|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
1.11.2010 14:06:21   
tinkatonka
Hej punce!

Kako zaspan dan....a kaj ko ne moram spati čez dan. Jakob je ravno zaspal, ga danes kr fajn zvija. Ostala dva fanta gledata TV in počivata - to je še edina oblika počivanja, ki jo Anej izvaja. Spi čez dan ne več, zvečer pa kr pade dol od utrujenosti. No ampak po kosilu je obvezno počivanje na kavču, če pa ga kaj biksa dopoldne, pa mora it po kosilu počivat v posteljo, kjer lahko potem bere knjigice ali pa posluša pravljice na radiu.

Smo imeli pa popoldne obiske in je bilo prav luštno. Jakob je pa zaspal prijateljici na rokah, ker ga je malo zvijalo. Popoldne smo nameravali imeti še ene obiske, pa se je žal fantek prehladil in smo mogli prestavit. Bom šla pa popoldne z otrokoma k staršem mal v razvajanje, mož ima pa delo na računalniku in se bomo majčkeno umaknili, da mu damo mir.

kosilo..mi smo imeli goveje zrezke v naravni omaki in riž, no Anej ki ni prevelik ljubitelj riža je pa svaljke zraven jedel.

vozičkanje in izlet na bled...sem že archie predlagala, da bi se kak dan gor na Bledu dopoldne dobile, šle okrog jezera en giro, pol pa na kremšnite/tortice in je bila za. Bi se še katera pridružila? Enkrat naslednji teden mogoče, odvisno od vremena. Ta teden meni ne znese. Bi se pa npr dobile tm nekje ob 10h, cca urca okrog jezera, če se ne motim, pa urca za kavico in tortico pa urca domov in smo tm nekje do 14h že nazaj v LJ, da gremo lahko, tiste, ki že imamo otroke, po njih v vrtec. Kaj pravite???

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
1.11.2010 15:03:33   
lumpa6
oj

danes imamo pa mi že dva meseca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj kako čas beži

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
1.11.2010 16:08:27   
archie
tiste, ki hranite user posted image po flaski, koliko priblizno pojejo na dan?

Teja je prejsnji teden jedla po cca. 125 ml na obrok, to pomeni na 3 ure, imela je 7 obrokov na dan. Ker sem imela dovolj mleka, mi je bilo prav fino. user posted image
Vceraj in danes je pa prava pozeruhinja. Ona bi skoz jedla in jedla. user posted image na obrok poje tudi po 160 ml. Saj ne vem, kaj vse to spravi (mogoce ima žepke, tako kot hrček user posted image ). in posledicno je vec na AM, ker jaz nimam dovolj mleka. user posted image upam, da se mi bo kaj povecala kolicina mleka....

Jaz sem za Bled!! Itak!! user posted image

Midva sva imela danes rizoto za kosilo.

Cebula: jaz jo normalno uporabljam v kuhi (surove ne jem). Teja nima problemov (ce jo pa slucaaaaajno kaj zvija, dobi pa caj).

Temenca: prejsnji teden sem sprasevala. A to jih dobi vsak user posted image ? Ker jaz niti ne vem, kako izgledajo....

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
1.11.2010 17:32:57   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Jazzy1 ja z imam razn ob torkih pa četrtkih popoldne čas tko da se kr zmente se prilagodim :D iz kje pa potem si če sva sosede?

Kaj pa kdaj dopoldne? Jaz sem na Črtomirovi. Čez cesto user posted image .

Jazzy1 ja sevede mam tud dopoldne čas tako da ni problema, ja Črtomirova je pa res čez cesto user posted image

archie Neja tud nima temenc tko da pomoje jih nimajo vsi, res pa je da jo jest vsak dan češem tako da upam da ne bojo nastali.

< Sporočilo je popravil Lenca78 -- 1.11.2010 17:34:17 >

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
1.11.2010 18:19:20   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: archie

tiste, ki hranite user posted image po flaski, koliko priblizno pojejo na dan?

Temenca: prejsnji teden sem sprasevala. A to jih dobi vsak user posted image ? Ker jaz niti ne vem, kako izgledajo....

Naš poje nekje od 90 - 140 ml na obrok. Kak kdaj...user posted image  
Temenca: ne dobi vsak user posted image . Meni je patronažna rekla, da izgleda kot bi se koža lupla na glavici.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
1.11.2010 18:36:30   
Izabelina

Eva skor nikol ne poje več kot 90... user posted image

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
1.11.2010 18:38:30   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

Eva skor nikol ne poje več kot 90... user posted image

izabelina sej Neja tud ne pa bo čez 9 dni 2 mesca pa mi redko kdaj poje nad 90ml pa sm na AM ji pač ne paše pa vseen lepo spi po 8 ur na noč en dan celo 9 user posted image

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
1.11.2010 18:42:31   
Izabelina
no sej js je ne silim, poje pač kokr ji paše... sam tko v primerjavi s tem ko poje 140 pa sta samo 5 dni narazen... user posted image so različno lačni...

mi mamo druge probleme, in to s prebavo... Eva kaka enkrat na 4 dni, pa še to samo, če ji dam sladkane kamilce... je na AM, ni pouno dojena (ker to bi blo pol menda ok)... kšn predlog?

< Sporočilo je popravil Izabelina -- 1.11.2010 18:43:01 >

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
1.11.2010 19:05:08   
NiNiBo
hrana jaz jem tudi cebulo, tako prazeno kot surovo (paradniznikova solata) in nimamo tezav - no vsaj ne motecih. Neo pridno kaka in lula, zvija ga pa tudi ne, res pa je da pa pridno "prdi" in to tako, da se od tega zbudi. Glede na situacijo jaz tudi jem vse, res pa da po meri in ne pretiravam z nobeno hrano prevec.

temenca ne nima jih vsak otrok.

Arboretum jaz bi bila definitivno za, baje bo vreme boljse v cetrtek in petek - tako, da ce bo boljse se pa lahko kaj dobiva Almera in seveda ce bo se katera za - zelo zelo vabljena. Sedajle je res lepo, ko so drevesa obarvana le ne vem ce bomo kavo se dobile.

izabelina tako kot odrasli pojemo razlicno veliko je pomoje enako tudi pri otrocih - zato ne bodi zaskrbljena. Ce Eva pridobiva na tezi znotraj predvidenih okvirov te nima kaj skrbet. Mislim, da ce bi bila Eva se lacna bi ti ze dala vedeti user posted image user posted image user posted image , no vsaj pri nas Neo zazene vik in krik.

< Sporočilo je popravil NiNiBo -- 1.11.2010 19:07:59 >

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
1.11.2010 19:43:00   
benika
Sicer če se ne motim, ti Benika ne dojiš, ampak drugače pa samo toliko, ne vem, če vse veste - meni je patronažna prvi dan ko je prišla in se je ravno nekaj cmarilo rekla: samo nobene čebule!!! Ker naj bi to potem zelo napenjalo dojenčka. Pa me mika kakšen golaž ali take omakce, ki so brez čebule precej neokusne, ampak...

Če jih ne napenja zelje, ne fižol, pa gobe, pa grah...ipd, tudi čebula ni noben bav bav, seveda kuhana, ne surova.

Neposredna povezava do sporočila: 1535
1.11.2010 20:26:52   
katrinka
cebula - jaz jo jem - v solati,omake,prazen krompir...ni tezavuser posted image

temenca - jih imamo,mah bodo ze sle,se ne sekiramuser posted image

izleti - bled ali arburetum - rade volje a ne grem,moja suzana ne more toliko hoditi...to mi prakticiramo k je se oci doma da lahko nanjo pazi...

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
1.11.2010 20:30:56   
katrinka

user posted image

user posted image maca29 - luka
rojstvo: 48cm in 2820g
1 mesec: 53cm in 4140g
2 mesec: 56cm in 5660g

user posted image benika - manja
rojstvo: 50cm in 3320g, OG 35cm
1 mesec: 55cm in 4180g, OG 37cm

user posted image   jazzy1 - Tom
rojstvo: 54 cm in 3280g
1 mesec: 52,5 cm in 4120g
2 mesec: 57 cm in 4960g

user posted image   soncica - jakob
rojstvo: 52cm in 3690g, OG 37cm
1 mesec: 56cm in 4850g, OG 39cm

user posted image   katrinka - sandra larisa
rojstvo: 45cm in 2040g
1 mesec: 49,5cm in 2
1,5 mesec: 50,5cm in 3130g

user posted image   almera - ronja
rojstvo: 50 cm in 2840g
1 mesec: 52cm in 3650g

user posted image   nadka30 - melanie
rojstvo: 50cm in 3290g
1 mesec: 53cm in 4350g

user posted image   brezcopatka - gal svit
rojstvo: 51cm in 3430g, og 36cm
1 mesec: 58cm in 4400g, og 40cm

user posted image   natalija28 - Matija
rojstvo: 50cm in 3450g
1 mesec: 52,5cm in 4130g

user posted image   lenca78 - neja
rojstvo: 54cm in 4180g, OG 36cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g, OG 39cm

user posted image   tannya - živa
rojstvo: 53 cm in 3750g, og: 35.5
1 mesec: 55 cm in 4550g, og:36.5

user posted image   archie - teja
rojstvo: 49cm in 3350g, OG 35,5
1 mesec: 51cm in 4050g

user posted image   laliela - niko
rojstvo: 51cm in 3100g, OG 34
1 mesec: 51,5cm in 3500g

user posted image   izabelina - eva
rojstvo: 53cm in 3950g, OG: 34
1 mesec: 56cm in 4590g

user posted image   kajča - bina
rojstvo: 51cm in 3920g, OG 35 cm
1 mesec: 55cm in 4590g, OG 37,5 cm

user posted image   sanje2 - anej
rojstvo: 49cm in 3020g, OG 34,5
1 mesec: 51cm in 3790g, OG 37,5

user posted image   lillchy123 - Naja
rojstvo: 45cm in 2130g, og:30 cm
1 mesec: 49cm in 3000g, og:34cm

user posted image   zalcy - neža
rojstvo: 43cm in 2020g
1 mesec: 47cm in 2800g, og:33cm
2 mesec: 50cm in 3480g, og:34,5cm
3 mesec: 55cm in 4800g, og:37cm

user posted image   barbi 195 - Neža
rojstvo: 50cm in 3210g, og:34cm
1 mesec: 54cm in 4050g, og:37cm
2 mesec: 60cm in 5100, og: 39cm

user posted image   teodora75 - svit valentin
rojstvo: 53cm in 3500g, og:36cm
1 mesec: 53cm in 4750g, og:37cm

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
1.11.2010 21:10:44   
Lenca78
A bo slučajno kakšna šla smle http://www.aquamania.si/index.php?option=com_content&task=view&id=219&Itemid=159

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
1.11.2010 21:33:54   
Jinx
Živjo punce!

Plavanje za dojenčke: ja, midve bova tudi najverjetneje šli v Atlantis user posted image Sicer še ne vem, kdaj, ampak po moje enkrat okrog pol leta starosti.
Temenca: mi jih zaenkrat nimamo, upam, da se jim izognemo user posted image
Čebula ipd: jaz jo tudi normalno uporabljam v kuhinji, surove pa ne jem. V bistvu ne jem nobene surove zelenjave ali sadja razen banan, sem zadnjič poskusno pojedla pol jabolka in je Brina imela drisko user posted image Možno, da sicer ni bilo povezano, ampak sem čez dva dni spet pojedla polovičko in je bilo isto user posted image Tako da se raje odpovem, kot pa da ima težave. Drugače pa nima nobenih krčev, zadnje dni se tudi manj napenja pred kakanjem.
Srečanja: jaz prejšnji teden nisem utegnila, ta teden sem pa tudi polno zasedena. Upam, da bom v petek fraj, če se bomo zmenile za kakšno kavo user posted image Sem pa tudi jaz zelo za kakšen Bled ali Arboretum user posted image Malo izleta ne škodi, a ne user posted image Pa mi je fino, da lahko še psici s sabo vzamem.

Pa še eno vprašanje: ali je še prezgodaj za uporabo šampona za dojenčke? Jaz Brini zaenkrat laske umivam s trdim milom, ampak ima potem zelo suho kožo na lasišču in iščem alternativo. Ima pa že nekje 5 cm dolge lase - čupavka moja mala user posted image

Lp,
Vesna

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
   [Brisano sporočilo]
1.11.2010 21:44:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1540
1.11.2010 21:54:30   
sanje2
večer!

no mi se bomo pa verjetno poslovili od mlekeca, ne vem slabo kaže, proizvodnja usiha. no upam da bom s črpanjem kaj spodbudila, samo dvomim imam slab občutek.user posted image user posted image

archie: kaj ti si skozi črpaš in potem daješ po flaški??????
temence, pa zgledajo kot suha koža ali prhlaj, krastice,.. moj jih že ima,..lahko jih pa dobijo tudi kasneje. moja hči jih je dobila tu nekje pri 5 mesecih pa tudi zaj jih je imela ko je stara 5 let - sem mislila da imajo to samo dojenčki, pa očitno ne.

želim val lepe sanje, lahko noč

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
2.11.2010 7:01:43   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Jinx

Pa še eno vprašanje: ali je še prezgodaj za uporabo šampona za dojenčke? Jaz Brini zaenkrat laske umivam s trdim milom, ampak ima potem zelo suho kožo na lasišču in iščem alternativo. Ima pa že nekje 5 cm dolge lase - čupavka moja mala user posted image

itak da loh sampon uporabs...tezko ti napisem katerega - saj ves da je pri vsakem otroku drugace - probi pa bos vidlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Katrinka - mi smo danes kuhali škampe v buzari - mož se navdušuje nad morsko hrrano, pa nas sedaj skoraj vsak teden s čim razvaja. NJami je bilo slastno. Za začetek sem pa jaz še brokoli juho naredila, nečakinja je pa spekla muffine za desert.

njami,rada mam kaj morskega samo sama si ne upam delat k ne znam,je pa stric iz paga in on take stvari dela,sem se vedno povabla k njim k je kej delu da sem vsaj probala...njami

plavanje za otrocke
- mi bomo sli samo ne v tecaj,ce bi mela ta veliko v vrtcu najbrz ja,tko pa ne...bomo cez vikend hodili pa bosta obe v vodi cofotali...

danes imam plan pomiti po tleh in zlikat - upam da ratauser posted image

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
2.11.2010 7:21:25   
tinkatonka
Dobro jutro!

No evo jaz sem spakirala ta večja dva fanta od doma, enega v vrtec, drugega v službo. Ta najmlajši pa spančka v dnevni sobi v ležalniku, potem pa greva v Citypark na eno kavico s priajteljico in njenim tromesečnim sinčkom, pa po AM v DM, pa še po kaj sadja, ki ga primanjkuje doma. Kakšna ideja kaj kuhat danes?

plavanje za dojenčke...pri Aneju sem hodila, ko je bil star pol leta, že zato, da se mu je kaj dogajalo na jesen/zimo. Tokrat bo pol leta star ravno na začetku pomladi, tak da bom raje veliko veliko več na zraku zunaj in na sprehodu, ker upam seveda na ne preveč deževno pomlad, čofotali bomo pa poleti na morju in doma v bazenčku.

morske stvari...mi smo bolj antitalenti za to. Ja itak tega preveč ne maram, tak da ne kuham. Rib skoraj ne jemo user posted image , osliči so še edina "vrsta ribe", ki nas "obišče" na krožniku. No tm enkrat na mesec pa moj dedek prinese že pečen postrvi, tak da vsaj kaj ribjega pojemo.
temenca...jih ne dobi vsak otrok, Jakob jih žal ima. CCa 1× na teden mu naoljim glavo in razčešem pa grejo lepo dol. No Anej je pa prva temenca dobil pri 4-letih. user posted image

ovčka za v voziček...glede na to,da bo Jakob košaro prerastel ravno tm nekje sredi decembra (vsaj mislim tako) ga bom mogla dat v športni del. Sicer imam zimsko vrečo,pa zimski kobinezom, ampak razmišljam tudi o ovčki. A se boste ve odločile zanjo?

< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 2.11.2010 7:30:59 >

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
2.11.2010 7:32:03   
mala
user posted image Dobro jutro punce

Končno našla čas,da kaj napišem, sem cel vikend pospravljala po omarah-so imeli še vsi poletno garderobo notriuser posted image , no zdaj omare lažje dihajouser posted image .

Je pa naš Lenart postal pravi navihanček, noče več spati na desnem boku ponoči, ker je očitno ugotovil, da je mami na drugi strani in se vztrajno obrača na levo stran..no sicer nam zaenkrat po vztrajanju rata, da zaspi v tem položaju ampak se mi zdi da bo kmalu samo proti meni obrnjenuser posted image .

Temenca-ja mi jih imamo tudi, sicer bolj malo ampak ga vsak dan počešem..

Kavica - jest bi bila v pestek za Kolosej,če je katera za, ker smo se komaj znebili smrklja bom zaenkrat ostala v okolici Lj., spomladi pa z veseljem uberem kakšno daljšo destinacijo..ko bo bolj toplouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
2.11.2010 7:34:04   
mala
Aja plavanje - midva bova šla, ko bo star 6mesecev v Atlantis, kjer sem bila že z drugim otročkom in sem bila zadovoljnauser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
2.11.2010 7:37:27   
mala
Pa še podatki zate Katrinkauser posted image

Lenart:
rojstvo: 3650g, 51cm, OG 35,5cm
1 mesec: 4510g, 53,5cm, OG 37cm

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
2.11.2010 8:13:01   
lumpa6
oj

no pa smo , otroci so v vrtcu in šolah, jupi kakšn mir je domauser posted image user posted image , žaki spiuser posted image , sedaj pa pranje kar nam je od počitnic ostal ene deset strojeuuser posted image , omare so že skoraj pošlihtane, sedaj dam še kruhka pečt za naše otročke, pa kukije moram tudi še spečt so včeraj vse pojedli še tople s pladnjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1547
2.11.2010 8:14:41   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: mala

Aja plavanje - midva bova šla, ko bo star 6mesecev v Atlantis, kjer sem bila že z drugim otročkom in sem bila zadovoljnauser posted image
plavanje, tudi premišljujem o atlantisu, bomo vidli, kako bo ko bo malo večji

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
2.11.2010 8:15:21   
benika
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

oj

no pa smo , otroci so v vrtcu in šolah, jupi kakšn mir je domauser posted image user posted image , žaki spiuser posted image , sedaj pa pranje kar nam je od počitnic ostal ene deset strojeuuser posted image , omare so že skoraj pošlihtane, sedaj dam še kruhka pečt za naše otročke, pa kukije moram tudi še spečt so včeraj vse pojedli še tople s pladnjauser posted image

Paše mir, a neuser posted image Ste pograd srečno dostavili?

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
2.11.2010 8:24:03   
tannya
Dobro jutro,

no jaz bom pa sama par dni, je šel dragi v London. Me je kar groza.

Prazniki so na srečo mimo, ker meni niso bili nič fajn. Živa je bila čisto tečna od vseh ljudi, pa še bolani so bili vsi in nobenenmu se ni zdelo vredno povedati za trebušne viroze, prehlade in podobnouser posted image . Skratka se mislila, da se bom kaj odpočila, pa bi zdaj rabila še kakšen teden dopustauser posted image .

user posted image jaz sem za, z veseljem, saj obožujem obe lokacijiuser posted image user posted image .

Spanje, uspavanje: jaz jo odložim v posteljo ali voziček in potem zaspi...večinoma. Je pa res, da se večkrat vrnem, pa ji dam dudo. Že pri prvi je bilo tako in nikoli nismo hodili spat z njo, se mi zdi to kar naporno.

Čebula, hrana: jaz jem vse, razen tistega akr mene napenja. Čebulo jem, seveda v zmernih količinah.

Temence: jih imamo, malo. 1x do 2x na teden ji dam olje na laske in potem počešem. Sicer pa jih nima vsak otrok.

Ovčja koža: jaz jo imam, se mi zdi uporabna za mraz.

Plavanje: bom še razmislila.

Zdaj pa šibam, sta žedva alarma...en za jest, drugi za vrtecuser posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Nasvet fizioterapevtke: Copati za v vrtec
Preden se odpravite po nakupih ali potegnete iz omare »podedovane« copatke za v vrtec, preverite, kateri copati so dobri...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?