Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
, priznam da sem danes malo bolje spala, sicer še vedno v dnevni sobi, ker počakam da mine rafal kašljanja (tako se moj revež vsaj malo naspi), potem sem pa drnjohala do 6.30, ko me je zbudil sonček

- vse najlepše ob materinskem dnevu!
!!
...
Ne vem kaj mu je bilo, a se mu je ura že dones prestavila
. Je pa včeraj na hitrco (seveda takrat ko smo glihkarf vsi zaspali) začel bruhati, in to ene desetkrat do dveh ponoči, tok da mam dons goro posteljine in cunj za oprat (ker je bilo vse v spanju in ni zmogel niti malo počakati). Pa je bil cel dan ok, še zvečer smo šli na en sprehod ponoči, na sosednji hrib, potem pa tkole. Rihtal ga je kar ati, ker sem bla jst čist fuč od prejšnje noči, pa da se česa ne nalezem. No dons je pa samo enkrat bruhal in je že bolje, mislim, da bo do večera čist ok...
Drugač pridem k vam, pa te bom jaz z dekco pokrivala!!!
! Upam, da ti uspe vse plane opravit
.
.
....torej ne se podcenjevat!
in sva zelo vesela
pa sem se malo ****, ker mi je šivalni stroj skoz odejico vlekel, ker je pač iz velurja... mah, se bolj poredko usedem za šivalni stroj, nimam skor nobene prakse ... ampak sem zadovoljna
Ali sem jaz preobčutljiva? Pa ajde, nismo mi na vasi! To je ena bolj obiskanih sprehajalnih poti!
Tko, da mislim, da je to to
Vikend bo še pester, jutri dopoldan nas čaka šoping, ki je danes padel iz plana, popoldan pa zabava za rojstni dan pri sosedi. Sem ji obljubila, da ji bom pekla pice, ker (spet malo samohvale