Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

, je tako čudno, megleno, sam sonce sije vseeno...edino piha malček. Jaz sem šla že malo ven pohajat z mamo, moj je delal dopoldne. Za kosilo se je pa kar ona ponudla, tako da meni ni treba
kaj hočeš več
...
, jaz sem ravno prišla domov iz Pušenjakove UZ šole...moram reči, da sem navdušena, že z samim sprejemom (
še v 3D UZ tehniki. HB vse je tako kot mora biti
še malce ven na sončka in v shopping...je morala mamica nabaviti še nekaj stvari za malega
pa tko luštno toplo je bilo. Tiste, ki ste iz obale, a se je tista zadevšna v zraku že počistila? Pa kako kaj kaže vreme za ta teden. Bomo rabili na obali bunde ali vetrovke? Bom vesela kakšnega namiga zaradi pakiranja.
in da je zdrav in lepo napreduje.
-- modem ni delal, tak da bom dans malo na hit prebrala, nadoknadla pa jutri al pa čimprej
. Na MF pa te itak čakajo lepe novičke. Pošiljam
.
, sem se zbudila že ob 3.Pa nisem in nisem mogla nazaj zaspat,sem kot užeta cunja.Pa sej bo