trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady Jutro! Smrčanje je kr problem ja,pa sploh za nas ko že tk slabo spimo. No,da končno odprem jz eno temo,da jo en mal predelamo. Zanima me,kdo pri vas obdaruje Miklavž,Božiček ali Dedek Mraz. Ko sem bila jz majhna nas je pri stari mami obdaroval Miklavž,doma pa Dedek Mraz,zdaj ko so pa ti moderni časi pa pri tašči in tastu hodi Miklavž,nas pa obišče Božiček. zanima me tudi ali so vas parkli fejst strašli,ste se jih bale in kako je z vašimi otroki,tiste,ki jih že imate. Nas so v mladosti kr fejst strašli sam bala se jih pa nikol nisem,sem znala molit pa še pridna punčka sm bla ,če vrjameš hehehe. Moja hčerka se jih tud ne boji,poleg tega je pa že stara 11 let in počasi ne vrjame več,da ti dobri možje sploh obstajajo,samo jz sm ji rekla da dokler me v košari čaka darilo in pod smrekco prav tako obstajajo,pa če je za darilo samo pest bonobov ali čokoladica.In mislim,da si je prišla gor,da smo ti dobri možje pač starši. Tako pa sm se malo razpisala ,upam da se boste tudi ve. Želim vam lep zasnežen dan. Mi smo praznovali le Miklavža, v vrtec je pa hodil Dedek Mraz. To ohranjamo tudi zdaj. Miklavž prinese glavno darilo (ki ga dobi doma), Dedek Mraz v eni službi in Božiček v drugi. Potem ima pa še konec januarja RD. Torej daril čez glavo. Za Miklavža imamo tako organizirano, da gremo k enim na vas in potem tam pride Miklavž s parkelji in tamal eno zmoli in tko. Kdaj so vaši nehali verjet v te zadeve? Meni gre tko na živce, ko ljudje sprašujejo tamlga, kaj je dobil ZA Miklavža. Grrr. Vsakič potem popravljam, da ne dobi ZA Miklavža, ampak Miklavž prinese.
|