|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
19.8.2010 10:47:54   
tanjusi
Punce a ste vidle da smo februarke dohitele... prave smo čveke user posted image user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
19.8.2010 10:48:38   
Klemy82
Moje slabosti pa so tako-tako.. pride pa gre, pa imam napad lakote pa mine... čez dan mi ponavadi ni slabo, včeraj sem jedla ribo za večerjo pa mi je ob 4h zjutraj bilo tak slabo, da adijo, bi pa ful jedla kruh. Kar naprej.
Pa včeraj sem imela en popadek, da bi jedla kranjsko klobaso, pa je drugače ful ne maram.user posted image Sem gledala nekaj na Tv in me rukne... zdaj samo še čakam, da se mi zalušta kakih vampov, me moj direkt v Polje pelje.user posted image

Jst.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
19.8.2010 11:03:13   
nelikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Moje slabosti pa so tako-tako.. pride pa gre, pa imam napad lakote pa mine... čez dan mi ponavadi ni slabo,

Men se slabosti vedno pojavljajo proti večeru. Nikoli zjutraj. Se mi zdi kar malce nenavadno. Drugače imam pa tudi jaz prebliske o tem kaj mi paše jesti, čeprav še nimam občutka, da bi mi določena hrana kaj bolj pasala. Vsakič imam drugačne želje, ki pa se morajo uresničiti. Recimo: pohan piščanc, pizza, riba, paradižnikova solata itd.

Sem pa že celo življenje suhica, pa me malce skrbi, da se ne bom preeeeveč zredila. Čeprav, vidim, da se danes punce po porodu kar hitro spravijo v prejšnje stanje. Ne vem kako jim to rata, ker moja mami se je po porodu zredila in ni šla več dol.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
19.8.2010 11:07:57   
lananai
nelikaa, jst sem tud že celo življenje suhica, po sreči genov, ker migam absolutno premalo. Pa ti povem, da sem se zredila v nosečnosti le 7kg (štartala z 58kg). No, v drugo nosečnost sem štartala z 54kg. user posted image Veš kaj pomaga - voziček, voziček, voziček. Kar sem shujšala, sem po mojem itak samo v bedra, ker sva s tamalo ogromno prevozičkale, po kakih 10km na dan. Tako malo kg nisem imela od srednje šole. Mi je pa kar všeč. user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
19.8.2010 11:11:55   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

nelikaa, jst sem tud že celo življenje suhica, po sreči genov, ker migam absolutno premalo. Pa ti povem, da sem se zredila v nosečnosti le 7kg (štartala z 58kg). No, v drugo nosečnost sem štartala z 54kg. user posted image Veš kaj pomaga - voziček, voziček, voziček. Kar sem shujšala, sem po mojem itak samo v bedra, ker sva s tamalo ogromno prevozičkale, po kakih 10km na dan. Tako malo kg nisem imela od srednje šole. Mi je pa kar všeč. user posted image

Jaz sem tudi po naravi suhica, no, sem pa takoj na začetku zaradi mojega neapetita in slabosti dala dol 3 kile,  (štart 56 kil, na prvem pregledu sem imela 52,8kg) tak da imam malo rezerve.user posted image

Jst.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
19.8.2010 11:16:41   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jaz sem tudi po naravi suhica, no, sem pa takoj na začetku zaradi mojega neapetita in slabosti dala dol 3 kile,  (štart 56 kil, na prvem pregledu sem imela 52,8kg) tak da imam malo rezerve.user posted image

Sej jst isto 2 leti nazaj. Slab apetit in -4kg. Tako da sem potem nabijala od 54kg gor, na začetno težo (58kg) in +-0kg sem prišla šele po polovici nosečnosti. user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.8.2010 11:30:57   
naja17
Ok, spet jaz in moji strahovi in kompliciranje...

Včeraj sem dobila nabrane jurčke in nekaj lisičk... Jaz bi jih ful jedla, pa se ne priporočajo v nosečnosti:
- ker so težke? Drugače nimam problemov s tem, vrjetno tud zdej ne bi imela, al kako user posted image
- ker vsebujejo kovine
- ker so naravni filter
- ker prenašajo neko bakterijo user posted image
A mislte, da preveč kompliciram in mi nima kej bit? Bi lisičke pojedla, jurčke pa blanširala, pa pustila za kasneje user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.8.2010 11:38:10   
tanjusi
Jaz sem lisičke jedla v omaki... po moje če se jih ne naješ preveč, ne bo kaj narobe...

(a camus)

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.8.2010 11:40:36   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: naja17

Ok, spet jaz in moji strahovi in kompliciranje...

Včeraj sem dobila nabrane jurčke in nekaj lisičk... Jaz bi jih ful jedla, pa se ne priporočajo v nosečnosti:
- ker so težke? Drugače nimam problemov s tem, vrjetno tud zdej ne bi imela, al kako user posted image
- ker vsebujejo kovine
- ker so naravni filter
- ker prenašajo neko bakterijo user posted image
A mislte, da preveč kompliciram in mi nima kej bit? Bi lisičke pojedla, jurčke pa blanširala, pa pustila za kasneje user posted image
jaz sem oboje jedla,ampak ssem jih preveč,tko da sem jih malo izbruhala....če ti pašejo,mislim da ni panike,ampak v mejah normale

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
19.8.2010 11:41:15   
Klemy82
jaz sem jedla pohane marele... vse bp. Lej, naja17, res brez potrebe paničariš. Gobe so težka hrana, res, zato se jih pač ne boš šla najest, kot da jih zadnjič ješ. Eno normalno porcijo pa lahko normalno poješ. Ja, tudi težke kovine vsebujejo, pa dokler jih ne boš pojedla ravno 5 kil na dan, ne bo ne tebi, ne pikici nič. Mislim pa, da ne vsebujejo nobenih nevarnih bakterij. Fajn jih umij pa pretenstaj pa bo vse kul.user posted image  

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
19.8.2010 11:43:02   
Čebel@
joj user posted image  čist prehude čveke steuser posted image user posted image ....vam sploh ne sledim-mi user posted image  pobere vso energijo in se mi ne da še pred comp. sedetuser posted image

sem pa zasledila,da je stellaria moj letnik in isto iz domžal,tko da bova lahko vozičkaleuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
19.8.2010 11:43:55   
thunder
naja17 jst nebi komplicirala. Če se ti jih lušta jih jej. Pač ne pretiravaj, glih tok za gušt mal user posted image . Meni je pa slabo - namesto vedno manj mi je vedno bolj. Tekne mi samo sadje, vse ostalo komaj pogoltnem. Vse smrdi, vse ima drugačen okus. Po navadi ne morem živet brez čokolade, zdej jo pa videt ne  morem. Grooooooooooooza. Kile hvala bogu za enkrat ostajajo iste. Sem bolj suhec in nebi rada bla še bolj.
Lep dan user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
19.8.2010 11:53:30   
maja1985
Pozdravljene!

Mi smo prišli z dopusta. Bilo je super. Naplavala sem se, slabosti je manj, tudi bruhanja manj ... edin trebuh je veeeeeeeeeelik user posted image Je prav pasalo, čeprav je bilo malo prekratko ... ampak se bomo šli še za kak dan kam kopat, pa bo. Normalno sem se kopala v bazenih, edino ko sem prišla iz vode, sem se takoj preoblekla v suhe kopalke.

Čestitke vsem, ki ste že bile na NS ... lepe slikice user posted image Jaz že pridno odštevam dneve do torka, ko imam NS.

Pozdravljene tudi nove nosečke!

Zdaj me pa čaka gora likanja in še veliko imam za oprat ... pa treba se bo spravit k učenju in diplomi ...

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
19.8.2010 12:35:04   
SaMaa
sanja tvoj buši je pa ornk user posted image  lepo, lepo, da tako rasteta :)))
user posted image

Meni se trbušček vidi samo zvečer, ko sem zelooo napihnjena. Sem pa ugotovila, da mi pri prebravi nabolj pomaga grenivkin sok- na tešče zjutraj- veliko bolje kot suhe slive ali Donat.

Najzadnje, ko sem se tehtala pri G, sem imela 58,8kg, moja doma kaže 58 kg. Mi pa teža ful niha +-1,5kg.

hrana: še vedno mi smrdi bučno olje in morska hrana- oboje sem pred nosečnostjo oboževala. Papcam pa tisto, kar mi v določenem trenutku najbolj zadiši, ne glede na uro in predhodni obrok.user posted image  
pijača: nič radlerja več user posted image  kar ne upam.....samo vodo žulim. lananai?? pomoje spet rabim mal tvoje tolažbe user posted image user posted image

dopust: drug teden grem v toplice. Ker sem se do sedaj (od kar vem za nosečnost) samo 1x kopala v bazenih ali mislite, da bi mogla imeti kakšne tampone za vnetje ali probam raje brez vsega? Spraševala sem G pa mi je rekla, naj se normalno kopam, tako kot do sedaj.

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
19.8.2010 12:41:35   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: SaMaa
pijača: nič radlerja več user posted image  kar ne upam.....samo vodo žulim. lananai?? pomoje spet rabim mal tvoje tolažbe user posted image user posted image

dopust: drug teden grem v toplice. Ker sem se do sedaj (od kar vem za nosečnost) samo 1x kopala v bazenih ali mislite, da bi mogla imeti kakšne tampone za vnetje ali probam raje brez vsega? Spraševala sem G pa mi je rekla, naj se normalno kopam, tako kot do sedaj.

Ti kar pij! Jst kak kozarec pira tu pa tam spijem. Pač še noben razen staršev ne ve za nosečnost in vsi ponujajo na obiskih. user posted image Nima kaj bit, če ti paše. Sama si flaše raje ne odprem, spijem pa vedno kak požirek pri mojem. Aja, drugač si pa kupujem brezalkoholno pivo in to pijem. Tudi za potem, ko boš dojila, je OK. user posted image Ker da bi več kot 1 leto brez pira živela? Pa še poleti, ko bodo naši bejbiji majhni in se bodo dojili, me pa žejneeeee? Ja, pa kaj še? user posted image user posted image

Jst sem se prejšnji teden normalno kopala v toplicah. Po mojem ni problem. Pa sem tudi imela že večkrat problem z vnetjem. Sem si pa preoblekla kopalke, ko sem prišla iz vode.

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
19.8.2010 12:41:45   
maja1985
SaMaa mi smo ravno iz toplic in sem se popolnoma normalno kopala ... brez tamponov ... samo, ko prideš ven iz bazena, se takoj preobleci v suhe kopalke.

Kilogrami ... hmmm ... že tako sem bolj suha, pred nosečnostjo sem jih imela 52, zadnjič pri ginekologinji pa 48,8 kg. Tak da sem šla malo dol ... upam, da bo zdaj kaj več user posted image

Hrana pa še vedno ... mleka ne morem videt, jajčk tudi ne, mesa niti od daleč ne ... ah, saj bo boljše user posted image

(odgovor članu SaMaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
19.8.2010 12:45:48   
nelikaa
Hmmm, jaz pa sem svojemu dragemu v juniju, ko še nisem vedla za nosečnost, kupila za RD vikend paket na turistični kmetiji z jacuzzijem ter savno. Nekje sem prebrala ali pa slišala, da jacuzzi ter savna nista priporočljivi med nosečnostjo. Sedaj več ne morem prestaviti termina, pa bova vseeno šla na kmetijo. Seveda se bom jaz odpovedala savni ter jacuzziju - bo pa moj bolj užival.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
19.8.2010 13:10:19   
SaMaa
IZVIRNO SPOROČILO: maja1985

SaMaa mi smo ravno iz toplic in sem se popolnoma normalno kopala ... brez tamponov ... samo, ko prideš ven iz bazena, se takoj preobleci v suhe kopalke.

Kilogrami ... hmmm ... že tako sem bolj suha, pred nosečnostjo sem jih imela 52, zadnjič pri ginekologinji pa 48,8 kg. Tak da sem šla malo dol ... upam, da bo zdaj kaj več user posted image

Hrana pa še vedno ... mleka ne morem videt, jajčk tudi ne, mesa niti od daleč ne ... ah, saj bo boljše user posted image

OOoooo ti pa si suhica user posted image user posted image user posted image  

No super in hvala za vaše nasvete in mnenja...user posted image  lananai ti si prava user posted image

(odgovor članu maja1985)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
19.8.2010 13:22:19   
pikachu
Pozdravljene!

Se po dolgem času spet javljam. Vidim, da se na veliko pogovarjate o trebuščkih pa kilogramih. Moj trebušček se že kar lepo vidi (sem slikice dala v album), glede kg pa tudi nimam zaenkrat težav imam še vedno 49kg.
Naslednji teden v četrtek me še čaka NS in sem kar malce živčna, ampak vrjamem v to da bo vse ok.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
19.8.2010 13:25:04   
lananai
Uuu, res velik trebušček - po mojem trenutno vodiš pri marčevkah. user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
19.8.2010 13:30:27   
tanjusi
Pikachu lep trebuščekuser posted image
Punce jaz pa se danes spravljam k frizerju , pod nujno barva katastrofa , dolžina katastrofauser posted image
Nekje mi je enkrat prišlo na ušesa da ni fajn barvat v nosečnosti... ali je kaj na tem?

(a camus)

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
19.8.2010 13:35:25   
pikachu
Ja res je že velik, mi nič več ne paše samo trenerko nosim. Hlače pa bom šla kupit po NS.

tanjusi meni je gin. rekel da barvanje ne škoduje, ker so barve danes že itak zelo kvalitetne.

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
19.8.2010 13:47:45   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Nekje mi je enkrat prišlo na ušesa da ni fajn barvat v nosečnosti... ali je kaj na tem?

ja samo baje je fora v tem, da ni nujno da ti bo prijela tako kot si boš želela, zna pridet kakšen drug odtenek ven....tkao sem jst slišala.

jst sm se pobarvala pa je OK user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
19.8.2010 14:02:50   
inia
Danes sem imela še pregled pri svoji ginekologinji. Ko me je videla, da imam trebuh tako velik, da če ne bi vedla bi mislila, da sem ful več noseča. Mi pa datuma ni nič spreminjala tako da je pustila 1.3., čeprav mi je na nuhalni dala 27.2.

Jaz sem prejšnjo nosečnost štarata  z 53 kg. Na koncu sem jih imela 75 kg user posted image . Pa sem zelo hitro prišla nazaj na svojo težo.

Kakšne gobice jaz pojem v omakah, juhah, na pici in podobno.

V bazenih kadar gremo se jaz kopam normalno. Brez tamponov.Se pa preoblečem ko pridem iz vode.  

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
19.8.2010 14:03:26   
Klemy82
Jap, hormončki imajo lahko zanimive rezultate pri frizerju.user posted image Kakšno leto nazaj sem imela neko hormonsko neravnovesje in sem se barvala takrat... konice so prišle 2 odtenka bolj svetle kot ostali lasje... je frizerka samo gledala.user posted image Tako da se lahko zgodi kaj takega med nosečnostjo, ni pa nujno.

Jst.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Izbira porodnišnice: Pomembna vprašanja za...
Če ste se odločili, da boste rodili v porodnišnici, si obvezno shranite tale seznam vprašanj za porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?