nenka7
|
ninibo, ali bi meni tudi poslala mail, če ti naslov pošljem na zs? ker naš blaž se tudi zelo postavlja pokonci in zvija nazaj, kadar je pokonci meni na rami ali pa če je na trebuščku... uf, pri nas pa moj včasih več vidi, kaj je za postoriti od mene, sploh sedaj, ko sem tak zelo utrujena... pri nas mali tudi spi zelo malo, večino časa se pa jokca, včasih brez razloga, včasih ko je že zelo utrujen, pa mu ni še za spati... benika, ali potem bi morali že v P povedati, če je otrok hipo/hipertoničen, ali to ni nujno, da je že takoj vidno, pa se potem pokaže? no, saj mi imamo v sredo posvetovalnico, pa bomo videli, kaj bo P rekla na to, ko se zvija. upam, da ni prehudo, drugače bomo pač šli v razvojno... se pa pozna, da so prazniki in manj pišete. tudi jaz takole raje kako minutko odspim, če je moj dragi doma, zdejle se mi pa ne zdi iti spat, ker bo mali slej ko prej buden in ga bom zrihtala za spanje. sempatudi jaz danes 2x šla spat, sicer sem zaspala le za kake pol urce, ampak vse se pozna... tudi na mlekcu, ki mi ga tako zelo primanjkuje. me prav zanima, koliko je mali napredoval, glede na to, da je non stop lačen, jaz pa nikakor nimam dovolj mlekca zanj mah, kaj pa hočmo, dojila bom kolikor bom le lahko, pa je. se ne smem sekirati, ker je potem še slabše, vem, čeprav lažje reči kot pa odmisliti...