Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
.
. 
...Pri nas se mamo super smo se že kar lepo navadli na novo stanovanje in okolje sam stvari ki so po škatlah me še malo motijo, pa tudi to bo pravi čas vsaj upam, cotk še sedaj nisem začela prat čeprav sem si zadala za ta teden sam mam enostavno preveč drugega perila sam perem vsa pregrinjala, deke, kovtre in podobno, tako da resnično upam da mi znese naslednji teden...
No, držim pesti, da ti rata vse postorit, pa ne pozabi tudi kakšno minutko počivat vmes.
!
Ko pa spi, sem pa utrujena in sedim pred računalnikom in TVjem... No, ja, bo že.
Edino tetra plenic sem se naveličala, ker jih je tolikoooo, da ni nikdar konca. Ampak mi je ratalo, zdej pa počasi naprej. Še imam nekaj cotk za oprat, nekaj se jih še suši...skratka ni še konec.
...