|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010
10.11.2010 13:45:37   
NiNiBo
..tud mene je vceraj ven vrglo in potem ni bilo vec energije, da bi se enkrat pisala.

tannya jaz upam, da se bo stanje kmalu umirilo in bos dobila vec spanja, pa da bo moz priden - ce pa ta ne bo, gres pa lahko se kdaj studenta od soseda zbudit user posted image user posted image
malecka_mateja drzim pesti, da ne bo operacija -drugace pa kolk vas Timi lepo ceblja user posted image user posted image
soncica je bil samo hec. Sem imela nacrpano za danes 150 ml in je zadostovalo za dva hranjenja. Tako, da tudi ce bi nacrpala ne vem koliko vec itak ni potrebno, ker ne poje toliko. Pri nas imam obcutek da jemo po malo pa po veckrat.
khurde kolk ste vi veliki ze pri enem mesecu, mi bomo pomoje pri 2 ali 3 tako veliki, pridni pridni!!
lenca user posted image user posted image user posted image  da sedaj stima!! 
moski pri nas pa mene oci sekira, da premalo za mojega skrbimuser posted image user posted image  in baje se nimam nobene pravice cez mojega pritozevat user posted image user posted image , tako da bom kar tiho. Pa res saj se nimam kaj pritozevat - pridno sodeluje, ko je doma.
nenka7 pri nas Neo prakticno ne spi drugace kot med tem ko se vozickava in potem vcasih se potegne kaksnih 15-30 min ko prideva noter in ga kar v vozicku pustim. Ko pa sva noter je pa vecinoma buden in takrat ga imam veliko pri sebi, odlagam ga v lezalnik ali pa pod lok z igracami za 15-20 min vec se pa pritozuje. Tako, da jaz ko je Neo jezen grem kar ven, tudi v dezju pa marelo in zascito na vozicek in gremo - pri nas to pomaga.
laliela meni preprosto tece pocasi, ceprav jaz nimam zivcev, da bi si crpala eno uro in se skusam omejiti tam na pol urce.
archie tudi Nea se ne zanimajo igrace, trenutno mu je najbolj zanimivo ko mu delam frise in se z njim pogovarjam ali pa pojem.

Jaz sem imela danes G in vse stima, kar pomeni zelena luc za user posted image . Sem pa jaz vse lepo splanirala, torej za roj. dan sem dragemu podarila vikend na Pohorju in sicer za ta vikend. Po pregledu sem zavila se v namo in si kupila seksi spodnje perilo, da bova odprla sezono tako kot se gre - lep apartma, seksi spodnje perilo, se sveck ne smem pozabit, vino sem pa mojemu narocila, da mora s seboj vzet. Sedaj se moram pa le se s sinkotom pogovorit, da bo pridno panckal user posted image user posted image .

Mojedva moska sta na sprehodu, tako da bom sedajle free poklica mama in s polnimi rokami objela poklic putzfrau!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
10.11.2010 13:50:56   
benika
Nenka, a mali joka tudi v vozičku?

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
10.11.2010 14:02:13   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Katrinka - PCO - policistični jajčniki - imaš ciste na jajčnikih, ki preprečujejo ovulacijo. Rezultat pri meni, hudo neredne mentruacije (praktično sploh nobenih) in seveda težja zanositev

a tako, kaj sta se torej za bora in ronjo kr namatralauser posted image
a ves kaj mi se povej - kok je bil bor star k ste zacel z njim potovat v tujino - kako ste sli - avto,letalo....za vec dni....
bi jaz tudi pa ne vem kok je izvedljivo pri mojih dveh...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
10.11.2010 14:05:21   
katrinka

user posted image

user posted image maca29 - luka
rojstvo: 48cm in 2820g
1 mesec: 53cm in 4140g
2 mesec: 56cm in 5660g

user posted image benika - manja
rojstvo: 50cm in 3320g, OG 35cm
1 mesec: 55cm in 4180g, OG 37cm

user posted image   jazzy1 - Tom
rojstvo: 54 cm in 3280g
1 mesec: 52,5 cm in 4120g
2 mesec: 57 cm in 4960g

user posted image   soncica - jakob
rojstvo: 52cm in 3690g, OG 37cm
1 mesec: 56cm in 4850g, OG 39cm

user posted image   katrinka - sandra larisa
rojstvo: 45cm in 2040g
1 mesec: 49,5cm in 2
1,5 mesec: 50,5cm in 3130g

user posted image   almera - ronja
rojstvo: 50 cm in 2840g
1 mesec: 52cm in 3650g

user posted image   nadka30 - melanie
rojstvo: 50cm in 3290g
1 mesec: 53cm in 4350g

user posted image   brezcopatka - gal svit
rojstvo: 51cm in 3430g, og 36cm
1 mesec: 58cm in 4400g, og 40cm

user posted image   natalija28 - Matija
rojstvo: 50cm in 3450g
1 mesec: 52,5cm in 4130g
2 mesec: 56cm in 5400g

user posted image   lenca78 - neja
rojstvo: 54cm in 4180g, OG 36cm
1 mesec: 57,5cm in 5060g, OG 39cm
2 mesec: 60cm in 5500g

user posted image   tannya - živa
rojstvo: 53 cm in 3750g, og: 35.5
1 mesec: 55 cm in 4550g, og:36.5

user posted image   archie - teja
rojstvo: 49cm in 3350g, OG 35,5
1 mesec: 51cm in 4050g

user posted image   laliela - niko
rojstvo: 51cm in 3100g, OG 34
1 mesec: 51,5cm in 3500g

user posted image   izabelina - eva
rojstvo: 53cm in 3950g, OG: 34
1 mesec: 56cm in 4590g

user posted image   kajča - bina
rojstvo: 51cm in 3920g, OG 35 cm
1 mesec: 55cm in 4590g, OG 37,5 cm

user posted image   sanje2 - anej
rojstvo: 49cm in 3020g, OG 34,5
1 mesec: 51cm in 3790g, OG 37,5

user posted image   lillchy123 - Naja
rojstvo: 45cm in 2130g, og:30 cm
1 mesec: 49cm in 3000g, og:34cm

user posted image   zalcy - neža
rojstvo: 43cm in 2020g
1 mesec: 47cm in 2800g, og:33cm
2 mesec: 50cm in 3480g, og:34,5cm
3 mesec: 55cm in 4800g, og:37cm

user posted image   barbi 195 - Neža
rojstvo: 50cm in 3210g, og:34cm
1 mesec: 54cm in 4050g, og:37cm
2 mesec: 60cm in 5100, og: 39cm

user posted image   malecka_mateja - Tin
rojstvo: 49cm in 3100g, og:35cm
1 mesec: 54cm 4065g, og:36cm
2 mesec :59cm in 5390g

user posted image   mala - lenart
rojstvo: 51cm in 3650g, OG:35,5cm
1 mesec: 53,5cm in 4510g, OG:37cm

user posted image   ninibo - neo svit
rojstvo: 53cm in 3240g, og:34 cm
1 mesec: 55cm in 3930g, og:36 cm

user posted image   blanči - eva
rojstvo: 50cm in 3600g
1 mesec: 55,5cm in 4740g
2 mesec: 56cm in 5470g

user posted image   teodora75 - svit valentin
rojstvo: 53cm in 3500g, og:36cm
1 mesec: 53cm in 4750g, og:37cm

user posted image   nenka7 - blaž
rojstvo: 3570 g, 53 cm
5 tednov: 4420 g, 56 cm

user posted image   katalenca - david
rojstvo: 52 cm in 3510, og:37 cm
1,5 mesec: 58,5 cm in 4900g, og:39cm

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 14:24:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Natalija28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1930
10.11.2010 14:33:07   
lumpa6
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

za danasnje glasove

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914
glas oddan

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
   [Brisano sporočilo]
10.11.2010 14:43:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1932
10.11.2010 14:45:56   
Jinx
Midve prideva user posted image

I Am One Of God's Mistakes

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
10.11.2010 15:09:35   
Izabelina
Sem pa jaz vse lepo splanirala, torej za roj. dan sem dragemu podarila vikend na Pohorju in sicer za ta vikend. Po pregledu sem zavila se v namo in si kupila seksi spodnje perilo, da bova odprla sezono tako kot se gre - lep apartma, seksi spodnje perilo, se sveck ne smem pozabit, vino sem pa mojemu narocila, da mora s seboj vzet. Sedaj se moram pa le se s sinkotom pogovorit, da bo pridno panckal

tut js mam tak načrt... sam, da že končno neham krvavet grrrrrrrrrrrrrr no midva bova kr doma, ampak ostalo je pa u planu... sam mislm, da ne bo uspel za moj rd, mogoče bo pa za najino obletnico...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Jinx)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
10.11.2010 15:31:29   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28

RR fajn šteka že par dni. user posted image
Mateja - Klementina pravi, da nima časa te teden. A se bova pol dobili samo s Tejči ali se bomo raje dobile drugi teden?

lahko se tateden in drug user posted image user posted image user posted image user posted image kak pa ima tejči čas?

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Natalija28)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
10.11.2010 15:35:45   
malecka_mateja
dan!

hvala vsem za držane pesti in pikepoke ampak na žalost nimam dobrih novic.user posted image user posted image user posted image user posted image sem čist ven padla danes. jokala in vreščala je tako zelo da sem še jaz ker ji je na eni strani cevkico ven potegnil in seveda to boli. boga revica. in seveda ima spet vodo za bobniči pa še bobnič se je začel vihat nazaj in je operacija potrebna ker to ni dobro in lahkoizgubi sluhuser posted image user posted image user posted image user posted image najbolj me mori anestezija ki za tako male otroke ni glih ok oziroma je je večkrat ni ok.user posted image user posted image user posted image pa še rekel je da tudi po tej operaciji ne garatira da bo ok. obenem bodo postrgali tudi žrelnico še malo ker se je spet zdebelila. no takole imamo.

Katrinka glasova oddana. kako vam kaže?
ninibo hvala za pohvale glede čebljanja. ja res ga je lepo poslušat. ko je sit in mu nič nemanjka nas tako zabava user posted image user posted image user posted image

grem še en sprehod ker smo se prišli vmes nahranituser posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
10.11.2010 15:43:54   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja
najbolj me mori anestezija ki za tako male otroke ni glih ok oziroma je je večkrat ni ok.user posted image user posted image user posted image pa še rekel je da tudi po tej operaciji ne garatira da bo ok. obenem bodo postrgali tudi žrelnico še malo ker se je spet zdebelila. no takole imamo.

user posted image user posted image user posted image mateja!!! PRibližno vem kako se počutiš, vsaj glede oprqacije in narkoze. Lija je bila pri treh mesecih tudi operirana zaradi dimeljske kile, in nič kaj luštno ni tako malega dojenčka predat v roke kirurgom. Dobesedno. Jaz sem jokala ko dež, čisto me je zlomilo ko so mi jo vzeli. Potem je bilo najhujše čakanje, da jo zopet ven pripeljejo. Ampak se je vse dobro izteklo, in tudi pri vas se bo!!!!!! Boš vidla.

Neposredna povezava do sporočila: 1937
10.11.2010 16:15:01   
malecka_mateja
jazzy sej se bom skulirala samo rabim malo časa. res pa ni prijetno. pa zdaj me še obremenjuje ker nebom mogla it z njo ker me Tin potrebuje in bo šel ati... ma sej bo. hvala ti da me razumeš

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
10.11.2010 17:55:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: archie

IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

A si mu ponudila kdaj caj za pit? Jaz sem ugotovila, da je Teja vcasih fuuul zejna. Ceprav je skoraj cisto na mojem mleku. ampak vceraj zvecer je spila 180 ml caja! Toliko ga se nikoli ni. Vedno ga je max. 30 ml. sedaj ji ga ponudim veckrat na dan. vcasih ga sploh noce, vcasih ga malo spije, vcasih pa ful.

Igrace: nase ne zanimajo se cisto nic. user posted image

a ti jo hraniš samo s svojim mlekom pa ji vseeno dodajaš čaj? ali dodajaš še kaj? ker meni se tudi zdi, da je včasih full žejen pa mu ga ne upam dati preveč - samo par požirkov.

Igrače pa našega maaaaloooo zanimajo šele kakšen teden. ga pa zanimajo ljudje. full opazuje obraze in posluša glasove. pa vrtiljak nad posteljo mu je wohoooo fajni.

kaksen dan je samo na mojem mleku, kaksen dan pa dobi obrok ali 2 AM. caj ji pa vedno ponudim. vcasih ga spije vec, vcasih manj. na zacetku sem ji ga tudi jaz dala samo kaksen pozirek, sedaj ga pa dobi toliko kot zeli. problemov nima nobenih, kljub caju pa se vedno poje po vec kot 900 ml na dan.

midva imava od vrtiljika samo lucko in glasbo. sam vrtiljak ji se ni zanimiv.

pa ji ponudiš čaj pred ali po obroku?

vrtiljak sem mu pa jaz ene 2 dni navijala čisto brezveze, ker ga ni niti malo zanimal. ima pa glasbo in igračke, nima lučke. no tretji dan je začel opazovati sence igračk na steni, potem pa kar igračke. in zdaj se fuuull krega ko vrtiljak neha delati... potem pa po enih 10navijanjih zaspi user posted image

(odgovor članu archie)
  Neposredna povezava do sporočila: 1939
10.11.2010 17:57:23   
Anonimen

jazzy sej se bom skulirala samo rabim malo časa. res pa ni prijetno. pa zdaj me še obremenjuje ker nebom mogla it z njo ker me Tin potrebuje in bo šel ati... ma sej bo. hvala ti da me razumeš

se poskušam postaviti v tvojo kožo pa sem, da se ne morem. ampak že samo ko si predstavljam, da bi F. šel na operacijo... ajoj. mislim na vaju obe!

Neposredna povezava do sporočila: 1940
10.11.2010 18:20:39   
benika

user posted image user posted image user posted image user posted image Te razumem. Smo 2x dali to čez.

Neposredna povezava do sporočila: 1941
10.11.2010 18:45:28   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: T.Z.

pa ji ponudiš čaj pred ali po obroku?

čisto odvisno. Včasih, če dobi že celo flaško mleka in je še kar tečna, ji ponudim čaj. Če ga noče, potem hoče kaj drugega. Na začetku sem ji ga dajala pred obrokom, da je ni tolk napenjalo. včasih ga dobi kar tako med obroki, ker je nemirna.

Malecka_mateja: user posted image user posted image kdaj ima operacijo?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
10.11.2010 19:04:32   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Kavica petek - same time, same place??? KOlosej ob 10:30

yes yes

IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

IZVIRNO SPOROČILO: katrinka

za danasnje glasove

http://www.spedenaj-moj-avto.si/si/spedenaj-moj-avto-2010?c=Blaz-S&cid=914
glas oddan

hvala

malecka_mateja - o joj,nisem vedla da je tako hudo...bodi mocna da zdrzis a prav...drzim pesti da bo vse ok

almera - ej tok dalec ni v planu k ni dnarja,bolj evropa pa tko za vikend najprej...bi pocas zacela da vidm kako in kaj....
mogoče pa najprej po slo pa pol naprej - da se navadimo

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
10.11.2010 19:06:59   
archie
katrinka, do kdaj glasujemo?

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
10.11.2010 19:59:41   
malecka_mateja
hvala punce

benika a sedaj je pa ok? a isto stvar ste bili?
arhie nevemo še datuma v kratkem baje. nazadnje smo imeli v roku 14 dni zdaj bomo videli.

grem malega kopat pol pa spanje. če bo kaj spanja

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
10.11.2010 20:16:20   
katrinka

katrinka, do kdaj glasujemo?

do 23.11. potem pa bo prvih 10 po stevilu glasov slo dalje oz. med teh 10 izbere komisija zmagovalca...tko da deseterica je cilj...
archie - prides v petek v lj na kavo

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
10.11.2010 20:30:20   
benika

Jakob je bil operiraz zaradi zajčje ustnice in volčjega žrela. Ima pa tudi 50% izgubo sluha, tako da p.r.e.k.l.e.t.o dobro vem, kako ti je trenutno pri srcu.

Neposredna povezava do sporočila: 1947
10.11.2010 20:53:41   
Katalenca
Almera, tudi mi nameravamo drugo leto v ZDA. Razmišljam še o najemu avtodoma ali avtomobila. Julija bo tamali star 10 mesecev, torej še taprav čas za potovanja.
Zagotovo te še kaj povprašam o potovanju po NZ z dojenčkom. torej ste se lepo imeli. Kakšne težave na poti?

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
10.11.2010 21:13:55   
nenka7
malecka_mateja user posted image  user posted image mislimo nate!!

naš mali je nemiren včasih tudi v vozičku, ampak ga najraje napokam, ko spi, da mi ne tuli po celem mestu... me je pa danes dobesedno ob živce spravil, sem klicala moža, da je prišel iz službe, ker enostavno nisem mogla več. še sedaj mi gre kar na jok. sploh ne vem, kaj narobej delam. in potem razmišljam same traparije in se sekiram in jokam in je živ obup. ko je mož prišel domov, je pa ravno zaspal in ga je napokal, da sta šla ven, mami pa direkt v posteljo. uničena sem, priznam. niti nimam časa, da si kaj skuham, torej ne jem, pustim ga le da grem na wc in seveda poslušam vreščanje... ponoči je noč čisto prekratka in očitno se mi je nabralo. pa še prehlad je dodal svoje in priznam, da so mi malo živčki ušli izpod nadzora. ampak sem se vseeno zmenila z družinskim prijateljem, ki je pediater, da ga pogleda en dan, da me pomiri, da je z malim vse ok, ali pa da pove, kaj je narobej, da ni zadovolen... hvala vam punce za vzpodbude! danes sem jih res rabila...

sicer pa trenutno čakam, da ga spakiram za spanje, trenutno se crklja pri možu, seveda ne gre čisto brez pritoževanja, ampak se sigurno pozna, da je on miren, jaz pa živčna in to user posted image definitivno čuti in je potem še slabše. preveč se sekiram, priznam

29. 9. 2010 nama je spremenil življenje najin bučko Blaž

23. 11.2011 se je naši družini pridružil Tevž

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
10.11.2010 21:14:56   
malecka_mateja
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Jakob je bil operiraz zaradi zajčje ustnice in volčjega žrela. Ima pa tudi 50% izgubo sluha, tako da p.r.e.k.l.e.t.o dobro vem, kako ti je trenutno pri srcu.

huh ja torej res vešuser posted image upam da ste sedaj ok.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?