|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
13.8.2010 15:03:55   
Akilene
Sanja, počivaj. Razumem, kako ti je, ker imam sama že skoz te krvave izcedke. Če juri ne bolje, kar k ginekologu.

(odgovor članu inia)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
13.8.2010 17:41:20   
nina42
_Sanja_* upam da bo vse okuser posted image
Jaz sem tudi že vse vozičke pogledala, rada bi kupila komplet voziček z avtosedežem in košaro, po drugi strani pa se bojim, da mi bo potem tak voziček prevelik in bom čez par mesecev spet kupovala marelo... Ampak se mi zdi to skoraj neizogibno, ker enostavno rabiš oboje, ta velikega in eno marelo, vsaj dokler ne izumijo kaj novegauser posted image

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
13.8.2010 17:50:48   
nina42
Moram pa taščo prehitet z vozičkom seveda user posted image

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
13.8.2010 17:59:55   
netopirček
ooooooo, pozdravljene, nekaj časa ne pridem na temo, pa e kar 10 strani??? lepooo!

kako ste? ste že pri vozičih???

http://soncek.si/si/baby-ace-red-na-zalogi-i16293.shtml

kako pa vam je tale všeč? maanjkajo mu napihljiva kolesa in zavora na ročaju, drugače se mi zdi super!

prijateljica ima rok konec decembra in si je včeraj naročila voziček, ker imajo sedaj akcijo teh, ki bi ga ona imela... konec septembra, začetek oktobra pa bi naj imeli razprodaje starih zalog večina proizvajalcev, ker naj bi prišla nova kolekcija vozičkov.... tak da če niste občutljive na to, da bi imele "star model" mogoče, pa se bo kaj našlo bolj ugodno... (inf. nepreverjena - druga prijateljica je bolj na tekočem katera barva je letos inn).

lepo se imejte! 

KOMAJ ČAKAM NA NS!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
13.8.2010 18:19:08   
lananai
netopirček, to je res. Konec leta so stare kolekcije ponavadi cenejše. Ni sicer več vseh barv, ampak za 100€ ceneje bi jst vseeno vzela. user posted image Midva sva ga vzela tudi decembra (rok sem imela maja 2009), je bil 20% ceneje.
Tale, ki ga ti gledaš mi pa deluje, da se ga ne da lepo poležt v vodoravno. Zgleda tak, da bo user posted image v pasu pod pravim kotom, če zastopiš, kaj hočem povedat. user posted image Bi ga bilo treba v živo videt. Pa še košare nima niti senčke za glavo.

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
13.8.2010 18:27:00   
lananai
Aja, zavora na ročaju se meni ne zdi potrebna. Mi smo se tudi dosti po kakih klancih vozili, pa je nismo rabili. Jst je nisem pogrešala.

Za tega vem, da ima zavoro na ročaju - Concord Neo:
http://www.google.si/images?hl=sl&client=firefox-a&hs=N3c&rls=org.mozilla:sl:official&q=neo+concord&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=pnFlTOefCtGKOKTBzdMN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CD4QsAQwAw&biw=1280&bih=832

Pa tale - Jane Slalom Pro:
http://www.google.si/images?q=jane+slalom+pro&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=TnJlTPydMIbuOYiTndUN&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CDAQsAQwAw&biw=1280&bih=832

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
13.8.2010 18:38:44   
5ra8
ja pa tale

Peg perego GT3

http://www.google.si/images?q=peg%20perego%20gt3&oe=utf-8&rls=org.mozilla:sl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=sl&tab=wi&biw=1600&bih=708

pa tale

chicco trio s3
http://www.google.si/images?hl=sl&client=firefox-a&rls=org.mozilla:sl:official&q=chicco%20trio%20s3&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1600&bih=708

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
13.8.2010 20:42:19   
Lun1ca
Joj danes sem dobila knjigico To sem jaz. Sma jo z mojim mal listala in brala in morem rečt, da nisem še vidla lepše (tej podobni) knjige. Mojemu so se prav oči zarosile zraven, jaz pa sem itak solzico potočla user posted image Skratka zelo zelo lepa knjigica oz. lepo sestavljena in napisano je tak lepo.. ah sploh nimam besed, da bi tole lahko opisala! Zdaj se že čuje ko da reklamo delam user posted image

Uf vozički, jaz jih tudi že s kotičkom očesa opazujem in preučujem, ko vidim kje kakšnega. Po netu sem jih tut že ogromno pregledala. No pa tudi posteljic. Najmanj pozornosti zaenkrat polagam previjalnim mizam.. tisto me zgleda nič ne mika user posted image le zakaj?! user posted image

Dežek je pa malo ohladil ozračje in prav paše.. že luftam spalnico na veliko! Jau bo danes fajn spat.. pojšter me že kliče user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
13.8.2010 21:28:47   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Joj danes sem dobila knjigico To sem jaz. Sma jo z mojim mal listala in brala in morem rečt, da nisem še vidla lepše (tej podobni) knjige. Mojemu so se prav oči zarosile zraven, jaz pa sem itak solzico potočla user posted image Skratka zelo zelo lepa knjigica oz. lepo sestavljena in napisano je tak lepo.. ah sploh nimam besed, da bi tole lahko opisala! Zdaj se že čuje ko da reklamo delam user posted image

To knjigo sem tudi jst dolgo iskala, je nikjer niso imeli. Nazadnje sem jo naročila preko interneta. Jo imamo že za taprvo in mi je super.

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
13.8.2010 21:38:23   
Lun1ca
Ja sej jaz sm od tebe čula za njo in mi je blo takoj všeč ko sem nekje zasledila, da je že skozi nosečnost in ne samo od rojstva naprej. No zdaj mi jo je pa tašča v Lj nabavla. In res je user posted image  user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
13.8.2010 21:53:54   
Natt
Zdravo Lun1ca,
jaz sem bila tudi danes na pregledu user posted image . Juppii! Komaj sem že čakala... Rok pa imam 1.3. Lepo je bilo videti srček, ki bije, zdaj bom lažje verjela, da je vse to res...
A mogoče veš kako izgleda nuhalna? Tudi jaz bom šla.

Punce, neverjetno koliko strani se je nabralo v enem tednu. user posted image , pa koliko nas je že, za pravo armado. To bi kar vršalo, če bi se srečale.  

Lep vikend vsem,
Natt

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
13.8.2010 21:57:05   
Natt
Lanalani,
prosim vpiši še mene na koledarček! Maribor, 1.3., 33 let.
Sem si popravila znak, hvala, :-) prej sploh nisem bila pozorna...
Natt

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
14.8.2010 0:03:10   
Musty
Se vam moram oglasit se malo s kavca, se ravno basem s tistimi borovnicevimi mafini, samo sem vedela, da ne bojo tolk dobri. Borovnic skoraj ni cutit. Ma vazno, da je cuker!

Jaz sem bla danes v sopingu. Sem bla cist pogumna, polna energije in sem rekla, da grem s sodelavko, ki je ze v visoki nosecnosti prav v center mesta. Velika napaka! Zdaj vem, zakaj tapravi newyorcani nakupujejo online. Komaj smo prisopihale tja, povsod ogromna guzva, zame je bilo absolutno prevec. Na koncu smo si morale privoscit tortico! user posted image Sem pa vseeno nabrala nekaj majck in ene raztegljive hlace.

Ooo, ravnokar gledam na slovenski spletni trgovini, da so vozicki, ki so mi vsec tudi cez 1000€! user posted image user posted image Sej so cist zmesani.

http://soncek.si/si/inglesina-otroski-vozicek-classica-kosara-sportni-del-ogrodje-torbica-vernice-i21108.shtml ce katero zanima.

Drugace sem pa danes gledala Quinny Buzz in Stokkea, mi je se najlepsi, pa tudi presneto drag. No, saj casa je se ogromno, bom videla, koliko bo dragi pripravljen odpreti denarnico user posted image on ze sanja, da bo vsako jutro sel tect z dojenckom v park. user posted image

Zdaj grem pa cist zares spat. Lepo se naspite!

(odgovor članu Natt)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
14.8.2010 7:17:07   
Lun1ca
Natt menda zgleda podobno kot UZ. Kam boš pa šla? Meni je dal 2 lista včeraj, pa sm pol kr enga poklicala tam na gregorčičevo. In mi v ponedeljek sporočijo datum in uro. Mislim da bom mela čez kake 3 tedne že NS.

Joj kak sem zaspana user posted image pa še delat moram it zdaj.. dragi se še pa tak fajn kotali po postelji user posted image ko vsaj še vedni ne bi blo tak zaspano user posted image

Naredite si lep dan! user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
14.8.2010 7:21:57   
Lun1ca
aja pa slikico s pregleda sem dala v albumček, pa za foro tudi moj napihjen in porejen trebušček user posted image 2kg se pa morta nekje poznat user posted image no se bom lahko čez par mescov smejala temu bušiju zdaj user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
14.8.2010 7:35:18   
Čebel@
jutrouser posted image

roza.....naša je vse dobila v roza in ko sem ji kombinirala z drugo barvo,me je tašča pa čudno gledalauser posted image user posted image

NS....to je UZ ki ti ga naredijo čez trebuh.....dela bolj počasi-pokaže ti vse:nosek,rokice,zmeri trebušček)-uglavnem kar nekaj časa uživaš v gledanju user posted image .....mož bo šel z mano-je šel že pri Hani...je bilo full fajn videt,ker takrat so že celi dojenčki in naša je mahala z rokicouser posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
14.8.2010 8:30:43   
tanjusi
Dobro jutro !
Kako punce? Upam da vse ok ...
Jaz sem se pa včeraj po dolgem času najedla!! Trenutno ne morem videt musake ki je ostala od včeraj in tudi peciva .... sem bila požrešnauser posted image , me je bilo strah da mi bo slabo ponoči pa niti ni bilo, imela sem pa neke čudne sanje , kar o enih dojenčkih, to pa ne vem če je ravno ok, samo mislim da ni čudno glede na to da samo o dojenčkih študiram...
Očitno se slabost po malem umika ... so se pa pojavili drugi znaki... krčne žile ... grozne..., bolečine v križu, sploh če dolgo stojim pa v kolkih... ma saj bo , bomo preživeli...
Drugače pa sedajle študiram da bo treba se lotit pospravljanja po hiši

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
14.8.2010 8:36:23   
Akilene
Dobro jutro!
Imela sem čudne sanje, vpliv petka 13.? Nekaj v stilu filma "Otroci s koruze", groza!
Danes pa pospravljanje, ja, mož je vstal, jaz bom pa nadzorniuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
14.8.2010 9:01:05   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: seven7

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

No, ko smo že pri tem, kdo razen Strahove pa še dela pri nas nuhalno? Da vem kam poklicat, če bo res kaka gužva....

V Domžalah ima licenco Dr. Meglič v ZD Domžale.

in dr. Lomšek tud....

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu seven7)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
14.8.2010 9:06:54   
rožica86
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

A je katera iz okolice Lj?

Jst. user posted image

jaz tudiuser posted image

jaz tud.user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
14.8.2010 10:44:03   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: rožica86

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa

A je katera iz okolice Lj?

Jst. user posted image

jaz tudiuser posted image

jaz tud.user posted image

lokacija?user posted image

Jst.

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
14.8.2010 10:45:44   
Klemy82
Jutrčka drugače. Moj se je odločil, da bo danes grumpy old fart in se pritožuje nad vsem. NAd tem, koliko marelic nam bo šlo v nič, ker jih noben ne je (ko da on jih pa, aneuser posted image ) in je sitnaril toliko časa, da sem rekla, da naj mi jih nabere, bom skuhala marmelado. Nisem še nikoli, ampak sem našla en tako simpl recept, da pa skor že ne moreš sfalit. Bomo videli, kaj bo ratalo.

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
14.8.2010 10:54:34   
maja1985
Dober dan!

Kako ste? Jaz sem se komaj spravila iz postelje ... sem včeraj pozno popoldne spala in potem zvečer nisem mogla ... Drugače pa zdej čakam, da se moj zbudi, da lahko posesam, pa v trgovino greva še kej nabavit za v toplice, ker popoldne šibava na rojstni dan, jutri gremo pa v Moravske ... že komaj čakam user posted image Pušenjak je rekel, da se lahko mirne duše kopam, tak da sem še bolj vesela user posted image

Me pa jezi edin to, ker se mi je spet meso zagnusilo user posted image Pa nič ne najdem v trgovinah za oblečt user posted image

Lep dan!

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
14.8.2010 11:35:47   
tarikata
jutro ali je že dober dan user posted image
komaj čakam sredo imam nuhalno, delala pa mi jo bo moja dr. v Lj.(Murgle center)
je kera prav iz LJ? user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
14.8.2010 12:31:32   
mija75
Tarikata, tale dr. je sigurno Križajeva user posted image . Sem bila zadnjič pri njej, ker nadomešča mojega G, ki je na dopustu. prijazna, mi je naredila UZ čez trebuh in vse razložila.

No jaz sem iz Lj - Dolgi most, pa imam svojega G na Viču - Tbilisijska in mi bo on delal nuhalno.

(odgovor članu tarikata)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?