|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
12.11.2010 14:58:01   
katrinka
http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
12.11.2010 15:38:07   
tinkatonka
HEj!

na kavici je bilo super, samo danes je moj Jakob bil spet malo bolj jokav, je že cel dan prilepljen na moje naročje. HB da je Anej doma, da J. leži v ležalniku in se zabava ob gledanju Aneja. Me je pa mož prej klical, da so mu vlomili v kombi in razbili šipo. HB da ima alarm, da je začel piskat in da je mulc stekel stran in ni naredil še v notranjosti večje škode user posted image user posted image . No pa spet stroški. Joj barabe, kok se jezna na te "vlomilce" in "razbijače", da jim ni pod častjo to početi! Najbrž je bil kakšen narkoman, ker v kombiju pa res nimaš kaj dosti ukrasti. Notri je bila baje samo jakna, ki bi ga mogoče premamila. Sicer gre pa Anej spet na telovadbo z babico, potem pa tja tudi spat, jaz grem na odbojko, možek bo pa J. čuval.

Anej kliče, šibam.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 16:26:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinkatonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
12.11.2010 17:19:29   
Anonimen
Dan!

Mene danes kuha zdravje user posted image  Ponoči po dojenju nisem mogla zaspati nazaj, nato me je začela boleti glava, dobila sem vročino... No zjutraj je bilo bolje, samo glava me je še bolela. Zdaj pa vročina malo je pa spet gre pa.... Eh, groza.

Pred 2 meseci in par minutami je pa naš pobalin privekal na svet!!! user posted image  Jooj kako hitro čas teče!

No mi je pa prejle po dooolgem času spraznil obe joški za obrok... Ponavadi ima dovolj iz ene, redko "načne" še drugo, do zdaj je samo ene 3x spil obe celi. In vedno sem mu morala dodati AM zvečer, tako da sem pripravljena danes na to. Hvala bogu sem potem vedno normalno dojila naprej. Danes je verjetno tako zaradi zdravja, ki me muči.

Sva se pa zato ceeeel dan precartala v postelji, kar je tudi luštno. Zdaj pa čakava, da pride ati domov, da prevzame skrb za malega za kakšno uro, jaz pa v kopalnico v kad in vročo vodo, da se zrelaxiram in nafilam z energijo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 17:26:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2030
12.11.2010 17:51:15   
Katalenca
Upam da mi kdaj uspe prit v Lj na kavico :) To pomeni da moram moža spravit na avtobus zjutraj in ga pop v Lj pobrat :)))  verjamem da se je lepo v "živo" pogovarjat :) včasih je treba kompromise sklepat ...

Danes je tudi dan za cartanje. sinek mi spi v naročju, meni pa tudi paše ga držat :) sicer delo trpi ampak ko tako hitro rastejouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.11.2010 19:51:01   
Izabelina
jej! naša Eva je dobila prijatelco, moj dobr prjatu je postau očka in to pr 23letih ;) sm prou vesela!!

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
12.11.2010 20:10:36   
Anonimen
hej hej

kako ste? mene križ boli za ****...
ma sej bo bolš

izabelina, meni to ni nič čudnega, ker midva z fantom sva oba 24 stara hihi... prej ko si starš lažje ti je, se mi zdi hehe user posted image

(odgovor članu Izabelina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2033
12.11.2010 21:19:49   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Naša mala je pa po kavici prespala še cel Baby center + Spar, ko sva šli kupit za kosilo. Kupila sem ji kombinezon, en temno moder iz lansko letne sezone. Saj izbire ni bilo skoraj nobene - ali roza (kar nisem hotela), bež ni bilo nič v naši cifri, potem so pa samo fantovski ostali. Mož je sicer komentiral, da je preveč fantovski, bom pa kak roza šal in kapico zraven dala, pa bo super.

roza modra kombinacija je ful lepa...itak bo mela pa samo za to zimo a ne

tinka - o groza, ma ful je ful pokvarjen...eni pa itak samo skodo delajo cetud nimajo nic od tega

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Kavica je prav pasala. Lenca in Katrinka, lepo vaju je bilo spoznati v živo  . 

ja enako, oprosti se nekrat za kavo

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
12.11.2010 22:55:39   
Lenca78

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Kavica je prav pasala. Lenca in Katrinka, lepo vaju je bilo spoznati v živo 

S0ncIca hvala enako, Almera tudi tebe. Res je blo luštno, bom še kdaj prišla, če vas ne moti user posted image
Sm se pa zalubla v sleepya od tinkatone sm že pisala dedku mrazu da bi mela hihihihi

Neposredna povezava do sporočila: 2035
12.11.2010 23:33:28   
Izabelina
izabelina, meni to ni nič čudnega, ker midva z fantom sva oba 24 stara hihi... prej ko si starš lažje ti je, se mi zdi hehe

ja sej js sm tut 24, sam useen se mi zdi to supr lepo! user posted image

kot mu je usojeno!

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
13.11.2010 7:41:17   
katrinka

Neposredna povezava do sporočila: 2037
13.11.2010 7:41:57   
katrinka
dobro jutro...kako ste spale...mi kar ureduuser posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
13.11.2010 10:30:01   
Anonimen
Evo mene zbolela. Mislim, da sem "nekje" staknila trebušno gripo... Pa to itak na tak lep dan, ko bi lahko šli v šetnjo vsi skupaj user posted image

Mali je h.b. ok, A. tudi in me razvaja. Še dobro, da mam dedca k zna skuhat pa vse poštimat, da nisem res z ničemer obremenjena razen s tem, da dam joško tamalmu. Sam upam, da ne bom ob mleko, ker sem res čisto slabotna user posted image

Zdaj pa ležim na raztegnjeni sedežni v dnevni, malo berem knjigo, malo surfam, malo pa gledam kako mali spi kot angelček. Pa skozi okno opazujem kako sije sonce in sem prav fouš mojima dvema dedcema, ki bosta šla po kosilu malce ven - verjetno samo na teraso, ker ima F. spet eno obdobje, ko bi samo jedel, jedel in jedel in zato ne bosta šla nikamor, da ga kakšna lakota ne napade sredi sprehoda. No, se bo vsaj svežega zraka naužil - več kot jaz. Jaz še do kopalnice komaj pridem.

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
13.11.2010 10:30:59   
tinkatonka
Hej punce!

jaz sem pa danes tako naspana user posted image user posted image . Kot da bi Jakob vedel, da je mami ob petkih zvečer utrujena od rekreacije me vedno počasti z dobrim spancem. Včeraj je zaspal okrog 22h in spal do 5:40, pojedel in zaspal nazaj. Ga je ob 7h začelo nekaj črvičit po trebuščku, sem ga pa samo k sebi vzela in je na meni spal še 2h, do 9h. Sva se zbudila oba z nasmeškom na obrazuuser posted image . No Anej me je pa ravno klical, je ravno prisel na vrh Rašice. Je spal pri babici potem so šli pa na izlet. Ga pa kmalu dobim nazaj, HB ker fa že ful pogrešam in moram mal splanirat kaj bomo počeli. Mogoče celo kak izlet v mesto, pa na Žale še svečke prižgat.

Uživajte v vikendu. So napovedali lepo vreme, pa se ravno ne kaže zunaj, da bi bilo tako.

Lp Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
13.11.2010 12:16:28   
teodora75
Nič brala, ker se Svit krega in sva sama...

Zunaj je obupno tmurno, pa bo nekaj vseeno treba počet.
Je kakšna za sprehod in /ali kofi? Relacija BTC/Žale (PST tukaj okoli)?

T.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
13.11.2010 12:25:25   
katrinka
teodora - bi se z veseljem a mam napovedane obiskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
13.11.2010 12:27:52   
Lenca78
Jest sm pa glih iz 3 urnega sprehoda in sm zleknjena na kavči in me bo kmal k Nejo zmanjkal user posted image

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
13.11.2010 12:55:51   
lillchy123
tinka- pol je bil pa tvoj sin čisto blizu nas user posted image user posted image a je bil v vasi ali so šli na stolp?

nič, gremo probat it vsi štirje spat. to nam tud še ni  ratal user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   [Brisano sporočilo]
13.11.2010 13:02:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
13.11.2010 18:36:10   
Izabelina
dans pa je zatišje tukile...

mi smo mel čistilno akcijo, smo use pospravl, posesal, pomil... zdej se greva pa kopat, sva sami doma...

kot mu je usojeno!

Neposredna povezava do sporočila: 2046
13.11.2010 19:18:39   
mala
Danes je bil pa čudovit sončen dan-no na dolenjskemuser posted image , kamor smo šli k mojim staršem na martinovo pojedino...no tok sem se najedla, da sem še sedaj sitauser posted image .
Ne morem pa verjet, da sem videla par trobentic na travnikuuser posted image  saj je res malo pretoplo za ta čas, zdaj rabimo mraz, da tele bacile prežene...no naši vsi po vrsti kašljajo.

Lepo nedeljo, upam da tudi jutri kaj sončka ujamemouser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

Neposredna povezava do sporočila: 2047
14.11.2010 7:46:40   
katrinka
jutro....madona....mi obe pupi spita sam je pa moj mi teziluser posted image pa sm pokonc...grrrrrrrr

vidim da ste fajn preziveli soboto...user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
14.11.2010 7:46:51   
katrinka

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   [Brisano sporočilo]
14.11.2010 12:19:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu katrinka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?