|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
11.11.2010 14:42:41   
Izabelina
No ni mi pa glih jasno če bi to bila alergija ker jaz sem mlečne izdelke in jajce jedla že skoz in ni nikoli bilo nič in tudi sedaj ima samo na obrazu take mozoljčke, nikjer drugje po telesu ničesar, ma saj nisem toliko pametna, bomo sedaj na dijeti potem pa če ne bo boljš upam da dobimo napotnico za dermatologa da pridemo zadevi do dna

Evo to ma tut naša buba... samo po obrazu ma take mozolčke... hmmm, sam ne vem, če dobi tolk mojga mleka, da bi bla to alergija...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
11.11.2010 14:46:06   
kpmk
nadka30-testiranja - (naj me katera popravi če ni prav) mi je prjatlca rekla da če greš samoplačniško zveš po pol h, drgač je pa ona čakala rezultate i nda če je samo sum mleko, da testirajo po krvi, drgač pa še teste na roki (tako je imela ona ko je bila njena alergik).... jaz jutri kličem dr, da da napotnico in bomo vidli kako in kaj.

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
11.11.2010 14:56:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

No ni mi pa glih jasno če bi to bila alergija ker jaz sem mlečne izdelke in jajce jedla že skoz in ni nikoli bilo nič in tudi sedaj ima samo na obrazu take mozoljčke, nikjer drugje po telesu ničesar, ma saj nisem toliko pametna, bomo sedaj na dijeti potem pa če ne bo boljš upam da dobimo napotnico za dermatologa da pridemo zadevi do dna

Evo to ma tut naša buba... samo po obrazu ma take mozolčke... hmmm, sam ne vem, če dobi tolk mojga mleka, da bi bla to alergija...

Hja, AM je na osnovi kravjega mleka in če je otrok alergičen na kravje mleko je potem potrebno kupovati posebno AM...

Neposredna povezava do sporočila: 1978
11.11.2010 15:08:29   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: kpmk

nadka30-testiranja - (naj me katera popravi če ni prav) mi je prjatlca rekla da če greš samoplačniško zveš po pol h, drgač je pa ona čakala rezultate i nda če je samo sum mleko, da testirajo po krvi, drgač pa še teste na roki (tako je imela ona ko je bila njena alergik).... jaz jutri kličem dr, da da napotnico in bomo vidli kako in kaj.

kaj imate tudi isti problemuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
11.11.2010 15:15:19   
kpmk
nadka30- takole je pr nas : . .. ... smo na Aptamilu ADC in je situacija boljše (trkam, naj traja) prej mi je v celem dnevu (dan+noč) spala 7h (v presledkih) in še to ob jamranju, pikice obraz, vrat, za ušeskom, prsa, zelen kakec, pojedla na obrok največ 50ml, ko je hotela jest, je naredila poširek in sledilo je krčenje, rdeča v obraz , napenjanje,..., napenjanje 100/h najhuje med obrokom, hudo je bilo, samo jokala, tudi na rokah, samo jok user posted image   samo jok in stok, ... bomo vidli če je res fora v mleku.... danes je napenjanja bistveno manj in tudi koža je lepša ....

vem da otroci niso merilo, mi je pa full čudno, mali ni imel krčev, nič s prebavo, mala je pa tako boga user posted image

... prvi zaklad.... 12.4.2009...
... drugi zaklad .... 29.9.2010...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
11.11.2010 15:49:03   
nadka30
no mi pa spimo čist ok, tudi je lepo, redimo se čist ok vse v zmeri normale, niti krčkov nimamo preveč tu pa tam, mogoče malo zaradi teh ad3 kapljiv v bistvu nič nenormalnega pol so se nam pa prejšni teden pojavili ti mozoljčki, ponekod taki flekci , ki so po večeru bolj vidni ali pa po kopanju in niso zginili, pa kožica je tam malo bolj hrapava se pa ne lušči,.drugače pa nič takega.Potem sem pa razmišljala če sem kaj takega posebnega jedla pa nisem kako jajčko v solati sem že prej, mleka tako ne pijem ,kak jogurt vsak drugi oz. tretji dan, v glavnem nič bisem pretiravala. imamo pa samo po obrazu-ličku in mal na pobradku bomo to kremo sedaj uporabljali in dieto in bomo videli če bo kaj boljšuser posted image

(odgovor članu kpmk)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
11.11.2010 17:06:45   
mala
Danes na UZ kolkov vse O.K.user posted image , smo pa mogli plačat ja in zdaj moramo na zzzs, da nam stroške povrnejo...je bil pa mali full priden in ni nič jokaluser posted image

Šibam zdaj vas kasneje še kaj pokomentiram in preberem...

Kavica - pridevauser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
11.11.2010 17:19:10   
JEJ
Kje naj začnem?

Glasovala sem.

T.Z., če je otrok dojenje je kakanje takšno, kot ga opisuješ, normalno. Nimajo ritma in ni pogojeno kdaj in kolikokrat, razen tega, da na 10 dni 1 krat. Drugo je, če se otrok napenja, ima trd trebušček in ga črviči. Medtem ko otroci na am "morajo" oz. naj bi kakali vsak dan.

Mozoljčki po obrazu: nadka, če je samo to, kar opisuješ, vse ostalo pa ne, potem dvomim, da je alergija. Je pa res, da če hočeš optimalne rezulatate, potem se moraš diete strogo držati vsaj 14 dni, da se vidijo rezultati.

Sušilec: jaz imam Gorenjevega s popolnoma enakimi funkcijami in sem zadovoljna z njim.

Almera: hmmm, meni ne uspe vedno takoj vse ven zložit, tako da je treba včasih kaj tudi speglat. Na žalost.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
11.11.2010 18:37:53   
archie
a pri UZ kolkov si lahko zraven?

< Sporočilo je popravil archie -- 11.11.2010 18:38:42 >

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
11.11.2010 18:43:58   
benika
Drugač je pa zdej dobila ene pikice po obrazu, mozolčke... zdej glede na to,da jih ma samo po obrazu predvidevam, da ne gre za alergijo... kaj mislte?

Koža se ji čisti.

Neposredna povezava do sporočila: 1985
11.11.2010 18:48:39   
Lenca78
Kaj ste se odločile kje se dobite? Mogoče bi se vam pridružla samo ker sem brez avta bi na eno al pa drugo lokacijo prišla peš, pa nebi glih zastonj hodla nekam user posted image no seveda če vas ne moti če se vam pridružim?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
11.11.2010 19:16:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Drugač je pa zdej dobila ene pikice po obrazu, mozolčke... zdej glede na to,da jih ma samo po obrazu predvidevam, da ne gre za alergijo... kaj mislte?

Koža se ji čisti.

Po moje tudi...

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1987
11.11.2010 19:40:50   
mala
user posted image Mah vse se mi je zbrisal..v glavnem sem videlam, da se menite za kavico v mestu..no naju v tem primeru ne bo, ker res težko parkiram z našo ladjo v mestu..

Archie - ja na UZ kolkov si zraven, da ga držiš in motivirašuser posted image

Sem ponosna mamica štirim čudovitim sončkom:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
11.11.2010 20:22:02   
Izabelina
Koža se ji čisti.

no sej to se mi je zdel...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
11.11.2010 20:23:33   
Anonimen
hej!
očitno nisem vidla vaših odgovorov, se opravičujem in hvala za njih user posted image
mam tut pestro z buci buc user posted image

lency: če te nobena ne bo želela s sabo, jaz te z velikim veselom povabim na kavico in na kosilce k sebi domov, kaj rečeš na to? user posted image

(odgovor članu mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 1990
11.11.2010 20:25:50   
Lenca78
IZVIRNO SPOROČILO: laliela

hej!
očitno nisem vidla vaših odgovorov, se opravičujem in hvala za njih user posted image
mam tut pestro z buci buc user posted image

lency: če te nobena ne bo želela s sabo, jaz te z velikim veselom povabim na kavico in na kosilce k sebi domov, kaj rečeš na to? user posted image

laliela rade volje se odzovem vabilu ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
11.11.2010 20:29:16   
Anonimen
super Lency, se zmenimo privat, kaki meni želiš hihi user posted image
veš da tebi skuham kar hočeš user posted image

(odgovor članu Lenca78)
  Neposredna povezava do sporočila: 1992
11.11.2010 20:44:28   
NiNiBo
Hoila so-mamice!

Tudi pri nas je Neo kot pubertetnik in jaz sem nekako mislila, da je to cisto normalno in nisem tega pripisovala nobeni alergiji. Tudi ko ga je P videla je rekla, da to ni nic posebnega. Ker pa je koza suha ga pa mal namazem.

Naju jutri ne bo na kavico - sicer obiskov ne bo, so nam pa sporocili iz apartmajev kamor gremo, da lahko pridemo preje tako da bomo to izkoristili in sli proti stajrski ze bolj zgodaj.

Za nama je pester dan, ki sva ga prezivela bolj kot ne zunaj. Posledicno sem zelooooo zmatrana. Najprej sva sla na en sprehod, pa potem na drugega, potem pa z rolerji se na tretjega in prisla domov ze po temi. Neo ze spi, jaz pa kuham vecerjo dragemu, potem bom pa samo se padla v posteljo.

Napoved vremena je vec kot krasna, tako da vse skupaj zelim en lep vikend z obilico vozickanja!!  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
11.11.2010 20:50:42   
Katalenca
Mozoljčki so pri mojemu malčku trajali en mesec, sedaj se zadeva izboljšuje. Ostali so še ostanki mozolčkov oz sledi. Mpja prehrana zagotovo ni vplivala. Koža bi se naj čistila + še moji hormoni zaradi dojenja.

Potovanje ja, super bi bilo potovat v zda, ko se še ne plazi, vendar si lahko mesec dni dopusta mož privošči šele julijauser posted image , jaz pa na porodniški :)
Almera, si ti še dojila, ko ste bili v NZ? jaz si sedaj ne predstavljam dojit pri 10 mesecih + dodatek seveda ( da bi bil en mesec skoz na kupljenih kašicah mi je malo mimouser posted image )in predvsem me skrbi, kako bi vplivalo na razvoj, če bi bil mali en mesec skoz v avtosedežu oz vsaj nekaj ur na dan

Neposredna povezava do sporočila: 1994
11.11.2010 20:55:43   
tinkatonka
srečanje....kaj a bo potem jutri sploh katera v Koloseju ob 10:30. Katrinka, mala, Jinx???

Po migreni in bruhanju grem samo še spat. HB da bo mož malega zrihtal, ker men s "kladivi" tolčejo po glavi. user posted image

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
11.11.2010 21:08:34   
Jazzy1
Čer. Danes imamo orank pestro, tako da sploh nimam časa pisat in brat. Jutri se vam žal ne pridružim ker dobim en obisk. Mirno noč vsem. user posted image

(odgovor članu mala)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
11.11.2010 21:15:41   
Lenca78
http://www.youtube.com/watch?v=ifY-LfjRI0Q

Mal igrajčkanja :)

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
11.11.2010 21:17:48   
JEJ
Tinatonka, pozdravi se!

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
11.11.2010 21:19:14   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

oooooooooo, ful lepo! Naši pa igrače niso še nič zanimive user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
11.11.2010 21:21:43   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: Lenca78

Cool, kolk ima lask user posted image user posted image user posted image

tinkatonka uh a ti imas tudi migreno, spocij se in upam, da bo jutri boljse - user posted image

(odgovor članu Lenca78)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?