Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

tud sam 10kg gor pa sm vseen mela glukozni test. Nč kej tazga, neko ogabno saldkano vodo spiješ, sam k pol morš čakat tm(to je blo men bedno), če me bo pa zdej dala pa ne vem, bomo vidli.
pa je bila pravilno pristavljena tko da dojenje ni ravno prijetno, vsaj meni ni bilo nevem kakšen užitek, sploh ko dobi zobke.... sem pa na začetku uporabljala nastavke, ker ni mogla zagrabiti bradavice ker imam tudi jaz udrte in se niso prav nič izbočile do poroda....
Upam da bo steklo, z nastavki ali brez in da ne bo večjih problemov! Verjetno res nimamo vse prsi iz učbenika!
samo da vam povem, da je danes v Leclercovem katalogu ful stvari za nosečke, novorojenčke, dojenčke in doječe mamice. Nekatere stvari se res izplačajo. Mislim, da je katalog tudi na njihovi spletni strani.
. Presenečenje je bilo neverjetno in čisto nepričakovano. Sedaj se veselo pripravljala na novega člana - jaz že komaj čakam, obenem pa me je že nekoliko strah, saj gre za prvega otročka, izkušenj in znanja pa nimam nobenega. Si ve pomagate že s kakšno knjigo? Ima morda kakšen predlog?
Včeraj sva bila z mojim v Ljubljani, in me je presenetil ker sva šla po voziček (planirano je bilo kakšen mesec kasnej) tako da sva zdaj kupila od BABY SPA in sva fullllllll zadovolna. Vedno sem mislila da bo prvi nakup za bebeka mogoče kakšna cotka, ampak neeeee gremo kar v akcija z vozičkom. Zdaj bomo pa počakali na morflogijo (petek) in potem počasi akcija naprej, razen če me spet ne bo moj presenetil. Je pa izredno zanimivo opazovati bodoče atije kako skrbno sestavljajo voziček z ogromnim nasmehom.
Povejte,a se meni to zdi? Kakšno je vaše mnenje?