|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
1.10.2010 15:15:33   
Dudica1
leela super...zmenjeno...maja ti pa lahko z njo prideš user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
1.10.2010 16:23:37   
ivanamdb
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrggghhhhhhhh
kurjave se ni...res bom parkete zakurila! pa se D od vceraj prehlajena...kaslja, smrklja...zdaj se je zbudila z vrocino in je tecna za pop......men se pa spi.....kaksen petek....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
1.10.2010 16:27:15   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

leela super...zmenjeno...maja ti pa lahko z njo prideš user posted image

mhm...zaenkrat obiskujem samo školjko. Zbolela od Z. Zdej jo razumem, da ji ne paše ne pit ne jest. Če bi nekdo za mano letal s flašo in sokci in bogvečim, bi ga pošteno namahala.

Sem pa sama z obema user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
1.10.2010 16:28:13   
maja1488
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrggghhhhhhhh
kurjave se ni...res bom parkete zakurila! pa se D od vceraj prehlajena...kaslja, smrklja...zdaj se je zbudila z vrocino in je tecna za pop......men se pa spi.....kaksen petek....

Pejt po kak kalorifer v merkator. Sej so poceni. Vsaj za D. Ti si pa kakega ljubimca pripelji user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
1.10.2010 17:15:51   
Tanja_
Dan!
Samo na hitro:
večerja sem za, samo prosim ne sredo ali petek, ker imam irobikouser posted image

next-jaz mam tudi že nekaj izbrano,tko da sem za delitev poštnine, samo še vedno ne vem, katero številko naj naročim? Tko da izkušene šopingerke, prosim za nasvet. Imamo 76 cm in 9,7kg. Katero številko?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
1.10.2010 19:03:37   
Dudica1
Čer!

ledenka
kolk cifro boš pa ti za svojega naročila?

maja pikepoke!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Pa pikepoke G. od blue user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
1.10.2010 19:36:35   
koala.cek
šivilja - glede justa ni problema. tale moja predstavnica je kar fajn, se tako zmenim, da robo pripelje možu v službo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
1.10.2010 20:04:23   
Anonimen
Pa imamo spet dretje... user posted image

(odgovor članu koala.cek)
  Neposredna povezava do sporočila: 2258
1.10.2010 20:11:58   
majana79

živa, a misliš da ga kaj boli? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
1.10.2010 20:12:56   
Dudica1
pri nas sta ravno odšla v sobice,danes malo kasneje ker sta jutri doma.

jaz pa pečem toaste...mmm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
1.10.2010 20:22:30   
Anonimen
AH! Predvčerajšnjim je moj popustil in ga dal zaspat v najino sobo... Včeraj je ponoči (no ubistvu danes) prišel k nama spat, zdej pa misli, da bo kar tako ostalo... Zdej upam, da bo zaspal. Je tišina in jaz nisem tam user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
1.10.2010 20:31:37   
ledenka
šivilja, žal nisem videla tvojega sporočila, ker sem mela gužvo... je blo treba vejice popravljat. user posted image   sem pustila vse v službi, ker sva šla še v Namo (na kolesu vlečt vrečke in otroka in pol it še v trgovino je mal zoprno). pol lahko vzamem še koalkino mat. dušico in to od Justa, pa dobiš vse skupaj. user posted image  

a rečemo za večerjo v torek??? naslednji teden ma ena znanka RD, pa zna bit, da bom morala it... pa še roditeljski se obeta.
za Next ne bom vzela, sem bila v Nami in se opremila z bodiji user posted image  iajo 20% popusta, tako da sem za 8 bodijev in kup zoknov dala 50 EUR user posted image  pa majo bodije 92 in celo večje! po ene 5, 6 EUR komad se dobijo.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
1.10.2010 20:32:56   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

Čer!

ledenka
kolk cifro boš pa ti za svojega naročila?

92 mu kupujem user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
1.10.2010 20:43:45   
Dudica1
aha...no če bo katera duga vzela naj pove.

jeeem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
1.10.2010 20:55:57   
majana79
dober tek dudi user posted image

ledenka, a imajo še kej izbire?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
1.10.2010 20:57:33   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

dober tek dudi user posted image

ledenka, a imajo še kej izbire?

ja, pa naslednji teden še dobijo. popust je do 9. user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
1.10.2010 21:07:33   
majana79
super, bom šla jutri vržt uč, če nam uspe pridet do mesta user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
1.10.2010 21:19:44   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

šivilja, žal nisem videla tvojega sporočila, ker sem mela gužvo... je blo treba vejice popravljat. user posted image   sem pustila vse v službi, ker sva šla še v Namo (na kolesu vlečt vrečke in otroka in pol it še v trgovino je mal zoprno). pol lahko vzamem še koalkino mat. dušico in to od Justa, pa dobiš vse skupaj. user posted image  

a rečemo za večerjo v torek??? naslednji teden ma ena znanka RD, pa zna bit, da bom morala it... pa še roditeljski se obeta.
za Next ne bom vzela, sem bila v Nami in se opremila z bodiji user posted image  iajo 20% popusta, tako da sem za 8 bodijev in kup zoknov dala 50 EUR user posted image  pa majo bodije 92 in celo večje! po ene 5, 6 EUR komad se dobijo.

Sploh ni problema, sem imela ene opravke in sem bila v tistih koncih - nisem šla samo zaradi tega ven. Bom pa probala priti po službi mimo tvoje službe, da ti ne bo treba vlačit - mislim, da se bo izšlo, glede na to, da končam ob 14-ih ali pa še malo prej.  Kaj misliš?

Torek - večerja, mogoče bi šlo. Pon. ne, sre. ne, čet. in pet sem že crknjena, tako da je mogoče torek res najboljša varjanta. Upam, da ni že kaj drugega na sporedu. EN teden kasneje pa je  - Cohen - komaj čakam. V sredo bom pa kar dopust vzela.

Parcela - je še v igri, samo še čakamo na določene podatke. Hiša je pa že zrisana - ha, ha

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
1.10.2010 21:25:04   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Sploh ni problema, sem imela ene opravke in sem bila v tistih koncih - nisem šla samo zaradi tega ven. Bom pa probala priti po službi mimo tvoje službe, da ti ne bo treba vlačit - mislim, da se bo izšlo, glede na to, da končam ob 14-ih ali pa še malo prej.  Kaj misliš?
z moje strani je to ok. greš z avtom ali si s kolesom? zaenkrat tudi nimam nič takega na urniku. lahko dobim še 2 dodatni steklenici, ampak to bo pol v torek ali kdaj...

majana, sem se pa odločla, da tud jaz ne bom spreminjala vloge za vrtec. vrtec T bi naj odprl še 4 oddelke, bomo videli, kako bo to šlo. ker nima smisla, da dobim kak plac v Kašlju ali Šentvidu user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
1.10.2010 21:29:32   
šivilja
Majana - še vedno ne najdem recepta - pišem po spominu -

maslenko razrežeš na četrtinke, če je velika na osminke, jih pomažeš z olivnim oljem in potreseš s soljo ter jih do mehkega pečeš v pečici (180 stopinj). Ko je mehko olupiš in narežeš na kose.
Očistiš glavico rdečega radiča, dodaš bučo, nadrobljeno feto, bučne peške (golice) ali popražene pinjole, lahko še na tanke kolobarje narezano rdečo čebulo namočeno v limetinem soku. Posoliš,  pokapljaš z bučnim oljem in limetinim sokom.

Lahko pa bučo potreseš s kakšno začimbo (npr. timijan) in jo pečeno poješ kot prilogo.

Pa še en recept, ki se mi dobro sliši, ga pa še nisem sprobala:
http://www.nigella.com/recipes/view/butternut-squash-with-pecans-and-blue-cheese-8

< Sporočilo je popravil šivilja -- 1.10.2010 21:30:02 >

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
1.10.2010 21:32:26   
ledenka
še dobro, da sem lihkar čokolado zmazala, drugač bi hladilnik napadla user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
1.10.2010 21:32:31   
šivilja

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

z moje strani je to ok. greš z avtom ali si s kolesom? zaenkrat tudi nimam nič takega na urniku. lahko dobim še 2 dodatni steklenici, ampak to bo pol v torek ali kdaj...

majana, sem se pa odločla, da tud jaz ne bom spreminjala vloge za vrtec. vrtec T bi naj odprl še 4 oddelke, bomo videli, kako bo to šlo. ker nima smisla, da dobim kak plac v Kašlju ali Šentvidu user posted image

Sploh se mi ne mudi. Sem pa z avtom - mi zadnje čase zmanjkuje energije za kolo.

Vrtec - tja, nič lepega se ne obeta. Mislim, da boste imeli razloge za velik vihar v tem našem smrdljivem močvirju

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
1.10.2010 21:34:35   
šivilja
Majanči - sem v torek od Mojetržnice dobila prilično gnil brokoli. Sem jih klicala, pa so mi obljubili novega za danes. (iz unega je potem na hitro ratala ena juhica). In res, ko sem prišla iz službe, sem imela pred vrati vrečko z velikim lepim brokolijem, zraven pa še dve kumari, dve hruški in dva jabučka user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
1.10.2010 21:37:00   
ledenka
glede vrtca je naš meni zelo ok, M. se je navadil in se ima fajn. ne vem, če mam energijo spet za uvajanje...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
1.10.2010 21:38:36   
šivilja

glede vrtca je naš meni zelo ok, M. se je navadil in se ima fajn. ne vem, če mam energijo spet za uvajanje...

Ja, saj verejtno nima pretiranega smisla, glede na to, da bi verjetno itak padla v najvišji razred plačila v javnem vrtcu.
Sploh če ti je vrtec všeč in se M dobro počuti

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Adaptirano mleko
kepica

Katero adaptirano mleko uporabljate?

Aptamil (50%)

Hipp (12%)

Milumil (4%)

Comformil (2%)

Novalac (24%)

Babylove (8%)

Število vseh glasov: 258

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!