|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
27.10.2010 16:52:00   
mala
Ampak tam zunaj kjer so stoli kar neprijetno piha edino če bomo notr-notr v Galerijiuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.10.2010 17:24:45   
lumpa6
oj

danes je pa tok čudovit dan, da smo se celi dan potepali, šli z babico na grobove prižgati svečke, skratka preživeli lep dan

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.10.2010 17:43:23   
sanje2
hay!

sploh vas ne morem prebrat, kolk ste se razpisale,.. no bom ko bo več časa.

včeraj smo imeli prvo posvetovalnico:
zredil se je za 790 gramov, zrastel za 2 cm, obseg glavice pa je imel pri odpusto 34 zaj pa ima 37 - to me tudi malo skrbi, čeprav je zdravnica rekla da je vse ok, da mu je pač glavica malo bolj zrasla,..kaj mi lahk prosim napišete kolk se je vašim user posted image obseg povečal!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 18:26:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tannya)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.10.2010 18:33:12   
Natalija28
Glede subvencioniranja hrane za dojenčke: ne vem kako je drugje-jaz sem dobila pri P na beli recept napisano kero hrano jema (recept bi dobila za katerokoli AM) in zaj dobim 3600 g hrane na mesec popolnoma zastonj do otrokove straosti 6 mesecev! Občina časti.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
   [Brisano sporočilo]
27.10.2010 18:36:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.10.2010 19:22:15   
kpmk
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Glede subvencioniranja hrane za dojenčke: ne vem kako je drugje-jaz sem dobila pri P na beli recept napisano kero hrano jema (recept bi dobila za katerokoli AM) in zaj dobim 3600 g hrane na mesec popolnoma zastonj do otrokove straosti 6 mesecev! Občina časti.user posted image

si morda iz MB, ker punce tam dobijo recept

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.10.2010 20:03:11   
NiNiBo
lillchy hvala za namig, ce jo ne dobim tam te kontaktiram ce mi bos posodila.
almera mi smo pomoje, uspeli ravno se pred puberteto user posted image user posted image user posted image
soncica jaz imam glede GH enake nacrte, kot ti upam le da mi bo z dojenjem uspelo - se bomo trudili.

Upam, da ste uzivale danes na cveku! Za nami se en lep miren dan. Sla sva na sprehod ekrat dopoplan in enkrat popoldan, vmes sva se pa malo pocrkljala. Popldne smo imeli pa obiske in Neo ceprav vedno joce ko se zbudi, danes ko smo imeli obiske se pa ni. Kolk je to hecno, kot bi se hotel pokazat moji najboljsi prijateljici kako priden je - ti rita ti, no sej midva sva bila pa zelo vesel in ponosna.  

..ce katero zanima, nasla sem na ringa raja

Novorojenček je oseba z lastnim značajem, ki pa svoje počutje in želje lahko izraža le na neverbalen način. Kljub temu je kompetentna oseba, ki želi komunicirati s starši. Newborn Behavioural Observation (NBO) je metoda opazovanja vedenja novorojenčkov in dojenčkov z namenom spoznati njihove potrebe. Strokovnjaki, ki so usposobljeni za to metodo, vam pomagajo spoznati sporočila, ki vam jih otrok pošilja. S tem se lahko okrepi vez med vami in novorojenčkom, obenem pa vam nudi priložnost, da spoznate njegova močna področja in mu obenem pomagate pri razvoju tistih področij, ki zanj pomenijo izziv. Smo skupina strokovnjakinj babištva, ki smo opravile tečaj NBO na Brazeltonovem Inštitutu v Cambridgu, ki je licenciran s strani Harvard Medical School Boston. Kot prve strokovnjakinje na tem področju v Sloveniji v novembru in decembru poskusno (in brezplačno) izvajamo opazovanja novorojenčkov. V kolikor bi si želeli več informacij oz. se želite prijaviti, nas kontaktirajte na Newborn.BO@gmail.com. Prijave zbiramo do 20.11.2010. Edini pogoj za vključitev v projekt je, da je vaš dojenček star manj kot 3 mesece.

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 27.10.2010 20:14:03 >

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.10.2010 20:14:50   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Iz Dupleka sem. user posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.10.2010 20:18:17   
Natalija28

IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

Iz Dupleka sem. To je blizu MB.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.10.2010 20:46:27   
tinkatonka
AM na recept....mislim HB natalija da ga dobiš, ker to ni majhen strošek, samo se mi pa za mal zdi, da na enem koncu Slovenije dobiš to subvencionirano, na drugem pa ne. Barabe!!!!!!!!!!!!!!!! naj bo povsod isti sistem,povsod subvencionirano, al pa nikjer. Ne pa da so take razlike od enega do drugega konca te naše "kure".

Danes je bil takooooo lep dan. Res super družba, super vreme, super kosilo, super pridni otroci, sam mož ni bil super, ker če bi pa še to štimalo, bi blo pa že mal kičast. user posted image

Jutri me čaka še srečanje februarčic 2006, nas je nekaj na porodniških in se dobimo že dopoldne v MC v Šiški. Popoldne pa en pogreb user posted image , pa bo dan spet mimo.

Lep preostanek večera in mirno noč vam želim.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.10.2010 20:49:08   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Sem še enkrat prebrala in vidim, da je v petek tudi kava & čvek napovedan. No tokrat pa tudi jaz pridemuser posted image

Če bo sonce, bi jaz čvekala kje na sončku. Ker danes je blo tkooo lepooo, da bi blo greh bit kje notri. A počakamo na jutri popoldne, da vidmo kakšno bo vreme v petek, pa se potem domenimo dokončno za lokacijo? Samo predlog.

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.10.2010 20:51:30   
benika
AM na recept....mislim HB natalija da ga dobiš, ker to ni majhen strošek, samo se mi pa za mal zdi, da na enem koncu Slovenije dobiš to subvencionirano, na drugem pa ne. Barabe!!!!!!!!!!!!!!!! naj bo povsod isti sistem,povsod subvencionirano, al pa nikjer. Ne pa da so take razlike od enega do drugega konca te naše "kure".

Res je. In ne zdi se mi prav, da so nekateri upravičeni do subvencije, drugi pa nismo. Ni pošteno.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.10.2010 20:53:01   
tinkatonka
benika...prideš v petek?

--------
(T. Pavček)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.10.2010 20:57:40   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

benika...prideš v petek?

user posted image Odvisno kdaj dobimo nov avto. Nič ne obljubim.

Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.10.2010 21:01:35   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Res je. In ne zdi se mi prav, da so nekateri upravičeni do subvencije, drugi pa nismo. Ni pošteno.

To je od občine odvisno, če subvencionira ali ne. Če mi patronažna ne bi povedala za to sploh ne bi vedela.user posted image  Tudi nisem vedela, da samo nekatere občine to omogočajo...user posted image  Je pa res ja, da je fajn, je to lep zalogajček denarja. (nekje 70 € na mesec sva z mojim izračunala) Po pol leta bo pa že tak malo na gosti hrani in ne bomo rabli tolko AM več. user posted image Kaj pa če bi se pozanimale v svojih občinah kako je s tem... Mogoče pa dajo kaj pa ne veste???

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 27.10.2010 21:02:25 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.10.2010 21:33:12   
tannya
Hej, hej

mi smo danes res uživale v stari Ljubljani, prav luštno se je bilo na sončku martinčkat. Pa kljub temu, da smo se res fajn načvekale, za petek lepo vreme kažeuser posted image user posted image user posted image . Tko, da bomo lahko tudi kje zunaj posedele, mogoče Zvezda ali pa tisti lokali nasproti Emporiuma.
Se je pa pri nas danes zgodil podoben čudež kot pri Tinki včeraj...Živa je spala skoraj cel dan in tudi zdaj spi....sem ji kar vročino zmerila, ker nisem mogla verjeti takšni spremembi...sploh glede na včerajšnji grozni dan.

Lillchy: če bomo zunaj v petek na kavi, se nam boš pridružila? Sicer sem pa jaz jutri popoldan doma in se lahko oglasiš (dopoldan imam telovadbo)?

benika: štrajkaš s kavo že tretjič to ti ni podobnouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.10.2010 22:30:30   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

Če bo sonce, bi jaz čvekala kje na sončku. Ker danes je blo tkooo lepooo, da bi blo greh bit kje notri. A počakamo na jutri popoldne, da vidmo kakšno bo vreme v petek, pa se potem domenimo dokončno za lokacijo? Samo predlog.

user posted image

tanyya - no vidiš da ji naša družba dobro dene user posted image

No, zdej pa šibam spat, ker so me je sonce, čvek, sprehodi in obiski danes čist sesuli. user posted image Prijetno, seveda.
Mirno noč vsem!!

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 27.10.2010 22:35:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.10.2010 22:36:35   
benika
benika: štrajkaš s kavo že tretjič to ti ni podobno

Ah ne. Zadnjič se mi res ni dalo prit, ker sem bila prelena, ta teden je pa stanje tako, da čakamo na klic iz Grosuplja, kjer imamo zaaran nov avto. Ko dobimo odgovor, da so nam odobrili leasing, mora bit trenutni avto doma, da greva z dragim iskat to naše novo vozilce(sej veste kako so moški in avtomobiliuser posted image ).

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.10.2010 22:42:19   
archie
benika, kaksnega kupujete?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.10.2010 22:44:21   
benika
Ford Galaxy

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.10.2010 7:07:50   
kpmk

Ford Galaxy

user posted image user posted image user posted image  super prostoren user posted image user posted image user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.10.2010 8:08:29   
kajča
ojla, midve sva pa imele včeraj posvetovalnico, pri 7t1d je imela 4890g, 57 cm, obseg glavice 38,5 cm.

V petek pa pridem na kavo, kaj pa kava v KR? Benika ste se že kaj zmenile?

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.10.2010 8:20:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Hojla!

uf, kavica je bila super - dobra družba, krasen sonček, njami nakup na tržnici, skratka ni da ni.

Kavica: kocka je padla - petek: 10:30 v Galeriji Grad pod Emporuimom (zadnjič je bila kelnarca v Koloseju neprijazna, pa menjamo lokacijo)

naceloma sem za k je igralnica nasproti...se bom potrudilauser posted image

nadka - super da ste uredili s kakanjemuser posted image

benika: štrajkaš s kavo že tretjič to ti ni podobno

Ah ne. Zadnjič se mi res ni dalo prit, ker sem bila prelena, ta teden je pa stanje tako, da čakamo na klic iz Grosuplja, kjer imamo zaaran nov avto. Ko dobimo odgovor, da so nam odobrili leasing, mora bit trenutni avto doma, da greva z dragim iskat to naše novo vozilce(sej veste kako so moški in avtomobili ).

o ja vem....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.10.2010 9:11:41   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: kajča

ojla, midve sva pa imele včeraj posvetovalnico, pri 7t1d je imela 4890g, 57 cm, obseg glavice 38,5 cm.

V petek pa pridem na kavo,

user posted image user posted image za posvetovalnico, midva imava danes. Bom poročala. IN pa user posted image za kofi.

(odgovor članu kajča)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Srečna, ker sem mama
25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?