Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
hehe tu ste, js pa po svoje neki odpiram Sploh nisem vidla. No, bomo pa tu tipkale. Js svoje M, še nisem dobila, čakam še, tu nekje v 4 dneh bo prišla, tako da zaenkrat me dajte na seznam pod navijačice, pol se pa pridružim še z datumom.
Evo, jaz isto kot Arual .. pričakujem 2.8! za vse nas!
Otroci niso naša last... So majhna bitja, ki se prikradejo v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last. Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so. - Ruth Nuneviller Steinman
Se pridružujem na seznamčku, NE pričakujem je 1.8., sedaj štartamo s prvim "krogom". Ker me na RR veliko punc pozna, sem raje anonimna, je bila moja prva nosečnost zelooo rizična in nebi rada da bi vsi vedeli če bi šlo kaj narobe.... Imamo pa doma 2- letnega fantiča.
U glavnem SREČNO dekleta, naj bo mesec čimbolj rozast (sej še uporabljate roza za nosečnost a? )
Lp
anonimna (ker nas bo več anonimnih bi prosila da me "shranite" pod tem znakcom- rakom, priti plis )
no jaz sem pa danes dobila teto po operaciji pregrade, ki sem jo imela junija... Ko odide iz obiska, gremo pa v akcijo in sedaj upam, da zdej pa bo uspelo, da čimpreje postanem ... Tako, da prosim, da me date na seznamček in pričakujem 02.08..