Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. 
. Ampak natačna navodila bomo dobili takrat, ko bomo urejali izvide pred operacijo.
. Noi takle čas pred 2. meseci sem sedela v čakalnici sprejemne pisarne porodnišnice, mimo mene so v sobo hodile ženske s popadki, odtekom plodovnice, jaz pa sem čakala na kotronli CTG in sem naši tannyi, ki je bila že na oddelku s svojo Živo, pisala sms, da najbrž bo CTG bp in da grem še na otroški bazar
drugače se bom izgubila v cunjah, moževih srajcah, teniskah
, največji problem pa je zaradi vlage ki jo delam v stanovanju ko sušim perilo in posledično se ukvarjam še s plesnijo, začaran krog
to bom pa vse v sušilca pometala
- ko sem brala tvoj post sem se spomnila nase.... moja mala je isto delala,sedaj sem ji menjala mleko in smo na Aptamilu ADC in je situacija boljše (trkam, naj traja) prej mi je v celem dnevu spala 7h, pikice, zelen kakec, pojedla na obrok največ 50ml, napenjanje 100/h najhuje med obrokom, samo jok in stok, ... bomo vidli če je res fora v mleku.... danes je napenjanja bistveno manj in tudi koža je lepša