RAKICA2007
|
IZVIRNO SPOROČILO: ovnica7 Ojla punce. Jaz sem se včeraj vrnila z bolnice, kjer sem bila na preiskavah zakaj posteljica dobro ne deluje. Zaenkrat niso še nič ugotovili, vseh rezultatov pa še ni. Meni se sicer zdi, da gre na bolje (trebušček raste), vendar se v 1-2 tednih rast težko opazi. Zdravniki pa so žal drugačnega mnenja. Imela sem UZ pri 3 različnih zdravnikih in vsi pravijo, da mi nič optimističnega ne morejo reči in da nimajo upanja za tega (ki ima cca 350g) . vseeno, kaj govorijo, me smo s teboj in držimo pestke... na koncu boš videla vse bo OK in iz malega fižolčka se bo razvila najlepša roža... ne damo te... Vsak pregled me zato sesuje, potem se pa sestavljam. Ampak zanimivo pa je, da je živahen, kljub predvidevanjem, da bi moral biti bolj len, ker je po tabelah podhranjen. BRAVO mali fižolček tako se dela, dokaži jim da se motijo in da je vse v najlepšem redu Tako sem spet začela hoditi k bioenergetiku pa da vidimo ali se da kaj narediti. Dokler srček bije se obupati pač ne sme. Da ne bi obupala namreč... Samo se pa človek vmes vpraša do katere meje vztrajati oz. kdaj nastopi trenutek, ko ugotoviš, da se nekih stvari pač ne da spremeniti, ampak le sprejeti, ker je tako namenjeno. pikica, takrat, ko veš da se ne da nič več spremeniti in da je stvar dokončno določena... ko si postavljena pred dokaze in ne domneve... takrat lahko rečeš, da je konec, da se ne da pomagati, da nima smisla več vztrajati Jaz mislim, da dokler srček bije in dokler ne rečejo, da so kot posledica nastale še druge telesne okvare, mora upanje ostati tako se govori . mislim nate
|