juhica
|
Total kaj ???? Mene bi kap, a dej nehi, pol pa res hodijo preverjat!!! Joj jst sm bla mal več kot 6 let nazaj na bolniški pol leta, pa sm bila povsod (no največ res na sprehodih), pa nikoli ni nihče prišel - so pa res drugi časi... Dobr da si bla doma , sam zdej ve, kje živiš (mu ne bo treba več iskati) .... Bubu_bibi to je čist normalno za nosečnice. men se je zadnje dni malo umirilo (oz sem se navadila), ampak jst mislim, da hormoni zmešajo možgane... Skratka jst mam fuuul žive (še bolj kot ponavadi ) sanje, velikokrat zelo moreče, enkrat nedolgo nazaj sem se spraševala, če sem naglas zakričala, ker sem tako živo sanjala da kričim od jeze in groze in ne vem kakih občutkov v enih čist banalnih sanjah.... Ampak to ni še nič, v prvi nosečnosti sem se zbudila in imela privid, da neki lebdi v zraku (en obešalnik) in je še kar minuto trajalo preden se je razblinil - verjetno so se možgani tok dolgo prebujali... sem bila totalka prešvicana in sem mojga prebudila... Potem se je še v drugi nosečnosti parkrat ponovilo, sam sem vedela kaj je... Vikend je bil zaznamovan z bruhanjem, v soboto je blo cel dan ok, dokler nismo popoldne sedli v avto, da bi šli mal po šopingih (čevlji za vse, pa sončna očala zame), pa se je pred Moravčami tavelik cel pobruhal, smo takoj obrnil... Ponoči je bil na vrsti tamal ob 4 zjutri, potem pa še enkrat včeri zvečer - skratka nič hudega v primerjavi z rotavirusom lansko leto, tist je blo pa nepozabno ... pa še jst sem bila neki utrujena, kot da bi me neki lovilo, ampak je danes čist drugo. Smo tudi veliko spali, danes celo do 9.30 ...
|