|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
31.5.2012 10:05:46   
*viva*
Skarabej user posted image user posted image user posted image in nekaj user posted image user posted image user posted image da bo naslednji bolj uspešno.

No, pri meni pa se je zgleda odločlo, da se mi bo kompliciralo. Čakam user posted image , zamuja že tretji teden... testi so čista belina. Počutje kot na sredi cikla, edino prsa so postala neka čudna... moram počakat še 2 tedna potem pa moram v ambulanto in se bodo odločli če mi sprožijo, moram še namreč opraviti UZ na 10 dan cikla... ampak vprašanje kako bo s tem. Sicer še vedno upam, da sta v resnici user posted image , ki se skrivata... Optimistka, ne? user posted image

Kje ste ostale babike? Ste tako zaposlene s sončkom in vmesnim dežekom, da nič ne pridete pokukat sem?

Lp

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3501
31.5.2012 12:21:25   
pikachu
skarabelj objem tudi od mene.

db jutri vso srečo ob pogledu na svojega sončka, pa poročaj kako je bilo, jaz sem že tako neučakana na ponedeljek.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu *viva*)
Neposredna povezava do sporočila: 3502
31.5.2012 14:53:22   
latka
skarabejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3503
31.5.2012 15:04:46   
talika81
skarabej, user posted image user posted image tudi z moje strani. bo pa naslednjič zagotovo uspelo. boš videla. user posted image

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3504
31.5.2012 15:10:21   
latka
skarabej, bodo pa zato naši eskimčki zmagovalni!!!user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3505
31.5.2012 16:05:42   
vesper
skarabej žal mi je, res... zelo sem mislila nate in bila prepričana, da bo vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naslednjič bo pa sigurno uspelo!!! Vem, da sedaj ni besed, ki bi te potolažile, ampak vem, da si borka in tudi zate bo prišel trenutek sreče, ko boš v roke dobila svojo majhno štručko!!
Punce navijam za vas ostale tudi, naj vam čimprej posije žarek sreče user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3506
31.5.2012 18:18:46   
skarabej
Punce hvala - danes sem že bolje - včeraj pa...user posted image user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3507
31.5.2012 20:36:56   
anau
pozdravljene
danes imela UZ....mal čudno ker pač imam perilo.zanima me koliko foliklov je bilo vidno pri vas,ko ste imele UZ med user posted image in kako so bili veliki.
meni je rekel v desnem eden 5mm, v levem pa nekaj manjših.jutri pa začnem še z gonalom.
lp in hvala za vaše izkušnjeuser posted image

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3508
1.6.2012 6:19:49   
daga79
tud jaz sem imela danes UZ ampak moje M še ni bilo mi je pa videl v levem 5kom in v desnem 4 kom ni mi jih še meril očitno so bili še premajhni...
danes sem dobila M in jutri začnem z gonalom malo me skrbi 9 kom je že zdaj naštel kako bo -  ker so mi glede na prvi postopek povečali dozo  na 225 pri prvem postopku sem imela samo 4 ( povečali dozo čez par dni ampak ni pomagalo)..sam da se teh 9 obdži da so polni in da se bodo oplodile in razvijale :) ...

(odgovor članu anau)
Neposredna povezava do sporočila: 3509
1.6.2012 16:06:42   
db
evo moje poročilo imam točno 6 tednov rumeni obroček je 2,4mm

(odgovor članu daga79)
Neposredna povezava do sporočila: 3510
1.6.2012 23:03:03   
pikachu
super db le tako naprej!

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3511
4.6.2012 13:39:04   
db
hvala pikachu pa javi kako in kaj pr tebi

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3512
4.6.2012 21:05:29   
pikachu
še moje poročilo iz uz
noseča 6t in 4dni, pdp 24.1.2013, veliki 6,6mm baje je vse ok in je lepa nosečnost :)

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3513
5.6.2012 9:00:18   
limonca*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3514
6.6.2012 8:52:56   
latka
Punceuser posted image za uspešne UZ, sedaj pa lepo in mirno nosečnost!

Kako je s postopki poleti, ker jaz grem konec meseca po eskimčke!Rečeno mi je bilo, da naj pridem pri junijski M! Torej bo verjetno šlo skozi, če so mi že tako dejali, ali?user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3515
6.6.2012 11:18:02   
Klavirka
Ženske,
a je kateri od kontracepcijskih tabletk nihalo razpoloženje oz. prevladovalo slabo? Jaz sem jih jemala 4 tedne (prvič v življenju) in sem pravkar nehala. Že nekaj dni sem zelo, zelo slabe volje, nekako brez razloga. Kar vsake toliko mi gre na jok. Res čudno, počasi že komaj prenašam in komaj delam :(
Zanima me kako ste jih ve prenašale.
LP!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 3516
7.6.2012 7:36:58   
limonca*
Jaz nisem občutljiva na tablete, tako, da težko rečem.

Me pa zanima katere sedaj kličejo za začetek postopka? Kdaj ste imele prejšnji postopek?

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3517
7.6.2012 20:49:18   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: Klavirka

Ženske,
a je kateri od kontracepcijskih tabletk nihalo razpoloženje oz. prevladovalo slabo? Jaz sem jih jemala 4 tedne (prvič v življenju) in sem pravkar nehala. Že nekaj dni sem zelo, zelo slabe volje, nekako brez razloga. Kar vsake toliko mi gre na jok. Res čudno, počasi že komaj prenašam in komaj delam :(
Zanima me kako ste jih ve prenašale.
LP!

klavirka jaz sem bila čist fertik zaradi teh tablet. Nihanje razpoloženja, občutljivost, tečnost, da o slabosit in bruhanju niti ne začnem govorit... Skratka, menda sem imela vse možne stransle učinke user posted image user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu Klavirka)
Neposredna povezava do sporočila: 3518
8.6.2012 18:46:29   
mavrica77
Živijo, punce.

Še ena, ki se vam pridružuje v tem ciklusu z ETZ... Enkrat smo že imeli zmagovalnega "eskimčka", ki je aprila 2012 dopolnila eno leto...user posted image

Latka, da ti odgovorim... tudi poleti opravljajo transferje zamrznjenčkov... ravno včeraj sem klicala v MB (1. danuser posted image ) in so me že za 15.6. naročili na 1. UZ, ETZ pa bo po mojih izračunih konec meseca...user posted image Upam, da nama uspe... Tudi prejšnji - uspešen- transfer zamrznjenčkov sem imela poleti, in sicer avgusta... Tako, da mislim, da ETZ-je v poletnem času opravljajo nemotenouser posted image user posted image

Upam, da sem ti odgovorila...

Lp

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3519
8.6.2012 19:38:37   
latka
Mavrica hvala, upam, da je res tako.
Naj bodo naši eskimčki ravno poleti pravi dobitek!!user posted image

(odgovor članu mavrica77)
Neposredna povezava do sporočila: 3520
11.6.2012 17:11:24   
Anonimen
Pozdravljene,

prosim za pomoč. In sicer: pred mano je prvi IVF postopek (kratki). M nimam ravno točne na dan, ampak predvidevam, da se bo ta prikazala do konec tedna. V MB mi je bilo rečeno, da moram priti na uz drugi dan M (predvidevam, da je to takrat ko se ulije, ker jaz imam včasih par dni prej samo izcedek). Torej, sestra mi je na hitro razložila, kateri dan prideš, če je M v petek,soboto,.... pa sem bila v službi in imela stranko in si nisem mogla zapisati. Sedaj pa sem seveda že pozabila. user posted image Se moram naročit ali samo pridem? Koliko sem si zapomnila je rekla, da do desetih zjutraj?

Prosim vas, da tiste ki imate izkušnje malo pomagate. user posted image

(odgovor članu latka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3521
12.6.2012 14:51:51   
pikachu
db kako kaj, nič se ne javiš. Jaz imam naslednji pregled v torek 19.6. komaj čakam.

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3522
14.6.2012 11:16:47   
db
oj sem dobro , prvi pregled pri svojem ginekologu imam v ponedeljek,pa ti kako si kaj?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3523
14.6.2012 11:22:26   
spelcy3
olja punce!

Nekaj me zanima. Tista ki ni imela uspešen postopek in je potem veeno šla na krvnega in na razgovor z zdravnikom, a mi lahko poveste kaj vse ti tam pove, razen to koliko je zamrznjenčkov in kdaj približno bo naslednji postopek?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3524
14.6.2012 12:38:32   
latka
Meni so samo to rekli, kar si že omenila, no če pa kaj vmes sama vprašaš, ti seveda odgovorijo, drugače pa lahko greš po izvidih dol v ambulanto in se tam dogovoriš za dodaten termin za razgovor s tvojim izbranim G v MB!

(odgovor članu spelcy3)
Neposredna povezava do sporočila: 3525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  139 140 [141] 142 143   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?