Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

- ultrazvok ni delala, no le toliko da je slišala srček, ker ga na uni mašinci ni (me je že zaskrbelo)... Potem smo se pa dobesedno cel dan potepali in uživali, še zvečer smo imeli fajn družbo, otroci so noreli. Zdaj sem pa tako izčrpana, da grem samo še spat...
. Eno lepo praznovanje, pa vse najboljše tvojemu "velikemu" Janezu
.
, tamal se skozi zbuja in to z histeričnim jokom, in to čeprav spim zraven njega. Tako se razjezi in raztrma, se sploh noče potolažiti, ampak gre še atija zbudit, pa kakav zahteva, prav težek je ratal, pa pravi da ga noge bolijo. Se mi zdi, da vse počne napol v spanju, da se sploh ne zbrihta, ali pa kaj čudnega sanja in potem to zahteva - npr. neko igračo ali risanko. Upam da bo to obdobje kmalu mimo, ker se zbuja skoz.
pa lepo praznujte
so me tak podplati bolel oz pete, pa utrujena tud do amena
no ja, za malega se že splača, ker je čist navit dones
Hujšat ne smem...bomo pol to dol spravljali z aktivnostjo in plezanjem. Od začetka sem se zredila že za 8 kg, zdaj pa sem noseča 18 tednov in 5 dni. Pred začetkom nosečnosti sem imela pri 167cm 60 kg, zdaj pa že 68... Ma, bolj ko tu berem, sem lahko srečna, da sem samo bajsi
torta je bila zelo dobra, edino ena rolada ne gre v promet, ker je malo presuha
danes sem že pekla pico iz včerajšnjih ostankov, da bom lahko danes frišne narezke naštimala...
mulo moj, se vidi, da ima te dni občutek, da se zemlja okoli njega vrti
zjutraj mi je spet trebuh otrdel, sem mela tako kepo, točno čutim celo maternico na otip