|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: služba - premestitev v drugo poslovalnico 12.9.2010 18:59:59
|
|
|
|
josephine27
|
če imaš sodelavk malo in so ti ful drage potem lahko tud kako malenkost kupiš. sicer pa kakšna kavica,sok, mogoče kakšni piškoti da se bojo lahko posladkale. vsaj jaz tako mislim.
|
|
RE: služba - premestitev v drugo poslovalnico 12.9.2010 22:03:37
|
|
|
|
tt79
|
Js sem tut zs pijačo Meni recimo angelčki ne pomenijo nič in če bi ga dobila, bi najbrž pristal v kakšnem kotu in bi mi sčasoma postal navlaka
|
|
|
RE: služba - premestitev v drugo poslovalnico 12.9.2010 22:49:38
|
|
|
|
zivzav
|
se strinjam s tt79, definitivno pijačka.....ponavadi je tako, da se mi v tistem trenutku zdi zelo lepa gesta pol pa začnem premišljevati kam naj to sploh dam, pristane pa skoraj vedno v smeteh
|
|
|
|
|
RE: služba - premestitev v drugo poslovalnico 13.9.2010 8:55:55
|
|
|
|
kristinaj
|
jaz takim stvarem pravim šara, ker nimam kaj z njimi, se zadevajo in moram samo prah z njih brisat... raje bi jih povabila na pijačo, pico...
|
|
 | Stran: [1] |
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!