_sanja_*
|
Dobro jutro! Mi smo bili včeraj na celodnevnem potepanju v Logarski, je bilo super Pa jutri gremo spet nekam, sam še ne vem kam... Ima katera kako pametno idejo za prijeten izlet, primeren za 20mesečnika? tanjusi... Čestitam za dobre novičke! Upam, da jih bomo deležne vse. Zanima pa tudi mene, zakaj sklepaš, da boš februarka? Teoretično smo lahko vse, sploh tiste, ki smo v prvi polovici. Vseeno me pa zanima zakaj? Si obakrat rodila pred rokom? Jaz sem slišala, da se porodi pred oz. po PDPju radi ponovijo. Če je to res, bom tudi jaz verjetno februarka, ker sem prvič rodila v 38. tednu. akilene... držim pesti! poroka... mi2 pa sva tam razmišljava da bi se poročila naslednje leto - maj/junij, tam nekje, pri krstu drugega otroka. problem so finance, seveda. jaz sem študentka, poroka pa velik zalogaj, tako da bomo še videli. moja priča bo moja sestra, ki je še 4 leta mlajša od mene, tako da od nje ne bi vzela €, čeprav vem, da bi hotla pomgat. od svojih staršev pa tudi ne vzamem nič, ker so nama že ogormno pomagali pri stanovanju, tako da sva bolj ali manj sama s stroški. sicer je še pa tako prekmalu zdaj za karkoli, po novem letu bo lažje, ko bo tudi nosečnost že šla proti koncu in bomo lahko razmišljali o krstu.
|