Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:26:18
|
|
|
|
Tanja_
|
Čer! Mi smo pa ravno iz Portoroža. Smo se dol vozili 2,5 ure-odlično Sicer je blo pa toplo in luštno. Jutri bo pa verjetno kr Šmarna padla. Pa v nabavo moram, se kr skozi hladilnik vidi, tok je prazen. šivilja kolk je pa velika parcela, da je premajhna za očima?In kje je?Če mu pa ni kul, pa naj kaj primakne k nakupu parcele v Lj.... Pri mojemu so tud vsi pametni, kam misliva it. Jah, ne rata vsem enako....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:32:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Uh Majana čist nič ti nisem fouš Ampak mam občutek, da bosta mogla kar malo bolj ostro postopat... Ma tale vaš J. kar nekaj "muh" No naš že spi, toasti se pa že pečejo... Kok jst komi čakam, da ta vrata pridejo... Smo čist defektni, ko gre Ž. spat. Nič ne moremo... Niti TV-ja malo bolj glasno gledat Mislim, sej sva zmeri hotla, da loči dan od noči, ampak je zoprno, ker njegova sobica še nima vrat... Danes je potekel rok za dobavo... Upam da se kmalu narišejo tukaj z vrati
< Sporočilo je popravil živa25 -- 2.10.2010 20:33:17 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:36:43
|
|
|
|
majana79
|
živa, J. ima mehke sklepe in je že tako kasneje shodil, pa še sedaj je precej nestabilen, tako da predvidevam da ga težji čevlji ovirajo misla sem na kak način, kako mu to skozi igro ali kaj podobnega približat, da mu bi postali všeč in da bi to povezal z lužami, kjer ful rad sicer skače ampak je valda takoj moker v navadnih čevljih muhe pa itak da ma, sej jih ma po komu met
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:38:43
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Smo čist defektni, ko gre Ž. spat. Nič ne moremo... Niti TV-ja malo bolj glasno gledat Mislim, sej sva zmeri hotla, da loči dan od noči, ampak je zoprno, ker njegova sobica še nima vrat... Danes je potekel rok za dobavo... Upam da se kmalu narišejo tukaj z vrati midva sva že navajena, ker mamo samo en prostor pač se ne moreva kregat na glas in imava svoj 'quiet time' glede vrat pa bodi sitna, da ne boš na koncu še par mesecev čakala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:39:17
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, kdaj ste pa šli, da je bila že taka gužva? A že dopoldne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:41:07
|
|
|
|
Leela
|
jaz sem imela pa danes malo pospravljalni dan. A v lipico ne bo šel nihče? F. pa hoče obuvat L. škornje. Potem hodi po sobi in je kot en bacek jon k mu gredo škornji okoli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:42:49
|
|
|
|
Dudica1
|
ne mi smo se odločili kar na primorsko it jutri ko bo še tako lepo. Maj tud nekaj trmari zadnje dni,ne vem kaj hoče dosežt...ampak se ne dam sem ga včeraj dala na "ohlajanje" v sobico kr v posteljo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
majana mi mamo ene škorenčke iz Hoferja in so ultra lahki... Sej nisem misnla nič slabga s tem, ampak tko... No če veš zakaj jih ne mara probaj postopno... Obujta se oba za doma pa se tko špilajta Sej mi smo prej tudi vsi v enem prostoru bli, pa se nisem pritoževala, ampak zdej k ma pa svojo sobo in imamo 100 kvadratov, se mi pa neumno zdi, da morm šepetata in ne upam nič več delat, ko gre spat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:47:11
|
|
|
|
majana79
|
Mi tut ne gremo v Lipico, ne preneseva gužve J. pospešeno toči solze, kadar meni da se mu godi krivica, ampak zdej že točno veva kaj in kako, se mu mal nasmejeva, rečeva da je smotan in potem mine pa končno sem dojela kdaj je siten zato ker hoče da se mal z njim igrava, pa kdaj pride jokat k nogam da je pokakan jst sem res ena superr mama, tko bl počasne sorte kar se dojemanja tiče
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:48:22
|
|
|
|
majana79
|
živa, itak da se ti, sam dokler nimaš vrat, ni kej pokliči v pondeljek pa vprašaj al vama to še lastniki rihtajo? aja, naši škorenjci so tut iz hoferja, samo majo precej debel podplat in mu to očitno ne paše, pa še tak raven je... po moje mu jih bom res mal za doma dala če mu bo kej bolj potegnilo
< Sporočilo je popravil majana79 -- 2.10.2010 20:49:15 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:50:32
|
|
|
|
Leela
|
ma res no majana, J. ti lepo pove kaj bi rad in vidva nič ne zastopta ccc saj počasi se bosta naučila nastopila bo Lina kuduzovič, Manca Špik, Victory, Blagne in Junkar...ma ne veš kaj boš zamudila!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:52:13
|
|
|
|
Leela
|
bi šla res gledat recimo trening konj ali kakšno predstavo ampak tudi meni ni tam v par kilometrski koloni čakat in se gužvat
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 20:52:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Lastnika to rihtata ja... Pa so rekli 6 tednov, pa sta klicala po poteku le-tega roka pa so rekli, da so jim vmes podaljšali roke na 8 tednov. No zdej je tudi 8 tednov mimo... Upam, da se kmalu prikažejo... Sej bosta ziher v ponedeljek težila. Sicer pa lahko, da so hotli pridt zmontirat včeraj ali danes, pa ju ni doma že od četrtka Nevem kje sem enkrat to prebrala, da doma obuješ in se igraš z njim, da se občutka navadi... Sicer pa Majana, po moje smo vse "prve" mame počasne pri dojemanju izsiljevanja, fint, ukan in še česa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:00:30
|
|
|
|
Tanja_
|
majana ob 10.30 smo štartali inprišli mal čez eno. No, enkrat sva se ustavila, ker sva se skregala, k se je H. po uri in pol zbudila in tulila in sva bla oba čist nervozna. Obup Glede škornjev pa-H je ful tulila, ko sem ji obula superge namesto sandalov. Tud premaknit se ni hotla iz mesta,pa sem jo probala tko, da sem jih ful havlila, kok so lepi supergi, pa oh in sploh. Pa pol sem jo kr shecala, da sva šle po stanovanju-najprej dudo poiskat, pol psa, pol igrače-no, i n vmes se je pomirila in pozabila, kaj ima obuto. Naslednjič pa ista zgodba. Ene parkrat je blo tko, zdej se pa že ne pritožuje več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:06:51
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Leela ma res no majana, J. ti lepo pove kaj bi rad in vidva nič ne zastopta ccc saj počasi se bosta naučila nastopila bo Lina kuduzovič, Manca Špik, Victory, Blagne in Junkar...ma ne veš kaj boš zamudila!!! ooooo a mislš da bosta tole zapela? http://www.youtube.com/watch?v=4lPC-jxdSSQ sam res, kako sva butasta, da nč ne zastopva
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:08:50
|
|
|
|
šivilja
|
Dudi - že pacam, je res dolgotrajno, recept moram pa iz nemščine prevest, pol ga pa dobite Majana - nč se ne sekiraj. H. je moj tretji otrok in sem rabila tri teden, da sem pogruntala, da vsako popoldne joka in visi na nogi zato, ker je sestradana. Ko smo jo nafutrali je bila pa ko angel. No, zdaj že tudi pove mammam, ko hoče jest, tako da je lažje. Sam kaj, ko je to skor skoz Naš dedi je pa K. v četrtek peljal po kostanj, ker je sine že cel teden težil. Prinsla sta eno vrečko. Bo treba jutri skuhat. Tanja - Ljubljana jug izven obvoznice (verjetno veš kje). Je pa bolj majhna cca 550 kvadratov, od tega gre še ene 80 za cesto
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:09:48
|
|
|
|
majana79
|
Tanja, hvala, sej neki takega sem imela v mislih upam da bo šlo, če ne pa dobi vrečko na nogo pa v čevelj potem ej, ne govor o kreganju... J. tut zna začet tulit takole v avtu in potem po možnosti JAZ pozabim dudo (čeprav smo šli od doma vsi trije) in je seveda moj živčen, men tut ni fino in sledi kreg - tako da niste nič posebnega
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:30:56
|
|
|
|
lake
|
Pa sm se končno mal vsedla. Zvečer je cel raztur po kuhinji pa dnevni. Jst sm hotla v Lipico, ampak se mi ne lub, tko da sm našla alternativo, je na hipodromu Stožice eno tekmovanje v dresurnem jahanju, tko da sva šle dons do tja. Ni sicer nekega programa, ampak zato da T. konje gleda je čist vredu, pa še muzka je zraven. Jutri je tud, če katrero zanima.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:31:21
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Tanja, hvala, sej neki takega sem imela v mislih upam da bo šlo, če ne pa dobi vrečko na nogo pa v čevelj potem ej, ne govor o kreganju... J. tut zna začet tulit takole v avtu in potem po možnosti JAZ pozabim dudo (čeprav smo šli od doma vsi trije) in je seveda moj živčen, men tut ni fino in sledi kreg - tako da niste nič posebnega Sem nakje na RR brala od ene, ki tudi ni prenesel škornjev - se jih je panično bal. Pa so jih imeli doma na vidnem mestu, pol so jih nataknili na roke, pa malo za doma..... in tako naprej. Potem so šli enkrat ven v supergah s škornji v vrečki.Pa mama si je tudi nabavila škornje in je potem zunaj začela skakat po lužah. Ko je hotel še sine, so mu ponudili škornje - prej ni smel iz vozička in je počasi dojel, da so škornji in luže povezani in je sprejel škornje. Jaz jih H. nisem še niti poskusila obut, ker smo še tako pijani na nogicah, da pomoje ne bi niti približno znala hodit z njimi. Je pa zdaj spoznala radosti hoje in bi se cele dneve samo sprehajala. Glede pozabljanja - a še ne veš, da moramo ženske na vse mislit in vse spakirat. Ko smo šli na Krvavec so gospod pozabili kolesarske rokavice in sem bila jaz kriva, da ga nisem spomnila in ker sem ga motila. Se opravičujem - jaz sem pakirala za štiri on pa samo zase, pa jaz sem bila prej gotova in smo ga čakali v avtu, da je še trikrat gor v stanovanje letel
< Sporočilo je popravil šivilja -- 2.10.2010 21:34:08 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:34:22
|
|
|
|
ivanamdb
|
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ivana - sem te hotla že ene parkrat vprašat - kako boste govorili z D? - slovensko, italijansko, hrvaško, angleško, nemško al kar esperanto? Ma idealno izhodišče, da se brez težav nauči veliko jezikov. guuuud kvescion!! a ves da bi esperanto bila dobra varijanta!ali pa tutti frutti drugac, jaz hrvasko, edino kaj ji pojem na anglesko, ker se samo te pesmice za otroke spomnem. moj na italijansko. jaz s mojim na italijansko. ko bove sle v nemcijo, tam bo v vrtcu nemsko, in zarad tega bi jaz rada najdla eno slovensko au pair. jp vem...mal smo komplicirani...ce bi bili simpl ne bi blo fun... (vsi mislijo da bo to tezko, ampak men je to ful pomagalo ko sm bla majhna - ker je oce govoril hrvasko, mami italijansko, a v vrtcu anglesko... in se potem od tega lahko naucis druge jezike zelo hitro) SO imeli tam eno štiri metersko kačo okrog vratu, pa eno 12 metersko in veselo razlagali, da lahko pojem majhnega otroka. moja mami bi samo mislila - joooooj kok se cevljev in torbic in denarnic od tega da naredit Veš tukaj punce izraz ljubimec malo narobe uporabljajo - vse mislijo butlerje. aaaaaaaaah jp, potem se vse strinjamo! butler to je taprav!!!! jp, en dec je dovolj, tud too much vcasih! ah...kupila si v hoferju tale bamboo pen tablet...moj pen mouse nekaj steka tko da sm hotela tud tega sprobat....mhhhhh....ne vem....bolj vsec mi je tastari... hmmmmhh majana - ja to sm ze slisala, da nekateri tezke cevlje ne marajo veliko. to kaj je svetovala ziva mi se zdi dobro - mal v stanovanju probat. ah a veste da jaz tud ne razumem pol stvari kaj hoce D...zdaj pa ko je pokakana, pride ti vzame roko in te vlece do wc-ja..... no comment... maja - kako bruhoti? upam da ste kaj boljse!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:42:05
|
|
|
|
ivanamdb
|
Glede pozabljanja - a še ne veš, da moramo ženske na vse mislit in vse spakirat. Ko smo šli na Krvavec so gospod pozabili kolesarske rokavice in sem bila jaz kriva, da ga nisem spomnila in ker sem ga motila. Se opravičujem - jaz sem pakirala za štiri on pa samo zase, pa jaz sem bila prej gotova in smo ga čakali v avtu, da je še trikrat gor v stanovanje letel aaaaaaah pakiranje, pozabljanje in kreganje...... to je pri nas na meniju vsak dan.... mojem je mozno zdaj prislo do mozganov da je mozno on problem.... mozno.... ko smo bli v nemciji nas je tasca kritizirala da sva prepocasni in vse pozabiva in da rabiva uro da bi vse zrihtali in sli vn.... jp...in potem, ko je on sel na sluzbeno, in me klical in sm mu rekla da smo se vse 3 (tasca, jaz in D) zrihtale v 10 min in sle vn na sprehod, in da vse utegnemo naredit...enih 5 sek ni nc rekel in je potem rekel "a ja, ko mene ni potem je boljse...." mislim, jaz moram D, njega in mene zrihtat...seveda ko gremo vn...jaz sm kot strasilo...ponavad se pozabim tud pocesat....no comment.... a bi ga rad videla samega s D.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 21:59:15
|
|
|
|
koala.cek
|
what a day žurka uspela. o hrani ne bi. sedel pa bi mi en koktajl in možiček me že spretno gleda izza šanka. mislim, da so bili otroci navdušeni nad iskanjem zakladom in da so ne le siti, ampak tudi s polnimi rokami odšli domov. se je za vsakega nekaj našlo. vsak otrok, ki je prišel, je dobil gusarsko kapo, črni trak za čez oko, zemljevid iskanja zaklada, naučili pa smo se tudi gusarsko himno. na zunanja igrala smo obeslii gusarsko zastavo. pot do zaklada je vodila do številnih postojank, kjer so bila darilca in teh je bilo točno toliko, kolikor je bilo otrok. na začetku iskanja je naš dedi povedal krasno zgodbico, ki se je navezovala na naš kraj in kako je neki gusar zakopal zaklad intd....otroci so samo zijali in vriskali. jutri pa le izkoristite lep dan. naš mali gusarček pravzaprav jutri praznuje in priznam, da me tam spodaj neki kar malo špika. če bi mi nekdo pred štirimi leti rekel, da bom še toliko doživela, mu zagotovo ne bi verjela. morje nas ne bo videlo. preveč gužve. se ogrevamo nekako za gorenjsko. kakšen sprehod po šobcu mogoče. uživatje in lepo mirno noč. pa le kaj speglajte
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 2.del 2.10.2010 22:14:19
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb IZVIRNO SPOROČILO: šivilja Ivana - sem te hotla že ene parkrat vprašat - kako boste govorili z D? - slovensko, italijansko, hrvaško, angleško, nemško al kar esperanto? Ma idealno izhodišče, da se brez težav nauči veliko jezikov. guuuud kvescion!! a ves da bi esperanto bila dobra varijanta!ali pa tutti frutti drugac, jaz hrvasko, edino kaj ji pojem na anglesko, ker se samo te pesmice za otroke spomnem. moj na italijansko. jaz s mojim na italijansko. ko bove sle v nemcijo, tam bo v vrtcu nemsko, in zarad tega bi jaz rada najdla eno slovensko au pair. jp vem...mal smo komplicirani...ce bi bili simpl ne bi blo fun... (vsi mislijo da bo to tezko, ampak men je to ful pomagalo ko sm bla majhna - ker je oce govoril hrvasko, mami italijansko, a v vrtcu anglesko... in se potem od tega lahko naucis druge jezike zelo hitro) kje si pa potem prišla so Slovenije in slovenščine?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPismo otroku ob začetku šolskega letaKaj sporočiti otroku ob začetku šolskega leta, ki veliko staršev in posledično tudi otrok spravlja v stisko?
Zadnje s foruma
Filmi za odrasle.
пеперутка16
Rad gledaš "filme za odrasle"?