Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

- mmmmmm toliko sem si ga želela poskusiti in jesti, ampak naša frkolinka se je ravno ta dan odločila, da nas obišče...
Prehitro!!
. prav špikne me. ampak baje da ni krize, da se telo že spreminja.
nosečnosti sploh nisem imela želje po hrani.
imam PDP 31.05., pregled pa šele 20.10.2010 tako da zaenkrat ostajam pri vas. Je pa to moja 3 nosečnost, doma imamo že junijčka 2007, druga nosečnost se je pa žal maja predčasno končala v 8. tednu. Malo z strahom, ampak toliko bolj vesela sem prejšnji teden zagledala
. Nama je čisto vseeno kaj bo, samo da bo in, da bo zdravo!!! Prejšnji teden sem imela bolečine v spodnjem delu trebuhe, ki pa so se čez vikend končale. Verjetno je šlo samo za širjenje maternice. Jemljem Femibion 1, v prvi nosečnosti sem pa Tifol. Katero folno pa ve jemljete? Slabosti so samo jutranje na srečo, zajtrk ponavadi konča v wc in če bo samo tako naprej bo super.
)
2007
pa drugace nikoli nisem mela problemov