Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, 1
DOMA,29 (čez 16 dni okroglih 30),
12.10.2010,NP ?,NS ?,
, da malo obudim spomine. Nekje v tem času pred 1 letom, sem tudi jaz izvedla, da bom postala mama
, doma imam 1
, PDP 8.5., PP 12.10 šele
vse do večera. Res se počutim odlično, no ob tem pa skos čutim trebušček, in prsa me ful bolijo. Me je pa prejšnji teden kar špikalo skos nekaj pri jajčnikih in maternici, tako da sem se bala, da ni kaj narobe in sem zato ful počivala. Ta teden je veliko bolje, tako da sem včeraj že penzionistično kolesarila skoraj eno uro, ker bi rada to nosečnost dala malo bolj fit skozi kot prejšnjo :)
joj kok se bom načakala
. Po mojih izračunih bi naj bil PDP 21.5. Datum potrdim po opravljenem 1. pregledu, ki ga imam 4.10. Komaj čakam, da slišim dobre novice.