|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 2.del
2.10.2010 20:26:18   
Tanja_
Čer!
Mi smo pa ravno iz Portoroža. Smo se dol vozili 2,5 ure-odličnouser posted image
Sicer je blo pa toplo in luštno.
Jutri bo pa verjetno kr Šmarna padla. Pa v nabavo moram, se kr skozi hladilnik vidi, tok je prazen.user posted image

šivilja kolk je pa velika parcela, da je premajhna za očima?In kje je?Če mu pa ni kul, pa naj kaj primakne k nakupu parcele v Lj....
Pri mojemu so tud vsi pametni, kam misliva it. Jah, ne rata vsem enako....

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
2.10.2010 20:32:51   
Anonimen
Uh Majana čist nič ti nisem fouš user posted image Ampak mam občutek, da bosta mogla kar malo bolj ostro postopat... Ma tale vaš J. kar nekaj "muh" user posted image user posted image user posted image

No naš že spi, toasti se pa že pečejo... Kok jst komi čakam, da ta vrata pridejo... Smo čist defektni, ko gre Ž. spat. Nič ne moremo... Niti TV-ja malo bolj glasno gledat user posted image   Mislim, sej sva zmeri hotla, da loči dan od noči, ampak je zoprno, ker njegova sobica še nima vrat... Danes je potekel rok za dobavo... Upam da se kmalu narišejo tukaj z vrati user posted image

< Sporočilo je popravil živa25 -- 2.10.2010 20:33:17 >

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2302
2.10.2010 20:36:43   
majana79
živa, J. ima mehke sklepe in je že tako kasneje shodil, pa še sedaj je precej nestabilen, tako da predvidevam da ga težji čevlji ovirajo

misla sem na kak način, kako mu to skozi igro ali kaj podobnega približat, da mu bi postali všeč in da bi to povezal z lužami, kjer ful rad sicer skače ampak je valda takoj moker v navadnih čevljih

muhe pa itak da ma, sej jih ma po komu met user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2303
2.10.2010 20:38:43   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Smo čist defektni, ko gre Ž. spat. Nič ne moremo... Niti TV-ja malo bolj glasno gledat user posted image   Mislim, sej sva zmeri hotla, da loči dan od noči, ampak je zoprno, ker njegova sobica še nima vrat... Danes je potekel rok za dobavo... Upam da se kmalu narišejo tukaj z vrati user posted image

midva sva že navajena, ker mamo samo en prostor

pač se ne moreva kregat na glas user posted image in imava svoj 'quiet time' user posted image user posted image

glede vrat pa bodi sitna, da ne boš na koncu še par mesecev čakala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
2.10.2010 20:39:17   
majana79
Tanja, kdaj ste pa šli, da je bila že taka gužva? A že dopoldne? user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
2.10.2010 20:41:07   
Leela
jaz sem imela pa danes malo pospravljalni dan.

A v lipico ne bo šel nihče?

F. pa hoče obuvat L. škornje. Potem hodi po sobi in je kot en bacek jon k mu gredo škornji okoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
2.10.2010 20:42:49   
Dudica1
ne mi smo se odločili kar na primorsko it jutri ko bo še tako lepo.

Maj tud nekaj trmari zadnje dni,ne vem kaj hoče dosežt...ampak se ne dam sem ga včeraj dala na "ohlajanje" v sobico kr v posteljo

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
2.10.2010 20:45:48   
Anonimen
majana mi mamo ene škorenčke iz Hoferja in so ultra lahki... Sej nisem misnla nič slabga s tem, ampak tko... No če veš zakaj jih ne mara probaj postopno... Obujta se oba za doma pa se tko špilajta user posted image

Sej mi smo prej tudi vsi v enem prostoru bli, pa se nisem pritoževala, ampak zdej k ma pa svojo sobo in imamo 100 kvadratov, se mi pa neumno zdi, da morm šepetata in ne upam nič več delat, ko gre spat user posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2308
2.10.2010 20:47:11   
majana79
Mi tut ne gremo v Lipico, ne preneseva gužve

J. pospešeno toči solze, kadar meni da se mu godi krivica, ampak zdej že točno veva kaj in kako, se mu mal nasmejeva, rečeva da je smotan in potem mine user posted image pa končno sem dojela kdaj je siten zato ker hoče da se mal z njim igrava, pa kdaj pride jokat k nogam da je pokakan user posted image jst sem res ena superr mama, tko bl počasne sorte kar se dojemanja tiče user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
2.10.2010 20:48:22   
majana79
živa, itak da se ti, sam dokler nimaš vrat, ni kej user posted image pokliči v pondeljek pa vprašaj

al vama to še lastniki rihtajo?

aja, naši škorenjci so tut iz hoferja, samo majo precej debel podplat in mu to očitno ne paše, pa še tak raven je... po moje mu jih bom res mal za doma dala če mu bo kej bolj potegnilo

< Sporočilo je popravil majana79 -- 2.10.2010 20:49:15 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
2.10.2010 20:50:32   
Leela
ma res no majana, J. ti lepo pove kaj bi rad in vidva nič ne zastopta ccc saj počasi se bosta naučila user posted image

nastopila bo Lina kuduzovič, Manca Špik, Victory, Blagne in Junkar...ma ne veš kaj boš zamudila!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
2.10.2010 20:52:13   
Leela
bi šla res gledat recimo trening konj ali kakšno predstavo ampak tudi meni ni tam v par kilometrski koloni čakat in se gužvat

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
2.10.2010 20:52:28   
Anonimen
Lastnika to rihtata ja... Pa so rekli 6 tednov, pa sta klicala po poteku le-tega roka pa so rekli, da so jim vmes podaljšali roke na 8 tednov. No zdej je tudi 8 tednov mimo... Upam, da se kmalu prikažejo... Sej bosta ziher v ponedeljek težila. Sicer pa lahko, da so hotli pridt zmontirat včeraj ali danes, pa ju ni doma že od četrtka user posted image

Nevem kje sem enkrat to prebrala, da doma obuješ in se igraš z njim, da se občutka navadi...

Sicer pa Majana, po moje smo vse "prve" mame počasne pri dojemanju izsiljevanja, fint, ukan in še česa user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 2313
2.10.2010 21:00:30   
Tanja_
majana ob 10.30 smo štartali inprišli mal čez eno. No, enkrat sva se ustavila, ker sva se skregala, k se je H. po uri in pol zbudila in tulila in sva bla oba čist nervozna. Obupuser posted image
Glede škornjev pa-H je ful tulila, ko sem ji obula superge namesto sandalov. Tud premaknit se ni hotla iz mesta,pa sem jo probala tko, da sem jih ful havlila, kok so lepi supergi, pa oh in sploh. Pa pol sem jo kr shecala, da sva šle po stanovanju-najprej dudo poiskat, pol psa, pol igrače-no, i n vmes se je pomirila in pozabila, kaj ima obuto. Naslednjič pa ista zgodba. Ene parkrat je blo tko, zdej se pa že ne pritožuje več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
2.10.2010 21:06:51   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

ma res no majana, J. ti lepo pove kaj bi rad in vidva nič ne zastopta ccc saj počasi se bosta naučila user posted image

nastopila bo Lina kuduzovič, Manca Špik, Victory, Blagne in Junkar...ma ne veš kaj boš zamudila!!!

ooooo

a mislš da bosta tole zapela? http://www.youtube.com/watch?v=4lPC-jxdSSQ

user posted image user posted image user posted image user posted image

sam res, kako sva butasta, da nč ne zastopva user posted image user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
2.10.2010 21:08:50   
šivilja
Dudi - že pacam, je res dolgotrajno, recept moram pa iz nemščine prevest, pol ga pa dobite

Majana - nč se ne sekiraj. H. je moj tretji otrok in sem rabila tri teden, da sem pogruntala, da vsako popoldne joka in visi na nogi zato, ker je sestradana. Ko smo jo nafutrali je bila pa ko angel. No, zdaj že tudi pove mammam, ko hoče jest, tako da je lažje.
Sam kaj, ko je to skor skoz user posted image user posted image

Naš dedi je pa K. v četrtek peljal po kostanj, ker je sine že cel teden težil. Prinsla sta eno vrečko. Bo treba jutri skuhat.

Tanja - Ljubljana jug izven obvoznice user posted image  (verjetno veš kje). Je pa bolj majhna cca 550 kvadratov, od tega gre še ene 80 za cesto

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
2.10.2010 21:09:48   
majana79
Tanja, hvala, sej neki takega sem imela v mislih

upam da bo šlo, če ne pa dobi vrečko na nogo pa v čevelj potem user posted image user posted image user posted image

ej, ne govor o kreganju... J. tut zna začet tulit takole v avtu in potem po možnosti JAZ pozabim dudo (čeprav smo šli od doma vsi trije) in je seveda moj živčen, men tut ni fino in sledi kreg - tako da niste nič posebnega user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
2.10.2010 21:30:56   
lake
Pa sm se končno mal vsedla. Zvečer je cel raztur po kuhinji pa dnevni.

Jst sm hotla v Lipico, ampak se mi ne lub, tko da sm našla alternativo, je na hipodromu Stožice eno tekmovanje v dresurnem jahanju, tko da sva šle dons do tja. Ni sicer nekega programa, ampak zato da T. konje gleda je čist vredu, pa še muzka je zraven. Jutri je tud, če katrero zanima.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
2.10.2010 21:31:21   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Tanja, hvala, sej neki takega sem imela v mislih

upam da bo šlo, če ne pa dobi vrečko na nogo pa v čevelj potem user posted image user posted image user posted image

ej, ne govor o kreganju... J. tut zna začet tulit takole v avtu in potem po možnosti JAZ pozabim dudo (čeprav smo šli od doma vsi trije) in je seveda moj živčen, men tut ni fino in sledi kreg - tako da niste nič posebnega user posted image

Sem nakje na RR brala od ene, ki tudi ni prenesel škornjev - se jih je panično bal. Pa so jih imeli doma na vidnem mestu, pol so jih nataknili na roke, pa malo za doma..... in tako naprej. Potem so šli enkrat ven v supergah s škornji v vrečki.Pa mama si je tudi nabavila škornje in je potem zunaj začela skakat po lužah. Ko je hotel še sine, so mu ponudili škornje - prej ni smel iz vozička in je počasi dojel, da so škornji in luže povezani in je sprejel škornje.

Jaz jih H. nisem še niti poskusila obut, ker smo še tako pijani na nogicah, da pomoje ne bi niti približno znala hodit z njimi.

Je pa zdaj spoznala radosti hoje in bi se cele dneve samo sprehajala.

Glede pozabljanja - a še ne veš, da moramo ženske na vse mislit in vse spakirat. Ko smo šli na Krvavec so gospod pozabili kolesarske rokavice in sem bila jaz kriva, da ga nisem spomnila in ker sem ga motila. Se opravičujem - jaz sem pakirala za štiri on pa samo zase, pa jaz sem bila prej gotova in smo ga čakali v avtu, da je še trikrat gor v stanovanje letel

< Sporočilo je popravil šivilja -- 2.10.2010 21:34:08 >

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
2.10.2010 21:34:22   
ivanamdb
IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ivana - sem te hotla že ene parkrat vprašat - kako boste govorili z D? - slovensko, italijansko, hrvaško, angleško, nemško al kar esperanto? Ma idealno izhodišče, da se brez težav nauči veliko jezikov.

user posted image user posted image guuuud kvescion!! a ves da bi esperanto bila dobra varijanta!ali pa tutti frutti user posted image drugac, jaz hrvasko, edino kaj ji pojem na anglesko, ker se samo te pesmice za otroke spomnem. moj na italijansko. jaz s mojim na italijansko. ko bove sle v nemcijo, tam bo v vrtcu nemsko, in zarad tega bi jaz rada najdla eno slovensko au pair.
jp vem...mal smo komplicirani...ce bi bili simpl ne bi blo fun...user posted image
(vsi mislijo da bo to tezko, ampak men je to ful pomagalo ko sm bla majhna - ker je oce govoril hrvasko, mami italijansko, a v vrtcu anglesko... in se potem od tega lahko naucis druge jezike zelo hitro)

SO imeli tam eno štiri metersko kačo okrog vratu, pa eno 12 metersko in veselo razlagali, da lahko pojem majhnega otroka.

moja mami bi samo mislila - joooooj kok se cevljev in torbic in denarnic od tega da naredit user posted image user posted image

Veš tukaj punce izraz ljubimec malo narobe uporabljajo - vse mislijo butlerje.

aaaaaaaaah jp, potem se vse strinjamo! butler to je taprav!!!! jp, en dec je dovolj, tud too much vcasih!

ah...kupila si v hoferju tale bamboo pen tablet...moj pen mouse nekaj steka tko da sm hotela tud tega sprobat....mhhhhh....ne vem....bolj vsec mi je tastari... hmmmmhh

majana - ja to sm ze slisala, da nekateri tezke cevlje ne marajo veliko. to kaj je svetovala ziva mi se zdi dobro - mal v stanovanju probat.

ah a veste da jaz tud ne razumem pol stvari kaj hoce D...zdaj pa ko je pokakana, pride ti vzame roko in te vlece do wc-ja..... no comment...

maja  - kako bruhoti? upam da ste kaj boljse!!!!

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
2.10.2010 21:42:05   
ivanamdb

Glede pozabljanja - a še ne veš, da moramo ženske na vse mislit in vse spakirat. Ko smo šli na Krvavec so gospod pozabili kolesarske rokavice in sem bila jaz kriva, da ga nisem spomnila in ker sem ga motila. Se opravičujem - jaz sem pakirala za štiri on pa samo zase, pa jaz sem bila prej gotova in smo ga čakali v avtu, da je še trikrat gor v stanovanje letel

aaaaaaah pakiranje, pozabljanje in kreganje......
to je pri nas na meniju vsak dan.... mojem je mozno zdaj prislo do mozganov da je mozno on problem.... mozno....
ko smo bli v nemciji nas je tasca kritizirala da sva prepocasni in vse pozabiva in da rabiva uro da bi vse zrihtali in sli vn.... jp...in potem, ko je on sel na sluzbeno, in me klical in sm mu rekla da smo se vse 3 (tasca, jaz in D) zrihtale v 10 min in sle vn na sprehod, in da vse utegnemo naredit...enih 5 sek ni nc rekel in je potem rekel "a ja, ko mene ni potem je boljse...."user posted image
mislim, jaz moram D, njega in mene zrihtat...seveda ko gremo vn...jaz sm kot strasilo...ponavad se pozabim tud pocesat....no comment....
a bi ga rad videla samega s D.....user posted image

(odgovor članu šivilja)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
2.10.2010 21:46:36   
ivanamdb
user posted image a ste to vidle... http://entertainment.stv.tv/showbiz/197247-miss-mafia/ 

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
2.10.2010 21:54:17   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

user posted image a ste to vidle... http://entertainment.stv.tv/showbiz/197247-miss-mafia/ 

looool

svašta majka rodi user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
2.10.2010 21:59:15   
koala.cek
what a dayuser posted image

žurka uspela. o hrani ne bi. sedel pa bi mi en koktajl in možiček me že spretno gleda izza šanka.

mislim, da so bili otroci navdušeni nad iskanjem zakladom in da so ne le siti, ampak tudi s polnimi rokami odšli domov. se je za vsakega nekaj našlo. vsak otrok, ki je prišel, je dobil gusarsko kapo, črni trak za čez oko, zemljevid iskanja zaklada, naučili pa smo se tudi gusarsko himno. na zunanja igrala smo obeslii gusarsko zastavo. pot do zaklada je vodila do številnih postojank, kjer so bila darilca in teh je bilo točno toliko, kolikor je bilo otrok. na začetku iskanja je naš dedi povedal krasno zgodbico, ki se je navezovala na naš kraj in kako je neki gusar zakopal zaklad intd....otroci so samo zijali in vriskali.

jutri pa le izkoristite lep dan. naš mali gusarček pravzaprav jutri praznuje in priznam, da me tam spodaj neki kar malo špika. če bi mi nekdo pred štirimi leti rekel, da bom še toliko doživela, mu zagotovo ne bi verjela.

morje nas ne bo videlo. preveč gužve. se ogrevamo nekako za gorenjsko. kakšen sprehod po šobcu mogoče.

uživatje in lepo mirno noč. pa le kaj speglajteuser posted image user posted image

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
2.10.2010 22:14:19   
šivilja
IZVIRNO SPOROČILO: ivanamdb

IZVIRNO SPOROČILO: šivilja

Ivana - sem te hotla že ene parkrat vprašat - kako boste govorili z D? - slovensko, italijansko, hrvaško, angleško, nemško al kar esperanto? Ma idealno izhodišče, da se brez težav nauči veliko jezikov.

user posted image user posted image guuuud kvescion!! a ves da bi esperanto bila dobra varijanta!ali pa tutti frutti user posted image drugac, jaz hrvasko, edino kaj ji pojem na anglesko, ker se samo te pesmice za otroke spomnem. moj na italijansko. jaz s mojim na italijansko. ko bove sle v nemcijo, tam bo v vrtcu nemsko, in zarad tega bi jaz rada najdla eno slovensko au pair.
jp vem...mal smo komplicirani...ce bi bili simpl ne bi blo fun...user posted image
(vsi mislijo da bo to tezko, ampak men je to ful pomagalo ko sm bla majhna - ker je oce govoril hrvasko, mami italijansko, a v vrtcu anglesko... in se potem od tega lahko naucis druge jezike zelo hitro)

kje si pa potem prišla so Slovenije in slovenščine?

(odgovor članu ivanamdb)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?