|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ambulanta MB - 2. del
23.5.2012 16:50:16   
limonca*
pikica, bodi vesela, da sploh imaš kakšne zarodke, ki pridejo tako daleč!! Res! Boš videla, tokrat ni bilo nič, naslednjič bo prav gotovo, če imaš dobre celice in zarodke!
Jaz npr. sem samo 2x prišla do 5 dne po ET, vedno vstavili po dva zarodka, ker več jih ni bilo. Zadnjič 2x sem imela ET že 3 dan! Drugič mogoče malo prilagodi prehrano - več beljakovin, manj OH, manj sladkarij, več zelenjave, sadja, pa sem 100% da bo!!!

(odgovor članu pikicapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
23.5.2012 17:50:26   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

vesper a ti veš, kaj pomeni RM (na izvidu)?

skarabej jaz nimam tega nikjer napisano RM user posted image ti citiram moj ambul.karton: V uterusu je en GO, ki meri 24,3 mm (7t+1d). Vidni tudi odmevi ploda CRL 11,7mm (7t+2/7) z utripi (slaba transoničnost) To meni piše pri opisu, druga jaz nimam user posted image
Kje imaš ti to napisano?

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
23.5.2012 18:27:24   
skarabej
RM-rumenjakov mehurček! Me je moj g mal' potolažil Pa Pušenjak tudi! Tak, da upam, da bo ok!

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
23.5.2012 18:28:55   
skarabej
Ti imaš pa res fajni izvid!

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
23.5.2012 19:28:35   
uspelobo
Pozdravljene!

Rada bi izpostavila eno pravzaprav smešnouser posted image stvar. prosim za vaša mnenja.
Zadeva je sledeča. Že večkrat sem naletela na mnenja da bi bilo bolje če se ženske spodaj ne bi brile, ker so dlake tam z razlogom in zaradi hormonov. Moji sestri je to povedal tudi njen ginekolog. Ker sem bila že na nekaj oploditvah, poskusila že vse sorte, me zdaj žre še touser posted image . Imam pa težavo, vedno se pobrijem. Brijem se že od pubertete in mi to pomeni vrsto higiene zato bi imela težavo nepobrita. Ali se v tem času brijemo vse ali je tudi katera, ki se ne?
Malo mi s komentarji pomagajte, da bom to lažje izvedla!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
23.5.2012 20:57:14   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: skarabej

RM-rumenjakov mehurček! Me je moj g mal' potolažil Pa Pušenjak tudi! Tak, da upam, da bo ok!

kaj pa te je to rumenjakov mehurček? To pa še nisem slišala user posted image No vidiš skarabej, sem ti rekla, da ni vse tako črnogledo. Jaz ti povem da je ta dr.malo čuden no. Joooj samo upam, da boš v ponedeljek naletela na nekoga drugega!
Ti praviš da imam v redu izvid? Meni se je tudi zdel zdaj ko ga gledam, ampak on je govoril tako brez volje, kot da je vse narobe nekaj user posted image

PRILOŽNOST ZA NOV ZAČETEK NAM NE PONUJA LE NOVO LETO, AMPAK VSAKO JUTRO, V KATERO SE PREBUDIMO. VSAK NOV DAN JE MOŽNOST, DA ZAČNEMO ZNOVA...

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
23.5.2012 22:35:48   
skarabej
Naloga rumenjakovega mehurčka je oskrba ploda s hranili in tvorba enostavnih krvnih celic.
user posted image

uspelobo- - sem bila tudi že jaz nekajkrat "kregana" - ampak ne morem iz svoje kože -se pobrijem! Ne vem pa kakšne veze bi naj imele dlake in hormoni.user posted image

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
23.5.2012 23:03:17   
pikachu
punce ki ste že imele uz po krvnem testu ste dobile tisti dan še priporočilo za bolniško ali ste mogle it takoj do svojega ginekologa?

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu skarabej)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
23.5.2012 23:36:07   
vesper

IZVIRNO SPOROČILO: pikachu

punce ki ste že imele uz po krvnem testu ste dobile tisti dan še priporočilo za bolniško ali ste mogle it takoj do svojega ginekologa?

pikachu jaz sem še dobila priporočilo za bolniško! Piše priporočamo bolniški stalež do prvega pregleda pri osebnem ginekologu. user posted image user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
24.5.2012 11:18:01   
pikachu
Hvala vesper, sem že pozabila kako je bilo v prvem postopku :)

22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
24.5.2012 11:29:45   
db
pikachu kako si kaj?
men se vleče ko ponedeljek

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
24.5.2012 11:51:14   
pikachu
oj db, sem vredi zaenkrat, tudi meni čas nikamor ne mine, kdaj imaš uz?

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
24.5.2012 12:22:47   
db
1.6.2012 še celih 8 dni groza nevem kak bom zdržala,ker me je strah da se bo ponovila lanska zgodba in hkati ali bo vse ok na uz

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
24.5.2012 13:38:15   
talika81
punce moje, vem, da ste neučakane, ampak probajte se z nečim zamotit. pa bo čas hitreje minil. magar pejte na dolge sprehode, na kako kavo, karkoli. zaposlite se, pa bo bolje.

drugače pa vas čisto razumem, ker sem že bila na istem in vem, kako je to. joj, kaj imajo vse prišparano tiste, ki lahka takoj zanosijo in se ne rabijo obremenjevat s takimi stvarmi, a ne?

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu db)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
24.5.2012 19:37:08   
pikachu
se popolnoma strinjam s tabo talika 81

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
25.5.2012 14:59:03   
Mamabear
Mene pa zanima kako izgleda test nosečnosti po ET v Mariboru, dobila sem datum, drugega ne vem.. Prosim za vaše izkušnje.
user posted image

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
25.5.2012 15:35:45   
pikachu
mamabear ujutraj ob 8.00 se zglasiš v ambulanti, kjer dobiš napotnico in z njo greš v laboratori kjer daš kri (čakaš sigurno kako uro). Nato prideš ob 12 nazaj in počakaš tam kjer si čakala za et.

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
25.5.2012 15:45:44   
Mamabear
Hvala pikachu! Kaj pa kakšen UZ?

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
25.5.2012 17:39:25   
vesper
mamabear datum za prvi UZ dobiš na branju krvnega testa, v kolikor bo seveda ta pozitiven user posted image držim pesti, da bo user posted image user posted image

(odgovor članu Mamabear)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
29.5.2012 7:21:34   
limonca*
pikicapoka, so tebi kaj rekli, kdaj bo štart v nov postopek?

(odgovor članu vesper)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
29.5.2012 7:37:07   
pikicapoka
Limonca - Knez mi je takrat na razgovoru rekel, da mora biti tri mesece pauze. Baje bom domov dobila obvestilo kdaj se naj oglasim v MB, da mi dajo navodila. Povedal pa še je, da bi naj to bilo nekje septembra.

Sem pa sedaj čisto odmislila te postopke. Že dve leti namreč samo razmišljam o tem kdaj bo menstruacija kdaj ovulacija, meša se mi že od teh razočaranj, tako da je že čas, da malo odmislim in se psihično poberem.

Kdaj boš pa ti šla v naslednji postopek?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
29.5.2012 9:36:17   
limonca*
Ja, vem, da mora biti najmanj 3 mesece pavze, ampak sem mislila, da imajo daljšo čakalno dobo. Septembra naj bi se začele priprave v postopek, ne? Se pravi punkcija najbrž nekje novembra. Jaz še ne vem kdaj bom šla.. mogoče že takrat, mogoče bom pa počakala.

Neposredna povezava do sporočila: 3497
29.5.2012 10:34:28   
latka
Punce, kaj je pri vas vzrok za neplodnost?
Ima mogoče katera tudi težave z jajcevodi(neprehodni) in je uspela zanosit umetno?

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
29.5.2012 11:31:25   
pikicapoka
Limonca meni je Knez rekel, da sedaj za nas več ni čakalne vrste.

Tako kot si mi zadnjič ti napisala, pa sem začela pazit pri prehrani, pa jest malo več sadja in zelenjave.user posted image

(odgovor članu limonca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
30.5.2012 19:09:12   
skarabej
Punce moje - naša pravljica se je danes končalauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?