lillchy123
|
čer ste se razpisale trma- ha ha, moj se ni sam vrgu na tla ampak je še z glavo ob tla butal!!!! in ignoriranje mu ni pomagalo nič!! ker se je vstal in prišel pred mano , se spet vrgel na tla... jaz počepnem k njemu in se skušam mirno pogovorit zakaj tako in bla bla bla.. običajno pomaga, čeprav pol ne razume. kontracepcija-sem si dala kar obroček. če nas zamika še kakšen , ga bom dala ven, drugače pa imam 5 let mir. hranjenje- Naja poje eno dojko na obrok. Vagam jo 1x na 14 dni, čin ko vidim, da se dost redi, je to to. Drugače sem jo pa že tudi vmes vagala, ker so me vsi neki psihirali kok malo časa je in sem ugotovila, da poje včasih 120ml, včasih pa tudi samo 40ml. Tudi mam včasih občutek, da so dojke čisto prazne, ko pa začne mala vlečt, mleko kar šprica ven. Po moje je res - manj se obremenjuješ, boljš je. Izabelina- te čisto razumem. Jaz se včasih še vedno počutim tako, ko vidim Lukove sovrstnike in kaj zmorejo, moj sin pa ne.Da sem jaz kriva. Ampak veš kaj? Oba najina sončka bosta odrasla v prečudovitain kar je meni najvažnejše- zadovoljna človeka. Almera- dej ti mal bolj natančno napiši, kje se potepate, ker vas bomo mi kar kopirali! kavca- uf... Luki je spet prehlajen in ker še ne zna pihniti skozi nos, bo jutri doma. potem pa še ne vem.. pa s ta malo imava razvojno, pa moram pogledat kdaj.. pa tok sem že potrebna enga čveka v civilizaciji. sem ko stara mama- skoz v trenirki a v petek se tud dobite? Dons je pa Naja HB manj jokala in upam, da tko ostane. mislim, ker to je pa tu mač. sem še jst jokala zraven- malo zaradi nje, malo pa zato, ker nisem mogla bit z Lukcem, ker sem skoz Najo tolažla. Luki si je pa tko želel, da grem spat z njim . Sem ga navadla, da če sem pri njemu, ugasne lučko (drugače ima prižgano) in mi je tko letel jo ugasnit in me s tistimi velikimi očki gledal in prosil naj pridem k njemu... No, sej dons sva nadoknadila lepo, mirno in dolgo nočko vsem