Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Z rešilcem pa ne vem, če lahko greva oba ali samo jaz z malim
Kapljice AD3 - zanima me, koliko kapljic dajete tiste, ki dodajate AM ali hranite izključno z AM? Mi smo zdaj približno na pol/pol z mojim mlekom in AM. Število kapljic ji počasi povečujemo, zdaj smo na 5, prišli naj bi na 7. Sem pa slišala, da tisti dojenčki, ki dobivajo AM ne potrebujejo toliko kapljic??
Komaj čakam da gre v vrtec
Danes ima kontrolo, bom mal dohtarco povprašala kako je s temi virusi, samo mam občutek da bo mali še kar doma. Ma po mojem čist sesut imunski sistem (4 tedne bit bolan in 2x AB jest le naredi svoje) in bi verjetno v vrtcu takoj kaj pobral, tako da je verjetno bolje da je še malo na počitnicah kot pravi on.
po stopnicah gre pol nadstropja, pol je pa utrujen.... samo zato me zanima, ker ne morem z obema ven