Anonimen
|
"najtavečji otroci" (beri: dedci): sem ravno včeraj znorela na mojga (itak sem bila že raaahlo živčna, ker se je mali jokal), da sem se odločla za enga otroka in ne za dva in da naj se neha obnašat kot da je on dojenček pri hiši... mislim... s prstom mu moram pokazati vsako stvar, ki jo je treba narediti, sam ne vidi NIČ. s tem, da sem tudi ena izmed tistih "srečnic", ki je cele dneve sama s tamalim - dela od 8-16:30, tako da gre od doma 7:25 in pride domov okoli 17:30-18h. ah ja, seveda ima 1-2x tedensko še predavanja in pride domov okoli 20h. že v soboto mi "je počil film", ko sem mu govorila, da naj gre ven s tamalim, da jaz sem bolna in da naj me ne čaka. pa je bila ura "kar naenkrat" 15:30 in on meni "ah ne vem če bom šel". sem se bolna spakirala, oblekla malega in šla za pol ure ven. pa on za mano "pa daj, bodi ti not, grem jaz ven". sem itak znorela, da norca se pa ne bo delal iz mene, da ga ne bom več prosla naj se s tamalim ukvarja, da če se lahko takrat ko sem jaz zdrava da ni da se ne more takrat ko sem jaz bolna. je imel "dan lenobe" zgleda. ne vem kaj ga meče, res ne! zgleda, da bom mogla še enih parkrat znoret da ga spravim k pameti sleepy: kje jih pa naročate? a lahko dobim kakšne linke proooooooosiiiim?! še en otrok: dokler mojmu ne vbijem v glavo, da če imava otroka to še ne pomeni, da se tudi on lahko obnaša kot dojenček 100% ne. prej ko mi to rata, prej bo še en na vrsti... ne saj se hecam, v bistvu ni tako hudo kot se bere, pride pa kak dan, ko bi mu res lahko vrat zavila. dejansko mam pa super dedca, pa trudi se tudi, kar je meni pomembno. včasih pač pogrne na celi črti parkrat zapored, jaz imam slab dan pa mu jih napojem. sem pa tudi jaz kar precej razvajena - me je on razvadil čeprav bi bilo super, če bi bil več doma, ampak... tako je življenje, vsega ne moremo imeti. pa mogoče niti ne bi bila tako ostra zadnje dni do njega, če mi njegova mama ne bi dvignila pritiska z njenim "oooo mojmu (fotru od mojga, torej njenmu) pa ni blo treba nikol otroke porihtat, sem to vse sama delala"... ja bemuboga js pa hočem, da MOJ pa ve da ma otroka pa kak se ga poštima pa da otrok že zdej ve, da ma tud fotra ne pa sam mamo. zraven me pa babji še tko gleda, kot da sem ne vem kak zmaj od babe, ker mora A. kaj doma tud naredit. bemtiš, njej je tašča pospravljala pa kuhala pa otroke čuvala; men skuha sicer mama (ker se mi ne splača samo zase, moj hodi na malico)... ampak za vse ostalo sem pa gladko sama, če mojga ne vprežem.
|