Musty
|
Rhea, dobrodosla!! Tanjusi, uzivaj na NS, dobro si oglej otrocka! Bosta vprasala za spol? To vprasanje je namenjeno vsem jaz bi ful rada vedela, ker sem na splosno velik firbec, pa se mi zdi, da je lazje kupovat stvari pa verjetno tudi od drugih ne dobis kup roza oblekic, ce je fantek. Moj si pa zeli ohranit presenecenje, tako da bom jaz verjetno vprasala in bom zadrzala zase. Je ta folna kislina pri vas na recept al je to samo prehransko dopolnilo? Jaz moram posebej jemat zelezo, posebej folno kislino, pa se kalcij in magnezij. Pozrem teh tablet vec kot zelenjave. Ampak folno bom nehala cez kaksen mesec. Danes dopoldne je bil moz fraj, jaz sem tudi sla dve uri prej domov iz sluzbe in sva sla na lov za stanovanji, ze v cetrto. Ampak tokrat mislim, da sva ga nasla! Sem se cist zaljubila, vse sem poslikala. Je v urejeni soseski, trosobno, tri ulice stran je park in podzemna, ima ogromno dnevno in kuhinjo ter velik balkon, prenovljeno je, skratka cista zmaga! Mojmu se sicer bolj dopade hisa, sva nasla eno, ampak je v taksnem stanju, da bi jo morala totalno prenoviti, jaz pa se nocem zapufat za 25 let. Pri tem stanovanju pa je najem z moznostjo odkupa, se vedno cenejsa varianta. In najemnina je sprejemljiva, glede na lego. Sem se razpisala, ma sem cisto evforicna. Grem zdaj malo pocivat, zvecer pa me dragi pelje na vecerjo, ker se nobenemu ne da kuhat. Prezivite lepo popoldne!
|