|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
1.10.2010 21:39:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majanči - sem v torek od Mojetržnice dobila prilično gnil brokoli. Sem jih klicala, pa so mi obljubili novega za danes. (iz unega je potem na hitro ratala ena juhica). In res, ko sem prišla iz službe, sem imela pred vrati vrečko z velikim lepim brokolijem, zraven pa še dve kumari, dve hruški in dva jabučka user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

joj, tržnica, že 100 let nisem bila... morda jutri, če bo vreme ok

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
1.10.2010 21:41:24   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Majanči - sem v torek od Mojetržnice dobila prilično gnil brokoli. Sem jih klicala, pa so mi obljubili novega za danes. (iz unega je potem na hitro ratala ena juhica). In res, ko sem prišla iz službe, sem imela pred vrati vrečko z velikim lepim brokolijem, zraven pa še dve kumari, dve hruški in dva jabučka user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

joj, tržnica, že 100 let nisem bila... morda jutri, če bo vreme ok

Ja, saj meni tudi ne znese med tednom, za viken je pa vedno sodni dan, zato sem pa po dolgem času spet naročila zelenjavo domov

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
1.10.2010 22:06:08   
ledenka
nočko, punce, grem kavčat user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
1.10.2010 22:12:37   
majana79
šivilja, super user posted image meni se zdi da se drugače kar potrudijo, tako da jaz sem zadovoljna

glede vrtca pa tudi jaz ne vem kaj bi... v plačilni razred itak padem najvišji, bolan bo sigurno še bolj kot je že, če bo pa sprejet tisti predlog nsi o 100 eur subvencije, sem pa na istem

tudi jaz imam glede ponovnega uvajanja pomisleke, sploh, ker se je končno navadil na varstvo in gre zjutraj z veseljem v njene roke

po drugi strani me pa res ima, da bi jih dala na sodišče, ampak ne vem če imam živce za ukvarjat se s tem...

itak bo pa baje letos župan spravil vse v vrtce, tako da tudi če ne dobimo želenega letos, bomo imeli naslednje leto tudi brez dodatnih 10 točk, več kot letos

moram spet tisti novinarki iz žurnala pisat, da malo podreza kaj se gredo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
1.10.2010 22:30:34   
Leela
maja, ivana user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaju in tamalčke

majana, ledenka...jaz na vajinem mestu najbrž ne bi prepisala. meni je tolk smešno v našem, ker je še vse isto kot takrat ko sem jaz hodila user posted image , še eno tkanino sem videla od takrat. No saj so nekaj prenovili (streho, wc-je). Ponavadi je v javnem vrtcu več otrok in moj L. se je ko so prišli v večjo skupino zaradi toliko otrok slabše počutil. tudi zaradi bolezni je boljše, če jih je manj. Hb so naše vzgojiteljice super, ampak če niso, je v javnem vrtcu to večji problem.
Jaz bi mojega v montessori vrtec vpisala. sem zadnjič gledala film o Marii Montessori, zanimivo.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
1.10.2010 22:39:10   
majana79
leela, meni je tudi montessori všeč, samo se v LJ več kot eno leto čaka na vpis user posted image

grem spat, gledam ikea family revijo in samo sanjam kako bi imela user posted image

lahko noč vsem!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
1.10.2010 22:49:39   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

leela, meni je tudi montessori všeč, samo se v LJ več kot eno leto čaka na vpis user posted image

grem spat, gledam ikea family revijo in samo sanjam kako bi imela user posted image

lahko noč vsem!

saj se za navadni vrtec tudi user posted image

lahko noč

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
1.10.2010 23:09:09   
eelyy
čerrr!

No tkkole se na hitro javim pred spanjem....sem cel dan pospravljala sem preproge s h20 čistila(ker pridejo drug teden okna menjat) in sem prej da nimam potem preveč....tko da sem se spravla generalno kuhnjo in vse po vsrtiuser posted image zdej sem pa tok utrujena in zaspana da sam padem....
oh pa da negovorim jutri do 18h sem sama z dvema more dragi podaljšat,pa še v nedeljo do 13h tko da ludnica...bom že preživela.

šivilja: uh ti si pa tud leteča skos z 4 otroki ma dobra siuser posted image . Kako pa je z tržnico a maš kakšen link,da pogldeam...se sploh plača ali je predelava bio?

kar se tiče vrtca sem jst fulllll vesela.....Tian pride zelo dobre volje domov je nasmejan le spanje ga še kr daje bi sam poležaval ker je nenaspan.
Do torka moram nabavit:storže,divji kostanj,koruzo sploh nevem kje nej to nabaviva,glede na to da sploh nimam časa po gozdu hodit se bo treba česa domisliti.

nč zdej s eodpravljam počasi sem fertik nočko

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2283
2.10.2010 8:12:56   
betty.ford
jutrček!

ponoči sva se z malim prepirala. seveda je njegova obveljala. ker meni se ne da; ko se človeku spi, se mu spi v katerem koli položaju!
res ne vem, kako bom tole dojenje zmanjšala oziroma izničilauser posted image
očitno bom morala na solo vikend v kakšne toplice pa naj se moj z njim ukvarja.

meni je bil tudi všeč film M.Montessori. in če priznam, sem po tem filmu malček drugačna mama.
vrtca pa moj mulček verjetno ne bi zamenjal. se mi zdi, da ima tako fajn vzgojiteljici! je že v tisti fazi, ko ga moram prepričevati, da gre z menoj domovuser posted image

večerja v torekuser posted image

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
2.10.2010 8:15:49   
betty.ford
ledenka, majana, kje v Nami imajo tiste bodije? da mojega pošljem pobrskat...user posted image

sem včeraj ugotovila, da nimam tipičnega moškega.user posted image  (očitno ima malo ženskih primesi... tistih, ki meni manjkajouser posted image )

pa user posted image  za mulčke, ki si še niso opomogli!

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
2.10.2010 9:44:56   
FLASK_A
Živjo!

Večerja- žal ne morem... Samo kakšna sreda pride v upoštev zame...

Bolančki pozdravite se! user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa pospravljat...

Adijo! user posted image

(odgovor članu betty.ford)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
2.10.2010 11:40:22   
PapuaNG
jutro,

sem že iz btc-ja, sem morala po darilo za svakinjo. Sem na koncu kupila eno švic majco za laufat pa ene suepr duper rokavičke za laufat. Pa bojo pomoje fajn tut za na kolo, ga je za rojstni dan dobila. Sem hotla še sebi ene, pa sem prestavila ta nakup za naslednjič, ker so ble 30 evrov user posted image Bom do takrat zdržala s kakšnimi navadnimi...sebi sem pa za tečt (k kao ful tečem user posted image ) kupla jakno, ker je nimam. Bo pomoje fajn prišla tut kam za v hribe, če bomo kej šli...če ne pa za takrat, ko se spet spravim laufat. Zdej sem spet neki orbitrekat začela, tko da sčaosma bi lahko še tek vključila.

Aja, pa prvi dan na sodišču je za mano user posted image Sem dobila eno fajn mentorco, v četrtek grem pa na prvo obravnavo user posted image Pa sodbo sem dobila za spisat, sam ne vem, kdaj bom...pomoje bom kr v službi, itak zdej ni tok za delat, pa še plus ure moram nabit po hitrem postopku...

Mi pa vsaj kuhat ni treba cel vikend-danes gremo k svakinji, jutri pa tastu. Je maša za dedka, pol pa kosilo. No, mašo bom preskočila-mam malega za izgovor, da ne zdrži na mestu pet minut user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
2.10.2010 11:41:17   
lake
Dan!

Načeloma sm za večerjo, ampak delam do devetih, tko da edin če pridem po službi na en drink.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
2.10.2010 13:34:48   
maja1488
Dan!

Evo pa imamo že dve bruhici in enega bruhota...no ta je šel zjutraj delat, se nažru linexa in lekadola.

Za jest mi pa nč kej dosti ne diši danes. Upam, da se vsaj M hitr pozdravi. Sta bruhali izmenično celo noč. Pri Z traja že 3 dni.

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
2.10.2010 13:48:23   
majana79
Dan!

Smo šli malo v mesto obrnit, je bilo fino, polno ljudi,...

betka, otroške stvari so v 5. nadstropju, bodiji so na tisti strani kjer je igralnica

jaz nisem šla pogledat, bom šla sama v ponedeljek, moj je nekaj siten zadnje dni, da J. preveč kupujem user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2290
2.10.2010 18:47:11   
ivanamdb
vecerko punce...D kot da ni nc blo....tako da v ponedeljek lahko greve na uvajanje...ene pol urce...
maja...ja kupila kalorifer, ampak ljubimca pac ne iscem, mal sm prestara za to...edino ce bi zrihtal stanovanje, se zlikal in skuhal, in vse zastonj...potem pac lahko. user posted image user posted image
uh jutr moram mal zrihtat stvari za v vrtec, pa se ime napisat na oblekce... za vsak slucaj...drugac en tak brezveze dan. a ja zdaj na italia1 zacnejo risankeuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
2.10.2010 19:18:44   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

vecerko punce...D kot da ni nc blo....tako da v ponedeljek lahko greve na uvajanje...ene pol urce...
maja...ja kupila kalorifer, ampak ljubimca pac ne iscem, mal sm prestara za to...edino ce bi zrihtal stanovanje, se zlikal in skuhal, in vse zastonj...potem pac lahko. user posted image user posted image
uh jutr moram mal zrihtat stvari za v vrtec, pa se ime napisat na oblekce... za vsak slucaj...drugac en tak brezveze dan. a ja zdaj na italia1 zacnejo risankeuser posted image

Veš tukaj punce izraz ljubimec malo narobe uporabljajo - vse mislijo butlerje. Sem jaz že ene parkrat komentirala, da imam še enega deda dost za porihtat, da ne rabim ljubimca, pa je bil opis njegovih del in nalog dosti bolj podoben butlerju kot ljubimcu, tako da si ga lahko mirno omisliš. Čeprav, za pogret pa res ne bo user posted image  Raj kar še en kalorifer kup

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
2.10.2010 19:28:49   
šivilja
Sem bla od 11-ih do 18-ih zdoma.

Najprej me je prvorojenec vrgel na finto, češ da je v šoli dobil neko vstopnico za gledat dihurčke. No, in smo šli (jaz in otroci) na biotehniško fakulteto - 90% je bilo kač user posted image  in podobne nagravžne golazni, v enem kotu so se pa štirje dihurčki šetali. Se bom drugič bolje pozanimala preden kam grem. SO imeli tam eno štiri metersko kačo okrog vratu, pa eno 12 metersko in veselo razlagali, da lahko pojem majhnega otroka. Normalen obrok je pa 7 zajcev.

Potem smo šli k moji mami na kosilo. Kasneje se nam je pridružil še gospod mož in smo šli še enkrat parcelo gledat. Smo še mojo mami in očima s seboj vzeli. Mami je všeč moj očim je pa en hecen tič - najprej sploh ni hotel kometirat pol pa izjavi, da on ne bi šel iz mesta, pa da je parcela majhna.... - ma ne me hecat, če bi jaz tam živela, kjer ona dva živita, do smrti ne grem nikamor. Samo za to jaz nikoli v življenju ne bom imela dovolj denarja. Itak da je ta parcela hud, hud kompromis in da so želje popolnoma drugačne, samo that`s life.
Skratka, zdaj bomo počakali do 18.10. ko je parcelacija, da vidimo točno kje naj bi bila parcela in kako velika, potem pa začnemo konkretne izračune delat.

Potem smo šli pa še vsi skupaj v Merkur po barvo, da pobarvamo našo novo sobico - bo svetlo rumena, gor bom pa naštempljala obrobo iz modrih školjk oz. polžkov (ča mi bo ratalo seveda)

Že od zjutraj mi paše eno pecivo z jabolki in skuto! Ga bom pomoje spekla, samo problem je, da umažeš ene 6 posod in je ful dolgotrajna priprava, samo dobro je pa fuuuuuuuuuuul.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
2.10.2010 19:33:23   
šivilja
Ivana - sem te hotla že ene parkrat vprašat - kako boste govorili z D? - slovensko, italijansko, hrvaško, angleško, nemško al kar esperanto? Ma idealno izhodišče, da se brez težav nauči veliko jezikov.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
2.10.2010 19:58:32   
majana79
Čer!

Otrok že spi, povečerjala sem, mogla bi kaj pospravit... ma se mi ne da user posted image

smo jedli prvi kostanj letos, še J. je polovičko enega pogrizel/polizal/pogoltnil (ne omenjam žvečenja, ker ga še vedno ni osvojil)

aja, pa popoldne sem šla spat, ker sem dejansko kronično nenaspana (itak sem slišala vse kar sta delala)

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
2.10.2010 19:59:00   
Dudica1
šivilja RECEPT!!!

Otroka spta,jaz sm pa tud lačna...sem pojedla že ene pol kile mandarin pa sm zmer bolj lačna tko da si moram nekaj naštimat.

Jutri gremo pa na primorsko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
2.10.2010 20:00:00   
Dudica1
tud mi smo šli popolnde po gozdu...pa ga ni nič,tud gor zgleda da ga ni kej dosti user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
2.10.2010 20:03:40   
majana79
dudi, mi smo mestni otroc, gremo kar do prvega k peče kostanj user posted image  user posted image v tivolah ga pa itak razgrabijo upokojenci, k preberejo vsak cm hoste, tako da niti ne gremo nabirat

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
2.10.2010 20:13:03   
Dudica1
aha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no sej ga bomo mi tud kr kupili kaj pa bo...je bil pa lep sprehod po sončku,je bilo danes res lepo in še jutri bo baje.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
2.10.2010 20:23:13   
majana79
ja, jutri bo še za izkoristit, potem pa spet 3 dni dežja user posted image me bo spet depresija lovila po tem vremenu user posted image

pa še J. je siten, ker ne gremo potem nič ven... ma katera kako idejo, kako ga prepričat da nosi škorenjce? enkrat sem mu jih dala gor in od takrat vpije, brca, sploh ne mara 'težkih' čevljev user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pismo otroku ob začetku šolskega leta
Kaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?