Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: II pričakujemo avgusta 2010 31.8.2010 15:03:27
mojamura
drage moje, tako sem vesela ko sem pogledala seznam. čestitam vsem novim . želim vam lepo in prijetno nosečnost.
jaz pa....spet me lahko obarvate v modro....tečka je prišla že 2.8. in spet 30.8. tako da huh....se malce poslavljam od seznamov. brala vas pa še vedno bom.
RE: II pričakujemo avgusta 2010 31.8.2010 19:04:22
witch
Monstera hihi sem te spregledala se opravičujem. Hmmm res smo ene in iste na seznamčkih, tiste nove, se pa takoj pobarvajo roza in selijo. Držim pesti, da nam pa septembra uspe
Evo, september je tu, jaz pa samo toliko da vam javim, da sta obe tečke prišle (1 in 29.); pa zgleda se mi nekaj cikel meša ali spreminja ali kaj, sta obe prišli predčasno; tako da niti točno ne vem kdaj jo naslednjič ne-pričakujem. Vsem ki ste zagledale II čestitke, ostalim pa več sreče v naslednjem krogu. LP.