|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
28.10.2010 19:42:07   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glede na to, da vas bo več, tam ni baš veliko prostora zunaj. Kaj pa tista 2 lokala zraven Zare, nasproti Emporiuma

ja to ja...no a se strinjate?in ob kateri uri že?

okrog 10.30-11h? Lahko tam pri Zari ja... user posted image

Katrinka -
lepo si se potrudila. user posted image

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 28.10.2010 19:43:23 >

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.10.2010 19:54:10   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka

Pa še eno vprašanje: če vam user posted image v lupinici zaspi, a ga potem, ko pridete domov, date takoj ven, ali počakate da se zbudi?user posted image

Jaz ga absolutno dam iz lupinice, ker ni dobro da je predolgo v lupinici (hrbtenica itd.), pa slečem ga in nimava problemov-spi dalje.user posted image

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu brezcopatka)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.10.2010 19:57:53   
Natalija28
Matija
rojstvo     3450 g   50 cm
1 mesec   4130 g   52,5 cm

Ena mini opomba (pa ne me napast!!!) - ta seznam mi deluje kot neke vrste tekmovanje... Smo s5 tam: kdo ma večjega, kdo je bolje napredoval, itd... Ampak o.k.user posted image

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.10.2010 20:00:06   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

Matija

Ena mini opomba (pa ne me napast!!!) - ta seznam mi deluje kot neke vrste tekmovanje... Smo s5 tam: kdo ma večjega, kdo je bolje napredoval, itd... Ampak o.k.user posted image

No glej, to ni nobeno tekmovanje, a se ti ne zdiuser posted image To je dokumentiran napredek rasti naših otrok, ki ga, mimogrede, najdeš na vseh temah (od januarčic do decembrk). Mislim res vsaka napisana stvar pa res ni tekmovanje. Svašta.

Tekmovanje bi bilo, če bi ti jaz napisala (v privoščljivem tonu) da je moja Manja precej več zrasla kot tvoj Matija.

Kava jutri...sej vas ne bom našla, ker ne poznam BTC-ja in pojma nimam kje je ta Zara.user posted image Mah, če pridem, pokličem tannyo, pa mi bo že dala navodila kam zavit user posted image

Temenca...nam ni pri prvih dveh pomagalo nič drugega kot navadno olivno olje. Tudi pri Manji dodam v vodo v kateri jo kopam par kapljic olivnega olja in ji s tem potem zdrgnem temenca.

Spanje v lupinici...jo prestavim ven.

< Sporočilo je popravil benika -- 28.10.2010 20:05:24 >

Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.10.2010 20:08:31   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Matija

No glej, to ni nobeno tekmovanje, a se ti ne zdiuser posted image To je dokumentiran napredek rasti naših otrok, ki ga, mimogrede, najdeš na vseh temah (od januarčic do decembrk). Mislim res vsaka napisana stvar pa res ni tekmovanje. Svašta.

Tekmovanje bi bilo, če bi ti jaz napisala (v privoščljivem tonu) da je moja Manja precej več zrasla kot tvoj Matija.

Sem lepo napisala, da je to zgolj moje mnenje in da me NI TREBA NAPADAT!!!!!!!!!!!

Sem pač podala svoje mnenje. Eni bi skoz lahko uveljavljali svoje mnenje pa če kdo kaj reče čeznje je celi halo, jaz pa ne bi smela.user posted image

< Sporočilo je popravil Natalija28 -- 28.10.2010 20:10:39 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.10.2010 20:18:52   
khurde
matr ste smešne, že par dni se kregate in prerekate user posted image user posted image user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.10.2010 20:23:04   
maca29

tu se pa podpišem user posted image user posted image lepo je vedet napredek naših bebic :)

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.10.2010 20:24:11   
maca29
ntalija nič ne bodi huda :D sej te noben ne napada user posted image user posted image porka polna luna ma ta mesec dolgo vpliv na nas punce al pa smo samo potrebne ene orng masaže da se mišice sprostijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.06.2003 smo dobili prvega sinka
28.08.2010 je privekal naš drugi

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.10.2010 20:29:34   
Lenca78
No pa da dam še jest mere:

Neja
Rojstvo:                  4180g 54cm OG 36cm
1. posvetovalnica:  5060g 57,5cm OG 39cm
Pa danes smo prvič spal 8 ur jupiiiiii go Neja go Neja user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.10.2010 20:29:57   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: maca29

ntalija nič ne bodi huda :D sej te noben ne napada user posted image user posted image porka polna luna ma ta mesec dolgo vpliv na nas punce al pa smo samo potrebne ene orng masaže da se mišice sprostijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

podpis pod tole user posted image

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.10.2010 20:30:34   
khurde

al pa smo samo potrebne ene orng masaže da se mišice sprostijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a to pomen, da večina še ni mela poporodnega pregleda?
user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.10.2010 20:31:43   
benika

Jaz tudi. In natalija, ne bit huda, no.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.10.2010 20:32:24   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78
Pa danes smo prvič spal 8 ur jupiiiiii go Neja go Neja user posted image user posted image user posted image user posted image

evo, to pa je prav nesramno hvalisanje user posted image user posted image  jaz bom to verjetno čez par let dočakala user posted image

upam, da bo tak ritem trajal user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
28.10.2010 20:38:13   
Lenca78
khurde ja res je hvalisanje user posted image mogla sm se pohvalt ker sm se končno naspala, no sej drgač je bla že prej pridna vsak dan že več k teden potegne kako minuto več . Tko da srčno upam da bo ostalo na tem.
Mam pa eno vprašanje Neji se učke nikakor ne popravijo še kr zagnojeno kljub rednem pucanju in izpiranju z fiziološko in Tobrex kapljicam, kaj naj še naredimuser posted image

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.10.2010 20:43:58   
benika
Mam pa eno vprašanje Neji se učke nikakor ne popravijo še kr zagnojeno kljub rednem pucanju in izpiranju z fiziološko in Tobrex kapljicam, kaj naj še naredimuser posted image

Če ji ne pomaga niti Tobrex, potem je čas za obisk pediatra.

In user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za prespano noč. Očitno je bila včeraj blagodejna noč. Manja jo je tudi prespala in sicer od 23.30-7,30. Milina. Ampak kaj, ko je to samo ena nočuser posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.10.2010 21:24:45   
NiNiBo

mal za salo, malo za res: pomoje gre za pomanjkanje user posted image  in ja khurde, ocitno nas se  ni imelo veliko poporodnega pregleda - nekje pac mora ven usekat. user posted image user posted image

lenca78 jaz ti od srca privoscim, jaz od poroda nisem spala v kosu vec kot 4 urce pa se to je bilo tik po porodu, sedaj pa itak ne spim vec kot 2 uri v kosu. Sploh ne vem, kako bi se pocutila spati 8 ur v kosu user posted image user posted image user posted image .

brezcopatka imas ZS, oz. ali mi lahko posljes tvoj email naslov, ker ne vem kako naj ti pripem dokument preko ringa raja poste user posted image . Jaz dam Nea takoj ven iz lupinice, oz. ni v njej razen ko smo v avtu.

Punce, moj je pa danes spekel potico user posted image user posted image user posted image  se pa res trudi z integracijo user posted image user posted image user posted image  al pa hoce vtis na tasco naredit, se nisem pogruntala. Mi smo imeli en lep dan, malo smo se vozickali, martinckali na soncku, pa veliko veliko crkljali - upam, da jutri ponovimo vaju. Neo je priden, zadnje dneve na veselje mamice pa tudi manj joce.

(odgovor članu maca29)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.10.2010 21:25:02   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jaz tudi. In natalija, ne bit huda, no.user posted image

benika, nisem huda.user posted image  Nič bat. Saj vem, da prihaja do nesporazumov, ko pride do različnih mnenj.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.10.2010 21:28:00   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo

mal za salo, malo za res: pomoje gre za pomanjkanje user posted image  in ja khurde, ocitno nas se  ni imelo veliko poporodnega pregleda - nekje pac mora ven usekat. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  No, jaz sem dala to že skozi.user posted image  Pregled mimo. user posted image  pa je že redno na sporedu.user posted image   Lahko, da je keri drugi sindrom-to bom pa vidla čez par dni.user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.10.2010 21:36:09   
benika
Jaz imam menstrualni sindrom. Sej mine, pol bom pa tud bolj milauser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
28.10.2010 21:43:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.10.2010 21:50:10   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

NiNibo - mi smo danes spali 5 ur skupaj in sem kot prerojena - vidiš kako rataš nezahteven

Jaz se vcasih kar malo nate spomnim saj si enkrat napisala, da si tudi ti Bora dojila na dve uri -tako da nisem edina. Se pa kar navadis, ceprav kaksno urco vec bi bila pa vesela kdaj. Se prehitro bo zrastel, ker cas tako zelo bezi in bo tudi to mimo..no potem pa upam, da bo ze ta drugi  user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.10.2010 22:12:32   
Jazzy1
Čer. Madonca ste se razpisale user posted image

spanje - sem vam že prou mal fouš tistim ki takole dobro spite user posted image . Ampak vam privoščim.user posted image Je pa res da človek manj zahteven rata glede spanja, ko se telo navadi. Jaz sem bla v 'življenju pred' čist user posted image če nisem dobila svojih 7h/noč. Danes, v 'življenju z' sem če spim 3 ure brez prekinjanj že ko rožca skor. user posted image user posted image

kava - kera pol jutri pride, da ne bom sama user posted image Saj mogoče ste napisale, ampak sem vas uspela sam zelo na  hitro prebrat - sem se delala pridno in šla na pilates, zdej morm pa tud hitr pod tuš in v horizontalo. Mam malega na sumu da bo pestra noč, ker mi je čez dan skoooooz spal. user posted image

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
28.10.2010 22:18:23   
lillchy123
čer 

evoo, jst sem ravno dons imela pregled pri G smo se mal pogovorile zaradi težavv tej , če bi se slučajnoooo kdaj odločili še za enega , pa pravi, da je majhna verjetnost da se ponovijo. Bova pa prej še pogledali maternico, če imam slučajno kakšno pregrado. pa vstavila mi je obroček, tko da problem kontracepcije za 5 let rešen.

uživajte jutri, jaz si z Najo še ne upam ven, ker še vedno kašlja.. po operaciji, ko se sestavim, pa dam magar otroka v varstvo in pridem sama. rabm en babji čvek

mirno in dolgooo nočko

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.10.2010 22:29:43   
tannya
uh, pestro tle na RRuser posted image .

V glavnem kava jutri: jaz pridem. Potem se dobimo pred Zaro ob 10.30?

Spanje: ooo Lenca super zate, to pa je res luksuzuser posted image user posted image . Jaz imam rekord 3 ure v kosu ponočiuser posted image ...sicer pa še zmeraj jemo večinoma na dve uri. Ko bom ponoči 5 ur v kosu spala, častim rundo v Zvezdiuser posted image .

user posted image : no,jaz sem imela prvič tudi malo treme, pa je bilo čisto super. Popolnoma drugače kot po prvem porodu, ko me je še par mesec bolelo. Če ne bi bila tako prekleto zmatrana in zaspana, bi bila ta luštna stvar večkrat na jedilnikuuser posted image

Katrinka: joj si se potrudila s seznamčkomuser posted image user posted image user posted image . Evo mere od naše frajle: porodne mere: v: 53 cm t:3750 og: 35.5, pri 1 mesecu: v:55 cm, t:4.550, ob:36.5

No, se vidimo jutri.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.10.2010 22:42:22   
archie
punce, nc se kregat!! user posted image user posted image

Katrinca: fuuuul lep seznam user posted image user posted image user posted image

Tejine mere:
rojstvo: 3350 g, 49 cm, OG 35,5
1 mesec: 4050 g, 51 cm, OG nimam pojma user posted image

spanje ponoci: Teja spi ponoci med 4-6 ur. Zadnje case jo zbudim ob polnoci, jo nahranim in ponovno se zbudi med 5.30 in 6h. Kar fino. se nic ne pritozujem.
me prav zanima, kdaj se bo zbudila danes, ker je jedla ob 22h. prejsnji teden je bila nekaj dni zapovrstjo precej budna (recimo, da je spala 2 uri od 7h zjutraj do 17h). Ampak ta teden je spet stara pridna Teja in prespi vecino dneva user posted image pa sem se vedno polno zaposlena user posted image res ne vem, kako zmorete tiste, ki imate se kaksne otroke doma ali pa so user posted image budni vecino dneva...

Temenca: ravno danes zjutraj sem razmisljala o temencah, pa vidim, da ste se ze zacele pogovarjat o tem. A temenca se pojavijo vsakemu user posted image ? Kdaj priblizno pa?

lepo se imejte jutri na kavi!! user posted image user posted image

sem pa za srecanje v Kranju drug teden!!!

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu tannya)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Partnerstvo: Ko ni več želje po seksu …
Ko partnerja postaneta starša, se pričnejo prebujati povsem nova čustva. Pred družino je polno dogodivščin in ljubezni. ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?