nenka7
|
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca No, mam pa tudi prijateljico, pri kateri je mož redoljuben, da joj, ji pomaga pospravljat, tudi po tleh pomije... tudi moj je tak, da ga malo pohvalim uspavanje - pri nas je GROZNO!! previt, sit, za umret zmatran, ampak ni šanse da zaspi. vpije ko grešna duša in samo čaka, da ga bom dvignila. ampak sedaj se mami 2x ni vdala, sem bila sicer zraven in ga mirila in je tulil vseeno, ampak je že viden napredek, že ve, da ga ne bom dvignila. sem ga prej velikokrat, ker je revčka zvijalo in se je gospod navadil samo v naročj u zaspati zdej imava pa malo težav, ampak mislim, da bodo minile, čeprav mi je kar hudo, ko tuli in ihta. sploh ponoči, ko mi še mož prigovarja, naj ga dvignem, ko mu gre tolk že skozi ušesa. ampak potem se mali vda. saj res nebi rekla, če bi ga kaj črvičilo, to je pa samo izsiljevanje. sem skos zraven, ga božam, držim dudo, mirim, potem se pa umiri. sicer v prvo je kar trajalo, sedaj je pa vedno bolje, da je vsaj malo priden in ne teži, da ga moram dvigniti in nositi preden zaspi. se mi zdi, da še 2x bom tako naredila, pa sem že kar blizu zmage, ker je veliko bolj priden, kot je bil... saj morda se bo kateri zdelo, da ne delam prav, ampak ko pa vem, da mu ni nič hudega, samo tečnari... a vam tudi v počivalniku spijo, ali jih prestavite, če v njem zaspijo? moški in dohtar - mojega ni šans, da spraviš k zdravniku. lani se je po 5 letih orng prehladil in ni šans, da bi šel, tako da na zadnje sva morala na urgenco in malo je manjkalo, da ga niso v bolnico peljali, ker je imel že tako zatečene bezgalke, da bi se lahko zadušil kako sem bila huda!!! ovčko sva midva dobila v dar od njegovih in jo že imam, pa mi je kar všeč, edino kar me moti je, da se skos tiste dlake povsod valjalo grrrr... tega pa res nimam rada, ampak ok... sleepy je meni top, imam večji problem malega v rokah nosit kot v tem in nimam težav s hrbtom, zaenkrat še ne. čeprav ga jaz nosim bolj malo, ker se mi zdi, da se tudi na to kar hitro navadijo, ker jim je v tem zelo udobno. jaz sem ga dobila v dar, je pa mislim da 40€, so ga punce preko neta naročile... evo link: http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_%28trak_za_nosenje_otrok%29 imam pa temno modre barve, pa je tudi lep