Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

v lupinici zaspi, a ga potem, ko pridete domov, date takoj ven, ali počakate da se zbudi?
To je dokumentiran napredek rasti naših otrok, ki ga, mimogrede, najdeš na vseh temah (od januarčic do decembrk). Mislim res vsaka napisana stvar pa res ni tekmovanje. Svašta.
in ja khurde, ocitno nas se ni imelo veliko poporodnega pregleda - nekje pac mora ven usekat.
. Jaz dam Nea takoj ven iz lupinice, oz. ni v njej razen ko smo v avtu.
. Ampak vam privoščim.
če nisem dobila svojih 7h/noč. Danes, v 'življenju z' sem če spim 3 ure brez prekinjanj že ko rožca skor.
.
...sicer pa še zmeraj jemo večinoma na dve uri. Ko bom ponoči 5 ur v kosu spala, častim rundo v Zvezdi
.
: no,jaz sem imela prvič tudi malo treme, pa je bilo čisto super. Popolnoma drugače kot po prvem porodu, ko me je še par mesec bolelo. Če ne bi bila tako prekleto zmatrana in zaspana, bi bila ta luštna stvar večkrat na jedilniku
budni vecino dneva...