|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 10:01:29   
zvezdan
kambiatek, kar zmrazi me ko berem tvoje vrstice. Glede na tvoja pripovedovanja ti tako hladno vzdušje doma ne ustreza. Več kot očitno je, da se žena ne želi tvojih dotikov. Kako vse to preživiš mi ni jasno. Kambiatek nikoli ni prepozno...pojdi, začni se družiti in morda spoznaš kakšno mično gospouser posted image Tvoja partnerka ni bila iskrena do tebe in nikoli ne bo...verjetno te tudi ne spoštuje. Živi se le enkrat in moški sredi 50 so še vedno šarmantniuser posted image
Morda se motim in prosim kambiatek ne zameri, ampak meni tole vse bolj vleče na to, da si ti hotel vse življenje ustreči njej-torej si bil tako kot neka copata...ženska pa samo rabi moškega - če veš kaj hočem povedati. Posledično te seveda ne spoštuje.

Ali sta se o tem poskusila tudi kaj pogovoriti? Če sta, kakšno je njeno stališče?





_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 10:17:49   
kambiatek
Zvezdan, imaš prav, le da si tega nikoli nisem priznal, namreč, da sem ji hotel v vsem ugoditi. Ona dejansko dobi vse, kar si (v danih možnostih, seveda) zaželi. Glede na povedano bi verjetno tudi veliko seksala, če bi bila to njena želja. Pa očitno ni. Vesel sem, da sem sprožil to debato. Z njo sem se prisilil k razmišljanju. Hvala.

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 10:21:20   
ronja
kaj pa če bi jo enkrat, ko bo ob nedolžne objemu okamenela, odkrito vprašal? "Te moti, če te objamem?" "Se bojiš, da hočem spat s teboj?" "Si kaj jezna name? Prosim, povej mi!"

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 10:36:02   
mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
kaj pa če bi jo enkrat, ko bo ob nedolžne objemu okamenela, odkrito vprašal? "Te moti, če te objamem?" "Se bojiš, da hočem spat s teboj?" "Si kaj jezna name? Prosim, povej mi!"


jaz pa mislim, da je v vseh letih že probal komunicirat. bolj se mi dozdeva, da druga stran noče niti debatirat o tem..

in ja, meni se tudi 50-60 ne zdijo taka leta. mislim nobena leta se mi ne zdijo "preveč" karkoli user posted image moje stališče je,da itak moraš brcat dokler dihaš, ker drugače - v čem je smisel da sploh živiš po "preveč" letih? po tej logiki se bi vsi morali sami fentat, ko se počutijo prestare da bi še kaj spremenili. ker itak ne bo neobene razlike, če jih ni ali pa so. ni res?
in kakorkoli, VEDNO se ti lahko zgodijo najbolj nenavadne in lepe stvari, če si star ali mlad, nima veze. samo ven moraš it in bit neustrašen in neomajen, v želji da najdeš kar želiš user posted image sledi svoje srce in vse bo sčasoma prišlo k tebi, vedi to. user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 10:45:58   
ronja
jaz pa mislim, da je v vseh letih že probal komunicirat. bolj se mi dozdeva, da druga stran noče niti debatirat o tem..

Verjamem - ampak je za preverituser posted image . Saj veš: upanje umira zadnjeuser posted image (PS: poslala sem ti mail - odgovor izpred 2 let, če še maš istega).

Glede tega tu si še nisem ustvarila čistega mnenja - če je žena zatraumirana, bi lahko to z neko psihoterapijo rešila in ker se glede vsega ostalega suepr razumeta, bi se lahko imela super. Verjetno tudi njemu seks ne pomeni toliko, sicer ne bi zdržal toliko časa. Jo ima pa rad, zato bi težko kar šel. Ne vem... Zato pa še tipam.

Sicer pri 60ih ljudje lahko začnejo drugo življenje, mojadva sta oba dobila svoja partnerja pri teh letih. In so prav hecni 60letniki, ko so zaljubljeniuser posted image .

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 11:06:44   
mateyka
Sicer pri 60ih ljudje lahko začnejo drugo življenje, mojadva sta oba dobila svoja partnerja pri teh letih. In so prav hecni 60letniki, ko so zaljubljeniuser posted image .


ja, saj to pravim - sploh nima veze kok si star user posted image recimo jaz, ful stara, zgledam pa tok kot se počutim - 25 user posted image user posted image user posted image

(PS: poslala sem ti mail - odgovor izpred 2 let, če še maš istega).


mam istega afaik, nisem pa nič dobila.. a vabiš na Doboš torto ali Madjarico, kot si enkrat omenila da boš? user posted image user posted image


< Sporočilo je popravil mateyka -- 29.9.2010 11:08:11 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   [Brisano sporočilo]
29.9.2010 11:36:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 11:38:20   
mojamura



IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Na tem mestu bi odgovoril še tebi, mojamura. Zakaj se bojim ločitve. Sem malo starejši, in sicer med 50 in 60 let. Da bi se ločil in potem iskal žensko, ne bi šlo. Morda bi moral biti za to motiv, to pa bi bilo le, če bi se zaljubil. Do česar pa še ni prišlo in tudi verjetno ne bo. Je pa tudi vprašanje, ali bi potem dobil bolj ustrezno žensko. V teh letih je tudi težko začeti znova. Lp kambiatek.
 

razumem. vendar, da te vprašam še nekaj. ali ni boljše biti kvalitetno sam (tudi brez ženske), kot pa nekvalitetno vezan? vem da je to, da najdeš koga, ki bi ga ljubil zelo težko, vendar ti zaradi tega ni potrebno vztrajati z žensko, ki očitno, brez peska v oči, tebe ne ljubi, niti je ne privlačiš. Ne rabiš iskati žensko. Ni to motiv za ločitev. Si že 20 in nekaj let nesrečen, zakaj si ne dovoliš biti srečen, vsaj v jeseni tvojega življenja, pa tudi, če boš sam.
Mogoče bo pa prišla tista gospa (ki bi te znala osrečiti), ko je sploh ne boš iskal.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 83
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 11:49:16   
krauca
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Tudi ljubica odpade, ker bi šlo za goli seks, do tega pa tudi meni ni. Da bi imel ljubico, ki bi jo imel rad, istočasno pa živel z ženo, kaj takega pa se mi zdi nemogoče, vsaj zame ne.


zanimivo .... jaz sem pa vedno mislila, da moški če ne dobi doma - slej ko prej poišče drugje ... in seveda odvisno od tega kaj najde bodisi nadaljuje (udobno) življenje doma, začinjeno s posteljnimi aktivnostmi izven doma, bodisi si ustvari nov dom ...

ne vem, težko je "svetovati", ti najbolje veš koliko te ta ženina aseksualnost moti in očitno si se že toliko navadil in ti tudi misel na to, da v tem življenju pač ne boš kaj dosti sexal, ni nevzdržna, tako da vztrajaš. iz tvojega pisanja sem razbrala, da ne misliš kaj dosti o sebi in nisi prav samozavesten - mogoče zaradi vztrajnih ženinih zavračanj, mogoče se ti zdi, da nimaš kaj dosti ponuditi .... ne vem. vem pa, da to kar misliš -  to SI.

mene zbode predvsem to, da žena ob tvojem objemu otrpne. ojoj. žal mi je da nista iskrena eden do drugega. a ni škoda? živi se samo enkrat (no, v tem življenju :-)). če si na ta način srečen - ok. če nisi - nikoli ni prepozno za spremembo.

kakršna koli bo tvoja odločitev - z njo (odločitvijo) boš živel ti, ne mi tukaj na RR.

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 84
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 11:51:12   
madela
Kambiatek,hudo je brat te tvoje vrstice. Verjamem,da trpiš in ti je hudo. Svaka ti čast,da s tem praktično živiš brez,da bi pomislil na odhod. Ampak vprašaj se,če si pripravljen s tem živet za zmeraj...in ta zmeraj se sliši v tem primeru grozno!

Lahko vama priporočam samo še to,da se odklopita od vsakdana in gresta na kak mini dopust,da se posvetita res samo drug drugemu.In seveda glej da ne bo imela nobenega razloga,da se ti umakne-torej delo pozabit doma.user posted image  Pa za tiste dni pozabi na spolnost,ne pozabi pa na nasmehe in vse tiste male bežne dotike. Toliko,da bi v njej prebudil romantiko.Čist neprisiljeno...
Saj nam je ja vsem že prirojena želja po dotikih,po crkljanju,pol je tudi njej,ampak nekje obstaja ena huda zapreka pri njej.
Pa mimogrede...kolikokrat ji omeniš,da si želiš spolnosti? A je to vsak dan,tedensko,še redkeje?
Želim vama srečo,da nekako uredita vajine zadeve.


(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 85
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 12:30:13   
sakuL
zelo lepo od tebe, da si kljub vsemu po tolikih letih še vedno zvest svoji ženi user posted image

Ali mogoče obstaja varijanta, da pa ima žena drugega?
Kako pa odreagira/ali je odreagirala takrat ko sta sexala? Ji je takrat ugajalo?
Kako je takrat "pristala" na sex, ko je zanosila?

Odkrit pogovor je bistven v vsaki zvezi, povej ji kar si povedal nam.

lp




_____________________________

**najraj**

"A baby is something you carry inside you for nine months, in your arms for three years and in your heart till the day you die."

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 86
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 13:28:09   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Draga madela, marsikaj poskušam, pa se načelno dogaja takole (le nekaj primerov). Ko npr. prideva domov iz službe, jo skušam objeti in poljubiti, pa se velikokrat izvije iz objema z opravičilom, da se mora preobleči. Ko npr. v soboto zjutraj (takrat imava edino možnost neomejenega crklanja) zlezem k njej v posteljo, me vpraša, koliko je ura. Ko ji povem, pravi, da bo vstala, ker ima veliko dela. Če je boj zgodaj, pa ob objemu otrpne in leži povsem mirno in verjetno čaka, da bom prenehal s crklanjem. So pa tudi izjeme, seveda. Ko sem včeraj ob gledanju TV sedel k njej na kauč in jo nežno objel, je kar otrpnila. Ob vsakem mojem gibu je kar trznila. Potem sem se umaknil in gledal naprej. Ta umik sem seveda razumel kot odobravanje. Napisal bi še marsikaj, pa mislim, daje dovolj. Na tem mestu bi odgovoril še tebi, mojamura.


Do tukaj vse stekam.


Zakaj se bojim ločitve. Sem malo starejši, in sicer med 50 in 60 let. Da bi se ločil in potem iskal žensko, ne bi šlo.


Potem tebi zivljenje z zeno pravzaprav sploh ni odvec. Odvec oz. problem je samo njeno stalisce do seksa....

Morda bi moral biti za to motiv, to pa bi bilo le, če bi se zaljubil. Do česar pa še ni prišlo in tudi verjetno ne bo. Je pa tudi vprašanje, ali bi potem dobil bolj ustrezno žensko.


Hm... torej ali presaltati od ene mrzle postelje v drug bolj toplo, vendar ob izpolnjenem pogoju, da se zaljubis, pa se takrat dvomis, da bi bilo kaj boljse.
Pravzaprav, ti bi sel, samo ne da se ti samemu ne prati, ne likati, ne urejati vse potrebno (odvec ti je , ker si ze v letih), pa bi preskocil v tujo posteljo, ki bi bila bolj zabavna, samo ne ves ali bi ti ta nova postelja ustrezala tudi v pranju likanju, kuhanju.... pa ce bi se zaljubil morda.. ( malo te vseeno zaslepi), ampak ce boljse premislis, pa nisi v letih , da bi kar tako iskal zensko...

V teh letih je tudi težko začeti znova. Lp kambiatek.


Ce se vsega tega zavedas in  nisi pripravljen na nic, kar ti ne garantira popolnega uspeha oz, izpolnitve zelja, nevem zakaj sploh sprasujes kaj naj naredis.
Ker doma je udobno, ti se ne bi zenini oskrbi odpovedal, pripravljen nisi narediti nic, tvegati ne nic.... nekako pomislim, ali cakas da se katera od tu javi pa te potesi?

Muci me obcutek, da je v tej zgodbi nekaj zamolcanega.


_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 87
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 13:30:21   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

kaj pa če bi jo enkrat, ko bo ob nedolžne objemu okamenela, odkrito vprašal? "Te moti, če te objamem?" "Se bojiš, da hočem spat s teboj?" "Si kaj jezna name? Prosim, povej mi!"


Ronja.... po koliko letih to zakona? Saj ni res, pa nista premlada mladoporocenca. Da to poves nekomu, ki ima 18, 19 ler in se je glihkar porocil, pa ajde nekak.. ampak odraslemu cloveku sredi 50-ih?

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 88
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 13:39:53   
kambiatek
Frodo Bisagin, res, morda je zamolčano le to, da imam ženo še vedno rad.

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 89
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 14:28:51   
mojamura



IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Frodo Bisagin, res, morda je zamolčano le to, da imam ženo še vedno rad.
 

kambiatek. kapo dol, da imaš rad ženo - malo kateri moški bi ostal z njo toliko časa in to na ''suhem'' (če se grobo izrazim).
ne vem, ali zaljubljenost traja več kot 20 let, ampak....kako jo lahko imaš rad po vsem naštetem? preberi si še enkrat svoje pisanje. ker po tem vsem sklepam (žena te ne spoštuje, nima te rada, ni ji do sexa s tabo, niti do nežnosti) da ma ali Frodo Bisagin prav, da bi ti najbolj manjkal hotel in čistilni servis Žena, ali pa si nam nekaj zamolčal...ali pa kot se temu politično reče, da si prikrojil resnico.


_____________________________

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 90
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 14:52:09   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Frodo Bisagin, res, morda je zamolčano le to, da imam ženo še vedno rad.


Del tega kar bi ti odgovorila je ze podala mojamura, pa ne bom ponavljala.
Morda pa samo mislis, da imas zeno rad. MOrda iz straha, ker ce si priznas, da je nimas rad bi po neki logiki moral ukrepati, a tebi vec kot ocitno do tega ni.
Pravis, da se niti ne ve ali bi nasel "bolj ustrezno zensko"
Bolj usrezno za kaj? Od te ki jo imas (po tvojih besedah), je se Ancka bolj ustrezna...

BTW: IMO clovek, ki ima rad ne operira s kategorijo ustrezna zena.  Operira s kategorijo ljubljena zena.

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 91
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 15:09:06   
zvezdan
rad imaš lahko tudi sladoled! Tako da razmisli, če ni to le neka navezanost in zgolj želja po lagodnosti, ki te veže na ženo.


_____________________________

Hvala angelom, ker so z mano zaplesali, in hudiču hvala, ker mi ni porezal kril.

za srečo moraš iztegniti roko

(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 92
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 15:16:50   
madela
Po moje tukaj ni poanta samo v lagodnosti in navezanosti. In kdo je rekel,da osebe,ki ne izpolnjuje vseh tvojih priakovanj ne moreš imeti resnično rad....ej,tudi naši otroci ne izpolnjujejo vedno tistega,kar bi mi radi,pa jih imamo zato vseeno iz vsega srca radi. Ok,ni najbolj dobra primerjava,pa vseeno.
Dolgoletnega zakona ne zavržeš zaradi ene stvari in mislim,da se je Kambiatek obrnil na nas po pomoč,kaj bi lahko še naredil drugače. Celotne zgodbe mi itak ne bomo izvedeli,ampak vseeno ni na nas da odločamo oziroma ugibamo,kdo ima koga rad in kdo ne!
Jaz verjamem v prezpogojno ljubezen,ki ni pogojena z nobenimi dobrinami,ne telesnimi in ne materialnimi. Res pa je spolnost en velik dejavnik,ki vpliva na naše odnose in pri veliki večini s tem ni problemov....so pa tudi taki,pri katerih nastane problem in verjamem,da je zelo hudo...

(odgovor članu zvezdan)
Neposredna povezava do sporočila: 93
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 18:17:28   
Anonimen
Draga madela, marsikaj poskušam, pa se načelno dogaja takole (le nekaj primerov).
Napisal bi še marsikaj, pa mislim, daje dovolj

Ti pa hitro obupaš, a ne? To, kar si napisal je nekaj (samo nekaj) zelo podobnih poskusov, kako se ženi telesno približati, a žal so bili neuspešni. Ajde, z idejami na plan, če praviš, da imaš ženo rad. Tole, kar ti opisuješ, meni bolj zveni na štempljanje, ok, opravil sem svojo nalogo, odštancal, kar se v osnovi od mene pričakuje - in to je to. Lahko se motim, ampak tako mi zveni tvoje pisanje.

Nič privlačnega ni v njem, nič takega, da rečeš uauuu, s temle tipom bi pa seksal ob prvi priliki.
Ajde, zbudi se, namesto da pleteničiš in pogrevaš neke stare že davno preživljene zgodbe.

Zakaj se bojim ločitve. Sem malo starejši, in sicer med 50 in 60 let. Da bi se ločil in potem iskal žensko, ne bi šlo. Morda bi moral biti za to motiv, to pa bi bilo le, če bi se zaljubil. Do česar pa še ni prišlo in tudi verjetno ne bo. Je pa tudi vprašanje, ali bi potem dobil bolj ustrezno žensko. V teh letih je tudi težko začeti znova.


Uf, ti pa imaš zakoreninjenih prepričanj in stereotipov - skoraj tako kot tvoja žena glede seksa. Zdaj razumem, da pravzaprav funkcionirata idealno.

Ko bi vedel, kaj vse življenje prinaša user posted image ....ko se zbudiš in ko si upaš biti svoj in pogumen.

Ampak ti si žal že zelo zbledela kopija....

(odgovor članu kambiatek)
  Neposredna povezava do sporočila: 94
   RE: Zopet ta seks
29.9.2010 22:39:49   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Imel sem sestanek. Kot predsednik sem bil vedno urejen tip top. Tokrat pa ne. Ko me je žena videla, je vskliknila: Ja, za božjo voljo, kakšen pa si. Dejal sem, da niman ustrezne srajce. Počakaj, takoj ti jo bom zlikala. Čez 20 minut sem bil zopet tip top in šel na sestanek. Bil je ponedeljek. V soboto sem jo kot takrat že malo hudoben možek popoldne povabi k posteljnim aktivnostim. Takrat pa: Ali si nor, veš, koliko dela imam. Kdo se pa sredi popoldneva valja po postelji. Hotel sem ji odgovoriti, da marsikdo, pa sem to zadržal zase. Seveda je bilo to v tretjem zakonskem obdobju. 




Midva naprimer...pa še marsikdo drug,če ni časa zvečer,pol lahko izkoristiš popoldne,če res nimaš neki fulll nujnega za naredit.Jst mislim da vsaka "neživa" stvar lahko počaka...midva pač ne morevauser posted image

_____________________________

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 95
   RE: Zopet ta seks
1.10.2010 12:01:43   
jajula
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Draga madela, marsikaj poskušam, pa se načelno dogaja takole (le nekaj primerov). Ko npr. prideva domov iz službe, jo skušam objeti in poljubiti, pa se velikokrat izvije iz objema z opravičilom, da se mora preobleči. Ko npr. v soboto zjutraj (takrat imava edino možnost neomejenega crklanja) zlezem k njej v posteljo, me vpraša, koliko je ura. Ko ji povem, pravi, da bo vstala, ker ima veliko dela. Če je boj zgodaj, pa ob objemu otrpne in leži povsem mirno in verjetno čaka, da bom prenehal s crklanjem. So pa tudi izjeme, seveda. Ko sem včeraj ob gledanju TV sedel k njej na kauč in jo nežno objel, je kar otrpnila. Ob vsakem mojem gibu je kar trznila. Potem sem se umaknil in gledal naprej. Ta umik sem seveda razumel kot odobravanje. Napisal bi še marsikaj, pa mislim, daje dovolj. Na tem mestu bi odgovoril še tebi, mojamura. Zakaj se bojim ločitve. Sem malo starejši, in sicer med 50 in 60 let. Da bi se ločil in potem iskal žensko, ne bi šlo. Morda bi moral biti za to motiv, to pa bi bilo le, če bi se zaljubil. Do česar pa še ni prišlo in tudi verjetno ne bo. Je pa tudi vprašanje, ali bi potem dobil bolj ustrezno žensko. V teh letih je tudi težko začeti znova. Lp kambiatek.


mogoče se pa izogiba že osnovnim nežnostim ker misli da se hočeš mal crkljat, pol pa še kej več in se tega boji in se takoj odmakne. kakšna je pa bila pred poroko glede crkljanja? definitivno rabita srtokovno pomoč, ker takih stvari res ne moreta sama razrešit. mogoče se teb zdi da si ful razumevajoč ipd..ampak ti si razumevajoč glede na tvoje standarde, še vedno ji pa ne daješ tega kar ona potrebuje. ona ima velik problem, ki je postal tudi tvoj in rabita strokovnjaka, ki bo pomagal njej, tebi pa svetoval kako se zraven obnašat. 

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 96
   RE: Zopet ta seks
14.10.2010 12:38:56   
Bakfark
IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Vanjo sem se zaljubil, jo osvojil in po enem letu in pol sva se poročila.


Lepo ime!

Sicer pa ženska ni Amerika, da se jo osvaja. Da ne nadaljuješ živeti v zablodi, moški ne osvajajo temveč ženske izbirajo.

Običajno je pri moških tak, da je osvajanje pravzaprav še najbližje temu kar bi lahko imenovali z namenom sparjenja s samico avtodestruktivno ravnanje in obnašanje, samoponiževanje, ki ga skozi proces zapeljevanje postopoma stopnjujemo do te ravni patetičnosti, da se samici dejansko zasmiliš in iz sočutja do obupanosti v kateri smo že dodobra načeli lastno dostojanstvo, nasilno prekine našo blamažo in nas sprejme za svojega.

Misleč, seveda, da je ona popustila, se predala.

user posted image

(odgovor članu kambiatek)
Neposredna povezava do sporočila: 97
   RE: Zopet ta seks
14.10.2010 12:44:51   
Frodo Bisagin
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark

IZVIRNO SPOROČILO: kambiatek

Vanjo sem se zaljubil, jo osvojil in po enem letu in pol sva se poročila.


Lepo ime!

Sicer pa ženska ni Amerika, da se jo osvaja. Da ne nadaljuješ živeti v zablodi, moški ne osvajajo temveč ženske izbirajo.

Običajno je pri moških tak, da je osvajanje pravzaprav še najbližje temu kar bi lahko imenovali z namenom sparjenja s samico avtodestruktivno ravnanje in obnašanje, samoponiževanje, ki ga skozi proces zapeljevanje postopoma stopnjujemo do te ravni patetičnosti, da se samici dejansko zasmiliš in iz sočutja do obupanosti v kateri smo že dodobra načeli lastno dostojanstvo, nasilno prekine našo blamažo in nas sprejme za svojega.

Misleč, seveda, da je ona popustila, se predala.

user posted image


Moram sprintat, plastificirat in obesit na frekfentnem mestu.... user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Hlapci! Za hlapce rojeni, za hlapce vzgojeni, ustvarjeni za hlapčevanje. Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, biča vajen in željan!
(Ivan Cankar)

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 98
   RE: Zopet ta seks
14.10.2010 13:34:42   
Bakfark
Potem pa raje popravljeno verzijo, prva ima napake...

Običajno je pri moških tak, da je osvajanje pravzaprav še najbližje temu, kar bi lahko imenovali z namenom sparjenja s samico avtodestruktivno ravnanje in obnašanje, samoponiževanje, ki ga skozi proces zapeljevanje postopoma stopnjujemo do te ravni patetičnosti, da se samici dejansko zasmilimo in katera iz sočutja do obupanosti v kateri smo že dodobra načeli lastno dostojanstvo, nasilno prekine našo blamažo in nas sprejme za svojega.

Na koncu je moški zmeraj zmagoslavno prepričan, da je ona popustila, se predala.


(odgovor članu Frodo Bisagin)
Neposredna povezava do sporočila: 99
   RE: Zopet ta seks
14.10.2010 14:51:10   
kambiatek
Popolnoma ti dam prav, Bakfark. Ko je takrat videla mene, ki sem bil visoko izobražen, imel hišo, dobro službo in avto, poleg tega pa še kaj drugega, sem se ji tako zasmilil, da me je morala odrešiti samote, in se z menoj poročiti. Žal pa se ji očitno potem nisem več smilil. No, pa pustimo šalo ob strani. 

(odgovor članu Bakfark)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 [4] 5 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?