|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
17.8.2010 8:43:14   
tanjusi
Poročena sem malo več kot mesec dni. Torej 5ra8 lahko ti povem, da mi je moja priča plačala prostor za piknik, šopek, naprsne šopke, torto, pecivo, 25 l vina (flaširanega za darilo svatom), poleg tega mi je bila v duševno oporo, skrbela za tekoč potek dogodkov, skratka brez nje bi bila zgubljena. Možu pa je priča plačala pijačo&hrano. Tako je predlagala in sva se strinjala.

Saj tudi pri nas so se zeelo izkazale priče in starši tako da sama skoraj nisma imela stroškov...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
17.8.2010 8:46:32   
Lun1ca
Ja ni problema punce.. upam, da se vam bo kateri zdravi obrok tak zaluštal, da si ga bote tudi pripravle user posted image

Uf mi2 pa sma rekla, da se zaenkrat še ne boma poročila. Moj pravi, da sem še premlada, da bi bla poročena user posted image Drugače sma pa se dogovorila, da pride to na vrsto čez par let, ko bo kaj "viška" financ user posted image upam, da ne bo to na "Nikolovo".

Akilene madonca.. maš pa ti to neke fajne priče.. sta se oba lepo izprsla!

tanjusi sem ti kr mal fauš, da že maš NS user posted image Naj ti čim prej mine do takrat, tam pa naj čim bolj dolgo traja, da se bota v miru nagledala vajinega zakladeka! user posted image Uživajta!

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
17.8.2010 8:57:40   
Akilene
O, moj pritisk je pa danes previsok 135/105!user posted image  Nič ne bo s kavico...

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
17.8.2010 9:02:27   
inia
Tanjusi se malo. Jaz pa jutri ob 10.30. Akilene kje pa imaš NS?

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
17.8.2010 9:19:03   
thunder
Joj ste pridne, kolk pišete. Sam da že enkrat mine ta slabost. V prejšnjih user posted image  mi sploh ni blo slabo....tole je pa že noro. Komaj čakam NS. Trebušček pa vztrajno raste - za enkrat še prikrivam - res bi rada počakala do NS da se prepričam da bo vse OK, se pa včaih komaj zadržujem da nebi raztrobla celemu svetu user posted image user posted image user posted image .

lep sončen dan, pa pa

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
17.8.2010 10:11:29   
Lun1ca

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted imagenp, ns, Amerika user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, 18.08., kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image

Nocturama, ? , ? , pregled, NS, Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ

SKUPAJ user posted image  = 51 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
17.8.2010 11:02:51   
slama
Živjo souser posted image .

Evo, danes sem šla v laboratorij - takšna gneča. Čakala skoraj eno uro, da so mi vzeli liter krvi user posted image .
Pa koliko nosečk je bilo - same z velikimi bušiji že.
Potem sem mogla v pekarno po sirovo in višnjev štrudelj, ker mi je že pošteno krulilo v želodcu.

tanjusi user posted image  za srečo!!!

bolečine tudi mene občasno, ponavadi zvečer, stisne v jajčnikih. Enkrat na levi, enkrat na desni. Včsaih krč traja kakšnih 10s potem pa popusti.

spanje pri meni je grozno. Zbujam se vsaj 10x na noč, sestankujem z wc školjko, noben položaj mi ne ustreza. Če ležim na hrbtu, mam ravno tak občutek kot v 9 mesecu, ko vse nekam pritiska. No, pikica zdaj ne more bit, saj ma šele nekaj gramov. Srkatka, spanje pri meni je user posted image .
musty super za stanovanje. Veliko užitvko pri prenavljanju user posted image  Mi smo že več kot leto in pol v hiši, pa mamo še vedno kup stvari za zrihtat, manjka še ogromno pohištva. Nekaj moj kar sam dela, ostalo pa, ko bomo našparali.

Dobrodošle nove srečke user posted image

odnos partnerja: za mojega lahko rečem, da je bil že 1. nosečnosti, ki je bila nenačrtovana, a zaželjena, čisto navdušen. Zdaj v 2. pa je bil tudi čisto iz sebe, ko je zvedel, da je ratalo v 1. krogu.

Zdaj grem pa poslušat tišino, potem pa pospravit in skuhat kosilo.

A katere ve kako je z Bee Bee?

Lepo se imejte, pa-pa .

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
17.8.2010 11:15:28   
lananai
Moj je tudi ves navdušen nad še enim user posted image . Že taprvo ima tko grozno rad. user posted image Zdej jo on čuva do septembra, ker sem jst začela spet delat. Se imata super doma. Me je včeri neki prepričeval, da bi bil za drugega kar on doma. user posted image  user posted image Ja, sigurno! user posted image  user posted image  user posted image Je pa prepričan, da bo spet punčka.

(odgovor članu slama)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
17.8.2010 11:45:17   
nelikaa
hojla!

naj se vam pridružim še jaz. Noseča sem prvič, v 9. tednu - PDP: 17.03.2011. Sem iz LJ

LP

< Sporočilo je popravil nelikaa -- 17.8.2010 11:53:25 >

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
17.8.2010 11:59:31   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

hojla!

naj se vam pridružim še jaz. Noseča sem prvič, v 9. tednu - PDP: 17.03.2011. Sem iz LJ

LP

dobrodošla.

za seznam rabimo še starost, naslednji pregled, in pa nuhalna s. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
17.8.2010 12:07:17   
nelikaa
Ojla!

Stara sem 31. let. Prvi pregled sem imela 12.8., NS: 8.9., naslednji pregled pa me čaka 29.9. user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
17.8.2010 12:12:01   
naja17
Dan user posted image ...

Lun1ca - hvala za fruštuk, sem šele zdej pršla do njega user posted image

lananai - sem vidla že včeri, da si mela nek šmorn, da nekdo izdaja... mislim katastrofa user posted image  Jaz sem včeraj v dm-ju prov potiho vprašala prodajalko, če majo nosečniške pasove, una pa na telfon, se šeta čez štacuno in se dere "A MATE GOR NOSEČNIŠKE PASOVE" user posted image user posted image user posted image  Moj je bil čist penast....

spanje - kaj je to user posted image  Ok, sladko zaspim in pol se začnem zbujat na pol ure, ker moram lulat (pijem pa še vedno slabo) in dones sem se od 3h do 4.30 samo premetavala po pojstli user posted image ...

Slabosti ni več, živela pa bi od sladkarij user posted image ...

poroka  - ha, midva sva letos na poroki oba ujela, kar je potrebno za poroko - šopek in podvezca, ampak bova kr na kuruzi ostala user posted image ...

tanjusi - poročaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
17.8.2010 13:09:46   
Klemy82
Ojla, da se pofočkam še jst.user posted image
Počutje ok, slabosti so na minimumu in še to ponoči, tako da se preživi, začela konzumirati Donat, ker sem zaprta da adijo, buši se nekaj napenja, trenutno mi gredo totalno na živce gumbi in hodim z odprtimi hlačami po stanovanjuuser posted image . Septembra dobim nekaj denarja pa šibam najprej v šoping za nove hlače. Brez gumbov po možnosti.user posted image
Naročila sem se na NS, čakam, da mi sporočijo datum, malo je gužve...
Zjutraj sem imela popadek in sem čekirala vozičke... sem zaljubljena!!user posted image Cena bi tudi še šla, ampak moram še mojega zmasirat malo, ker on bi si ga kr sposodil od enih kolegov, jst pa pravim, da stvari, ki jih vsakodnevno rabiš, se ne sposoja, ampak kupi. Bomo že naumili nekaj.user posted image
Poroka- pri nama je ne bo. Če pa kdaj bo, bo pa samo civilna. Ampak zaenkrat nimava nobene potrebe po poroki.
ZA kosilo bodo pohane marele za dragega in pire+hrenovke zame. Ni mi ravno za gobe... no, tudi za kaj drugega mi ni ravno ful za jest, se pa popravlja.
Joj, v soboto sva šla jest v kitajsko in sem se takooooo nažrla, pa itak nisem cele moje porcije mogla pojest, ma, dihat nisem mogla, no.user posted image Ampak zdaj imam pa en cajt mir s tem. Upam.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
17.8.2010 13:34:32   
Musty
Dobro jutro! Pri nas je ura 7 zjutraj, pa je zunaj ze 24 stopinj. Ta vrocina me cist zdela, da zvecer padem v posteljo, spim pa bolj slabo. Na wc ne hodim ze kak teden vec, ampak se samo premetavam po postelji.

Danes imava z mojim 5. obletnico porokeuser posted image , sem mu poslala tak lep mms z rozico, on pa meni nazaj, da ga muci zaprtost. user posted image user posted image Romantika na visku.

Nocturama, moj je isti, predvsem zato, ker sva otrocka ze dolgo cakala in se je 2x ponesrecilo. Zdaj je bolj previden, pa tudi ne upa si pricakovati prevec. Je pa zacel z vsem pretiravat. Najprej je hotel hisko, potem je zacel sanjarit, da bo kupil velik avto, ki ga niti ne potrebujeva, pa se stroski bi bili ogromni za parkirisce. Ampak se bo ze spravil skupaj, ce ne prej, pa  v porodni sobi, tako kot je ena napisala.

Popoldne greva podpisat pogodbo za stanovanje, lastnik tega stanovanja naju mece ven ze cez dva tedna, ne vem, kako bova sfolgala selitev tako hitro. Saj nimava veliko krame, ker je to stanovanje majhno, pa vseeno.

Vceraj sem na posto oddala telegram za starse, v katerem je lepa vizitka, noter sva prilepila sliko trebuscka in napisala, da bosta prvic "nonota". Je kar lepo izpadlo, se mi zdi, da bo fajn presenecenje. user posted image

Malo sem ze razmisljala tudi o porodniski, pripada mi samo 3 mesece, moz bo izkoristil 3 tedne ocetovskega dopusta, potem pa nimam pojma, kaj bi. Mislim, da me bo 3-mesecni dojencek se rabil ob sebi, ampak sluzbe tudi nocem izgubiti. user posted image

Sibam na zajtrk in potem v sluzbo, lepo bodite!

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
17.8.2010 13:42:55   
lananai
Joj, se sploh ne zavedamo, kak luksuz imamo s celim letom porodniške tu v Sloveniji! Si ne predstavljat it delat po treh mesecih, je bilo tko fajn doma. user posted image Kaj pa dojenje? user posted image Če je vse OK, se dojenček do pol leta samo doji. Tako moraš pa prisilno nehat, ker moraš v službo.

Ja, pa dobro jutro Musty! user posted image (Jst grem že skor iz službe domov. user posted image ) Boš povedala reakcijo none in nonota? user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
17.8.2010 13:51:43   
Musty
IZVIRNO SPOROČILO: lananai
Kaj pa dojenje? user posted image Če je vse OK, se dojenček do pol leta samo doji. Tako moraš pa prisilno nehat, ker moraš v službo.

To tudi mene skrbi. Sodelavka, ki ima zdaj staro punco 7 mesecev, jo doji v sluzbi. Varuska jo 2x pripelje in odpelje. Tega jaz ne bi prakticirala, sem bolj razmisljala o crpanju mleka za en obrok, med odmorom za kosilo bi tudi lahko skocila na hitro podojit, ampak to so bolj zacasne resitve.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
17.8.2010 14:05:31   
Klemy82
malo vas špegam, medtem ko kuham.. hmmm, Mutsy, ja, v Sloveniji imamo res luksuz, kar se porodniška tiče pa verjetno še česa, pa se ne zavedamo tega in radi še jamramo, da nam je slabo...user posted image Mora bit kar težko takole dojit v službi pa varuško najdit eno pametno pa... mah, si kar ne predstavljam, no!

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
17.8.2010 14:10:55   
Klemy82
Aja, samo btw, ko sem se že zadnjič hvalila, da mi je zdravnica sama jemala kri in kak je bla fajn..aha... čez en dan sem bila cela plava po roki, zdej sem pa črna.user posted image Ko en drogeraš. Jah, no, saj štekam, da pač nima ful ene prakse s tem, ane.user posted image

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
17.8.2010 14:15:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Aja, samo btw, ko sem se že zadnjič hvalila, da mi je zdravnica sama jemala kri in kak je bla fajn..aha... čez en dan sem bila cela plava po roki, zdej sem pa črna.user posted image Ko en drogeraš. Jah, no, saj štekam, da pač nima ful ene prakse s tem, ane.user posted image

Ja veš zakaj, ko ti dajo uno gazico gor, moraš fajn tičšat kakšnih 10 minut dol v roko....glih zato da potem ne rataš moder, da se kri ne razlije pod kožo...tako so meni rekli ko so mi uzel kri user posted image

Klemy82, MuSty je, ne Mutsy koz voziček user posted image

Drugače se pa tud meni zdi 3m premalooo, ne vem kako bi jst zdržala. Grozno res....sploh pa ne vem kako bi to delovalo pri nas, ko noben u firmo ne more če ni najavljen in če ga ne grem dol iskat....

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
17.8.2010 14:18:47   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Ja veš zakaj, ko ti dajo uno gazico gor, moraš fajn tičšat kakšnih 10 minut dol v roko....glih zato da potem ne rataš moder, da se kri ne razlije pod kožo...tako so meni rekli ko so mi uzel kri user posted image   Ja, sej sem ful tiščala, še več kot 10 minut pa evo... mah, bom preživela.

Klemy82, MuSty je, ne Mutsy koz voziček user posted image   Se pardoniram. Z enim učem mirkam lonec na štedilniku pa malo fouš tipkam.user posted image

Drugače se pa tud meni zdi 3m premalooo, ne vem kako bi jst zdržala. Grozno res....sploh pa ne vem kako bi to delovalo pri nas, ko noben u firmo ne more če ni najavljen in če ga ne grem dol iskat....

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
17.8.2010 15:51:04   
tanjusi
Takole pa sem opravila nuhalno svetlino... in k sreči je vse ok...Mali je lepo ajal , tako da ga je zdravnica komaj zbudila da se je malo obrniluser posted image ...v glavnem tudi rezultat je ok ne vem mislim da 1:1250 je rekla da za moja leta bi blo tudi 1:250 še ok ..
Ma pa bebica že vse organe, za spol pa je rekla da ne bo še nič rekla , ker marsikdo napove pa potem ni tako , da ona pa reče takrat ko je 100%...
Ma čist sem happy ne vem kaj vam še naj povem, moj je bil zraven se mu je tudi krasno zdelo , šla sem pa še na dvojni hormonski test in upam da ne bo pokvaril rezultata, če pa še katero kaj zanima pa naj vpraša, v glavnem jaz sem happy !!
Bom pa potem zvečer probala še kako slikico gor dat ker sem jih tudi dobila kar nekaj....

(a camus)

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
17.8.2010 15:56:42   
aischa1
user posted image user posted image user posted image Tanjusi sem ti rekla,da bo vse ok in se ne sekiraj.Slikico pa daj gor ja da vidimo kolko je zrastu tvoj fižolček.user posted image user posted image user posted image .Pa uživaj  sedaj v nosečnosti.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
17.8.2010 16:30:44   
Akilene
Tanjusi user posted image  čestitke! Super!

Moja vprašanja:
- ti je delala UZ preko trebuha?
- zakaj dvojni hormonski test? Pripada tudi ta preiskava? V laboratorju najbrž?

(odgovor članu aischa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
17.8.2010 16:57:20   
tanjusi
ja uz mi je delala preko trebuha , dvojni hormonski test pa mi pripada glede na leta in me je v bistvu iz ns napotila v laboratorij, sem jo vprašala če lahko pokvari zdajšnji rezultat pa je rekla da se včasih tudi to zgodi, vendar redko...

(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
17.8.2010 17:05:32   
tanjusi
sem dodala eno slikico v album samo je nisem fajn prefotografirala , se nekam čudno svetiuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?