|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
16.8.2010 17:30:01   
Akilene
A na pregledu za nuhalno svetlino že lahko izveš spol? Malo hitro se mi zdi pri npr. 12 tednih? Ja, drugače bi pa tudi jaz rada vedela spol.

Tablete Centramed mami sem jedla do 10.tedna, tako sem zasledila na Pušenjakovem forumu.

Tanjusi ravnokar sem bila v trgovini, pa dolgo spet ne bom šla. Ful me je zbadalo dol in sem komaj čakala, da pridem spet domov. A treba je bilo it, mož se ne znajde, jaz pa mu ne morem za vsako stvar razlagat točno kaj naj kupi.
A boš šla v materinsko šolo v SG?

Moj tudi ne gre zraven na nuhalno, ima službo.Sicer pa rad pogleda slikice z ultrazvoka. Mislim, da ga zelo skrbi za mene, da se mi ne bi kaj zgodilo. Ni pričakoval takih zapeltov.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
16.8.2010 17:34:53   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Akilene

A na pregledu za nuhalno svetlino že lahko izveš spol?
lahko že zveš,samo pa ni čist ziher....moji svakinji so do konca trdili da bo 100%user posted image ,rodila se je pa user posted image .....meni so pa celo nosečnost prav napovedovali

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
16.8.2010 17:40:43   
tanjusi
A na pregledu za nuhalno svetlino že lahko izveš spol? Malo hitro se mi zdi pri npr. 12 tednih? Ja, drugače bi pa tudi jaz rada vedela spol.

Kolkor jaz vem si niti ne upajo preveč napovedovat spola na ns, samo včasih se jim pa posrečiuser posted image

Ja saj se tudi jaz ne počutim fajn v trgovini, je bil moj zraven da je pomagal , drugače se mi pa zdi da sta si podobna moj in tvoj...
Moj tako nič ne reče ekstra ampak vidim da mu je hudo , ko je meni hudo ...raje zadržuje svojo stisko v sebi...
Za materinsko še nisem prepričana... bi pa šla v SG, takrat sem bila v Velenju ja ..., bi pa šla proti koncu leta, bomo vidli kakšna bo zimauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.8.2010 19:50:52   
rhea
musty imam (hvala bogu zame ne vem če za njouser posted image user posted image )sestro katera gre v tretje skozi to proceduro nosečnosti in je tako kot prej tudi v tretje jemala elevit tablete, kajti vsebujejo vse potrebne vitamine in minerale ki jih potrebujeta ti in tvoj user posted image
plus sedaj ko je v 8 mesecu še dodatno pije železov sirup za hitrejše in boljše okrevanje po porodu. pravijo pa da se tifol naj nebi jemal poleg elevita kajti premalo folne škodi tako kot preveč folne.

najbolje pa bo da v lekarni vprašaš kaj priporočajo odvisno od posameznika.....jaz osebno jemljem elevit in nimam težav za enkratuser posted image

tanjuši, če te je strah da te bo kdo videl iz službe itd.... pa zaprosi zdravnico da ti dopiše, da glede na tvoje stanje potrebuješ gibanje na zraku itd... preveri če je mogoče. Meni je dopisala, tako da smo v pogonu že le počutje dovoli.

lp

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.8.2010 19:57:57   
tanjusi
da ti dopiše, da glede na tvoje stanje potrebuješ gibanje na zraku itd... preveri če je mogoče. Meni je dopisala, tako da smo v pogonu že le počutje dovoli.

saj to , meni se zdi normalno da tudi malo migam če se počutim ok in zdi se mi normalno da greš med ljudi , da ti po moje bolj škodi če si zaprt med štirimi stenamiuser posted image

(a camus)

(odgovor članu rhea)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.8.2010 20:05:09   
Musty
Meni zaenkrat se ni problem malo postat v trgovini v vrsti, edino danes, ko sem sla mimo hladilnika z ribami, mi je pa tako obrnilo zelodec, da sem tekla mimo. user posted image

Prej sem se nasmejala mozu, je prisel do mene in je kar s slabo vestjo priznal, da je sel gledat vozicke po trgovinah s sodelavko in se je bal, da ga bom nakurla, ces da je za to se prezgodaj. user posted image

Rhea, ta sirup je pa pametna pogruntavscina, samo se ne slisi glih okusno. user posted image Elevita se pri nas ne da dobit, bom pa skocila do lekarne in vprasala, ce imajo kaj podobnega.

Jaz si bolnisko lahko samo narisem, dvomim, da bi me potem, ko bi prisla nazaj, se cakala sluzba.

Stanovanje pa bo verjetno res pravo, sva na veliko debatirala o tem in je moj ze poklical naj pripravijo pogodbo in ce bo slo vse po sreci, bova nekje v zacetku oktobra ze noter. Pa ze napol opremljeno je, samo kopalnico sva rekla, da bi prenovila, pa nekaj malega dokupila. Pa seveda otrosko sobico bo treba zrihtat. Dela ne bo zmanjkalo.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
16.8.2010 20:22:19   
Nocturama
Hello marčevke, tukaj še ena user posted image , PDP = 10.3.2011

Mene pa zanima kako vaši partnerji doživljajo vašo nosečnost, oziroma če vam kaj priznajo, da jih je strah?
Midva z mojim nisva načrtovala mojo nosečnost, se je pač zgodila in sva dolgo-dolgo diskutirala, če bi sploh obdržala otroka. Ugotovila sem, da je njega najbolj strah nove vloge - vloge očeta (ker je sin matere samohranilke in v življenju nikoli ni imel očetovske figure). Ne vem, kako naj mu pomagam prebroditi ta strah, pri moških je ponavadi tako, da morajo take zadeve procesirati v sebi... že to, da mi je iskreno priznal, da je "presran" (pardon his French user posted image ), se mi zdi višek komunikacije o njegovih čustvih glede moje nosečnosti. Saj zdaj se je že sprijaznil, da otrok bo, ampak še vedno ni "tapravi", kot da je še vedno v šoku. user posted image

Kaj pa vaši možeki, fanti, partnerji?

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.8.2010 20:59:44   
Čebel@
tanjusi......jaz imam v kartoteki napisano da mi priporočajo sprehode večkrat dnevno,tko da tudi če bi me iskali doma,sem lahko zunaj......sej prav na ene hudo dolge ture po mestu se mi itak ne da hodituser posted image

nuctorama.....moj mož v prvi nosečnosti nekako ni dojel da bo oče,dokler nisva bila v porodni.....no mogoče malo prej,ko je čutil(in videl) premike user posted image ,dokončno je pa sprejel ko sem rodila.....in ti povem da je tako ponosen na najino user posted image ,da je kaj.....zdaj v drugo si pa ne predstavlja imeti nekoga tako rad,kot Hano-ampak vem da bo po rojstvu vedel da ima oba enako raduser posted image .....je pa dejstvo da očkoti drugače prenašajo nosečnost kot me-ampak tudi tvoj se bo izkazal za super atijauser posted image

zmatranauser posted image user posted image

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.8.2010 21:33:40   
naja17
'Čer user posted image ... Evo ležim v pojstli in vas čitam... Sem se najdela pice, sem mal preterala,  mam občutek, če se zravnam, da bom šla školjko pozdravit user posted image ...

Musty-tko si opisala to stanovanje, da bi ga jaz takoj kupila...  Nisem pristaš hiš, ampak ravno takih stanovanj kot si opisala... Navijam za ta nakup user posted image ...

Mene je pa tanjusi podkurla in sem šla še jaz mojo omaro pregledat... Komaj čakam, da bo jesen, ker mi bo ful lažje najt za oblečt... Pa da gre teh 14 dni skrivanja še mimo, da ne hodim naokrog ko strgan dohtar... Aja, pa v dm-ju sem kupla tisti pas in mislim,da bo to nekaj fuuuuuullll uporabnega user posted image ...

nocturama - dobrodošla in pa nič se ne sikiraj... moj je ful družinski človek, pa je posran, ko ne vem kaj... jaz  mislim, da bo na koncu točn tko kot je čbela napisala....

Zdej pa kr v mižule... Nočko...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.8.2010 21:41:24   
Lun1ca
No končno malo cajta spet za računalnik user posted image

5ra8 in jaznoseca da vama po pravici povem nisem našla nič pametnega.. Šla sem v mestu v H&M in prav razočarana odšla od tam, ker nisem našla enih pametnih hlač ali pa kaj.. polek tega majo eno nadstropje trgovine zaprto?! Nisem se sicer zavzela zakaj.. Bo treba it v Europark. Pol sem ša bla še v TWO WAY ki imajo 3/4 hlače take fajn na gumo v pasu, mehke in zgledajo prav udobne, vendar samo številki s in xs. So pa po 5€ user posted image Majo tudi neke dalše trenerke za 15€, vendar se spet ustavi pri številki.. Pol se mi pa več ni dalo user posted image Nimam nekega potrplenja za šopinge jaz..
No prejle sm pa slučajno bla v e.leclercu (al kak se že napiše) in majo prav not v trgovini ful trenerk vseh barv in št. od 8 - 17€ (približno), vendar nisem mela energije, da bi kaj probavala. Bom mogoče šla pogledat jutri.

spol tudi naju zanima user posted image da lahko pol pikica in fižolček in srček dobi ime user posted image

bolečine mene je danes ponoči bolelo recimo, da v okolici desnega jajčnika, tako da sem se zbudila ko sem se v spanju zravnala.. no ko sem pokrčla noge je blo ok. Cel dan nič.. prejle me je pa spet začelo, sem se vsedla in ko sem čez par minutk (recimo 5) vstala me več ni bolelo. Po mojem je to tudi to, da se širi maternica, čeprav je pa zanimivo da me boli sam na desni strani user posted image

tak zdaj pa pod tuš pa mal še pred knjigo v postlo pol pa kr ovčke štet user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.8.2010 22:05:28   
rhea
da musty niti približno ni okusno se vsi stresemo user posted image user posted image okoli nje ampak se tolaži da spije le žlico na dan...

v glavnem imela je zlo nizko vsebnost železa pod mejo..mislim da okoli 90 spodnja meja je pa 100...v glavnem pila je sirup dva tedna in se ji je izvid popravil iz 90 na 95( žal ne poznam enote)..tko da upajo da bodo do septembra prišli do zaželjene meje,, potem pa itak pride deklica mal na zrak pogledatuser posted image user posted image

Nocturama hm...tvoj dragi se bo po vsej vrjetnosti izkazal bolje kot večina..kajti taki iz "razbite družine" se ponavadi izkažejo bolje od drugih.  so bolj pozorni, pazljivi in otroku nudijo včasih še preveč..le pazi da ga ne boš kasneje ti nazaj držala da user posted image  ne bo preveč razvajal...heheheh. samo daj mu časuser posted image user posted image , je pa res da se možki, ne glede kaj trdijo začnejo zavedati šele ko pride dete na svet.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
16.8.2010 22:24:12   
netopirček
rhea železov sirup??? a je to melasa? moja sestrica mi jo je priporočala, da je not ful železa in vsega, kar potrebuje otroček, je pa fuuuuul negravžna, ampak... bolje to kot une tablete...

spol mene zanima, in to zelooooo, upam, da bo vsaj pribl. videl na NS, k jo imam naslednji petek (šele).

Midva sva sedaj na sredi prenove stanovanja, jutri predejo vgradit nova okna... hvala bogu sva se imela kam začasno preselit! sem zaradi tega ful v stresu, pa še poroka čez 14 dni... pa NS, torej prava živčna razvalina... eh saj ne...

sem pa bila sedaj na bolniški in sem se vseeno lepo sprehajla s psom po parku... če me je sodelavec videl (par je namreč blizu mojega delovnega mesta), sem mu rekla, da se sproščam in meditiram!user posted image

nič babe, lahko noč!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu rhea)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.8.2010 8:00:05   
Lun1ca
Dobro jutro!

U danes sem pa celo prva.. In naspale ste se? Jaz moram rečt, da se ponoči vedno manj zbujam, ker me prsi ne bolijo več tak močno, pa tudi lulat hodim manj - le še 2x na noč. In se mi zdi prav fajn user posted image

No evo pa še nekaj za pozajtrkovat user posted image

user posted image

pa tega se pa tudi ne bi branla..

user posted image

Ampak bom zadovoljna s svojim pregnancy čajčkom in toplim sendvičom ker je čist super user posted image

netopirček ti pa maš res skrbi na kupu! Veliko uspeha pri prenovi! Okne so pa kar hitro konec.. par urc pa je. Pa še počistijo za sabo, tak so fajn user posted image uuuuu poroka.. jaz bi tudi user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
17.8.2010 8:10:19   
Lun1ca

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted imagenp, ns, Amerika user posted image

3.3.11
tanjusi, 35 let, 5user posted image , 2user posted image , np, 17.08, sg user posted image

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, 18.08., kraj 
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image

Nocturama, ? , ? , pregled, NS, Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., kraj
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , 16.08., NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ

SKUPAJ user posted image  = 51 user posted image

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
17.8.2010 8:21:07   
tanjusi
hvala za dobrote! Jaz sem pri kapučinu ravnokar, ga en mesec nisem mogla pit ker mi je smrdel, no zdaj pa je spet kolikor toliko ok.

Netopirček tebi pa se dogaja, samo moraš pa priznati, da čas pa hitro mine in boš kar naenkrat v 20.t pa se še zavedala ne bošuser posted image ...
Drugače pa poroka ... kje je že touser posted image ,user posted image ...

(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
17.8.2010 8:23:04   
Akilene
Dobro jutro punce!

Lun1ca - ma, sem kar lačna,ko vidim te tvoje slike, pa čeprav sem ravno po zajtrku. Upam, da nas boš še najprej razveseljevala s predlogi kaj na mizo!

A mogoče katera ve, ali se bolniška v breme zavoda šteje od 30 delovnih dni ali 30 dni? Zaenkrat sem še v breme delodajalca, pa bom imela verjetno podaljšano, kar pomeni, da si moram skopirat izvide iz bolnice, ker potem menda manj komplicirajo. Za izhod iz hiše lahko pa sanjam, imam zapisano "počitek". Upam, da se stanje izboljša, sicer bom "zakrnela", že zdaj piham po par stopnicah.

Nocturama - tudi moj ni čisto "vzhičen", predvsem zato, ker sva delala toliko let na otročičku, pa ga ni in ni bilo, da je bil prepričan, da ga ne bo. user posted image NO, ko je zvedel je 2 dni bil kot mesečnik, potem pa ga je začelo skrbet zardi financ, pa starosti..ampak, to je normalno. Ne skrbi...

Tanjusi - hitro poročaj, ko se vrneš!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
17.8.2010 8:25:19   
lananai
Dobro jutro! user posted image

Jst sem pa včeri neki izvedla, kar me je prav razkurilo. user posted image Brat od mojga je iz ginekološke ambulante nekako izvedel, da sem user posted imageuser posted image Nekdo od tam širi informacije ven, kar vsekakor ne bi smel - zdravniška etika pa to. Sej mi je v bistvu vseeno, da on ve, samo se mi pa ne zdi prav in tega ne smejo delat. Pa za svojo sestrično je tudi izvedel na tak način. Razmišljam o prijavi.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
17.8.2010 8:25:58   
lananai
Aja, lunica, hvala za zajtrk! user posted image Njamsi!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
17.8.2010 8:27:08   
5ra8
pa daj lunca, ne mi sline cedit user posted image  tele vaflje bi z veseljem pomalcala user posted image
ker se ne morejo primerjat z mojo banano in pol makovke user posted image

poroka, midva ne razmisljava zaenkrat v tej smeri...zdej se poroci moj brat, sem priča....je rekel nič te ne bo koštalo...pa ja....sploh ne vem....neki bo treba plačat....stroški bodo speeet. Kaj kot priča 'plačat' mladoporočencema? pojma nimam...se bo treba dogovort.

Jst grem ponavad ponoči enkrat na wc, to je pa to. user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
17.8.2010 8:27:14   
lananai

Jaaaa! Jst še pregleda nisem imela, ti pa že NS! user posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
17.8.2010 8:30:34   
tanjusi

Jaaaa! Jst še pregleda nisem imela, ti pa že NS!

Punce kje je še ura 13.30, še bo kar trajalouser posted image , moj je prišel zdajle iz nočne in je rekel da ga lahko zbudim , da bova pravi časuser posted image ,torej ne bom samauser posted image

(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
17.8.2010 8:32:14   
tanjusi
Glede wc-ja , ne vem kje sem brala ampak je po določenih tednih normalno da hodite manj na vc ker se vse skupi malo dvigne in ne pritiska toliko na mehur...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
17.8.2010 8:35:33   
aischa1
user posted image user posted image .Tanjusi uzivaj danes na ns in na lepo se naglej svojo pikicouser posted image user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
17.8.2010 8:35:47   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Jaaaa! Jst še pregleda nisem imela, ti pa že NS!

Punce kje je še ura 13.30, še bo kar trajalouser posted image , moj je prišel zdajle iz nočne in je rekel da ga lahko zbudim , da bova pravi časuser posted image ,torej ne bom samauser posted image

super. user posted image  hitro bo minilo, hitro boš vidla....in že biš gledala svojega fižolčka na ekranu kako ti maha user posted image  

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
17.8.2010 8:38:37   
Akilene
O tanjusi, naj ti čimprej mine! Držimo pesti, pa itak bo ok! Jaz pa jutri ob 10h, pa sama grem, nič zato...user posted image  

Poročena sem malo več kot mesec dni. Torej 5ra8 lahko ti povem, da mi je moja priča plačala prostor za piknik, šopek, naprsne šopke, torto, pecivo, 25 l vina (flaširanega za darilo svatom), poleg tega mi je bila v duševno oporo, skrbela za tekoč potek dogodkov, skratka brez nje bi bila zgubljena. Možu pa je priča plačala pijačo&hrano. Tako je predlagala in sva se strinjala.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?