kakšen dan pozabim vzetiuser posted image

spol....bova vprašala,ker sem jaz prevelik firbecuser posted image

materinska šola.....glede na to da je šele 18m od poroda,ne bova šlauser posted image

drugače sem pa jaz do nadaljnega na bolniški-delam z živili in ker mi smrdijo,hodim bruhatuser posted image ....bo pa fino,ker bom lahko Hano uvajala v vrtecuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 16.8.2010 17:12:30 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
16.8.2010 17:12:18   
inia
sanja super

Rhea čestitke user posted image  user posted image

v materinsko jaz ne bom hodla. sem bila pred šestimi leti in m ni še enkrat za hodit. Pa če sem takrat dvojčka gor sparvla bom pa še enega user posted image

Za spol bova definitivno vprašala. Mene že zdaj firbec matra. Upam, da se bo že na nuhalni kaj videlo.

Tablete sem jaz ravno nehala vse jest, ker mi je bilo grozno slabo in sem še bolj bruhala. Elevit sem nehala že pred 14 dnevi. Zdaj sem jedla samo Tifol. Zdaj pa dva dni že nič ne jem. Če bo kri vredu ne bom jedla nič ali pa bom poskusila čez nekaj časa, ko bodo slabosti izginile.

Musty mi tudi kupujemo hišo in tisto v katero sem se najprej zagledala bo tudi kupljena. Prva, ki mi je bila všeč in tudi potem ko smo jih še nekaj pogledali je prva izbira.

Tanjusi držim pesti za jutri,  najprej da bo vse vredu potem pa še za punčko user posted image

Drugače gre pa moj zraven na nuhalno. On ne izpusti nič. Še na prvi pregled je šel zraven, tudi če me je gledala vaginalno (ga je vseeno spustila zraven).

Mene tudi špikne še kaj tam dolih, ampak ni kaj hujšega. včasih na momente.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
16.8.2010 17:17:27   
tanjusi
Tiste ki ste v bolniški , ali ste skozi doma ali greste tudi kam... men je smotano,saj če se zelo slabo počutim itak počivam doma, včasih je pa treba tudi v kako trgovino it... pa mam tako zoprn občutek, kaj pa če me kak sodelavec vidi , ali pa če me ravno kdo išče in se trudim da sem hitro spet doma... pa me moj heca če mislim zdaj do konca tako živčna bit... ma ne vem user posted image

(a camus)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
16.8.2010 17:19:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Tiste ki ste v bolniški , ali ste skozi doma ali greste tudi kam... men je smotano,saj če se zelo slabo počutim itak počivam doma, včasih je pa treba tudi v kako trgovino it... pa mam tako zoprn občutek, kaj pa če me kak sodelavec vidi , ali pa če me ravno kdo išče in se trudim da sem hitro spet doma... pa me moj heca če mislim zdaj do konca tako živčna bit... ma ne vem user posted image
jaz grem tudi v trgovino in je čisto ok....sej ne moraš biti samo notri.....no glih na morje ne grem,ampak na dvorišče pa jauser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?