|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
19.8.2010 18:05:33   
tanjusi
kaj se je pa eni zgodilo danesuser posted image , gre v trgovino in si kupi nekaj stvari, plačam z BA kartico, grem k frizerju, plača z BA kartico, grem v interspar si iskat nekaj za pojest...hočem plačat z BA kartico-TEMA pojma nimam koliko je pin kodauser posted image user posted image user posted image , in še vedno ne vem in ne vem kaj naj zdaj nardimuser posted image ...očitno postajam skleroznauser posted image ....neee hormoni so krivi user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu netopirček)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
19.8.2010 18:15:36   
Akilene
Tanjusi, tudi meni se dogaja podobno. Moža skrbi, da bom hišo zažgala.user posted image  Namreč pozabljam izklopit likalnik, ugasnit plin...pa se mi to prej nikoli ni zgodilo. Me je kar strah, da , če bom morala v službo, da ga bom take lomila...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
19.8.2010 18:32:50   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: netopirček

aja, še to... jaznoseča kam greš na NS, sem videla, da imava iste datume! Jaz grem na Ptuj k Rosiču!

netopirček jp, jaz tudi. Boš pa presenečena, ker mislim, da jaz vem kdo si in boš tudi ti mene spoznala user posted image user posted image user posted image , če se slučajno srečava.... Ob kolkih imaš NS?

Neposredna povezava do sporočila: 1653
19.8.2010 18:35:16   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

kaj se je pa eni zgodilo danesuser posted image , gre v trgovino in si kupi nekaj stvari, plačam z BA kartico, grem k frizerju, plača z BA kartico, grem v interspar si iskat nekaj za pojest...hočem plačat z BA kartico-TEMA pojma nimam koliko je pin kodauser posted image user posted image user posted image , in še vedno ne vem in ne vem kaj naj zdaj nardimuser posted image ...očitno postajam skleroznauser posted image ....neee hormoni so krivi user posted image

user posted image user posted image user posted image  si me nasmejala.... Veš kaj, to je čisto normalno... Meni so to pogosto dogaja - pa bolj ko študiram manj se spomnim. Pol pa, ko neham mislit na pin - evo, pa ga spet vem. To je zato, ker so vsepovsod samo še gesla, usernami in tako naprej....

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
19.8.2010 18:48:50   
Nocturama

IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa
Men se slabosti vedno pojavljajo proti večeru. Nikoli zjutraj. Se mi zdi kar malce nenavadno.

Naj ti ne bo nenavadno, pri meni je isto. 7 tednov nisem vedela, da sem noseča, ker pač nisem imela jutranjih slabosti, hudo popoldansko in večerno zgago + slabosti pa sem smatrala za "želodčne težave", ker imam rada pikantno hrano. user posted image
Zdaj sem 11. teden in večerne slabosti popuščajo, je pa res da mi še nagajajo vonjave - cigaretni dim in vonj kave mi obrača želodec (čeprav sem do pred 4 tedni zjutraj obvezno kofetkala s cigaretkom).

Kar se pa kilogramov tiče, zredila sem se za 2 kili, kar me ne skrbi preveč, ker je v mejah normale. Točno 2 leti nazaj sem imela 111 kil in sem v letu pa pol shujšala za točno 50 kilogramov. Zadnje pol leta sem lepo vzdrževala težo in evoti nosečnosti, pa bodo spet kilice šle gor. user posted image Ampak bodo, ko bo čas za to, tudi šle dol.

Dopolnjeni podatki za seznam marčevk 2011
PDP 10.3.2011
Nocturama, 30, 1user posted image , 0user posted image ,pregled: 10.9., NS: 2.9., Mb

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
19.8.2010 18:54:57   
tanjusi
Drugače pa sem si kupila ene pajkice, eno dolgo srajco in nov -večji modrček-ker je tudi meni moj postal premajhen in prsi so me začele pečt... no končno tudi touser posted image

(a camus)

(odgovor članu Nocturama)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
19.8.2010 19:24:47   
rožica86
živjo bejbe....

jaz sem pa cel ljubi teden že sama, me je moj mal zapustil in odšel dopustovat brez mene (nisem dobila dopusta), jutr grem pa še jaz v Bohinj pogledat kako se imajo, ljubi in družba...

Full mi je dolgčas, sem v službi.... hlače me tiščijo ta zaj..... uniforma!!!! Visok pas majo hlače, pa org težk usnjen pas, pa srajca, ki mi bo kmal počla čez prsi.....

Študiram, da bom mogla tole kmal odvrečt iz sebe... bom hodila v trenirki na šiht...user posted image user posted image user posted image

jaz sem žal med težjimi nosečkami, kaj češ, mal po genih... mal po lastnih napakah....user posted image

ti vedno moj... jaz vedno tvoja... ljubezen vedno najina...

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
19.8.2010 19:24:47   
rožica86
živjo bejbe....

jaz sem pa cel ljubi teden že sama, me je moj mal zapustil in odšel dopustovat brez mene (nisem dobila dopusta), jutr grem pa še jaz v Bohinj pogledat kako se imajo, ljubi in družba...

Full mi je dolgčas, sem v službi.... hlače me tiščijo ta zaj..... uniforma!!!! Visok pas majo hlače, pa org težk usnjen pas, pa srajca, ki mi bo kmal počla čez prsi.....

Študiram, da bom mogla tole kmal odvrečt iz sebe... bom hodila v trenirki na šiht...user posted image user posted image user posted image

jaz sem žal med težjimi nosečkami, kaj češ, mal po genih... mal po lastnih napakah....user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
19.8.2010 19:29:24   
tanjusi
rožica kje pa delaš če ni skrivnost?

(a camus)

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
19.8.2010 19:50:43   
jaznoseca

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , np, 18.08., štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 14.09., sg user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., 20.08.,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image26.08., 26.08., kraj user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted imagenp, ns, SG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image03.09., /, Amerika user posted image

3.3.11

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, 18.08., kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 2 , 1 , np, 30.08., Štajerska

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, NS, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., 23.08.., Savinjska user posted image

6.3.11
amnetist, 3user posted image , 1user posted image , np, ns, KRAJ
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
maja1985, 25 let,  3user posted image , 1user posted image , 14.09., 24.08., Štajerska user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.09., 2.9., Mb
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  np, 25.08., Zasavje

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 28.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., 26.08., kraj user posted image  user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj
stellaria, ? , ? , np, 25.08., Domžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj
Eva07, 2user posted image , 1user posted image , np, ns,  okolica LJ

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., ns, okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.09., 08.09, Lj
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , np, NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, NS, okolica LJ

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , 20.08., 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11
lananai, 29 let, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., NS, Savinjska

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka
mija75, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , np, 24.08., LJ

SKUPAJ user posted image  = 56 user posted image

št. user posted image : 1
št. user posted image : 0
št. user posted image : 55

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
19.8.2010 19:52:32   
jaznoseca
rožica ja, tud mene zanima kaj počneš, da moraš met uniformo - ma smo radovedne..... Samo zna bit pa zanimiva ta zadeva - a za nosečke so posebne uniforme, al jih pol ni treba nosit user posted image ?

Neposredna povezava do sporočila: 1661
19.8.2010 20:19:46   
rožica86
Jah, za vinjete veste ane!!!!

Prej pred 1.julijem sem delala na terenu kot cestninski nadzornik, zdej sem nadzornik v operativi...

user posted image user posted image user posted image user posted image No če me kera do zdej ni poznala, pa je doma v bližini zdej verjetno ve kdo sem...user posted image user posted image user posted image user posted image

V pisarni morm bit v uniformi, ker pač maormo nekak zgledat, če pride kdo na obisk.....

Neposredna povezava do sporočila: 1662
19.8.2010 20:19:46   
rožica86
Jah, za vinjete veste ane!!!!

Prej pred 1.julijem sem delala na terenu kot cestninski nadzornik, zdej sem nadzornik v operativi...

user posted image user posted image user posted image user posted image No če me kera do zdej ni poznala, pa je doma v bližini zdej verjetno ve kdo sem...user posted image user posted image user posted image user posted image

V pisarni morm bit v uniformi, ker pač maormo nekak zgledat, če pride kdo na obisk.....

Neposredna povezava do sporočila: 1663
19.8.2010 20:27:51   
nina42
Hehe, ja pozabljivost... mene je zadnjič nekdo vprašal za hišno številko pa se nisem mogla spomnit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rožica86)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
19.8.2010 21:25:47   
netopirček
jaznoseča: ob 10.30 imam termin! nimam pojma, katera bi lahko bila... jooooj... :D se vidiva! :D

ps. še sedaj mi je slabo od big maca! BLJAK!

Pomembne stvari naj nikoli ne bi bile pomembnejše od nepomembnih (Goethe)

(odgovor članu nina42)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
20.8.2010 8:07:23   
5ra8
user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

Neposredna povezava do sporočila: 1666
20.8.2010 8:08:00   
tanjusi
jaznoseča: ob 10.30 imam termin! nimam pojma, katera bi lahko bila... jooooj... :D se vidiva! :D

Da ne bota vidve ugotovili da sta v sorodu ali pa da sta sosediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 1667
20.8.2010 8:19:52   
Lun1ca
Dobro jutro punce..

Čeprav za mene nič kaj dobro.. šiht šiht šiht.. in danes spet 9 ur user posted image   tudi jaz se mantram še z edinimi kavbojkami, ki so mi prav. Najraje bi v trenerki šla delat pa kaj hudiča ko ne smem user posted image Itak pa ko se mi bo buši začel že fejst poznat tak več ne bom mogla delat, pa tudi stat toliko ur ni najbrš najbolj pametno..

tanjusi ah ne se sekirat.. jaz sm bla na slabšem včeraj v šparu. Prišla je plača, šs. je nakazal dinarčke in ko dobim mail oz. sms, to pač vedno drži.. denar je vedno takoj gor. No in jaz lepo mirne duše grem v špara nakupovat, si privoščim novo zobno ščetko, dragemu pir, neke kozarce (ker sem zadne cajte nerodna in jih razbijam - pa že imama pomankanje) itd. Na vseh blagajnah gužva in se odločim da grem na "samopostrežno" blagajno. In lepo vse opravim, hočem plačat s kartico in poglej ga zlomka - presežen limit. Ko vsaj ne bi bila taka gužva in ko se vsaj ona kur**** blagajna ne bi tako glasno drla.. No ni bilo fajn user posted image sem mogla stvari pustit tam it domov po dnar pa nazaj user posted image
No sem se pa razk**** in klicala takoj na banko in mi rečejo naj pokličem dopoldan kje se je denar ustavil, da bojo vidli v prometu. Grem čez eno uro gledat prek računalnika stanje - tak za foro pač. In ne se hecat.. denar je bil gor. Ob 6ih zvečer sem klicala ob 7ih zvečer sem mela denar - ko transakcije sploh ne potekajo takrat.. bemtiš.. sem bla jezna! In še sem..

A gre kera delat namest mene? user posted image

< Sporočilo je popravil Lun1ca -- 20.8.2010 8:27:18 >

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
20.8.2010 8:31:03   
5ra8
Jst sem tud danes pred omaro ugotavljala, da niti enih hlač ne zapnem več za u službo. Ene kavbojke še dobim gor, ampak v kavbojkah ne smem hodit user posted image

Tako da grem jutri obvezno v šoping gledat za kakšne hlače, ker to je pa že tumač user posted image  

Najraj bi pa tud jst v trenirki pršla ja user posted image  oh to bi bla milina user posted image

Joj, meni se je tud enkrat taka prigoda zgodila. Sem bila u DMju in nabavla ful stvari....sla na blagajno, dam kartco...neveljavna....kako hudiča? In ja, doma sem že imela novo ki je veljala od 1.70 naprej, stara do konca 6 meseca, bili smo pa 1.7. Sem mislila da se bom vdrla u tla tam na blagajni user posted image  oh what a shame user posted image

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
20.8.2010 8:36:02   
tanjusi
Čeprav za mene nič kaj dobro.. šiht šiht šiht.. in danes spet 9 ur   tudi jaz se mantram še z edinimi kavbojkami, ki so mi prav. Najraje bi v trenerki šla delat pa kaj hudiča ko ne smem Itak pa ko se mi bo buši začel že fejst poznat tak več ne bom mogla delat, pa tudi stat toliko ur ni najbrš najbolj pametno..

Kje pa ti delaš ? Meni je muka stat tri minute... tudi zaradi krčnih žil... dobra si
Drugače pa jaz si bom najbrž še kake pajkice kupla, majo take zanimive barve, pa srajčka čez pa je ok...

(a camus)

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
20.8.2010 8:45:35   
5ra8

Kje pa ti delaš ? Meni je muka stat tri minute... tudi zaradi krčnih žil... dobra si
Drugače pa jaz si bom najbrž še kake pajkice kupla, majo take zanimive barve, pa srajčka čez pa je ok...

ja za vas suhice pajkice so, zame pa no go. no sej nism spet tok debela, ampak noge mam bolj mišičaste (od 17 let treniranja rokometa) in potem ne gre glih skup.....pa še bol mejhna sm in smo tam user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
20.8.2010 8:50:43   
Lun1ca
Degustacije.. v Tuših user posted image ..ko bi vsaj ljudje bli bolj prijazni.. ali pa bi vsaj hotli poskušat, da bi jaz mela več dela in bi mi hitreje čas minil. Tak pa največ probajo, če me ni zraven pulta user posted image

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
20.8.2010 8:54:49   
Heilie
Dobro jutrooo..

Punce eno vprašanje...mene zadnji teden, dva včasih špika v jajčnikih. Prej me ni nič, samo občasno malo bolečin kot pred menstruacijo. Saj mislim, da ni nič takega glede na to, da maternica raste, ampak me vseeno zanima, če je to normalno? Včasih če nahitro ostanem me mal stisne notr, morm mal počakat pol je pa ok. Pa ni to neki hudo špikanje no, pač čutim, mogoče bolj kot zbadanje tam pa tam. Mam pa občutek kot da mam vse napihnjen v maternic user posted image , trebušček pa tudi raste lepo že.
Včasih sem mela podoben občutek prva 2 dni menstruacije, k je dol vse razbolelo in napihnjeno.
Recite, da je normalno...user posted image

Drugače pa hvala bogu za pajkice, so edino kar me ne tišči. Sem si pa kupila tudi hlače(jeans) z elastičnim pasom, v H&M-u jih majo, ko daš gor je filing kot pajkice, zgledajo pa kot kavbojke, luštna zadevca za zdele. Pa eno šroko majčko, srajčko čez in je udobno :) Pa dokler je toplo so luštna krila k majo elastični pas, tud zelo udobno user posted image

< Sporočilo je popravil Heilie -- 20.8.2010 8:56:15 >

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
20.8.2010 9:03:14   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

Degustacije.. v Tuših user posted image ..ko bi vsaj ljudje bli bolj prijazni.. ali pa bi vsaj hotli poskušat, da bi jaz mela več dela in bi mi hitreje čas minil. Tak pa največ probajo, če me ni zraven pulta user posted image

Lun1ca, sori ampak ene/eni so tako vsiljivi s temi degustacijami, na vsak način hočejo da sprobaš......res...ne rečem da si ti ista...samo včasih grem raj stran pa drugje mimo user posted image  
Ker pol mam filing kot da moram tisto stvar kupit. Ne vem...pač filing....

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
20.8.2010 9:04:20   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: netopirček

ps. še sedaj mi je slabo od big maca! BLJAK!

oh si kar pred menoj, jaz sem na vrsti ob 13.45. Veš kaj, saj ne moreš vedet v bistvu katera sem user posted image , bom ti po ns poslal zs. Hočem najprej vedet, da je vse ok.

Da ne bota vidve ugotovili da sta v sorodu ali pa da sta sosediuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne nič tako drastičnega - to bi bile pa že une španske limonade user posted image .

lun1ca ja, delo preko šs in nakazila denarja so posebne teme.... - nisem lih pristaš teh šs user posted image , se mi študenje kar smilijo... Oh, promocije - to pa ni lahko delo. Sem delala to, sicer za kozmetiko in male gospodinjske aparate ali ipak enako. Stanje po 10 ur - po možnosti v visokih petah, pa nasmejan in prijazen do vseh, ki imajo bolj ali manj butaste pripombe... Res pa je, da je bilo v mojih časih (user posted image user posted image  oh, kje je že to - 12 let nazaj!) to eno izmed bolje plačanih del.

hlače ja uradno nobenih več ne morem zapet - no, zapnem že, samo ne morem sedetuser posted image , tako da te kao jazz hlače, ful raztegljive z visokim pasom so zakon user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?