|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: marčevke2011
27.8.2010 10:29:29   
5ra8
go Naja17, go girl user posted image user posted image

Mi pa od pondelka naprej user posted image user posted image

Sm dala eno sliko v album user posted image

Našega sončka smo dočakali 09.03.2011 ob 19.39!

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
27.8.2010 11:19:30   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: _sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: naja17
Kaj bom počela danes? Razglašala veselo novico user posted image ... Sem lih mami sporočila, sploh ni dojela, je bla čist iz sebe, si je že tko želela zame user posted image ....

Bravo mamiuser posted image  Fajn povej še drugimuser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8
go Naja17, go girl user posted image user posted image

Mi pa od pondelka naprej user posted image user posted image

Sm dala eno sliko v album user posted image

Jooj, sej sem vam morda smešna, samo če bi ve vedle kaka obsesija je z mano in kdaj bom zanosila in kaj mislim itd... Ko da ne bi imeli svojih otrok in svojega življenja, da vsi že celi život čakajo samo name user posted image  Jaz ljudi ne morem povabit na nekaj sladkega, kar tako iz dobre volje, ker se mi že z vrat derejo "aaa siii noooseeeečaaa??" user posted image  In vsak, ki me kliče reče "sori, ampak jaz moram prašat, a je kej novega??" user posted image
Sej vem, da noben noče nič slabega in vsi vejo, da imam rada otroke in se vedno z vsemi igram, ampak a lahko sexam, ne da vsi zraven študirajo al je al ni user posted image

Anyway, zdej sem vesela, da smo prišli do dneva razglašanja, zato mi je tolko pomembno, da raztrobim, da začnejo ljudje spet živeti svoje življenje user posted image ...

Vama pa hvala user posted image ...

5ra8 - meni tvojega albuma ne odpre, pa sva frendice user posted image  user posted image

(odgovor članu _sanja_*)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
27.8.2010 11:21:48   
5ra8

5ra8 - meni tvojega albuma ne odpre, pa sva frendice user posted image  user posted image

čudno. daj probaj kliknit na moj nick pa pol tam naprej. user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
27.8.2010 11:29:22   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: 5ra8

čudno. daj probaj kliknit na moj nick pa pol tam naprej. user posted image

"Svojega profila ti ne želim razkriti" user posted image

Kaka si user posted image  user posted image

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
27.8.2010 11:33:05   
5ra8

"Svojega profila ti ne želim razkriti" user posted image

Kaka si user posted image  user posted image

nesramnica jst user posted image
probaj sedaj user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
27.8.2010 11:37:03   
nelikaa
Punce, a se ve držite pri prehrani navodil, kot jih je naročila meni moja ginekologinja:
- ko sem bila v 5 t, mi je rekla: Nič svinjine, paštet, suhih salam, majoneze, mehkužcev, tatarske.

Zelo se mi lušta po svinjini, suhih salamah, majonezi, pa tudi kakih lignjev user posted image , pa ne vem do kdaj naj vsega tega ne bi smela jesti....user posted image

(odgovor članu naja17)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
27.8.2010 11:42:54   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: nelikaa

Punce, a se ve držite pri prehrani navodil, kot jih je naročila meni moja ginekologinja:
- ko sem bila v 5 t, mi je rekla: Nič svinjine, paštet, suhih salam, majoneze, mehkužcev, tatarske.

Zelo se mi lušta po svinjini, suhih salamah, majonezi, pa tudi kakih lignjev user posted image , pa ne vem do kdaj naj vsega tega ne bi smela jesti....user posted image

ne smeš jest samo tisto kar ni termično obdelano, se pravi suhe salame, pršuta, tatarca, in podobno....vse ostalo jst jem...na morju sem celo lignje...školjk nisem.....me je pa vprašala če velik morskih sadežev jem, pa sem rekla da ne, da mogoče 3x na leto...pa je rekla, pol pa ni panike.

Glede majoneze, domače majoneze se moraš merkat zaradi salmonele...jst trgovinsko jem (helmans)...pa ni blo do zdej se nic.

tko da ne preveč panike delat user posted image
mam kolegico ki je nora na suhe salame, in jo je jedla celo nosečnost in pred enim tednom rodila zdravo pupo. user posted image

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
27.8.2010 11:43:53   
Heilie

Jaz jem kar mi paše. Previdna sem pri zelenjavi in sadji, da dovolj operem. Drugače pa jem normalno, tud včasih kak paršutek (ne domačega), če mi zapaše, kupljeno majonezo in tatarsko omako normalno jem, svinjino sem tud jedla (ne vem zakaj je ne bi smelauser posted image ), morska hrana mi pa ful smrdi, tko da zaenkrat nisem jedla. Izogibam se tatarskega bifteka, jetrca baje niso lih najboljša v prevelikih količinah, pa pazim, da je meso in jajca res dobro toplotno obdelano.
Drugače pa čim manj kompliciram.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
27.8.2010 11:45:44   
Klemy82
Daaan!
Jst bom pa kr umrla, vam povem! Tako sem zaprta, da adijo pamet.user posted image Pa pijem donat, mesa itak skor ne jem nič, sadje, zelenjavo, kompote, slive, ma ni da ni... ma če grem na 3 dni na veliko potrebo je že čudež. Trebuh me boli, vse me tišči, nč ne spim... obup, res. Zbiram ideje, kaj naj, ker tole pa res nikamor več ne pelje.

Jst.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
27.8.2010 11:48:58   
Klemy82

Men je moja rekla, naj jem kar mi paše. No, suhih mesnin itak ne jem nekaj ful, ker sem po njih žejna fuuuul, morske hrane ne jem, ker je ne maram, razen rib, majonezo samo trgovinsko, pa še to bolj redko, paštete pa isto... tak da zaenkrat ni panike, se pa tudi v bodoče ne mislim nič kaj obremenjevat s hrano.  Edino, kar se mi ful lušta, pa RES ne bom jedla, je domače kislo mleko. To bom pa raje preskočila.

Jst.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
27.8.2010 11:49:22   
naja17
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Daaan!
Jst bom pa kr umrla, vam povem! Tako sem zaprta, da adijo pamet.user posted image Pa pijem donat, mesa itak skor ne jem nič, sadje, zelenjavo, kompote, slive, ma ni da ni... ma če grem na 3 dni na veliko potrebo je že čudež. Trebuh me boli, vse me tišči, nč ne spim... obup, res. Zbiram ideje, kaj naj, ker tole pa res nikamor več ne pelje.

Oh ja... Jaz že prej nisem šla lih pogosto, sam prej ni bilo moteče, zdej pa je... Lej tu sem en link našla, kjer piše tud kak se na školjki izdi itd...

http://www.mojmalcek.si/teme/nosecnost/29/urejena_prebava_v_nosecnosti.html

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
27.8.2010 11:51:10   
Akilene
Vsak dan pazim, da zaužijem vsaj nekaj sadja, zelenjave, polnozrnatih izdelkov, seveda tudi mesa (svinjina- nemastna je dober vir beljakovin in železa) in mlečnih izdelkov. Včasih tudi kakšen košček suhe salame ali pršuta. Paštet pa itak ne jem, razen tunino včasih, morske zadeve pa mi še vedno "smrdijo", čeprav naj bi  se jedle vsaj 2x na teden.

(odgovor članu Heilie)
Neposredna povezava do sporočila: 2062
27.8.2010 11:59:46   
Eva07
Heej!

uh jaz pa še enajst dni do NS pol bom pa tud raztrobla vsem (no sej naj naj bližnjim sem žeuser posted image , pa ta mala me je že parkrat zašpecala) ampak ta narbolj radovedne sosede in sodelavke pa še ne vejo user posted image . Upam da bo vse ok in bom lahko oznanjala na veliko. Zadnje dni me spet neki čudni občutki obletavajo, da kaj ni vredu, pa jih probam odgnat.

Glede hrane pa jaz ne kompliciram nič več (beri sem pri ta prvi tolk, da glava boli), zdaj pa jem kar mi paše (no zaenkrat mi kaj velik tako ne ampak to še pride). Izogibam se samo domačih pršutov, tatarca, sirov s kakšno plemenito tko ne maram. Pazim edino da je hrana dovolj termično obdelana, zelenjava, sadje dobro oprano. Pašteto jem, majonezo jem, lignje ipd. tudi in oh ja pijem coca colo v zmernih količinah, ker mi pomaga oblažiti te nore slabosti.

Komaj čakam, da bo ura dve, da zaključim naporen delovni teden. Sobota pospravljanje in počitek. V nedeljo pa dan v arboretumu, naša mala obužuje Čarobne dneve, no saj jih vsi trije, res fajn za družince. A gre katera?

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
27.8.2010 12:01:35   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: Eva07

Komaj čakam, da bo ura dve, da zaključim naporen delovni teden. Sobota pospravljanje in počitek. V nedeljo pa dan v arboretumu, naša mala obužuje Čarobne dneve, no saj jih vsi trije, res fajn za družince. A gre katera?

ja ja fino. Pa še mi mamo tam delavnice Pikovitove. No ne jst, firma u kateri delam user posted image

(odgovor članu Eva07)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
27.8.2010 12:33:47   
Sunshine 1

Jaz jem vse, suhe salame, majonezo, morske sadeže (razen školjk), gobe, pašteto,  .....ma vse kar sem prej in kar mi paše.  Sem se odločla, da ne bom čisto nič komplicirala. In se počutim super, pa baby tud, tko da ne vidim nobenih ovir.

(odgovor članu nelikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
27.8.2010 12:59:39   
tanjusi
jaz jem kar mi zadiši, sem si pa zadnjič en sendvič kupila in pol okusim majonezo... sem kar malo pomislila ali pojesti ali neuser posted image
Drugače pa kakega bifteka edino definitivno ne bi jedla...
Drugače pa delam tiste sirove štručke, zdajle mi kipujejo upam da ratajouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
27.8.2010 13:10:53   
Musty
Zivijo!

Uf, jaz tolk suhih salam pojem, nisem vedela, da se to ne priporoca. Ravnokar sem pojedla se zadnji koscek pravega italijanskega prsuta. user posted image

Za vikend bo kar pestro, se mozev sodelavec poroci. Nimam pojma, kaj naj navlecem nase. Sem pa mozu narocila, da ne sme bit prekrokan, ker mora v nedeljo ploscice v novi kopalnici postavit, drugace stvar ne bo koncana do naslednjega tedna, ko pripeljejo kad, skoljko in omarce. user posted image

Vceraj sem se tud v fitnesu prijavila na pilates za nosecnice, zacne se 10. septembra. Bova pa v novem stanovanju imela tudi plac za sobno kolo in orbitrek, ki ze dve leti stojita v kleti, ker ni prostora, tko da bom mal migala!

Dejte mi povedat, kaj kuhate za kosilo. Jaz imam ze ene par dni "domotozje", k sem v trgovini nasla Dano, kot ena trapa pokupila ene tri platoje vode, samo zato, ker je slovenska. user posted image Sem cist zmesana. Zdaj bi pa sam "naso" hrano jedla.

(odgovor članu Sunshine 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
27.8.2010 13:17:08   
Akilene
Pravkar je šla v pečico krompirjeva pizza, bo na mizi, ko mož vstopi v kuhinjo ob 13.53.user posted image

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
27.8.2010 13:17:53   
maja1985
mmmm, kaj lahko pridem na obisk, tanjusiuser posted image

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
27.8.2010 13:18:01   
tanjusi
o musty user posted image , jaz te razumem...kako pogosto pa kaj prihajaš v Slovenijo?
Jaz sem danes kuhala korenčkovo juho z zdrobom,pa makaronovo meso pa solato, saj nam lahko malo opišeš kako živiš v Ameriki, pa kako slikico daj v albumuser posted image , mene to zelo zanima

(a camus)

(odgovor članu Musty)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
27.8.2010 13:19:30   
tanjusi
mmmm, kaj lahko pridem na obisk, tanjusi? 

lahko samo ne odgovarjam zato če ne bo dobrouser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
27.8.2010 13:22:48   
maja1985
bodo bodo ... jaz jih bom pa čez vikend pekla. Danes bomo imeli pa marelične cmoke pa ananasov kompot.

Aljaž 15. 12. 2004
PDP 2. 3. 2011

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
27.8.2010 13:28:27   
pikachu
Pozdravljene!

NS je za mano in z našo bebico je vse vredi, tveganje za DS je zelo majhno je rekel gin. da ni vredno niti omembe. Je pa naša bebica bila zelo pridna in je tidi pokazala spol. Ja deklico bomo meli. Naslednji pregled imam 22.9.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Akilene)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
27.8.2010 13:34:22   
5ra8
IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

Pozdravljene!

NS je za mano in z našo bebico je vse vredi, tveganje za DS je zelo majhno je rekel gin. da ni vredno niti omembe. Je pa naša bebica bila zelo pridna in je tidi pokazala spol. Ja deklico bomo meli. Naslednji pregled imam 22.9.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
27.8.2010 13:36:13   
5ra8

user posted image

1.3.11
inia, 30 let, 3user posted image , 2user posted image , 23.09., mf, štajerska user posted image
Dulsineya, 2user posted image , 1user posted image , np, 25.08., obala user posted image
Natt, 33, ?user posted image , ?user posted image , np, ns, Mb user posted image
tanjusi, 35 let, 5 user posted image , 2 user posted image , 14.09., sg user posted image

2.3.11
BeeBee, 2user posted image , 0user posted image , 25.08., mf,  Mb user posted image user posted image
Sunshine 1, 1user posted image , 0user posted image , 06.09., ns,  okolica LJ user posted image
pikachu, 1 user posted image , 0 user posted image22.09., MF., kraj  user posted image
Akilene, 35 let, 3 user posted image , 1 user posted image20.09., mf, SG user posted image
Musty, 29 let, ? user posted image , 0 user posted image03.09., /, Amerika user posted image
maja1985, 25 let,  3 , 1 , 14.09., MF, Štajerska user posted image

3.3.11
ametist, 3user posted image , 1user posted image , np, 23.08., KRAJ

4.3.11
tarikata, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted imagenp, mf, kraj  user posted image
emilija2008, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , np, 30.08., Štajerska user posted image

5.3.11
cekinka, 27 let, 1user posted image , 0user posted image , PREGLED, mf, kraj user posted image
discoamela , 2user posted image , 1user posted image , 15.09., mf, PRIMORSKA user posted image
_sanja_*, 24 let, 2user posted image , 1user posted image , 22.09., MF, Savinjska user posted image

6.3.11
pikecpokec, 28 let 2 user posted image , 1 user posted image , 02.09., /, KRAJ

7.3.11
netopirček, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , pregled, 27.08., MB user posted image
Poli_H, 27 let, 2 user posted image , 0 user posted image , 02.09., 31.08., MB user posted image

8.3.11
žabica_, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 28.08., Dolenjska user posted image

9.3.11
Heilie, 26, 1user posted image , 0user posted image ,  09.09, MF., Zasavje user posted image
Sarakitara, 27, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, NS., kraj user posted image

10.3.11
jaznoseca, 3user posted image , 1user posted image , 27.08., 27.08, Mb user posted image
Nocturama, 30, 1 user posted image , 0 user posted image , 10.09., 2.9., Mb

11.3.11
5ra8, 29 let, 2. user posted image , 0user posted image , 24.09., 30.08., Nm user posted image
naja17, 29 let, 1user posted image , 0user posted image , 30.08., 24.08, gorenjska user posted image
el.k, 29 let, 1. user posted image , 0 user posted image , np, 28.08., okolica Celja user posted image

12.3.11
lina10, 2 user posted image , 1 user posted image , 09.09., MF., kraj user posted image user posted image
Lun1ca, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 09.09., 06.09, Mb user posted image
mija75, 34 let, 2 , 0 , np, MF., LJ   user posted image  user posted image

13.3.11
daissy, 3user posted image , 2user posted image , np, ns, ljubljana
mashi, 2user posted image , 1user posted image pregled, ns, kraj
SaMaa, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 07.09., kraj

stellaria, ? , ? , np, 25.08., Domžale

14.3.11

15.3.11
jutranja rosa, 2user posted image , 1user posted image , pregled, ns, kraj

16.3.11
Vanček*, user posted image , user posted image , pregled, ns, NG

17.3.11
seven7, 2user posted image ,1user posted image , pregled, 06.09., kraj user posted image
_tina, 2user posted image , 1user posted image , 25.08., 01.09., okolica LJ
vasabo, 2user posted image , 1user posted image , 19.08., NS, Krško
nelikaa, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , 29.09., 08.09, Lj
tinki31, ? user posted image , 1 user posted image , np, ns, kraj
Sitnoba, 2 user posted image , 0 user posted image , 06.09., ns, kraj

18.3.11

rhea, ?user posted image , ?user posted image , pregled, ns, kraj

19.3.11

20.3.11
Eva07, 2 user posted image , 1 user posted image , np, 07.09. okolica LJ

21.3.11
_Sončnica_, 1user posted image , 0user posted image ,  NP, 02.09, LJ

22.3.11
thunder, 34 let, 4 user posted image , 2 user posted image , 08.09., 06.09., Velenje
slama , 28 let 2user posted image , 1user posted image , 07.10., 13.09, okolica LJ user posted image

23.3.11

24.3.11
Čebel@, 25,  2user posted image , 1user posted image , 05.10., 13.09., okolica LJ user posted image

25.3.11
sandrčk, 1user posted image , 0user posted image , np, NS, kraj

26.3.11
_ella_, 2user posted image , 1user posted image , 23.08., NS, kraj
nina42, 25 let, 2 user posted image   , 1 user posted image , 09.09., 07.09., kraj user posted image
Klemy82, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , np, 14.09, okolica LJ user posted image

27.3.11
rožica86, 23 let, 1  user posted image , 0  user posted image , np, 16.09., kraj
čupa, 27 let, 2  user posted image , 1  user posted image , 31.08., 17.09., Mb - Duplek user posted image

28.3.11

29.3.11

30.3.11
pupica25user posted image , 1user posted image , np, 21.09., MB
mama123, 4 user posted image , 2 user posted image , 30.08., ns, kraj user posted image

31.3.11

x. 3.11
sisi*
smetkamarjetka

SKUPAJ  user posted image  = 58 user posted image

št.
user posted image : 3
št.
user posted image : 3
št. user posted image
user posted image : 56 (zaenkrat trije dvojčki user posted image )

z nami so bile tudi:
2.2. user posted image user posted image
*ava* user posted image user posted image
lananai user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html
2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html 

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tega ne govorite noseči partnerki
Dragi moški, če je vaša partnerka noseča, obvezno upoštevajte pravila, ki jih delimo z vami. Za vaše in splošno dobro! ;...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Tiste ki imate fantka..
Erin

Kdaj mu je šla kožica od lulija čisto dol?

do 1. leta (44%)

do 2. leta (13%)

do 3. leta (7%)

kasneje (21%)

operativno (14%)

Število vseh glasov: 244

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!