|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
2.10.2010 22:18:48   
majana79
koalka, tole ste pa pošteno izpeljali user posted image  

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.10.2010 22:19:27   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: koala.cek

what a dayuser posted image

žurka uspela. o hrani ne bi. sedel pa bi mi en koktajl in možiček me že spretno gleda izza šanka.

mislim, da so bili otroci navdušeni nad iskanjem zakladom in da so ne le siti, ampak tudi s polnimi rokami odšli domov. se je za vsakega nekaj našlo. vsak otrok, ki je prišel, je dobil gusarsko kapo, črni trak za čez oko, zemljevid iskanja zaklada, naučili pa smo se tudi gusarsko himno. na zunanja igrala smo obeslii gusarsko zastavo. pot do zaklada je vodila do številnih postojank, kjer so bila darilca in teh je bilo točno toliko, kolikor je bilo otrok. na začetku iskanja je naš dedi povedal krasno zgodbico, ki se je navezovala na naš kraj in kako je neki gusar zakopal zaklad intd....otroci so samo zijali in vriskali.

jutri pa le izkoristite lep dan. naš mali gusarček pravzaprav jutri praznuje in priznam, da me tam spodaj neki kar malo špika. če bi mi nekdo pred štirimi leti rekel, da bom še toliko doživela, mu zagotovo ne bi verjela.

morje nas ne bo videlo. preveč gužve. se ogrevamo nekako za gorenjsko. kakšen sprehod po šobcu mogoče.

uživatje in lepo mirno noč. pa le kaj speglajteuser posted image user posted image

BRAVO MAMI, OČI, DEDI!!!!!

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.10.2010 22:21:31   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

user posted image a ste to vidle... http://entertainment.stv.tv/showbiz/197247-miss-mafia/ 

looool

svašta majka rodi user posted image

hmmmm, ne vem kaj moram gledat, tale link je malo čuden

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.10.2010 22:30:04   
majana79
šivilja, v iskalnik na strani vpiši miss mafia, pa ti vrže - direkt link ne prime, ne vem zakaj

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.10.2010 22:36:24   
ivanamdb

kje si pa potem prišla so Slovenije in slovenščine?

to je se ena gud kvescion! user posted image to make a long story short.... oce je konc 80ih dobil sluzbo v lj, tko da smo se vrnili iz anglije, potem sm jaz sla v solo v italijo, in bi skoraj vsak vikend sla njem v LJ...
in kot za druge jezike... v bistvu se nisem nikoli "uradno" ucila....vec al manj od prijateljc iz LJ, tv, brala, a ja, pa enkrat sm sla eni prijateljci v krapino....in tam govorijo en tak kajkavski dijalekt ki je ful podoben slovenscini, in ko sm se vrnila sm zacela govorit....user posted image potem sm najdla mojega, ki je tudi imel prijatle v slo, in je rekel da bi on tukaj rad zivel in da mu je ful vsec. tako da je izvedel da na faksu v padovi obstaja slovenscina kot predmet, in sva sla na lektorat (seveda on na 1 nivo, jaz na mal visji...user posted image )
vem da je mal cudno in nenavadno, ampak midva res cutiva slo kot svojo dezelo, in upava da bo D govorila slo boljs kot starsi (od oceta zihr! user posted image )

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.10.2010 22:51:14   
Leela

aaaaaaah pakiranje, pozabljanje in kreganje......
to je pri nas na meniju vsak dan.... mojem je mozno zdaj prislo do mozganov da je mozno on problem.... mozno....

user posted image  vidim, da je povsod isto...pri nas se naštima in me čaka na hodniku, da tamala poštimam + sebe. zmeraj pi.... pa se nič ne prime. Haloooo. Ponavadi sem premalo oblečena, brez rokavic, kape...

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.10.2010 22:53:36   
Leela
koalček super, user posted image

šivilja kaj blog že obstaja?

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.10.2010 23:01:40   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

aaaaaaah pakiranje, pozabljanje in kreganje......
to je pri nas na meniju vsak dan.... mojem je mozno zdaj prislo do mozganov da je mozno on problem.... mozno....

user posted image  vidim, da je povsod isto...pri nas se naštima in me čaka na hodniku, da tamala poštimam + sebe. zmeraj pi.... pa se nič ne prime. Haloooo. Ponavadi sem premalo oblečena, brez rokavic, kape...

aaaah se dobr ce bi bila premalo oblecena...jaz sm kot brezdomc....moj sam sebe lepo zrihta, barve stimajo, vse usklajeno....jamra ce ne najde zlikano...ma mislim....mrssssssssss v 3.... ah pa cakaj...konstantno vprasanje "kje so moje spodnje hlace?"...mislim po vec kot 10 let....ma kje so? mislim, hej! v hladillniku morda???? (a ves kaj, jih zares tam dam naslednjic!)
potem, medtem ko malo pakiram, me nekaj vprasa, moram mu nekaj nest/pomagat/iskat...in seveda potem pa je pozno, moramo it....in sm kot homeless, on pa sminker....ma v k....
a ja, enkrat ko smo sli v trst smo pozabli vozicek... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in sva se sred trsta na parkiriscu lepo skregala.....

< Sporočilo je popravil ivanamdb -- 2.10.2010 23:10:18 >

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.10.2010 23:06:16   
Tanja_
šivilja a pol je v naših koncih?A se na L začne ime?Zakaj pa morate čakat na razparcelacijo?Sej vem, firbec.
Samo cene so kar navite v tem koncu.Sicer pa-naša hiška stoji na slabih 500 kvadratih in je čist dovolj, da imamo veliko dvorišče, 2 travnička in še mami ima velik vrt. Pa še za tisto trave, kar je je, smo se vedno pričkali, kdo bo kosil.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
3.10.2010 7:43:47   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

šivilja a pol je v naših koncih?A se na L začne ime?Zakaj pa morate čakat na razparcelacijo?Sej vem, firbec.
Samo cene so kar navite v tem koncu.Sicer pa-naša hiška stoji na slabih 500 kvadratih in je čist dovolj, da imamo veliko dvorišče, 2 travnička in še mami ima velik vrt. Pa še za tisto trave, kar je je, smo se vedno pričkali, kdo bo kosil.

točno tako

Eno veliko parcelo bojo prodali v treh delih - dva sta baje že prodana in zato se ne ve točno koliko je velika ta, ki je še ostala.
Saj se da na 500 kv. tudi narest, samo je zelo odvisno od lege - tukaj je rahlo v hrib, pa še en sosed je blizu... P mi bomo v bistvu gradili dvostanovanjsko, ker gre tast z nami in jasno bi oboji radi dnevne prostore v pritličju, kar močno poveča tloris.  SKratka počakat je treba, da vidimo kakšna je dejanske parcela, potem se pa odločimo.

Leela - ja blog že nastaja, samo počasi user posted image

< Sporočilo je popravil šivilja -- 3.10.2010 7:45:45 >

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
3.10.2010 9:13:01   
Tanja_
Jutro!

šivilja super!Meni so ti konci super-blizu Ljubljane, pa vseeno dovolj daleč od hrupa.A tast gre z vami?Potem boste prodali to kje ste zdaj?Meni bi bilo tudi pravzaprav fajn, če bi šli z mojima dvema skupaj nekam. Bomo videli. Mi gremo tudi danes eno parcelo pogledat.

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
3.10.2010 9:46:05   
ledenka
jutro user posted image  

M je za dbro jutro bruhal, upam, da ne bo nič resnega... kašljava pa oba ko stara deda user posted image  

šivilja, naša parcela ma 130 kvadratov user posted image  pa še tu se kregam, ker moj že 2 mesca ni pokosil user posted image  

koalček, super praznovanje!

tanja, poznamo kreg v avtu... pa kreg zard pozabljenih zadev. mi bivse v gužvi obrnili in šli domov... v avtu pa ponavadi Maček Muri rula, ker M redkokdaj spi user posted image

ivana, dobra si, da se tako naučiš jezikov user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
3.10.2010 10:29:30   
koala.cek
dobro jutro,

no končno smo super spali. izgleda da smo vsi skupaj rabili en takle odklop.

ampak sončka pa še vedno ni....upam, da ne bo glih do večera pricurljal na dan.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
3.10.2010 11:22:39   
maja1488
Jutro! Prva noč brez bruhic. Zaenkrat sta OK, moj tut boljše. Sta si mali za zajtrk zaželeli zelenjavno mineštro user posted image .

Mi bomo kr doma, ker mogoče še trosimo viruse.

Na hitrco sem prebrala tele par strani.
Koalka, bravo za zabavo. Zdej bodo pa vsi sošolci zafrustrirani, ker bodo njihove zabave dolgočasne user posted image

Šivilja, jst še vedno ne vem od kje tebi energija. Dej povej kak trik.

Tanja, sem vidla slikice iz morja. Krasno je blo. Kje pa ste točno bli? 

Zihr sm kej pozabila...ivana, pridem na kofe ta teden enkrat.

(odgovor članu koala.cek)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
3.10.2010 11:40:23   
nikolet
živjo punce

se po dolgem času malo javim, prej nisem mogla ker nisem nič videla

sem mela čiščenje roženice ker se mi je poslabšalo in na podlagi tega nisem videla nič tri dni sem hodila po hiši ko slepc ker ko sem odprla levo oko ki je čist ok, me je tako  zarezalo v desnega da nisem nič videla... no zdaj je malo bolje in lahko vsaj gledam normalno na levo oko... no ja vsake toliko moram še zamižat k mi se začne do fula solzit...

upam da bo zdaj bolje in se mi bo končno zacelilo tako kot mora

drugače smo vredu.. otroci so zdravi, mož je ševedno tečen k mora bit doma zarad roke.. sam HB se mu super celi tako da upam da gre konec meseca že delat...

jz sem pa še najmanj en eden doma k  moram met še par dni zaliman oko.. potem pa mal odvidga pol pa upam da grem tudi jaz nazaj delat.. k sem sam v hiši...

lep nedeljski dan

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
3.10.2010 12:31:43   
Leela
nikolet   user posted image user posted image user posted image  zate, lepo pridno si dajaj zdravila in bo kmalu dobro. Roženica se hitro poceli samo boli auuu. Sem imela tudi jaz operacijo na roženici, zoprno in boli.

dudi imaš ZS

(odgovor članu nikolet)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
3.10.2010 13:20:53   
Tanja_
Smo bli v nabavi in je dete zaspalo na poti domov, tko da zdaj čakamo, da se zbudi, da lahko gremo.

maja bili smo na Karpathosu-prvi teden v kraju Afiartis, to je južni del otoka, tik ob letališču, drugi teden pa v Pigadii-to je glavno mesto. Čeprav smo bili tam sdamo na zajtrku in večerji, čez dan pa smo hodili surfat v Afiartis in pa se kopat v Amoopi-to je pa en kraj vmes med obema. Tam je pa za take mulčke kot so naši čist noro. je lep dostop v vodo, ležalniki tik ob vodi, tko da imaš otroka skoz na dosegu rok, pa še piha ne toliko, kot drugod po otoku.Men je blo super-naslednje leto greva spet.

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
3.10.2010 14:40:37   
ledenka
poleg hudega kašlja ima M še drisko... jutri bova spet doma user posted image  mene bojo v službi zadavli... upam, da ne bo dobil še vročine (ne morem zmerit, ker je termometer dobil noge user posted image ). no, sej en navadni termometer še mam, sam z njim traja 100 let, da se zmeri temp.

nikolet user posted image user posted image user posted image

grem kosilo pripravljat... pire, roastbeef in buča kot priloga user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
3.10.2010 14:43:23   
šivilja
Malo za hec, pa malo za res:

http://moja-manuma.blogspot.com/2010/10/skutne-rezine-z-jabolki-in-rozinami.html

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
3.10.2010 15:08:05   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Malo za hec, pa malo za res:

http://moja-manuma.blogspot.com/2010/10/skutne-rezine-z-jabolki-in-rozinami.html

juhej, bravo, bomo gledali user posted image  jaz rada firbcam user posted image

ledenka user posted image user posted image user posted image  za M., nimaš kaj user posted image  naj čimhitreje mine...

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
3.10.2010 15:09:07   
ledenka
šivilja user posted image user posted image user posted image  

leela, hvala user posted image  

krompir se kuha, pospravit moram igrače, da bomo meli kje hodit... pol pa dalje

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
3.10.2010 17:25:29   
maja1488
U tanja, tam sva pa že bla (era pred otroci user posted image ). Najlepši grški otok po mojem mnenju. Sva celega prečesala z endurcem.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
3.10.2010 17:37:20   
ivanamdb
velja maja, upam da bo moja takrat ze v vrtcu.user posted image

nikolet user posted image zate, pa se ledenka user posted image za M!

ah, leela, a si ti rekla da mas pomivalni od candy, ali pralni? moj pomivalni (prazgodovinski, mislim da ma vec kot 14 let) neki steka...a je servis iz PO? imas stevilko? mislim, a za tako star stroj se splaca klicat prav candy servis ali poiscem in poklicem anybody? pa tud ne vem ce se splaca popravt, ali direkt novega kupit....user posted image

in se to....jutr D zacne s uvajanjem...ja vem...sam pol urce....ampak mal me je strah... ne vem...kot da bi men bil prvi dan sole ali kaj....zdaj pa se stvari moram pripravit....uuuuuhhhhhhh scary!!! z druge strani pa komaj cakam....tko da ne vem... mah saj bo pol urce.....user posted image user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
3.10.2010 19:21:24   
koala.cek
ivana - pol urce uvajanja ? koliko časa pa bo potekalo ?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
3.10.2010 19:49:39   
Leela

in se to....jutr D zacne s uvajanjem...ja vem...sam pol urce....ampak mal me je strah... ne vem...kot da bi men bil prvi dan sole ali kaj....zdaj pa se stvari moram pripravit....uuuuuhhhhhhh scary!!! z druge strani pa komaj cakam....tko da ne vem... mah saj bo pol urce.....user posted image user posted image

saj bo, vse mame je strah. je vzgojiteljica od F. rekla da je še ona jokala ko je svojega uvajala user posted image

Za candyija sem jaz poklicala serviserja, ker je še v garanciji. Pomivalca, ki mi je crknil po 13 letih sem pa kar novega kupila. Ponavadi servisi niso pod 100€. Če ni nič je 50 €. Številko ti bom napisala.

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?